2017 Şubat Anneleri

Beni geçen akşam aldılar sancim olduğu için
Istisnalar kaideyi bozmaz diyelim o zaman sancin ciktıgı için bakmişlar canim sana biz hep son 1 ay her hafta nst ye çagırirdık hamileleri genel uygulamada bu şekilde diye biliyorm her yerde.

Çok uygun almişsin canm sen stoklasaydin uygun bulmuşken:)

Istisnalar kaideyi bozmaz diyelim o zaman sancin ciktıgı için bakmişlar canim sana biz hep son 1 ay her hafta nst ye çagırirdık hamileleri genel uygulamada bu şekilde diye biliyorm her yerde.
Hee evet ben seni hiç almazlar dedin diye dusundum o yüzden öyle dedim ama sancı var deyince artık demekki bu haftalardan sonra nst ye alıyorlar yoksa dediğin gibi son haftalarda oluyo

Valla bende hatirlamiyorum.gecen aklima geldi sali randevum var soracagim ne zaman basliyordu nst,nst demek dogum zamanina az kaldi demek

Kızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm
Bana her muanede söylüyor doktor doğuma yakın bilgilendirir belki cnm su an benimki makat pozisyonunda imiş yani normal doğuma elverişli değil su an ama son ana kadar değişir dedi o yüzden gerek gormemis olabilir

Bana her muanede söylüyor doktor doğuma yakın bilgilendirir belki cnm su an benimki makat pozisyonunda imiş yani normal doğuma elverişli değil su an ama son ana kadar değişir dedi o yüzden gerek gormemis olabilir
Yeni.misin?nick mi degisti?taniyamadim:)cok kalabaligiz masallah

Bu kan ilaclariyla başım dertte benim ya gyno ferro sanol u değişti ishal yaptı diye maltofer verdi o şişe de kan gibi olandan sabah akşam yazmıştı sadece akşam yatarken iciyorum ama sabah karın ağrısıyla tuvalete gidiyorum bide sabah ta icsem yine aynı kramplarla ugrascam galiba

Bugün ögrendim başi aşagida dedi degişmezse inşallah pozisyonu iyi gibi duruyo normal dogum için

Alternatif bi olac yokmuymuş sana yaramiyo anlaşılan.keçi boynuzi pekmezine başlasana canim sen madem yan etkibyapiyo hepsi sende

Alternatif bi olac yokmuymuş sana yaramiyo anlaşılan.keçi boynuzi pekmezine başlasana canim sen madem yan etkibyapiyo hepsi sende
Ne bilim ısrarla böyle hpsi ni denetiyo bende anlamadım alternatif bisey yok mu karın ağrısından mahvoluyorum böyle

Premium çare ler bazen öyle bir indirime giriyor ki molfixden bile uyguna geliyo...ornegin ben 102 li paketini 35 liraya aldim

Göğüs ucu olmayan arkadaşlar göğüs ucu cikariciya para vermek istemezlerse ya da bebek o plastige alisir mi endisesi yasiyorlarsa bu yolu deneyip ucu cikaranlar cok belki denemek istersiniz

Kızlar bugün öğlen dersim bitti okulda.cumartesi misafir gelecek diye temizlik yapayim dedim eşim yapma yarın beraber yapariz dedi ama onun yaptigi bir supurge. Yine silme banyo tuvalet ovma bende birsey fark etmiyo yani. Neyse tam supurgeyi yaparken supurgenin kablosu gerildi ve vileda kovasinin tamamı hole döküldü laminantların uzerine birsürü bezle sıkıp sıkıp sildim yere eğilip sonra ayakkabiligin arkasina gitti hep sular ust komsuyu cagirdim o cekti ben de sildim haliyi balkona astik beraber sonra banyoyu tuvaleti ovdum firini sildim bulasik yerlestirdim yemek yaptim resmen bittim yani.karnima da birseyler oluyo boyle kramp girer gibi aci agri yapiyo kıvrılmak zorunda kaliyorum ayaktaysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…