2017 Şubat Anneleri

Bi dönem bende de olmuştu aynı şikayet hatta paniklemiştim hareketleri çok yavaşladı diye , ama ayakları aşağı döndürdüğünde öyle oluyor alanı daralıyor ve eskisi gibi dalgalanamıyor ayakları sıkışıyor galiba aşşalarda:) yarın gittiğinizde pozisyonunu da sorun isterseniz

ben daha çok hepsiburada.com'u tercih ediyorum alışkanlık. bebek büyüdükçe hareket alanı daralıyor haliylr harekerler de azalıyor. endişelenecek bişey yok.

ben de oradan alacaktım aslında, ama markafonide hem uni baby den 10 tl lik indirim hem de 125 liralık alışverişe 25 tl hediye çeki verince kargo da ücretsiz olunca ordan aldım. hepsiburada da ayrı ayrı kargo yazıyordu farklı ürünlere

Çok teşekkür ederim cevap için aslında daha 27. haftadayım çok büyümemiş olabilir diye düşündüm ama inşallah öyledir :/

Cevap için çok teşekkür ederim, inşallah öyle birşey olmuştuır :) evet sorayım onu da inş.

Bende kızıma bunlardan örmeyi yada babaannesine falan ördürmeyi düşünüyorum:) çok ciciler bence
Bize eşimin babannesi örüyo grisinden içine de polar diktircez önce uyku tulumu olarak deniycez olmadı dışarı falan çıkarken kullancaz inşallah..

Bize eşimin babannesi örüyo grisinden içine de polar diktircez önce uyku tulumu olarak deniycez olmadı dışarı falan çıkarken kullancaz inşallah..

Oh maşallah babaanneye:) uyku tulumu olarak da düşündüm ama terletirmi hava alır mı tam bilemedim denemekte fayda var ama:)

canım benim hedef 18 ocak dayanabilirsem tabi..... okulda benim derslerim de hep 3. katta 2. kata öğretmenler odasına bile inmiyorum tenefüste çoğu zaman... sürekli nefes nefeseyim eğilip kalkamıyorum bile doğru dürüst

aynı ben de öyle düşünüyorum doğursam kurtulsam diye çok zor geliyor artık midem de sürekli rahatsız vicdan azabı hissediyorum böyle düşündüğüm için ama karnımın boş hallerini istiyorum meğer ne rahatmışım 4. 5. aylarda...

Tamamen aynı düşüncedeyim, yere direkman eğilmeyi, göbek üstü uyumayı, kaşınınca çatlayacağım korkusu olmadan kaşınmayı özledim

Kızlar üst kısmı sütyen formunda emzirme atleti alan bi arkadaş vardı kimdi o?
Yani sütyen gerektirmeyen bişey mi kesin?ona göre sütyen almayım ondan stok yapıyım diyorum.
malum kış günü atlet giycez her halukarda bari ayrı ayrı almayak...

Oh maşallah babaanneye:) uyku tulumu olarak da düşündüm ama terletirmi hava alır mı tam bilemedim denemekte fayda var ama:)
Ben de terletebilir diye tahmin ediyorum çünkü evlerimiz gayet sıcak oluyo ama denemekte fayda var bi kaç gece dener gözlem yaparım terlemesin ve memnun kalırsam devam ederim.. zaten 2 ay bile kuşa denk gelmemiş oluyo sonrasında fazla olur kullanılmaz..

kızlar yaa. bu ara bebek için magnet ve kapı süsü araştırıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz neler düşündünüz

şimdi baykuşlu modeller modaymış canım bizim burda bir çiçekci var herşeyi yapıyorlar onlar öyle söyledi bunlardan çok satılmış foto ekliyorum bnun aynısını beğendim 50 tl dediler

Eee açım napcam mecbur hazırlamak zorundayım öyle çok şükür yine bu halimize neleri var yine bizler çok iyiyiz

canım yaaa kıyamam :'( benim koca da öküzdür sağolsun umrunda değil ben de söylerim söyleyince az buçuk yapar ama bıdı bıdı başımın etini de yer. amannnn muhatap olmuyorum onunla çok gündüz evde kendime canım ne istiyorsa yapıp yiyorummm akşama da makarna yaptım diyorum ohhh misss sen de üzme kendini oğluşunu düşün mutlu ollll

tekli olanını aldım ben çiftli zamandan tasarruf sağlar tek farkı bu.

daha önce kullanmadın değil mi tatlım? nasıl acaba çekişi falan güçlü birşeye benziyor mu?

Kızlar hastane hediyeleri yaptınız mi ya da Ne zaman hazirlayacaksiniz kimler Neler düşünüyor fikir alabilirmiyim

benim sözümde gelen gümüş bir gondolum var içine çikolata koyacağım böyle dışı pembe folyolu minik emzik figürlü falan. yanına da büyük bir kolonya şişesini süsleyip içine gülsuyu koyacağım gelenlere gülsuyu döküp çikolata ikram edeceğim bir de kapı süsü ve odaya pembe beyaz balonlar koysam yeter sanırım...

Kızlar siz Bebek dolapları içine kıyafetlerin altına örtü falan sermeyi düşünüyor musunuz? Ben sanırım istiyorum daha hijyenik olur diye. Kim yapar ki bu örtü işini

kapitone yaptırmak güzel olur kapitoneyi satan yerler genelde dikiyorlar ya da perdeci penyeci terzi vs varsa ölçü alsan onlar yaparlar. ucuna da fransız dantel diktir oh mis

Kessiinnlikle katılıyorum. N11 de 49 tl olan tekli göğüs pompasını 80 e çıkarıp 60 a düşürmüşler:)) ama biz yermiyiz? Yemeyiz:)))

lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası 170 e düşmüş pahalı mıdır ki acaba şimdilik diğer sitelerden ucuz görünüyor yemekten korkuyorum ben de

soothie için burun deliğini kapatıyor bebek zor nefes alıyor gibi yorumlar okudum ama bebeklerin geneli tutuyormuş o modeli. ben avent in setini aldım ondaki emziği kullanacağım tutarsa inşallah

Eklentiler

• baykuslu-kiz-bebek-kapi-susu-1000x1000.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 71
Bana gereksiz pahalı geldi fiyatları kendim alıp yapmayı düşünüyorum yüzde İki yüz üç yüz kar var bence neredeyse fırsat bulursam İnşallah bakalım Tabi

ben bugün lohusa tacı için malzeme aldım 5 tl tuttu malzemelerin ve tacın bitmiş halinin fotosunu atarım çok pahalılar bence de.... ve gözükmeyecek bile çoğu şey... terlik hediye geldi bana tacı kendim yapcam ve tacımdaki çiçeğin aynısından kızımın beresine de takacağım

Ayni dert bende de var. Nasil emzirecegim oglusumu hic bilmiyorum. Su gogus kalkani ve gogus ucu kelebekleri de kafami karistiriyor. Kimi diyor yara olunca kimi diyor onunla emzir. Bilemiyorum

önceden alıp tedbirli olmak lazım heralde. kelebekten almayı düşünüyorum diğer modelde kararsızım ama herkes kesin yara olur diyor yara olmayan yokmuş dediklerine göre.... bu aya kadar bekledim belki göğsüm ve ucu büyür diye ama tık yok

Lansinoh tekli elektrikli pompayı 145 e aldım ben kargo bedavaydı blackfriday indiriminden

kızlar acil bişey sorucam misafir ağırladım bu akşam dün evi süpürdüm sildim bugün hazırlık yaptım akşam 11 e kadar da işte otur kalk hep koştur dum. misafirler gidince wc gittim böyle terlemisim gibi kilodum yanlardan ve ortadan nemli gibi ıslak gibi bişey olmuş sonra kuruladim çamaşır değiştim tam uzanacaktim bi tatlı kaşığı kadar yine bi ıslaklık oldu.aslinda bu anlattıklarım bi hafta önce de olmuştu sizce bu amniyotik su azalması mi yoksa normal bişey mi pazartesi kontrolüm var napsam bebek hareket ediyor bu arada

Ter ya da idrar kaçırmadır büyük ihtimalle
Ama aklımda kalmasın fiyorsan arabanız da varsa eşin eczaneden amniyotik sıvı pedi alsın bi kontrol et

Bende bir umit bekledim ama gogus ucum cikmiyor. Acaba su gogus kalkaninin bize bi faydasi olur mu

eşim asker biz doğudayiz aşırı da kar yağıyor mecbur yarını beklemek zorundayım ama aşırı moralim bozuldu of suyum mu azalıyor ki o ped den burda olcani bile sanmam bingol gencde yiz biz

Ay evet fotoğraf at da ben de bakayım gidip malzeme falan almam lazım Daha fazla ağırlaşmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…