Bende kırmızı almıştım onu :) şimdi lohusa pijamasi niyetine koycam cantama :)En guzeli yapmissin canim. Evde ne olsa giyilir bende hastane icin buyuk ihtimalle kirmizi olurki kirmiziyi da sevmem ama kayinvalidem kirmizi birseyin olsun ustunde diyince kiramadim. Onden tamamen dugmeli olanlardan alirim .
:) yani okumakla duymakla yaşamak arasında fark var :)Okurken gulumsedim gercekten cok guzelmis :)
Bende kırmızı almıştım onu :) şimdi lohusa pijamasi niyetine koycam cantama :)
Mutlaka mutlaka :) yasayarak gorecegiz artik:) yani okumakla duymakla yaşamak arasında fark var :)
Aynen ben yeğenler de gordum gerçi bi çok şeyi ama bakalım benim ogluş nasıl olacak :)Mutlaka mutlaka :) yasayarak gorecegiz artik
Agrin kasılma vs olduğunda alıyorlar nst ye yanı geçen akşam ben acile gittim agrim olduğu için o zaman bağladılar nst yeArkadaşlar 28. haftadan itibaren her hafta nst ye girmek gerekiyor mu.siz gitmeye başladınız mı.
Ay bu öneri cok makbule gecti vallaAteş ölçer almayanlara bir öneri. ablam hemşire kendisine hangi ateş ölçeri alayım dedim. linktekini önerdi.
http://urun.n11.com/ates-olcer/brau...RezXMic6s4067eurfsosMaAtu58P8HAQ&gclsrc=aw.ds
sebebine gelince kulaktan ateş ölçerler çok hassasmış kulakta kir falan olduğunda doğru ölçüm yapmayabiliyormuş. biz sağlık ocağında koltuk altı kullanıyoruz daha sağlıklı sonuç veriyor dedi. hem ateş ölçere çok para vermenin gereği yokmuş. belki fikir olur. ben bundan alıcam.
Ama buda 750 ml. Ben dalinin 1500 ml olanını yaklaşık onbeş yirmi gün önce migros indiriminden 17 tl ye aldım.
Bende o tulumlardan begendim ama alirsam 6 9 ay alirim 1 3 kış ve evde olunur dışarıda battaniyeler car minnacik olcaklar zaten 3 6 ay yaz 6 9 daha iyi olur benceBide bizim bebeler kış doğuca bu kış sadece 1.5 ay giymesi için mantıklı mi almak seneye giyemiyceklermi
inşallah ya kilosuna falan takılıyordum ama artık düşünmicem bugünkü korkudan sonra her anına çok şükür evladım sağlıklı olsun da gerisi boş musbozma moralini hemen. doktorlar bu tür vakalara alışık olduğu için karşı tarafta nasıl bir etki yaratacağını düşünmüyorlar. biraz fazla gerçekçiler. ihtimalleri saymış sana dikkat etmen için. hayırlısıyla zamanında doğar bebeğin inşallah. sen bol sıvı tüketimini ihmal etme. kontrollerini de zamanında yaptır. gerisi Allah'a kalmış zaten.
Nst son 1 ay kala her hafta giriliyorArkadaşlar 28. haftadan itibaren her hafta nst ye girmek gerekiyor mu.siz gitmeye başladınız mı.
Bunun 2000 ml 20 tl ama bugun dalin 20 yıkama migrosta 30 tlydiAma buda 750 ml. Ben dalinin 1500 ml olanını yaklaşık onbeş yirmi gün önce migros indiriminden 17 tl ye aldım.
Beni geçen akşam aldılar sancim olduğu içinNst son 1 ay kala her hafta giriliyor
28 çok erken
Bak şimdi baktım benim aldığımda 2000 ml miş ve evet 17 tl ye aldık. Hatta indirim ama gerçekten indirimmi alsakmı falan olduk eşimle. Sonra geldik mahalle marketinde çok pahalıydı geri migrosa gidip aldık. Keşke birkaçtane alsaydık. Ben oğlumda da dalin kullandım. Memnundum. Bunda da dalin aldım. Kokusu kapakta ağır gibi gelsede yıkayınca misss gibi. Kokusunada bayılıyorum.Bunun 2000 ml 20 tl ama bugun dalin 20 yıkama migrosta 30 tlydi
Erken uyku tulumu icin bence seneye kişa al derim,zaten surekli emip yatacak ve senin kontrolunde olacak ortersin acarsa ki o da hareketlenmeye basladiginda ki o zamana kadar yaz gelir benim dusuncem almayacagim,uyku tulumu olarak degilde kadife biraz kalin tulum alabilirsin o da isini gorur canimKizlar uyku tulumu almam gerekiyor mu ? Bebek giyer mi yeni dogdugunda. Cunku benim odam soguk oluyor kislari. Elektrikli isitici kullanacagim ama o da odanin nemini alip kurutuyor. Bunun icinde hava nemlendirici alacagim ama onunda fazlasi zararli diyorlar ne yapacagim bilmiyorum
Tamam tşk ben herhafta mecburi sanıyordum.Agrin kasılma vs olduğunda alıyorlar nst ye yanı geçen akşam ben acile gittim agrim olduğu için o zaman bağladılar nst ye
Tamam çok tşk.Nst son 1 ay kala her hafta giriliyor
28 çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?