2017 Şubat Anneleri

Enfeksiyon falan yok di mi bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor kasılmalar. bende enfeksiyon varken aynı şikayetler olmuştu. acaba dedim sende de olabilir mi?

Amin inşallah atlatırım.bence şuan 10 civarıysan 15i bulmaz artık kilon

Baharcım ben azosilin kullandım 8 saatte bir doz.
Magnezyum dışında her gün 1 tane muz 1 tane de kivi ye. Kivi de kasılmalara çok iyi geliyormuş

Amin canm inşallah hepimiz saglikla kavuşalim yavrularimiza inşallah

Frosch dediginiz ürünu gördum ama hiç dikkatimi cekmedi ya bidaki gidişimde bakaym ona bende.

Canm frosch zaten sirke gibi kokuyor. Türkiye'de karşılaşmadım ben ama yurtdışındayken çok kullandım. Cif, domestos tarzı kimyasallar yerine frosch daha çok tercih ediliyordu herkes tarafından

Aynen naz yapmayı bende bilmiyorum ama bazen gerekli :) ayrıca geçen gün demiştim okudunmu bilmiyorum bende karnim da gerilme var diye acile gitmistim ya işte bana da direk o karında sertleşme toplanma rahim de kasilmayi gosteriyo demişti o yüzden çok dikkat et emi bırak biseylerin eksik kalsın bak az kaldı

Bende artık hergun kullanmama ve artık süt içip muz kaşar yememe rağmen geceleri çok fena oluyorum tuvalete Kalktığımda bi sure bacaklarimin ustune basamiyorum

Enfeksiyon falan yok di mi bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor kasılmalar. bende enfeksiyon varken aynı şikayetler olmuştu. acaba dedim sende de olabilir mi?

Yok canım.
Geçen ay çok hafif bir enfeksiyon var ama bol su ile geçirirsin demişti doktorum.
Kasılma ve ağrılar bebeğin başının çok aşağıda olması ile ilgiliymiş.
Zaten doğuma kadar ilişkiyi de yasakladı bu yüzden.
Enfeksiyondan şüphelenseydi tekrar test yapardı sanırım.

Bebek deterjanlari çok pahali degilmi

kizlar siz nerden hangi markayi kaça

aldinız ????
20 yikamalin dalin 30 tlydi 1500lt uni baby 25 tl normalmi bu fiyatlar??

maşallah bebişin kilosuna canım inşallah sağlıkla zamanlı gelir bebiş. umarım rahatça bol bol dinlenirsin

ay günlük 2 yumurta ne kızlar ben haftada 3-4 yiyebiliyorum kötü hissettim şimdi:/
muz-ceviz-badem-süt veya yoğurt her gün ama. balık mutlaka haftada 1.
kilo konusunu hiç takmayın herkes çok iyi almış. 7. ay kontrolümde +10 kg ydu benim de, dr çok iyi dedi. bebiş 1,350ydi.
10 güne yine kontrol var bakalım kaç olduk. bir de ctesi pazar ankaraya gideceğiz şimdi mesajlarınızı okuyunca doktoruma mesaj attım acaba yarın kontrole geleyim mi öncesinde diye. yolculuk vs sarsarsa ya diye endişeleniyorum. bi de alışveriş yapacaığm için heycanlıyım burda olmayan mağazalar var. kendi kendimi boşu boşuna yormayayım.

benim en sıkıntı çektiğim konu uykusuzluk. bakıyorum hepiniz erkenden kalkıyorsunuz gece 5 hatta bazen 6ya kadar dönüyorum içim sıkılıyor uyuyamıyorum. her gece aynı şey. ne kadar yorulsam da kendimce erken kalksam da. öğlen de 1den önce kalkamıyorum. bebek te anası gibi gece 3te bir başlıyor hareketlenmeye oturup konuşuyorum onunla:) düzene girer inşallah.

aldinız ????
ben hacı şakirin aldım ama kaça aldığımı hatırlamıyorum

göğüs pompası için araştırdım en iyisi philips avent ya da medela diyorlar elektrikli alacağım. ay nolur indirimli denk gelen olursa haber versin haftaya anne yanı beşiği ve arabayı alacağız, casual cadillac a karar verdik. beşik te chicco nex2me. onun dışında pazartesi günü bebişin odası geliyor inşallah. bir de haftasonu ankaradayken oyshodan vs lohusa pijaması bakacağım. ben de saten istemiyorum bence en mantıklısı. önü düğmeli 3-4 takım oh mis

aldinız ????
Canim bende dalin üni baby düşünuyordum annem sadece dalan roxy kullan iki durulama yap dedi ona uydum vazgeçtim

Haci şakiride gordum canm ama sıvi deterjan alıcam diye bakmadim.
cnm bende sıvı alıcaktım ama eltim yanımdaydı sıvı alma bunu al daha iyi dedi normal hacışakirin rendelenmiş hali gibiymiş açıp bakmadım daha tecrübeli anne diye onu dinledim aldım

cnm bende sıvı alıcaktım ama eltim yanımdaydı sıvı alma bunu al daha iyi dedi normal hacışakirin rendelenmiş hali gibiymiş açıp bakmadım daha tecrübeli anne diye onu dinledim aldım
Aslinda haci şakir israil ürunu filan diyolar o yüzdende bakmadim hoş diger markalar ne mali onuda bilmiyorm ya bilemedim ya çok pahali geldi ha bire yikiycaz kıyafetleri 20 yikama nedir hemen biter netten bakıyim ben birazda fiyatlara

Hamisler donencede ne düşünüyorsunuz ben chicco almayi dusunuyorum ama tam da karar veremedim

aldinız ????

Ben de deterjanları çok pahalı buluyorum.
İlk oğlumda dalan roxy matik kullandım.
6.9 tl fiyatı
Bu defa da aynısıyla yıkadım çamaşırları.
Ekstra olarak uni baby yumuşatıcı aldım 9.50 ye ama gereksizmiş.Roxy Dalanın arkasında "ilave yumuşatıcıya gerek yoktur" yazıyor çünkü.
Yine de yarım kapak kullandım. Dolabı her açtığımda miss gibi kokuyor. (Sıvı Dalin'in kokusunu hiç beğenmemiştim)

Ben 4-5 ay hiç yiyemedim yumurtayı.
Hala çol hevesli değilim ama hem tok tutuyor hem de ekstra protein.
Kahvaltı da 1 dilim ekmek ile 2 yumurta yiyorum
Böylece gereksiz ekmek tüketimi olmadan doymuş oluyorum

Aynen öyle rendelenmiş hali :) banada alt komşum verdi al şimdi yika bununla alma boşuna diye onunla yikadim bende hacı şakır le yanı :)

Hacı şakır uygun baya dalin biraz evet pahalı 2 lt likmi neydi 23 flndi burda da kaç yıkama onabakmadim ama hacı şakır küçük paket bile baya gider gibi geldi bana

aldinız ????
Bence de gereksiz pahalılar. Zaten bi mal çeyiz ya da Doğum içinse ekstra bündiriyorlar üstüne. Hala 1700₺ verdiğim Karaca yemek takımına yanarım ne gerek var diyen olmadı hiç!
Dün şöyle bi baktım da baby me sıvı deterjan 21 tl civarındaydı
Dalan roxy 6-7 arası ki ben ondan kullanıcam, sıvı sadece yünlüleri için düşünüyorum

Ben de bi yoğurda alışamadım
Yol için doktora danışman iyi olur ama bence izin verecektir ç, kaç saat Ankara?
Biz erken uyananlar 12-2 arası sızıyoruz canm genelde, sen de sabaha kadar dönüp öğleye kadar uyuyunca aynı hesap oluyor :)

kızlar yanıtlarını z için çok teşekkürler doktora gittik zor şer bebeğin suyu bi hafta geri yani 27 hafta uyumlu dedi yatıralım takip edelim dedi ama ben kabul etmedim amsure diye bi test var onu yaptırdım sonuç temiz çıktı ama yine de doktor azlığı takip edelim dedi pazartesi y8ne gel dedi bebeğin hareketlerini takip et uzan dinlen ve bol su ic dedi işte böyle ama daha iyiyim ağlamaktan gözlerim ağrıdı erken doğumdan girdi bebek ölümlerinden çıktı mahvolmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…