2017 Şubat Anneleri

Evde giyerken sorun olmuyor ama dışarı çıkarken sütyenle aynı işi görmüyor maalesef. Benim bir tane var atletim. 2 tane de sütyen almayı düşünüyorum. Ama ev için atlet gerçekten kullanışlı tavsiye ederim :)

eşim asker biz doğudayiz aşırı da kar yağıyor mecbur yarını beklemek zorundayım ama aşırı moralim bozuldu of suyum mu azalıyor ki o ped den burda olcani bile sanmam bingol gencde yiz biz

Dün akşam benim de misafirlerim vardı ve aynı durum benim de başıma geldi. Ben terlemeye bağladım çünkü ilk bebekte amniyon sızması nedeniyle erken doğum olmuştu. O zaman ayağa kalktığım anda çamaşırım tamamen ıslanıyordu. Otururken kuru kalabiliyordu. Eğer sürekli aynı şekilde akmaya devam ediyorsa o zaman şüphelenmelisin cnm. Yoksa bu aralar benim de akıntılarım arttı, sanırım normal bir durum...

Gunaydin,ayni durumdayim bayagi dövmusler beni gununuz belli mi turuncu?ben de haftaya gidicem sorcam tarih verirmi acaba diye dusundum.

Ben muayenemi oldum kızlar yükleme için kan verdim 2.yi bekliyorm

Bebişkomun ayaklarinin oldugunu sandigim yer kafasıymiş ters dönmüş nasil sevindim anlatamam

28+1 deyim
1kg 134 gr olmuş boy 34 cm dedi dr um
Buda iyi
sonbaharss canim benim dr um bugun asprini kesti artik kullanma dedi ıgneyi henuz sormadim asprini kesicez diyince.ama dedigim gibi bende pıhtilaşma olmadıgi içinde erken kesmiş olabilir sen kafani karıştırma yinede dr una sor bakalim senin dr un ne diyor.

herkese günaydın hanımlar. yurdun doğu ve yüksek kısımlarında kar yağışları iyiden iyiye başlamış. kocaelinde de güya kar yağışı var dediler ama sadece yükseklere yağdı. yarın hava açacak diyorlar. şu kasvetli blutlar bir dağılsa... içim kararıyor.

bu birkaç gündür arabaya binmekte zorlanmaya başladım. işe gidip gelirken her çukur bir sancı ve vajinama baskı ile sonuçlanıyor. sizde de oluyor mu? izne de daha çok var. hele izni aktarmayı düşündüğüm için daha çoook var. Allah güç kuvvet versin hepimize.

hastaneye gelene vermek için baykuşlu magnet ve şekerleme yapmaya karar verdim. çok şirin baykuşlu bir model düşünüyorum. malzemelerini aldım. şu an elimde kapı süsü var. o bitince magnetlere başlayacağım. bitince hepsinin resmini size resmini atarım inşaallah. hazır almak hem çok pahalıya geliyor hem de kendim yapmaktan keyif alıyorum. bez pastası da yapacağım inşaallah. yapımı çok kolay. bu önümüzdeki hafta evimi taşımak zorundayım. inşaallah hepsi yetişir doğumdan önce. elimde bir de bebek yeleği var bitmek üzere. oyy ne çok iş varmış benim de elimde ya..

güzel bir gün geçirmenizi diliyorum... :)

Günaydın ..bugün boş günüm ve bizim de randevumuz varçok heyecanlıyım insallah yüzünü gösterir Bi de ben hala isim konusunda kararsizim Ben Zeynep istiyorum eşim Ela istiyor...Artık karar vermemiz lazım .Herkeşe muşmutlu bir gün dilerim

Selamlarrr

Unnadoda park yataklar var. Her bütçeye uygun var hemen hemen. Bakmak isteyenlere duyurulur.

Kizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu 1 numarayi dahami fazla alsaydim

Kizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu 1 numarayi dahami fazla alsaydim
1 numara kac kg?0-3 ise bence yeterli yaw bez isi riskli is,cocuk kilolu olur zayif olur sisi iner vs dogunca almak ihtiyac kadar daha mantikli diyorum benim dusuncem yeterli geldi bana aldiklarin

Bu aylar değil de son aya girince içeri dışarı hareketleri ile çıkarmaya çalış Yengeme hemşireler öyle demişti bide gogus pompası kullanırsan o da yardımcı oluyo biraz çıkarmaya hiç olmadı göğüs ucu ile emzirirsin herşeye bi çözüm yapmışlar şimdi :)

1 numara kac kg?0-3 ise bence yeterli yaw bez isi riskli is,cocuk kilolu olur zayif olur sisi iner vs dogunca almak ihtiyac kadar daha mantikli diyorum benim dusuncem yeterli geldi bana aldiklarin
Bazılarında 0-3 bir No diye geciyo ama genelde 0-3 prematüre diye biliyorum çoğunda 2-5 bir No diye geciyo bende 2-5 aldım

Bazılarında 0-3 bir No diye geciyo ama genelde 0-3 prematüre diye biliyorum çoğunda 2-5 bir No diye geciyo bende 2-5 aldım
Bende 3-6aldim yenidogan almadim kilosunu tam bilemiyorum cunku digum yaklastikca bir paket alirim diye oyuzden kafam karisti unutmusum.yawww 6 sene gecince bez olayini

Bende 3-6aldim yenidogan almadim kilosunu tam bilemiyorum cunku digum yaklastikca bir paket alirim diye oyuzden kafam karisti unutmusum.yawww 6 sene gecince bez olayini
2-5 te Yenidoğan için ideal değil mi 5 kg de dogurmam heralde ama 2-5 ve 3-6 ilk bez için ideal bence bende bi paket aldım zaten 70 liydi o da gitse gitse bi 10 gün ancak gider sonrasına bakarım artık :)

Zaten 1 pakette 22 tane var:)hediye çekiyle aliyorum diye alivereyim dedim 1 numaradan 2 numaradan daha da almam zaten sonraki duruma göre artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…