Sezeryanı çok merak ediyorum çok sıkıntı yaşadın mı.ameliyattan ilk çıkınca ağrı durumu nasıl.kaç günde ağrılar geçiyor. bi anlatırsan çok iyi olur.Bahar cım şikayetlerim tam olarak 1.5 ay kadar önce başladı ama bu ay çok rahatsız edecek boyuta geldi.
Özellikle akşamları karnım çok sertleşip geriliyor ve kasılma başlıyor.Uzanıp dinlenmediğim sürece de geçmiyor.
Önce ki akşam avm.ye gittik ,yarım saat dolandıktan sonra yürüyemez hale geldim.
Oğlum çok yorgu ve uykuluydu,o yüzden acil'e gitmedim ama demek istediğim birazcık dolansam kasılmalar başlıyor.
Evet canım ben de senin gibiyim.Yatalak olmadığım müddetçe kimseye minnet etmem.
İlk doğumumda hastanede 1 gece kalıp annemlerin evine çıkmıştım. Annem refakatçi olduğu için eve gelir gelmez uyumuştu.
Çok aç olduğum için 1 günlük sezeryanlı halimle kendime çorba pişirip banyoya girmiştim.Evet canım çok acıyordu ama nazlandırılmayınca kendi kendime naz yapamıyorum işte...
Ayy ben de bekleyim o zaman bu indirimi daha uygunmuş oLansinoh tekli elektrikli pompayı 145 e aldım ben kargo bedavaydı blackfriday indiriminden
Bende bir umit bekledim ama gogus ucum cikmiyor. Acaba su gogus kalkaninin bize bi faydasi olur mu
Ay evet fotoğraf at da ben de bakayım gidip malzeme falan almam lazım Daha fazla ağırlaşmadan
Allah korusun sakin ol önceliklekızlar yanıtlarını z için çok teşekkürler doktora gittik zor şer bebeğin suyu bi hafta geri yani 27 hafta uyumlu dedi yatıralım takip edelim dedi ama ben kabul etmedim amsure diye bi test var onu yaptırdım sonuç temiz çıktı ama yine de doktor azlığı takip edelim dedi pazartesi y8ne gel dedi bebeğin hareketlerini takip et uzan dinlen ve bol su ic dedi işte böyle ama daha iyiyim ağlamaktan gözlerim ağrıdı erken doğumdan girdi bebek ölümlerinden çıktı mahvolmustum
Hamisler donencede ne düşünüyorsunuz ben chicco almayi dusunuyorum ama tam da karar veremedim
çok çok saol havuç suyu ilk kez duydum ama yapacam inşallah herşey güzel olur artık yormicam da kendimiAllah korusun sakin ol öncelikle
Havuç suyu sık iç ve bol su
Bir de armut ye.
Ağlayarak bebeğine daha fazla zarar veriyorsun ağlama. Allah'ın izniyle her şey düzelir
kokusu falan nasıl cnm rahatsız ettimi seni yani bebek için ağır değil dimi sen memnun kaldın mıAynen öyle rendelenmiş hali :) banada alt komşum verdi al şimdi yika bununla alma boşuna diye onunla yikadim bende hacı şakır le yanı :)
Dr seni ihtimallere karşi hazirlikli ol gibisinden bence anlatmış bunlari canm bebegin büyudu artik az bişey kaldı şurda bol su iç drun dediklerino yap hiç bisey olmaz bebegine inşallah.bi kaç gun hastanede kalsaydin keske öyle takip etselerdi niye kabul etmedinkikızlar yanıtlarını z için çok teşekkürler doktora gittik zor şer bebeğin suyu bi hafta geri yani 27 hafta uyumlu dedi yatıralım takip edelim dedi ama ben kabul etmedim amsure diye bi test var onu yaptırdım sonuç temiz çıktı ama yine de doktor azlığı takip edelim dedi pazartesi y8ne gel dedi bebeğin hareketlerini takip et uzan dinlen ve bol su ic dedi işte böyle ama daha iyiyim ağlamaktan gözlerim ağrıdı erken doğumdan girdi bebek ölümlerinden çıktı mahvolmustum
Ben anneme sordum bir numaradan elli dörtlü paket aldım Bi tane çabuk büyüyor bez artıyor dedi yaklaşık üç tane torun büyüttüKizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu1 numarayi dahami fazla alsaydim
Yok bana ağır gelmedi canım kalinti flnda bırakmadı ondan tereddüt etmiştim ama öyle de olmadı hatta pek kokusu da yok gibi bisey yanıkokusu falan nasıl cnm rahatsız ettimi seni yani bebek için ağır değil dimi sen memnun kaldın mı
ben çok araştırmasını yapmadım yani nerenin ürünü bilmiyorum ve dediğin gibi o ürünler hep hayatımızda zatenAslinda haci şakir israil ürunu filan diyolar o yüzdende bakmadim hoş diger markalar ne mali onuda bilmiyorm ya bilemedim ya çok pahali geldi ha bire yikiycaz kıyafetleri 20 yikama nedir hemen biternetten bakıyim ben birazda fiyatlara
anladım cnm kullanamaya devam edicekmisin pekiYok bana ağır gelmedi canım kalinti flnda bırakmadı ondan tereddüt etmiştim ama öyle de olmadı hatta pek kokusu da yok gibi bisey yanı
eşim asker bingol un İlçesindeyiz yani gelip gidemez doktora bile zor gidiyoruz çoğu zaman bi de korktum ya ne bilim evime gitmek istedim napcami bilemedim hastaneden kacip kurtulmak istedim eve gelip çok ağlamak istedimDr seni ihtimallere karşi hazirlikli ol gibisinden bence anlatmış bunlari canm bebegin büyudu artik az bişey kaldı şurda bol su iç drun dediklerino yap hiç bisey olmaz bebegine inşallah.bi kaç gun hastanede kalsaydin keske öyle takip etselerdi niye kabul etmedinki
v_tech anne kazı çok istiyorum ama bakalımbi hayli yüksek fiyatı
İnşallah İyi Olur canım Sen bol bol dinlenmene bak sinir stres yapma dualarımız sizinleMerhaba kızlar..
Doktordan geldik..
Çok iyi sayılmam ama yine de "şükür" her şeyin başında gelir biliyorum.
Bebeğimin böbrek genişlemesi artmış.
Doğum sonrası hemen takibe alınması gerekiyor.Ameliyat ihtimali var ama şimdilik gidişat takip edilecek...
31 + 1 günlüğüz bugün.
Boyu 42 cm ,kilosu 2000 gr.
Bana gelince...
Bebeğin başı çok aşağıda olduğu için çok ağrılarım oluyormuş.Erken doğumu engellemek için yürüyüş ,iş - güç ve ilişki yasak.
Gün boyu yapabildiğim kadar ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerekiyor.
Ağrılarımın hafiflemesi için magnezyum ve calcium başladık.
Her şey yolunda giderse doğum 24 ocak gibi olacak inşallah.
Son olarak kilo alımı ve beslenme şekli aynen devam dedi. Şuana kadar sadece bebek kilo almış.Böyle giderse doğum ile birlikte bu alınan kilonun hepsi gidecekmiş.
Bizden haberler bu kadar..
bu marka nasıl acaba hiç duymadığım için almamıştım bundan
Bu e bebekte satılan bir marka ve kullanan herkes ürünlerinden memnun çok, alt açma örtüsü-pamuğu-göğüs pedi falan çok tavsiye ediliyorbu marka nasıl acaba hiç duymadığım için almamıştım bundan
eşim asker bingol un İlçesindeyiz yani gelip gidemez doktora bile zor gidiyoruz çoğu zaman bi de korktum ya ne bilim evime gitmek istedim napcami bilemedim hastaneden kacip kurtulmak istedim eve gelip çok ağlamak istedim
Yorumlar çok iyi canim e bebekte bu markanin gögüs pedini almiştim bunuda e bebekten alırim yorumlari cok ikna etti benibu marka nasıl acaba hiç duymadığım için almamıştım bundan
Elimdekiler yeterli o zaman:)Ben anneme sordum bir numaradan elli dörtlü paket aldım Bi tane çabuk büyüyor bez artıyor dedi yaklaşık üç tane torun büyüttü
Zaten dedim ya almadim kendim komşum vermişti ama 4-5 yikamalik var yani verdigi de kokusunun hiç olmayışı beni biraz etkiledi hanı hafif bi bebek kokusu olmali mi acaba diye dusundum hanı bi çamaşırları katlandiginda hafif bi koku olmali mi yoksa kokusuz olmasi bebek için daha mı iyi bilemedim ama şu dalan roxy de çok söylentide onu da belki kullanabilirimanladım cnm kullanamaya devam edicekmisin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?