Merhabalar,
Uzun zamandır mesajlarınızı okuyorum sayfa atlamadan, ama yazamadım pek :)
Bu ara markafonide uni baby ürünleri indirimli bir de unibaby den 75 liralık alışverişe 10 tl indirim yapıyorlar sepette. Onun dışında da hediye çekleri vs var ben bebişin baya birşeyini oradan aldım :)
Bir de bu ara bebişin hareketlerinde birden azalma oldu yani önceden çok net hissediyordum karnımdaki dalgalanmalar dışarıdan belli oluyordu bir iki gündür çok derinden ve günde bir kaç kere hissedebiliyorum sizde de aynı şey oldu mu acaba? Yarın dr a gideceğim inşallah ama yine de sizlere de bir sormak istedim.
ben daha çok hepsiburada.com'u tercih ediyorum alışkanlık. bebek büyüdükçe hareket alanı daralıyor haliylr harekerler de azalıyor. endişelenecek bişey yok.
Bi dönem bende de olmuştu aynı şikayet hatta paniklemiştim hareketleri çok yavaşladı diye , ama ayakları aşağı döndürdüğünde öyle oluyor alanı daralıyor ve eskisi gibi dalgalanamıyor ayakları sıkışıyor galiba aşşalarda:) yarın gittiğinizde pozisyonunu da sorun isterseniz
Bize eşimin babannesi örüyo grisindenBende kızıma bunlardan örmeyi yada babaannesine falan ördürmeyi düşünüyorum:) çok ciciler bence
Bize eşimin babannesi örüyo grisindeniçine de polar diktircez önce uyku tulumu olarak deniycez olmadı dışarı falan çıkarken kullancaz inşallah..
Iyi geceler tombik annelerOksijen maskesiyle gezesim var..okulda 7 kat inip çıktığım oluyor ve ben nefes nefese kalıyorum yaşlılar gibiyim..şimdilik çatlağım olmadı çok şükür arada bebe yağı sürüyorum. çalışanlar hangi haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz acaba? ben 31 Aralık son diyorum ama inşallah dayanabilirim o zamana kadar
Ya kızlar ben artık dayanamıyorum nefes bile zorla alıyorum kendimi yakamı üstümü başımı parçalayasım geliyor icimi sıkıntı kaplıyor bi an önce dogursam da kurtulsam ben asla kizimi erken evlendirmicem annesi gibi olmucak kızım
Tamamen aynı düşüncedeyim, yere direkman eğilmeyi, göbek üstü uyumayı, kaşınınca çatlayacağım korkusu olmadan kaşınmayı özledimcanım benim hedef 18 ocakdayanabilirsem tabi..... okulda benim derslerim de hep 3. katta 2. kata öğretmenler odasına bile inmiyorum tenefüste çoğu zaman... sürekli nefes nefeseyim eğilip kalkamıyorum bile doğru dürüst
aynı ben de öyle düşünüyorum doğursam kurtulsam diye çok zor geliyor artık midem de sürekli rahatsızvicdan azabı hissediyorum böyle düşündüğüm için ama karnımın boş hallerini istiyorum meğer ne rahatmışım 4. 5. aylarda...
Ben de terletebilir diye tahmin ediyorum çünkü evlerimiz gayet sıcak oluyo ama denemekte fayda varOh maşallah babaanneye:) uyku tulumu olarak da düşündüm ama terletirmi hava alır mı tam bilemedim denemekte fayda var ama:)
kızlar yaa. bu ara bebek için magnet ve kapı süsü araştırıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz neler düşündünüz
Eee açım napcam mecbur hazırlamak zorundayım öyle çok şükür yine bu halimize neleri var yine bizler çok iyiyiz
tekli olanını aldım ben çiftli zamandan tasarruf sağlar tek farkı bu.
Kızlar hastane hediyeleri yaptınız mi ya da Ne zaman hazirlayacaksiniz kimler Neler düşünüyor fikir alabilirmiyim
Kızlar siz Bebek dolapları içine kıyafetlerin altına örtü falan sermeyi düşünüyor musunuz? Ben sanırım istiyorum daha hijyenik olur diye. Kim yapar ki bu örtü işini
Kessiinnlikle katılıyorum. N11 de 49 tl olan tekli göğüs pompasını 80 e çıkarıp 60 a düşürmüşler:)) ama biz yermiyiz? Yemeyiz:)))
Emzik vermeyi düşünen arkadaşlar hangi markayı düşünüyor acaba ?
Avent normal emzik ile avent soothie arasında kararsız kaldım...
Bir de ilk oğlumda 2.ci el bebek telsizi kullanmıştım.Gittiğim yere götürüyordum.Özellikle de annemlerin evi büyük olduğu için çok iyi oluyordu.
Evde de öğlen uykusunda açıyordum ve iki de bir "uyandı mı acaba" diye yanına gitmeme gerek kalmıyordu.
Uzun süre kullanınca bozuldu gitti.Şimdi yine 100 liralık bir şey alsam diyorum ama kararsızım...
ansinoh tekli elektrikli göğüs pompası 170 e düşmüş pahalı mıdır ki acaba şimdilik diğer sitelerden ucuz görünüyoryemekten korkuyorum ben de
Bana gereksiz pahalı geldi fiyatlarıkendim alıp yapmayı düşünüyorum yüzde İki yüz üç yüz kar var bence neredeyse fırsat bulursam İnşallah bakalım Tabi
Ayni dert bende de var. Nasil emzirecegim oglusumu hic bilmiyorum. Su gogus kalkani ve gogus ucu kelebekleri de kafami karistiriyor. Kimi diyor yara olunca kimi diyor onunla emzir. Bilemiyorum
Elektriklinin fiyatlarına hiç bakmadım inan:) o yüzden bilemedim şimdi:)
şimdi baykuşlu modeller modaymış canım bizim burda bir çiçekci var herşeyi yapıyorlar onlar öyle söyledi bunlardan çok satılmış foto ekliyorum bnun aynısını beğendim 50 tl dediler
canım yaaa kıyamam :'( benim koca da öküzdür sağolsun umrunda değil ben de söylerim söyleyince az buçuk yapar ama bıdı bıdı başımın etini de yer. amannnn muhatap olmuyorum onunla çokgündüz evde kendime canım ne istiyorsa yapıp yiyorummm akşama da makarna yaptım diyorum ohhh misss sen de üzme kendini oğluşunu düşün mutlu ollll
daha önce kullanmadın değil mi tatlım? nasıl acaba çekişi falan güçlü birşeye benziyor mu?
benim sözümde gelen gümüş bir gondolum var içine çikolata koyacağım böyle dışı pembe folyolu minik emzik figürlü falan. yanına da büyük bir kolonya şişesini süsleyip içine gülsuyu koyacağım gelenlere gülsuyu döküp çikolata ikram edeceğim bir de kapı süsü ve odaya pembe beyaz balonlar koysam yeter sanırım...
kapitone yaptırmak güzel olur kapitoneyi satan yerler genelde dikiyorlar ya da perdeci penyeci terzi vs varsa ölçü alsan onlar yaparlar. ucuna da fransız dantel diktir oh mis
lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası 170 e düşmüş pahalı mıdır ki acaba şimdilik diğer sitelerden ucuz görünüyoryemekten korkuyorum ben de
soothie için burun deliğini kapatıyor bebek zor nefes alıyor gibi yorumlar okudum ama bebeklerin geneli tutuyormuş o modeli. ben avent in setini aldım ondaki emziği kullanacağım tutarsa inşallah
Ter ya da idrar kaçırmadır büyük ihtimallekızlar acil bişey sorucam misafir ağırladım bu akşam dün evi süpürdüm sildim bugün hazırlık yaptım akşam 11 e kadar da işte otur kalk hep koştur dum. misafirler gidince wc gittim böyle terlemisim gibi kilodum yanlardan ve ortadan nemli gibi ıslak gibi bişey olmuş sonra kuruladim çamaşır değiştim tam uzanacaktim bi tatlı kaşığı kadar yine bi ıslaklık oldu.aslinda bu anlattıklarım bi hafta önce de olmuştu sizce bu amniyotik su azalması mi yoksa normal bişey mi pazartesi kontrolüm var napsam bebek hareket ediyor bu arada
Bende bir umit bekledim ama gogus ucum cikmiyor. Acaba su gogus kalkaninin bize bi faydasi olur muben bugün lohusa tacı için malzeme aldım 5 tl tuttumalzemelerin ve tacın bitmiş halinin fotosunu atarım çok pahalılar bence de.... ve gözükmeyecek bile çoğu şey... terlik hediye geldi bana tacı kendim yapcam ve tacımdaki çiçeğin aynısından kızımın beresine de takacağım
önceden alıp tedbirli olmak lazım heralde. kelebekten almayı düşünüyorum diğer modelde kararsızım ama herkes kesin yara olur diyor yara olmayan yokmuş dediklerine göre....bu aya kadar bekledim belki göğsüm ve ucu büyür diye ama tık yok
Ay evet fotoğraf at da ben de bakayım gidip malzeme falan almam lazım Daha fazla ağırlaşmadanben bugün lohusa tacı için malzeme aldım 5 tl tuttumalzemelerin ve tacın bitmiş halinin fotosunu atarım çok pahalılar bence de.... ve gözükmeyecek bile çoğu şey... terlik hediye geldi bana tacı kendim yapcam ve tacımdaki çiçeğin aynısından kızımın beresine de takacağım
önceden alıp tedbirli olmak lazım heralde. kelebekten almayı düşünüyorum diğer modelde kararsızım ama herkes kesin yara olur diyor yara olmayan yokmuş dediklerine göre....bu aya kadar bekledim belki göğsüm ve ucu büyür diye ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?