2017 Şubat Anneleri

En guzeli yapmissin canim. Evde ne olsa giyilir bende hastane icin buyuk ihtimalle kirmizi olur ki kirmiziyi da sevmem ama kayinvalidem kirmizi birseyin olsun ustunde diyince kiramadim. Onden tamamen dugmeli olanlardan alirim .
Bende kırmızı almıştım onu :) şimdi lohusa pijamasi niyetine koycam cantama :)

Kizlar uyku tulumu almam gerekiyor mu ? Bebek giyer mi yeni dogdugunda. Cunku benim odam soguk oluyor kislari. Elektrikli isitici kullanacagim ama o da odanin nemini alip kurutuyor. Bunun icinde hava nemlendirici alacagim ama onunda fazlasi zararli diyorlar ne yapacagim bilmiyorum

Ay bu öneri cok makbule gecti vallacok kararsizdm bn de bakaym bi buna

Bide bizim bebeler kış doğuca bu kış sadece 1.5 ay giymesi için mantıklı mi almak seneye giyemiyceklermi
Bende o tulumlardan begendim ama alirsam 6 9 ay alirim 1 3 kış ve evde olunur dışarıda battaniyeler car minnacik olcaklar zaten 3 6 ay yaz 6 9 daha iyi olur bence

inşallah ya kilosuna falan takılıyordum ama artık düşünmicem bugünkü korkudan sonra her anına çok şükür evladım sağlıklı olsun da gerisi boş mus

Kızlar şimdi benim
4 citcitli kısa kollu
3 citcitli uzun kollu
2 hastane çıkışı 5li
4 battaniye ama hepsi polar yada kalın
1 pijama takımı ince
Onlarca el örgüsü sayamadım :)
3 kadife takım
4 ayaksız pijama
1 kalınca tulum
5 ince citcitli tulum
2 baslikli banyo
2 emzik
1 cam biberon
1 diş kaşıyıcı( dayısi erken almış)
Banyo yikama seti
2 nevresim takımı
1 yün yorgan yastık
1 hazır yorgan yastık
3 örgü patik bot olmuş

Bunun 2000 ml 20 tl ama bugun dalin 20 yıkama migrosta 30 tlydi
Bak şimdi baktım benim aldığımda 2000 ml miş ve evet 17 tl ye aldık. Hatta indirim ama gerçekten indirimmi alsakmı falan olduk eşimle. Sonra geldik mahalle marketinde çok pahalıydı geri migrosa gidip aldık. Keşke birkaçtane alsaydık. Ben oğlumda da dalin kullandım. Memnundum. Bunda da dalin aldım. Kokusu kapakta ağır gibi gelsede yıkayınca misss gibi. Kokusunada bayılıyorum.

Erken uyku tulumu icin bence seneye kişa al derim,zaten surekli emip yatacak ve senin kontrolunde olacak ortersin acarsa ki o da hareketlenmeye basladiginda ki o zamana kadar yaz gelir benim dusuncem almayacagim,uyku tulumu olarak degilde kadife biraz kalin tulum alabilirsin o da isini gorur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…