Yok mecburiyet olması için erken daha ama sancı bisey olduğunda alıyorlar galiba artık çünkü beni aldılar ama sorun yoksa son haftalar da artıkTamam tşk ben herhafta mecburi sanıyordum.
Istisnalar kaideyi bozmaz diyelim o zamanBeni geçen akşam aldılar sancim olduğu için
Çok uygun almişsin canm sen stoklasaydin uygun bulmuşken:)Bak şimdi baktım benim aldığımda 2000 ml miş ve evet 17 tl ye aldık. Hatta indirim ama gerçekten indirimmi alsakmı falan olduk eşimle. Sonra geldik mahalle marketinde çok pahalıydı geri migrosa gidip aldık. Keşke birkaçtane alsaydık. Ben oğlumda da dalin kullandım. Memnundum. Bunda da dalin aldım. Kokusu kapakta ağır gibi gelsede yıkayınca misss gibi. Kokusunada bayılıyorum.
Hee evet ben seni hiç almazlar dedin diye dusundum o yüzden öyle dedim ama sancı var deyince artık demekki bu haftalardan sonra nst ye alıyorlar yoksa dediğin gibi son haftalarda oluyoIstisnalar kaideyi bozmaz diyelim o zamansancin ciktıgı için bakmişlar canim sana biz hep son 1 ay her hafta nst ye çagırirdık hamileleri genel uygulamada bu şekilde diye biliyorm her yerde.
Valla bende hatirlamiyorum.gecen aklima geldi sali randevum var soracagim ne zaman basliyordu nst,nst demek dogum zamanina az kaldi demekIstisnalar kaideyi bozmaz diyelim o zamansancin ciktıgı için bakmişlar canim sana biz hep son 1 ay her hafta nst ye çagırirdık hamileleri genel uygulamada bu şekilde diye biliyorm her yerde.
Bana her muanede söylüyor doktor doğuma yakın bilgilendirir belki cnm su an benimki makat pozisyonunda imiş yani normal doğuma elverişli değil su an ama son ana kadar değişir dedi o yüzden gerek gormemis olabilirKızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm
Yeni.misin?nick mi degisti?taniyamadim:)cok kalabaligiz masallahBana her muanede söylüyor doktor doğuma yakın bilgilendirir belki cnm su an benimki makat pozisyonunda imiş yani normal doğuma elverişli değil su an ama son ana kadar değişir dedi o yüzden gerek gormemis olabilir
2kg roxy dalan aldım canım 17 falandi galibaBebek deterjanlari çok pahali degilmi
kizlar siz nerden hangi markayi kaça
aldinız ????
20 yikamalin dalin 30 tlydi 1500lt uni baby 25 tl normalmi bu fiyatlar??
Gozunuzaydin olsun;saglikla adiyla.dogsun insallah ayy darisi bize insallahhhKızımızın ismini nehir koymaya karar verdik. Cok zor oldu ama karar degistirmezsek tabi
Aralıgıda atlattıkmi bişey kalmiyo zatenValla bende hatirlamiyorum.gecen aklima geldi sali randevum var soracagim ne zaman basliyordu nst,nst demek dogum zamanina az kaldi demek
Bugün ögrendim başi aşagida dedi degişmezse inşallah pozisyonu iyi gibi duruyo normal dogum içinBana her muanede söylüyor doktor doğuma yakın bilgilendirir belki cnm su an benimki makat pozisyonunda imiş yani normal doğuma elverişli değil su an ama son ana kadar değişir dedi o yüzden gerek gormemis olabilir
Bu kan ilaclariyla başım dertte benim yagyno ferro sanol u değişti ishal yaptı diye maltofer verdi o şişe de kan gibi olandan sabah akşam yazmıştı sadece akşam yatarken iciyorum ama sabah karın ağrısıyla tuvalete gidiyorum bide sabah ta icsem yine aynı kramplarla ugrascam galiba
Ne bilim ısrarla böyle hpsi ni denetiyo bende anlamadım alternatif bisey yok mu karın ağrısından mahvoluyorum böyleAlternatif bi olac yokmuymuş sana yaramiyo anlaşılan.keçi boynuzi pekmezine başlasana canim sen madem yan etkibyapiyo hepsi sende
Ben aldim minik e bebek den...bide kendim yapacamEmzirme yastigi alan var mi kizlar
Premium çare ler bazen öyle bir indirime giriyor ki molfixden bile uyguna geliyo...ornegin ben 102 li paketini 35 liraya aldimTesekkur ederim :) iste ilk tevcrube olacagi icin sizin gbi anneler sagolsun grupta :) evet premium care fazlasiyla pahali cogu butceye gore. Zaten ilk etapta 1 paket almayi dusunuyorum eve stok yapmayacagim belki bebegin cildine iyi gekmez alacagim bez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?