2017 Şubat Anneleri

Canım bana kızdığı hızlı kilo almam oldu yoksa normale göre iyi aylık ikişer kilo olmasi ideal dedi benim 3 haftada 3 kilo bu dönem biraz hamurisi tatli kizartma işini abarttim hemen tartiya yansıdı

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
İnanın çok rahatladım sizler yazdıktan sonra..
Rahim ağzı ölçümü yapmadı.
Doğuma kadar yürüyüş ,ilişki ve iş güç yasak dedi.Acaba sezeryanlı olduğum için mi bakmadı bilemedim...?
Aslında benim sorunum tez canlılık değilde kimseye minnet etmemek.
Elim ayağım tuttuğu sürece her işimi canım acısa da kendim yapıyorum.
Biraz da düzeni seven bir insanım.İster istemez yoruyorum işte kendimi ama daha dikkatli olacağım artık.

Beslenme olarak geçen ay'a kadar hiç dikkat etmedim.Ne bulursam onu yiyordum. Bu ay da özellikle bir şey yapmadım ama günlük kesin tükettiğim şeyler sabahları büyük bardak taze sıkılmış meyve suyu ve 2 yumurta.
Günde 2 büyük bardak süt.Gün aşırı etli yemek ve hafta da 1 balık.
Bunlar dışında hiç özel bir şey yemedim diyebilirim. Hatta vicdan azabı bile duyuyorum bazen kendime iyi bakmadığım için ama yeterliymiş demek :))

cnm bana doktorum 7 aralıkta gelirsin dedi rapor için erkenmi olur ozaman bende mi perşembe gitsem günlerimiz aynı çünkü seninle..

Yok erken değil bence.
Zaten çarşamba günleri doluyor haftamız.
7 aralıkta da tam 32 oluyoruz.

Bebek alismiyor degil mi o plastik seye. Alisipta o sekilde emmek isterse diye endiseleniyorum
Yok tatlım alismiyo yanı en azından bizim bebekler de öyle olmadı zaten biraz ucun çıkınca hemen kendi göğsü nu vermeye uğraş o zaman hiç bisey olmuyo diyorum ya Yengem 3 unde de aynı şeyi yaşadı sonra kendi göğsünü emdi yeter ki bebeğin emme isteği olsun inş ama hiç ucun yoksa ilk etapta direk onunla başla ki bebek sinirlenmesin alamiyorum diye zorlama yanı illa kendi göğsün için

Maşallah bebeğin kilosu boyu çok iyi. böbrek için de çok kafaya takma. zaten beklemekten başka yapacak bişey yok. iyi düşün iyi olsun inşallah. tabi doktorun dediklerini de ihmal etme elinden geldiğince dinlen. gerçi senin bi çocuğun daha var ama olduğu kadar artık. valla 5 kilo da çok iyi almşsın. ben 10 kilo aldım nerdeyse

Allah yardımcın olsun canım. inşallah sınavını kolaylıkla atlatırsın. bence enerjisizliğin havalardan ve hasta olmandan kaynaklanıyor. beslenmene çok dikkat et ve dinlen fırsatın varken.

ben de çok gereksiz buluyorum hem pahalı hem zevksiz bence. önden düğmeli pijama ve bir tane de gecelik düşünüyorum ben.

Kızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum
ben nerdeyse 10 kilo aldım. benim doktor pek kilo takibi yapmıyor. aile hekimliğindeki hemşire kontrollerde takip yapıyor. 3 hafta önce iyi demişti. ben de en fazla 15 kilo düşünüyorum. son 4 haftadır 1 kilo bile almadım. başta biraz hızlı gittim.biraz hareketsizlikten oldu. sonrasında tartıda rakamlar yükseldikçe az dikkat etmeye karar verdim. ben normalde zaten tatlı ve hamur işi çok fazla tüketmem. abur cubur işi fazla bende. onları biraz kesince kilo alımı yavaşladı.

Ben ben lohusa pijamalari gereksiz yere cok pahali. Bende onden tamamen dugmeli alacagim pijamayi ama daha hosuma giden birsey bulamadim
Nişan alışverişinde almıştım bi takım penye 3 lu saten fln almamistim ise yaramiyo diye şimdi benim takımım nette lohusa takımı diye geciyomus onu gordum bi tane de normal yine penye alt ust takım aldım yedek diye lohusa diye aşırı pahalı lar gerek yok bence zaten evde de ne olsa giyerim diye dusundum ben o yüzden cok pahalı şeylere kaçmadim valla :)

TuRuNCu maşallah çok güzel bakmışsın bebeğine..hiç kendini suçlama bence yazdıklarına göre çok güzel besleniyosun.. bi ara yumurta yiyemiyodum ama bi aydır bende hergün 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum çok şükür.. İnşallah benim de bebeğime yaramıştır sen maşallah gayet bilgili ve tecrübelisin bizim söylediklerimizin bi önemi yok aslında ama içini ferah tut.. hepimiz için aynı durum geçerli rabbim ne zaman yazmışsa o zaman doğacaklar inşallah sağlıcakla vakti zamanında doğar hepimizin bebekleri.. Böbrek işi de bebek doğana kadar hiç bir şey belli olmaz inşallah doğduktan sonra o durumda düzelmiş olur.. Bi çoçukla beraber zor olur ama sen yine de yorma kendini dinlen güzelce.. İlk doğum yapacak sen olacaksın galiba senden güzel bi doğum hikayesi bekliyoruz inşallah.. bize de moral oluyosun, destek oluyosun burda

Kızlar kaç kilo aldık ben bugun ikinci tetanoz aşımı oldum kiloma baktı ve bi ayda 3 kilo alınca fircaladi bi güzel 53.3 ile hamile kaldım 61 olmusum
14 kilo 50-51 le kalmistim 65 im şuan sanırım en fazla alanlardan biriyim bebisim de 28+5 te 1500 du yani çok şükür benimle birlikte o da alıyo

Benim dr um da bi iki kilo fazla demişti geçenlerde şimdi benim ki de bisey demiyo :) bebeğim de alıyo sanırım ondan sessiz kaliyo :)

Gözün aydın. Çok seviniyorum senin kontrollerinde. Sağlıcakla kucağına al inşallah.
Geçmiş olsun canım. Böbrek problemini ben de ilk bebegimde yaşadım. Doğumdan sonra geçti şükür. Hem de Tosuncuk doğmuştu bebeğim. Maşallah senin ki dé iyi gidiyor maşallah. Korkma inşallah geçecektir. Normalde bir şikayetin varmiydi
Bi kac tane daha cekim var hepsini

kullanmadim deterjan alicam ama uni

baby yoktu diye almadim büyuk migros war ordan bakicam artik dedigin

ürunede bakarim tekrardan
Frosch çok iyi ben leke cikaricisini kullanıyorum. Ekolojik bir de
Allah korur merak etme canım. Duamizdasin insallah

Canim bende 7kg aldim ama 1 ayda cokta abarti degil bende 3kg son aylarda daha cok aliniyor zaten 15kgya kadar normal goruluyor dogumdan sonra cok bisey kalmiyomus

Seninle minnet etmemek ve ne bulursam yemek konusunda ayniyiz :) bende yoruyorum bazen kendimi iyi olduğum zaman unutuyorum hamile olduğumu ve hareketlerime fln dikkat etmiyorum ancak ağrı vs gelince heee otur az diyorum :) yicek konusunda bende senin gibiyim süt iciyorum yumurta yiyorum gerisi Allah ne verdiyse

Canım bana kızdığı hızlı kilo almam oldu yoksa normale göre iyi aylık ikişer kilo olmasi ideal dedi benim 3 haftada 3 kilo bu dönem biraz hamurisi tatli kizartma işini abarttim hemen tartiya yansıdı

anladım canım bnmde tam tersi hızlı başladı ama 1 aydır sabit gibi bişi oldu o yüzden bebek ne durumda çok merak ediyorum saat 4de randavum

Kızlar ses kısıklığı bende geçmedi. Sinuzitim ve de larenjit bir arada hiç çekilmiyor. Geçeleri uyuyamıyorum hiç. Fullialein canım sen hangi antibiyotik kullanmistin. Haftaya kontrolüm var.
Kızlar bu magnezyum ü her akşam kullanmama rağmen dün gece çok fena kramp girdi ayağıma. Biri dr à soracaktı. Günde iki kez kullanan var mi

Amin canm inşallah hepimiz saglikla kavuşalim yavrularimiza inşallah

Frosch dediginiz ürünu gördum ama hiç dikkatimi cekmedi ya bidaki gidişimde bakaym ona bende.

Bahar cım şikayetlerim tam olarak 1.5 ay kadar önce başladı ama bu ay çok rahatsız edecek boyuta geldi.
Özellikle akşamları karnım çok sertleşip geriliyor ve kasılma başlıyor.Uzanıp dinlenmediğim sürece de geçmiyor.
Önce ki akşam avm.ye gittik ,yarım saat dolandıktan sonra yürüyemez hale geldim.
Oğlum çok yorgu ve uykuluydu,o yüzden acil'e gitmedim ama demek istediğim birazcık dolansam kasılmalar başlıyor.

Evet canım ben de senin gibiyim.Yatalak olmadığım müddetçe kimseye minnet etmem.
İlk doğumumda hastanede 1 gece kalıp annemlerin evine çıkmıştım. Annem refakatçi olduğu için eve gelir gelmez uyumuştu.
Çok aç olduğum için 1 günlük sezeryanlı halimle kendime çorba pişirip banyoya girmiştim.Evet canım çok acıyordu ama nazlandırılmayınca kendi kendime naz yapamıyorum işte...

Ben de 56.5 tum 63 oldum. 6.5 oluyo yani ama gobegim son 2 haftadir baya buyudu. Benim doktorum da cok ustunde durmuyo kilonun bisey demedi henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…