2017 Şubat Anneleri

Ayy kocaman olmuş yaaa maşallah yediklerin yaramış annesi benim daha 10 gün var randevuya acaba kaçamak mı yapsam napsam çok merak ediyorum oğlumu

Kizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu 1 numarayi dahami fazla alsaydim
Kullandın sanırım çekini? Bez değilde frosch temizlik ürünleri vardı bebekler için leke çıkarıcısı vardı pek metedilir aklında bulunsun ekolojik bir ürün aynı zamanda

Maşallah on parmağında on marifet varmış o kadar şeyi ne ara yapıyosun helal sana

Ayy kocaman olmuş yaaa maşallah yediklerin yaramış annesi benim daha 10 gün var randevuya acaba kaçamak mı yapsam napsam çok merak ediyorum oğlumu
2 gun var aramizda gecen ay 600 grm di benimki bayaa büyumüs:) seninkide en az bi o kadar almiştirbence 10 gun daha sabret dahada böyüsun

Kullandın sanırım çekini? Bez değilde frosch temizlik ürünleri vardı bebekler için leke çıkarıcısı vardı pek metedilir aklında bulunsun ekolojik bir ürün aynı zamanda
Bi kac tane daha cekim var hepsini

kullanmadim deterjan alicam ama uni

baby yoktu diye almadim büyuk migros war ordan bakicam artik dedigin

ürunede bakarim tekrardan

Canım bu sabah itibari ile kendi tartımda +5 kilodayım.
Bana fazla gibi gelse de dr.gayet iyi dedi bebeğin kilosundan dolayı.
Gelişimi hep tam gününde giderken bu ay 1 hafta öne geçmiş.
Geçen ay gittiğimde 1 kilo idi ,bu ay 2 kilo.
Bebek almış kiloyu diye değerlendirdi doktorda.
Bebek doğum pozisyonunda ve kanala çok yakınmış.
Benim ağrılarım kasık ağrısından ziyade karnımda sertleşme.
Yani biraz iş yapsam veya yarım saat dolansam karnım taş gibi olup kasılma başlıyor.Kasılma çok canımı acıtıyor ,yürümemi ve oturmamı engelliyor.
Sadece sessizce uzanmam gerekiyor.
Böbrek genişlemesi her ay arttığı için endişeleniyorum biraz ama Allahtan hayırlısı.
Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki..

Geçmiş olsun cnm inş. doğumdan sonra düzelir gider böbrek genişlemesi için genelde düzeliyor diyorlar çünkü bebişede maşallah

İnşallah düzelir canım.
Genişleme her gitmemde biraz daha arttığı için endişeleniyorum ama hayırlısı diyelim.
Şimdilik önemli olan erken doğumu engellemek dedi dr.

İyi dilekleriniz için hepinize de çok teşekkür ediyorum kızlar.
Allah'tan gelen her şeye razıyız.
Rabbim yeter ki dermansız dert vermesin diyorum..
Şimdilik önemli olan erken doğumu engellemek. Böbrek için doğana kadar yapacak bir şey yok zaten dua dışında.
Hakkımızda hayırlısı ne ise onu diliyorum..

Canim masallah cok iyi gelisimi boyu kilosu. Bobrek sorunu bizde de vardi ama bi sonraki gittigimde onemli degil dedi simdi 1 ay giriyo yine araya ne der bilmiyorum. Hicbisey cikmaz umarim hicbirimizin. Boyutuyla ilgili tam bisey dedi mi kac mm fln oldugunu soyledi mi bobregin?

Geçen ay 8 mm idi.
Bu ay 12 mm olmuş.
Umarım seninkinde de bir sorun çıkmaz canım.

Geçmiş olsun.Bence iyi ol çok düşü me bebeğin bönrek olayında bence hiçbirşey çıkmayacak Allahın izniyle bak göreceksin. ablamada hamileyken çocuğun göbek kısmında kist olduğunu doğumdan sonra ameliyat olabilir falan sıkı takip edilmeli falan dediler çocuk turp gibi doğdu hiçbirşeyi yoktu şükür.Doktorlarda bazen boş boş lüzumsuz yorumlar yapıyorlar.inş.sapasağlam doyurursun.

Canım benim, maşallah.. çok iyi sayılmam deme, çok iyiyim de ki bak kocaman seni anlayan ve senden etkilenen tam 2 kg bi bebiş var karnında:) güzel hislerinden güzel etkilensin inşallah.. Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda ki hazırlıklı olunsun. Ama genelde de bu böbrek sıkıntıları Doğumdan hemen sonra normale dönüyor.. sende de öyle olacağına eminim Allah'ın izniyle..

Kasılmalarla ilgili rahim ağzı ölçümü yaptı mı ? Benim gibi tez canlı mısın bilmiyorum ama dinlenmekten başka çare yok uzat ayaklarını keyfine bak.. hareketli olmaya alışmış insanlar için biraz zor ama Allah başka sıkıntı vermesin bunlar hep güzel şeyler sonuca odaklanınca..

Sağlıkla sorunsuz ve zamanında kavuşmanız için kalben dua ediyorum.. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin..

Bebişi böyle beslemek için sırlarını bize de verirsen o tecrübenden de yararlanalım bu arada:)

Canım şimdilik evdeyim ama sigortam devam ediyor.O yüzden rapor almam gerekecek.
Haftaya perşembe tekrar gitmem gerekiyor rapor için.Tam 32 haftalık olmak gerekiyor
cnm bana doktorum 7 aralıkta gelirsin dedi rapor için erkenmi olur ozaman bende mi perşembe gitsem günlerimiz aynı çünkü seninle..

Gecmis olsun canim insallah bebeginde sende daha iyi olursun.

Ben ben lohusa pijamalari gereksiz yere cok pahali. Bende onden tamamen dugmeli alacagim pijamayi ama daha hosuma giden birsey bulamadim

çok geçmiş olsun canım inşallah doguma kadr şifa bulru sen dinlenince oda toparlarkendini ameliyata ihtiyaç kalmaz inşalalh sen moralini yüksek tut maşşalh boyu kilosuna maşallah

Kızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum

Kızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum

anlamıyorum bnm doktorumdamı sorun dikkat et dedi evet ama ben 15i kiloadan fazla aldım bnm ablam 30 kilo aldı tosun gibi bebeği oldu başkada bi sorun olmadı. 7-8 kilo nedir ki .. bebek büyüyor ister istemez insan acıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…