Ayy kocaman olmuş yaaa maşallah yediklerin yaramış annesiBen muayenemi oldum kızlar yükleme için kan verdim 2.yi bekliyorm
Bebişkomun ayaklarinin oldugunu sandigim yer kafasıymiş ters dönmüş nasil sevindim anlatamam
28+1 deyim 1kg 134 gr olmuş boy 34 cm dedi dr um
Buda iyi
@sonbaharss canim benim dr um bugun asprini kesti artik kullanma dedi ıgneyi henuz sormadim asprini kesicez diyince.ama dedigim gibi bende pıhtilaşma olmadıgi içinde erken kesmiş olabilir sen kafani karıştırma yinede dr una sor bakalim senin dr un ne diyor.
Kullandın sanırım çekini? Bez değilde frosch temizlik ürünleri vardı bebekler için leke çıkarıcısı vardı pek metedilir aklında bulunsun ekolojik bir ürün aynı zamandaKizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu1 numarayi dahami fazla alsaydim
Maşallah on parmağında on marifet varmışherkese günaydın hanımlar. yurdun doğu ve yüksek kısımlarında kar yağışları iyiden iyiye başlamış. kocaelinde de güya kar yağışı var dediler ama sadece yükseklere yağdı. yarın hava açacak diyorlar. şu kasvetli blutlar bir dağılsa... içim kararıyor.
bu birkaç gündür arabaya binmekte zorlanmaya başladım. işe gidip gelirken her çukur bir sancı ve vajinama baskı ile sonuçlanıyor. sizde de oluyor mu? izne de daha çok var. hele izni aktarmayı düşündüğüm için daha çoook var. Allah güç kuvvet versin hepimize.
hastaneye gelene vermek için baykuşlu magnet ve şekerleme yapmaya karar verdim. çok şirin baykuşlu bir model düşünüyorum. malzemelerini aldım. şu an elimde kapı süsü var. o bitince magnetlere başlayacağım. bitince hepsinin resmini size resmini atarım inşaallah. hazır almak hem çok pahalıya geliyor hem de kendim yapmaktan keyif alıyorum. bez pastası da yapacağım inşaallah. yapımı çok kolay. bu önümüzdeki hafta evimi taşımak zorundayım. inşaallah hepsi yetişir doğumdan önce. elimde bir de bebek yeleği var bitmek üzere. oyy ne çok iş varmış benim de elimde ya..
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum... :)
2 gun var aramizda gecen ay 600 grm di benimki bayaa büyumüs:) seninkide en az bi o kadar almiştirAyy kocaman olmuş yaaa maşallah yediklerin yaramış annesibenim daha 10 gün var randevuya acaba kaçamak mı yapsam napsam çok merak ediyorum oğlumu
Bi kac tane daha cekim var hepsiniKullandın sanırım çekini? Bez değilde frosch temizlik ürünleri vardı bebekler için leke çıkarıcısı vardı pek metedilir aklında bulunsun ekolojik bir ürün aynı zamanda
Ben 32de ayrılmaya cesaret edemiyorum nisanda işe dönmek daha zor olur sanki
Ama daha 7 hafta var sömestr tatiline
Allah yardımcımız olsun
İlk günler zaten 7-8 tane kullanılıyormuş bez, 0 numaraları bebeğin kilolu da doğsa çabuk bitirirsin.
24 hours with a newborn diye video izledim az önce YouTube'dan. 24 saatte 8 kes altı değişti ve emdi çocuk. O bezler sana 15 gün kadar yeter sonra da alırsın yenisini
Bence şimdilik alma başka
Öncelikle Harika gelişimi için maşallah oğluna. Gerçekten şuan doğsa ele gelir maşallah. Sen de suyu kan fazlalığı derken eksi bile kilodasın sanırım. Hala 4 kilo mu?
Çok ağrı çekiyor muydun kasıklarda? Kendini Doğum pozisyonuna iyice ayarladı demek ki oğlun. Böbrekte de sinir şey çıkacağını sanmıyorum ama dualarım seninle. İnşallah ameliyatsız toparlanacak kuzucuk
Geçmiş olsun cnm inş. doğumdan sonra düzelir gider böbrek genişlemesi için genelde düzeliyor diyorlar çünkü bebişede maşallah
Canim masallah cok iyi gelisimi boyu kilosu. Bobrek sorunu bizde de vardi ama bi sonraki gittigimde onemli degil dedi simdi 1 ay giriyo yine araya ne der bilmiyorum. Hicbisey cikmaz umarim hicbirimizin. Boyutuyla ilgili tam bisey dedi mi kac mm fln oldugunu soyledi mi bobregin?Merhaba kızlar..
Doktordan geldik..
Çok iyi sayılmam ama yine de "şükür" her şeyin başında gelir biliyorum.
Bebeğimin böbrek genişlemesi artmış.
Doğum sonrası hemen takibe alınması gerekiyor.Ameliyat ihtimali var ama şimdilik gidişat takip edilecek...
31 + 1 günlüğüz bugün.
Boyu 42 cm ,kilosu 2000 gr.
Bana gelince...
Bebeğin başı çok aşağıda olduğu için çok ağrılarım oluyormuş.Erken doğumu engellemek için yürüyüş ,iş - güç ve ilişki yasak.
Gün boyu yapabildiğim kadar ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerekiyor.
Ağrılarımın hafiflemesi için magnezyum ve calcium başladık.
Her şey yolunda giderse doğum 24 ocak gibi olacak inşallah.
Son olarak kilo alımı ve beslenme şekli aynen devam dedi. Şuana kadar sadece bebek kilo almış.Böyle giderse doğum ile birlikte bu alınan kilonun hepsi gidecekmiş.
Bizden haberler bu kadar..
Canim masallah cok iyi gelisimi boyu kilosu. Bobrek sorunu bizde de vardi ama bi sonraki gittigimde onemli degil dedi simdi 1 ay giriyo yine araya ne der bilmiyorum. Hicbisey cikmaz umarim hicbirimizin. Boyutuyla ilgili tam bisey dedi mi kac mm fln oldugunu soyledi mi bobregin?
Geçmiş olsun.Bence iyi ol çok düşü me bebeğin bönrek olayında bence hiçbirşey çıkmayacak Allahın izniyle bak göreceksin. ablamada hamileyken çocuğun göbek kısmında kist olduğunu doğumdan sonra ameliyat olabilir falan sıkı takip edilmeli falan dediler çocuk turp gibi doğdu hiçbirşeyi yoktu şükür.Doktorlarda bazen boş boş lüzumsuz yorumlar yapıyorlar.inş.sapasağlam doyurursun.Merhaba kızlar..
Doktordan geldik..
Doğum sonrası hemen takibe alınması gerekiyor.Ameliyat ihtimali var ama şimdilik gidişat takip edilecek...
31 + 1 günlüğüz bugün.
Bana gelince...
Bebeğin başı çok aşağıda olduğu için çok ağrılarım oluyormuş.Erken doğumu engellemek için yürüyüş ,iş - güç ve ilişki yasak.
Son olarak kilo alımı ve beslenme şekli aynen devam dedi. Şuana kadar sadece bebek kilo almış.Böyle giderse doğum ile birlikte bu alınan kilonun hepsi gidecekmiş.
Merhaba kızlar..
Doktordan geldik..
31 + 1 günlüğüz bugün.
Bana gelince...
cnm bana doktorum 7 aralıkta gelirsin dedi rapor için erkenmi olur ozaman bende mi perşembe gitsem günlerimiz aynı çünkü seninle..Canım şimdilik evdeyim ama sigortam devam ediyor.O yüzden rapor almam gerekecek.
Haftaya perşembe tekrar gitmem gerekiyor rapor için.Tam 32 haftalık olmak gerekiyor
Gogus kalkanı değil sen göğüs ucu diye alacaksın canım bende göğüs kalkanı aynı şey saniyodum ama ikisi ayrı seylermis
Merhaba kızlar..
Doktordan geldik..
31 + 1 günlüğüz bugün.
Bana gelince...
Kendime bi pijama takımı bulamadım çok kararsız kalıyorum.. lohusa pijamalari çok gereksiz pahalı geliyor ablam filân da ilk doğumun al giy diyor renkleri desen hep bryaz pembe kırmızı hoşuma gitmiyor kivar mı benim gibi arada derede kalan ?
çok geçmiş olsun canım inşallah doguma kadr şifa bulru sen dinlenince oda toparlarkendini ameliyata ihtiyaç kalmaz inşalalh sen moralini yüksek tut maşşalh boyu kilosuna maşallahMerhaba kızlar..
Doktordan geldik..
31 + 1 günlüğüz bugün.
Bana gelince...
Yengem 3 bebeğini de öyle emzirdi ilk 2 ay fln sonra ucu çıktı normal emdilerEvet kelebek deniliyormus gogus ucu icin onu alacakmisiz canim
Yengem 3 bebeğini de öyle emzirdi ilk 2 ay fln sonra ucu çıktı normal emdiler
Kızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?