Kızlar üst kısmı sütyen formunda emzirme atleti alan bi arkadaş vardı kimdi o?
Yani sütyen gerektirmeyen bişey mi kesin?ona göre sütyen almayım ondan stok yapıyım diyorum.
malum kış günü atlet giycez her halukarda bari ayrı ayrı almayak...
eşim asker biz doğudayiz aşırı da kar yağıyor mecbur yarını beklemek zorundayım ama aşırı moralim bozuldu of suyum mu azalıyor ki o ped den burda olcani bile sanmam bingol gencde yiz biz
Gunaydin,ayni durumdayim bayagi dövmusler beniGünaydınlar.
Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum.
Bu aralar yataktan çıkarken ilk söylediğim şey "akşam olsa da yatsakk" :))
Neyse ortalığı düzenleyip kahvaltı hazırlayayım. Saat 10 da randevum var
Bu arada şaka gibi ama son 55 güüüün
Çok şey kaybetmedin ivo bdv de uzun süredir ekşın yokErkenciler olarak bi günaydın da benden :))
Ayy bayadır bdv ye uğramıyom.
Gidiyim bi bakiim neler oluyor hayatta
derya nın sitesi tam olarak ne acabaKızlar derya da %50 indirim var 250 liralik lohusa takimini 125 tl ye aldim harika ya bi bakin derim emzirme sutyenleri 20 tl
1 tur daha günaydın
Kedi gibi uyuyorum:)
5,90 dan inmiş galiba. Yani ürünlerde öyle yazıyor. 0,91 krşcuk inmişŞimdi bomba bir indirim paylaşıyorum
Şaka değil gerçek
Jokerde uni baby 5₺ den 4,99 a inmiş!!
İnsanlarla dalga geçiyorlar sanırım
1 numara kac kg?0-3 ise bence yeterli yaw bez isi riskli is,cocuk kilolu olur zayif olur sisi iner vs dogunca almak ihtiyac kadar daha mantikli diyorum benim dusuncem yeterli geldi bana aldiklarinKizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu1 numarayi dahami fazla alsaydim
Bu aylar değil de son aya girince içeri dışarı hareketleri ile çıkarmaya çalış Yengeme hemşireler öyle demişti bide gogus pompası kullanırsan o da yardımcı oluyo biraz çıkarmaya hiç olmadı göğüs ucu ile emzirirsin herşeye bi çözüm yapmışlar şimdi :)ben bugün lohusa tacı için malzeme aldım 5 tl tuttumalzemelerin ve tacın bitmiş halinin fotosunu atarım çok pahalılar bence de.... ve gözükmeyecek bile çoğu şey... terlik hediye geldi bana tacı kendim yapcam ve tacımdaki çiçeğin aynısından kızımın beresine de takacağım
önceden alıp tedbirli olmak lazım heralde. kelebekten almayı düşünüyorum diğer modelde kararsızım ama herkes kesin yara olur diyor yara olmayan yokmuş dediklerine göre....bu aya kadar bekledim belki göğsüm ve ucu büyür diye ama tık yok
Bazılarında 0-3 bir No diye geciyo ama genelde 0-3 prematüre diye biliyorum çoğunda 2-5 bir No diye geciyo bende 2-5 aldım1 numara kac kg?0-3 ise bence yeterli yaw bez isi riskli is,cocuk kilolu olur zayif olur sisi iner vs dogunca almak ihtiyac kadar daha mantikli diyorum benim dusuncem yeterli geldi bana aldiklarin
Bende 3-6aldim yenidogan almadim kilosunu tam bilemiyorum cunku digum yaklastikca bir paket alirim diye oyuzden kafam karisti unutmusum.yawww 6 sene gecince bez olayiniBazılarında 0-3 bir No diye geciyo ama genelde 0-3 prematüre diye biliyorum çoğunda 2-5 bir No diye geciyo bende 2-5 aldım
Gogus kalkanı değil sen göğüs ucu diye alacaksın canım bende göğüs kalkanı aynı şey saniyodum ama ikisi ayrı seylermisBende bir umit bekledim ama gogus ucum cikmiyor. Acaba su gogus kalkaninin bize bi faydasi olur mu
2-5 te Yenidoğan için ideal değil mi 5 kg de dogurmam heraldeBende 3-6aldim yenidogan almadim kilosunu tam bilemiyorum cunku digum yaklastikca bir paket alirim diye oyuzden kafam karisti unutmusum.yawww 6 sene gecince bez olayini
Zaten 1 pakette 22 tane var:)hediye çekiyle aliyorum diye alivereyim dedim 1 numaradan 2 numaradan1 numara kac kg?0-3 ise bence yeterli yaw bez isi riskli is,cocuk kilolu olur zayif olur sisi iner vs dogunca almak ihtiyac kadar daha mantikli diyorum benim dusuncem yeterli geldi bana aldiklarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?