2017 Şubat Anneleri

İyiymiş
Ben eşimi lcw ye sokamıyorum
Çok kalabalık olduğu için bunalıyor
Kasada da aşırı kuyruk oluyor
Bi hamile pantolonu aldık dakikalarca söylendi
Ben de internetten alayım olmadı
Güle güle kullansın bebeğin
Çocuklar azıcık kıskanıyorlar, doğunca artacaktır ama alışacak en sonunda
Korkuyor şimdi az sevilecek zannediyor kıyamam

Canım bildiğim kirazın çekirdeği. bunu ısırarak kullanılıyor. sıcak su torbası gibi düşün ama bu ısıyı daha iyi tutuyor ve doğal. bebeklerin de gaz sancısını iyi geliyormuş

Hımmm daha neler ögrenecegiz kim bilir. Tesekkur ederim cevabin icin canim.

Aynen secip alinca daha iyi cesit var ben begendim,tavsiye ederim canim
Gecici sure heyecanla bekliyor bakalim neler gorecegiz tesekkur ederim

Hangi siteden alacaksın canım?

Merhaba ,
Yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulmak için ne yapıyosunuz?
hertarafımı sivilce bastı acıyoda

Düzenli olarak peeling...
Ama geçiyo mu.
Yoo.
Geçiyo tekrar geliyo :))

Hamilelik lekesi değil ama.
Sürekli sivilce çıkıyo.
Dayanamayıp sıkıyom.
Harita gibi oldu yüzüm :)

Normal bezlerle çok fiyat farkı varmıki bu organiklerin?

Esim bugun 4paket molfixsin bezini almis bi tane yenidogan paketi almis uc pakette 3ile 6 kilo olani almis umarim bebisimin poposuna iyi gelir. Dedim bi tane yenidogan alsak yeter deneyelim sonra yine aliriz neymis uygunmus simdiden stoklim diyo

Esim bugun 4paket molfixsin bezini almis bi tane yenidogan paketi almis uc pakette 3ile 6 kilo olani almis umarim bebisimin poposuna iyi gelir. Dedim bi tane yenidogan alsak yeter deneyelim sonra yine aliriz neymis uygunmus simdiden stoklim diyo
Danışmadan iş yapmasalar bide:)
Belki bebekte o bez pisik yapcak allerji yapcak boşa gidicek o zamanda

Biraz var gibi canım ya 40 tanesi 60 ,28 tanesi 50 lira gibi bikac yerde gordum ama indirim takip etcem bakalim belki ara ara olur ..

Merhabalar,

Uzun zamandır mesajlarınızı okuyorum sayfa atlamadan, ama yazamadım pek :)

Bu ara markafonide uni baby ürünleri indirimli bir de unibaby den 75 liralık alışverişe 10 tl indirim yapıyorlar sepette. Onun dışında da hediye çekleri vs var ben bebişin baya birşeyini oradan aldım :)

Bir de bu ara bebişin hareketlerinde birden azalma oldu yani önceden çok net hissediyordum karnımdaki dalgalanmalar dışarıdan belli oluyordu bir iki gündür çok derinden ve günde bir kaç kere hissedebiliyorum sizde de aynı şey oldu mu acaba? Yarın dr a gideceğim inşallah ama yine de sizlere de bir sormak istedim.

ben daha çok hepsiburada.com'u tercih ediyorum alışkanlık. bebek büyüdükçe hareket alanı daralıyor haliylr harekerler de azalıyor. endişelenecek bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…