2017 Şubat Anneleri

Sezeryanı çok merak ediyorum çok sıkıntı yaşadın mı.ameliyattan ilk çıkınca ağrı durumu nasıl.kaç günde ağrılar geçiyor. bi anlatırsan çok iyi olur.

Lansinoh tekli elektrikli pompayı 145 e aldım ben kargo bedavaydı blackfriday indiriminden
Ayy ben de bekleyim o zaman bu indirimi daha uygunmuş o
Bende bir umit bekledim ama gogus ucum cikmiyor. Acaba su gogus kalkaninin bize bi faydasi olur mu

Burda birisi faydası oldu demişti ama kimdi hatırlamıyorum

Ay evet fotoğraf at da ben de bakayım gidip malzeme falan almam lazım Daha fazla ağırlaşmadan

Aynen ağırlaşınca zor oluyor malzemelerim de bunlar

Eklentiler

• 1480599377686-1233095185.webp
    10 KB · Görüntüleme: 80
Allah korusun sakin ol öncelikle
Havuç suyu sık iç ve bol su
Bir de armut ye.
Ağlayarak bebeğine daha fazla zarar veriyorsun ağlama. Allah'ın izniyle her şey düzelir

Allah korusun sakin ol öncelikle
Havuç suyu sık iç ve bol su
Bir de armut ye.
Ağlayarak bebeğine daha fazla zarar veriyorsun ağlama. Allah'ın izniyle her şey düzelir
çok çok saol havuç suyu ilk kez duydum ama yapacam inşallah herşey güzel olur artık yormicam da kendimi

Aynen öyle rendelenmiş hali :) banada alt komşum verdi al şimdi yika bununla alma boşuna diye onunla yikadim bende hacı şakır le yanı :)
kokusu falan nasıl cnm rahatsız ettimi seni yani bebek için ağır değil dimi sen memnun kaldın mı

Dr seni ihtimallere karşi hazirlikli ol gibisinden bence anlatmış bunlari canm bebegin büyudu artik az bişey kaldı şurda bol su iç drun dediklerino yap hiç bisey olmaz bebegine inşallah.bi kaç gun hastanede kalsaydin keske öyle takip etselerdi niye kabul etmedinki

Kizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu 1 numarayi dahami fazla alsaydim
Ben anneme sordum bir numaradan elli dörtlü paket aldım Bi tane çabuk büyüyor bez artıyor dedi yaklaşık üç tane torun büyüttü

kokusu falan nasıl cnm rahatsız ettimi seni yani bebek için ağır değil dimi sen memnun kaldın mı
Yok bana ağır gelmedi canım kalinti flnda bırakmadı ondan tereddüt etmiştim ama öyle de olmadı hatta pek kokusu da yok gibi bisey yanı

ben çok araştırmasını yapmadım yani nerenin ürünü bilmiyorum ve dediğin gibi o ürünler hep hayatımızda zaten

eşim asker bingol un İlçesindeyiz yani gelip gidemez doktora bile zor gidiyoruz çoğu zaman bi de korktum ya ne bilim evime gitmek istedim napcami bilemedim hastaneden kacip kurtulmak istedim eve gelip çok ağlamak istedim

İnşallah İyi Olur canım Sen bol bol dinlenmene bak sinir stres yapma dualarımız sizinle

bu marka nasıl acaba hiç duymadığım için almamıştım bundan
Bu e bebekte satılan bir marka ve kullanan herkes ürünlerinden memnun çok, alt açma örtüsü-pamuğu-göğüs pedi falan çok tavsiye ediliyor

eşim asker bingol un İlçesindeyiz yani gelip gidemez doktora bile zor gidiyoruz çoğu zaman bi de korktum ya ne bilim evime gitmek istedim napcami bilemedim hastaneden kacip kurtulmak istedim eve gelip çok ağlamak istedim

Ailen nerede peki? Hastane şartları zorlayacaksa onların yanında Doğum yapmayı düşündün mü?

anladım cnm kullanamaya devam edicekmisin peki
Zaten dedim ya almadim kendim komşum vermişti ama 4-5 yikamalik var yani verdigi de kokusunun hiç olmayışı beni biraz etkiledi hanı hafif bi bebek kokusu olmali mi acaba diye dusundum hanı bi çamaşırları katlandiginda hafif bi koku olmali mi yoksa kokusuz olmasi bebek için daha mı iyi bilemedim ama şu dalan roxy de çok söylentide onu da belki kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…