Site adı yazar mısın ?Kızlar derya da %50 indirim var 250 liralik lohusa takimini 125 tl ye aldim harika ya bi bakin derim emzirme sutyenleri 20 tl
Lcw canim,magazada bulamadim.aynilarindan tulum.pijama vs birde burda sayfanin icinde reklami cikiyor ya,bir gozatayim dedim o edis,aldim:)bir gunde geldi zaten kargo ucreti de yok,memnun kaldim acikcasi resim atayim dicem ama kizimdan sakli aliyorum kiskanmaya basladi cunku hep kardesime aliyosunuz diyip duruyorasli astari yok aslinda bebege ona aldigim kadar bisey almadim bile cocuk iste,evde suan sakladim gormedi
Canım bildiğim kirazın çekirdeği. bunu ısırarak kullanılıyor. sıcak su torbası gibi düşün ama bu ısıyı daha iyi tutuyor ve doğal. bebeklerin de gaz sancısını iyi geliyormuş
Aynen secip alinca daha iyi cesit var ben begendim,tavsiye ederim canimİyiymiş
Ben eşimi lcw ye sokamıyorum
Çok kalabalık olduğu için bunalıyor
Kasada da aşırı kuyruk oluyor
Bi hamile pantolonu aldık dakikalarca söylendi
Ben de internetten alayım olmadı
Güle güle kullansın bebeğin
Çocuklar azıcık kıskanıyorlar, doğunca artacaktır ama alışacak en sonunda
Korkuyor şimdi az sevilecek zannediyor kıyamam
Ben bugün oldum iğne mi çok şükürSelam anneler biz bugün kontrole gittik minis 28+0 da 1180 gr ve 38.5 cm. bu kan uyuşmazlığı testi olacaktı unuttuk yarın da gidip onu yaptiracam
Bu arada oyun halısı için bende şu modeli beğendim. Fikri olan var mı?
Tiny Love Gymini 5 Hareket Merkezli Oyun Halısı. Piyasa fiyatı 200 tl üzerinde ama dediğim gibi 2.el 80-100 tl arası buldum. Sanırım öyle alacağım çünkü halı yıkanabiliyor.
Merhaba ,
Yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulmak için ne yapıyosunuz?
hertarafımı sivilce bastı acıyoda
Kızlar bu hamilelik lekeleri çıktı mı yüzünüzde bizim okuldaki aynı dönem hamile olduğumuz arkadaşta çıkmış benim yüzümde bişey yok şu an kişiden kişiye göre değişiyor sanırım inşallah hiç çıkmaz bide burun büyüyor sanırım yada şişiyor oda olmasın :)
bebek bezi konusunda kararsız olanlar organik olanlardan da öneride bulunmak istedim ben denemeyi düşünüyorum uyguna bulursam ve memnun kalırsam da devam ederim gibi geliyor.. seventh generation , bambo nature önerilen organik bezler
Hangi siteden alacaksın canım??
Danışmadan iş yapmasalar bide:)Esim bugun 4paket molfixsin bezini almis bi tane yenidogan paketi almis uc pakette 3ile 6 kilo olani almis umarim bebisimin poposuna iyi gelir. Dedim bi tane yenidogan alsak yeter deneyelim sonra yine aliriz neymis uygunmus simdiden stoklim diyo
Vallaya cok sinirlendim bari alican bi danis dimi yanii tamam guzel bisey yapmissin ama bosa gidicek belki.Danışmadan iş yapmasalar bide:)
Belki bebekte o bez pisik yapcak allerji yapcak boşa gidicek o zamanda
Biraz var gibi canım ya 40 tanesi 60 ,28 tanesi 50 lira gibi bikac yerde gordum ama indirim takip etcem bakalim belki ara ara olur ..Hangi siteden alacaksın canım?
Düzenli olarak peeling...
Ama geçiyo mu.
Yoo.
Geçiyo tekrar geliyo :))
Hamilelik lekesi değil ama.
Sürekli sivilce çıkıyo.
Dayanamayıp sıkıyom.
Harita gibi oldu yüzüm :)
Normal bezlerle çok fiyat farkı varmıki bu organiklerin?
Canim internetten degil magazadan baktımmSite adı yazar mısın ?
Biz bundan aldık tek farkı içi de yumuşak tüylü gibiBende kızıma bunlardan örmeyi yada babaannesine falan ördürmeyi düşünüyorum:) çok ciciler bence
Biz bundan aldık tek farkı içi de yumuşak tüylü gibi
Sıcacık tutacaktır eminim
Hem dışarı çıkarken de kullanırız
Merhabalar,
Uzun zamandır mesajlarınızı okuyorum sayfa atlamadan, ama yazamadım pek :)
Bu ara markafonide uni baby ürünleri indirimli bir de unibaby den 75 liralık alışverişe 10 tl indirim yapıyorlar sepette. Onun dışında da hediye çekleri vs var ben bebişin baya birşeyini oradan aldım :)
Bir de bu ara bebişin hareketlerinde birden azalma oldu yani önceden çok net hissediyordum karnımdaki dalgalanmalar dışarıdan belli oluyordu bir iki gündür çok derinden ve günde bir kaç kere hissedebiliyorum sizde de aynı şey oldu mu acaba? Yarın dr a gideceğim inşallah ama yine de sizlere de bir sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?