- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Canım bana kızdığı hızlı kilo almam oldu yoksa normale göre iyi aylık ikişer kilo olmasi ideal dedi benim 3 haftada 3 kilo bu dönem biraz hamurisi tatli kizartma işini abarttim hemen tartiya yansıdıanlamıyorum bnm doktorumdamı sorun dikkat et dedi evet ama ben 15i kiloadan fazla aldım bnm ablam 30 kilo aldı tosun gibi bebeği oldu başkada bi sorun olmadı. 7-8 kilo nedir ki .. bebek büyüyor ister istemez insan acıkıyor
Bilmiyorum ki hayatımderya nın sitesi tam olarak ne acaba
Canım benim, maşallah.. çok iyi sayılmam deme, çok iyiyim de ki bak kocaman seni anlayan ve senden etkilenen tam 2 kg bi bebiş var karnında:) güzel hislerinden güzel etkilensin inşallah.. Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda ki hazırlıklı olunsun. Ama genelde de bu böbrek sıkıntıları Doğumdan hemen sonra normale dönüyor.. sende de öyle olacağına eminim Allah'ın izniyle..
Kasılmalarla ilgili rahim ağzı ölçümü yaptı mı ? Benim gibi tez canlı mısın bilmiyorum ama dinlenmekten başka çare yok uzat ayaklarını keyfine bak.. hareketli olmaya alışmış insanlar için biraz zor ama Allah başka sıkıntı vermesin bunlar hep güzel şeyler sonuca odaklanınca..
Sağlıkla sorunsuz ve zamanında kavuşmanız için kalben dua ediyorum.. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin..
Bebişi böyle beslemek için sırlarını bize de verirsen o tecrübenden de yararlanalım bu arada:)
cnm bana doktorum 7 aralıkta gelirsin dedi rapor için erkenmi olur ozaman bende mi perşembe gitsem günlerimiz aynı çünkü seninle..
Eşim burda değil zaten şehir dışında ayın 9 da gelicek2 gun var aramizda gecen ay 600 grm di benimki bayaa büyumüs:) seninkide en az bi o kadar almiştirbence 10 gun daha sabret dahada böyüsun
52 ile hamile kaldi şimdi 62 yim iyisin sen haftandan benden ileri:)Kızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum
Yok tatlım alismiyo yanı en azından bizim bebekler de öyle olmadı zaten biraz ucun çıkınca hemen kendi göğsü nu vermeye uğraş o zaman hiç bisey olmuyo diyorum ya Yengem 3 unde de aynı şeyi yaşadı sonra kendi göğsünü emdi yeter ki bebeğin emme isteği olsun inş ama hiç ucun yoksa ilk etapta direk onunla başla ki bebek sinirlenmesin alamiyorum diye zorlama yanı illa kendi göğsün içinBebek alismiyor degil mi o plastik seye. Alisipta o sekilde emmek isterse diye endiseleniyorum
Merhaba kızlar..
Doktordan geldik..
Çok iyi sayılmam ama yine de "şükür" her şeyin başında gelir biliyorum.
Bebeğimin böbrek genişlemesi artmış.
Doğum sonrası hemen takibe alınması gerekiyor.Ameliyat ihtimali var ama şimdilik gidişat takip edilecek...
31 + 1 günlüğüz bugün.
Boyu 42 cm ,kilosu 2000 gr.
Bana gelince...
Bebeğin başı çok aşağıda olduğu için çok ağrılarım oluyormuş.Erken doğumu engellemek için yürüyüş ,iş - güç ve ilişki yasak.
Gün boyu yapabildiğim kadar ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerekiyor.
Ağrılarımın hafiflemesi için magnezyum ve calcium başladık.
Her şey yolunda giderse doğum 24 ocak gibi olacak inşallah.
Son olarak kilo alımı ve beslenme şekli aynen devam dedi. Şuana kadar sadece bebek kilo almış.Böyle giderse doğum ile birlikte bu alınan kilonun hepsi gidecekmiş.
Bizden haberler bu kadar..
Allah yardımcın olsun canım. inşallah sınavını kolaylıkla atlatırsın. bence enerjisizliğin havalardan ve hasta olmandan kaynaklanıyor. beslenmene çok dikkat et ve dinlen fırsatın varken.Bütün randevusu olanlar bebeklerinizden güzel haberler alırsınız inşallah ve bütün izin için gün sayanlar da vakit çabuk geçsin diye dua ediyorum. Ben bu hafta raporlu olduğum için bolca dinlendim ama soğuk havada yataktan çıkmak kalkıp giyinmek hepsi çok zor. Bir de şu asil memurluğa geçiş sınavım var ki Of off. Tam 700 sy kanun yönetmelik vs. Eski hafızam Yok eski enerjim zaten Yok Allah halime acısın da yardımcım olsun diye dua ediyorum. 100 soru her biri 1 puan ve sonrasında da sözlü mülakat var. İkisinden 60 ortalama olması yeterli. Umarım sınavda batırsam dahi komisyon anlayışlı olur da güzel puan verirler
Bu arada duş almaya bile korkuyorum hastalık yüzünden. 5 gündür duş almadım leş gibiyim. Şimdi zorla duş alıcam. Umarım daha kötü olmam
3. Tirimester ilki gibi diyorlardı doğruymuş hep yorgun ve üşengeçim
ben de çok gereksiz buluyorum hem pahalı hem zevksiz bence. önden düğmeli pijama ve bir tane de gecelik düşünüyorum ben.Kendime bi pijama takımı bulamadım çok kararsız kalıyorum.. lohusa pijamalari çok gereksiz pahalı geliyor ablam filân da ilk doğumun al giy diyor renkleri desen hep bryaz pembe kırmızı hoşuma gitmiyor kivar mı benim gibi arada derede kalan ?
ben nerdeyse 10 kilo aldım. benim doktor pek kilo takibi yapmıyor. aile hekimliğindeki hemşire kontrollerde takip yapıyor. 3 hafta önce iyi demişti. ben de en fazla 15 kilo düşünüyorum. son 4 haftadır 1 kilo bile almadım. başta biraz hızlı gittim.biraz hareketsizlikten oldu. sonrasında tartıda rakamlar yükseldikçe az dikkat etmeye karar verdim. ben normalde zaten tatlı ve hamur işi çok fazla tüketmem. abur cubur işi fazla bende. onları biraz kesince kilo alımı yavaşladı.Kızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum
Nişan alışverişinde almıştım bi takım penye 3 lu saten fln almamistim ise yaramiyo diye şimdi benim takımım nette lohusa takımı diye geciyomus onu gordumBen benlohusa pijamalari gereksiz yere cok pahali. Bende onden tamamen dugmeli alacagim pijamayi ama daha hosuma giden birsey bulamadim
14 kiloKızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum
Benim dr um da bi iki kilo fazla demişti geçenlerde şimdi benim ki de bisey demiyo :) bebeğim de alıyo sanırım ondan sessiz kaliyo :)anlamıyorum bnm doktorumdamı sorun dikkat et dedi evet ama ben 15i kiloadan fazla aldım bnm ablam 30 kilo aldı tosun gibi bebeği oldu başkada bi sorun olmadı. 7-8 kilo nedir ki .. bebek büyüyor ister istemez insan acıkıyor
Gözün aydın. Çok seviniyorum senin kontrollerinde. Sağlıcakla kucağına al inşallah.Ben muayenemi oldum kızlar yükleme için kan verdim 2.yi bekliyorm
Bebişkomun ayaklarinin oldugunu sandigim yer kafasıymiş ters dönmüş nasil sevindim anlatamam
28+1 deyim 1kg 134 gr olmuş boy 34 cm dedi dr um
Buda iyi
@sonbaharss canim benim dr um bugun asprini kesti artik kullanma dedi ıgneyi henuz sormadim asprini kesicez diyince.ama dedigim gibi bende pıhtilaşma olmadıgi içinde erken kesmiş olabilir sen kafani karıştırma yinede dr una sor bakalim senin dr un ne diyor.
Geçmiş olsun canım. Böbrek problemini ben de ilk bebegimde yaşadım. Doğumdan sonra geçti şükür. Hem de Tosuncuk doğmuştu bebeğim. Maşallah senin ki dé iyi gidiyor maşallah. Korkma inşallah geçecektir. Normalde bir şikayetin varmiydiMerhaba kızlar..
Doktordan geldik..
Çok iyi sayılmam ama yine de "şükür" her şeyin başında gelir biliyorum.
Bebeğimin böbrek genişlemesi artmış.
Doğum sonrası hemen takibe alınması gerekiyor.Ameliyat ihtimali var ama şimdilik gidişat takip edilecek...
31 + 1 günlüğüz bugün.
Boyu 42 cm ,kilosu 2000 gr.
Bana gelince...
Bebeğin başı çok aşağıda olduğu için çok ağrılarım oluyormuş.Erken doğumu engellemek için yürüyüş ,iş - güç ve ilişki yasak.
Gün boyu yapabildiğim kadar ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerekiyor.
Ağrılarımın hafiflemesi için magnezyum ve calcium başladık.
Her şey yolunda giderse doğum 24 ocak gibi olacak inşallah.
Son olarak kilo alımı ve beslenme şekli aynen devam dedi. Şuana kadar sadece bebek kilo almış.Böyle giderse doğum ile birlikte bu alınan kilonun hepsi gidecekmiş.
Bizden haberler bu kadar..
Frosch çok iyi ben leke cikaricisini kullanıyorum. Ekolojik bir deBi kac tane daha cekim var hepsini
kullanmadim deterjan alicam ama uni
baby yoktu diye almadim büyuk migros war ordan bakicam artik dedigin
ürunede bakarim tekrardan
Allah korur merak etme canım. Duamizdasin insallahİyi dilekleriniz için hepinize de çok teşekkür ediyorum kızlar.
Allah'tan gelen her şeye razıyız.
Rabbim yeter ki dermansız dert vermesin diyorum..
Şimdilik önemli olan erken doğumu engellemek. Böbrek için doğana kadar yapacak bir şey yok zaten dua dışında.
Hakkımızda hayırlısı ne ise onu diliyorum..
Kızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum
Seninle minnet etmemek ve ne bulursam yemek konusunda ayniyiz :) bende yoruyorum bazen kendimi iyi olduğum zaman unutuyorum hamile olduğumu ve hareketlerime fln dikkat etmiyorum ancak ağrı vs gelince heee otur az diyorum :) yicek konusunda bende senin gibiyim süt iciyorum yumurta yiyorum gerisi Allah ne verdiyseGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
İnanın çok rahatladım sizler yazdıktan sonra..
Rahim ağzı ölçümü yapmadı.
Doğuma kadar yürüyüş ,ilişki ve iş güç yasak dedi.Acaba sezeryanlı olduğum için mi bakmadı bilemedim...?
Aslında benim sorunum tez canlılık değilde kimseye minnet etmemek.
Elim ayağım tuttuğu sürece her işimi canım acısa da kendim yapıyorum.
Biraz da düzeni seven bir insanım.İster istemez yoruyorum işte kendimi ama daha dikkatli olacağım artık.
Beslenme olarak geçen ay'a kadar hiç dikkat etmedim.Ne bulursam onu yiyordum. Bu ay da özellikle bir şey yapmadım ama günlük kesin tükettiğim şeyler sabahları büyük bardak taze sıkılmış meyve suyu ve 2 yumurta.
Günde 2 büyük bardak süt.Gün aşırı etli yemek ve hafta da 1 balık.
Bunlar dışında hiç özel bir şey yemedim diyebilirim. Hatta vicdan azabı bile duyuyorum bazen kendime iyi bakmadığım için ama yeterliymiş demek :))
Yok erken değil bence.
Zaten çarşamba günleri doluyor haftamız.
7 aralıkta da tam 32 oluyoruz.
Canım bana kızdığı hızlı kilo almam oldu yoksa normale göre iyi aylık ikişer kilo olmasi ideal dedi benim 3 haftada 3 kilo bu dönem biraz hamurisi tatli kizartma işini abarttim hemen tartiya yansıdı
Gözün aydın. Çok seviniyorum senin kontrollerinde. Sağlıcakla kucağına al inşallah.
Geçmiş olsun canım. Böbrek problemini ben de ilk bebegimde yaşadım. Doğumdan sonra geçti şükür. Hem de Tosuncuk doğmuştu bebeğim. Maşallah senin ki dé iyi gidiyor maşallah. Korkma inşallah geçecektir. Normalde bir şikayetin varmiydi
Frosch çok iyi ben leke cikaricisini kullanıyorum. Ekolojik bir de
Allah korur merak etme canım. Duamizdasin insallah
Canim inşallah tombik bir oğluşun olmuştur ve herşey yolundadiranladım canım bnmde tam tersi hızlı başladı ama 1 aydır sabit gibi bişi oldu o yüzden bebek ne durumda çok merak ediyorum saat 4de randavum
Gözün aydın. Çok seviniyorum senin kontrollerinde. Sağlıcakla kucağına al inşallah.
Geçmiş olsun canım. Böbrek problemini ben de ilk bebegimde yaşadım. Doğumdan sonra geçti şükür. Hem de Tosuncuk doğmuştu bebeğim. Maşallah senin ki dé iyi gidiyor maşallah. Korkma inşallah geçecektir. Normalde bir şikayetin varmiydi
Frosch çok iyi ben leke cikaricisini kullanıyorum. Ekolojik bir de
Allah korur merak etme canım. Duamizdasin insallah
Seninle minnet etmemek ve ne bulursam yemek konusunda ayniyiz :) bende yoruyorum bazen kendimi iyi olduğum zaman unutuyorum hamile olduğumu ve hareketlerime fln dikkat etmiyorum ancak ağrı vs gelince heee otur az diyorum :) yicek konusunda bende senin gibiyim süt iciyorum yumurta yiyorum gerisi Allah ne verdiyse
Ben de 56.5 tum 63 oldum. 6.5 oluyo yani ama gobegim son 2 haftadir baya buyudu. Benim doktorum da cok ustunde durmuyo kilonun bisey demedi henuzKızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?