- 24 Ekim 2016
- 267
- 168
- 53
- 33
En sağdaki güpür mu Ne yapacaksın onu taç için mi yineAyy ben de bekleyim o zaman bu indirimi daha uygunmuş o
Burda birisi faydası oldu demişti ama kimdi hatırlamıyorum
Aynen ağırlaşınca zor oluyor malzemelerim de bunlar
Aynen daha erken hatta benimki,onu da soracagim sali gunu randevu da:)Aralıgıda atlattıkmi bişey kalmiyo zaten
Kokulu ürünler kimyasal içeriyor diye kokusuz aldım ben kozmetikte bile tavsiye edilmiyor Çünkü kokulu ürün o yüzden tercih etmedimZaten dedim ya almadim kendim komşum vermişti ama 4-5 yikamalik var yani verdigi de kokusunun hiç olmayışı beni biraz etkiledi hanı hafif bi bebek kokusu olmali mi acaba diye dusundum hanı bi çamaşırları katlandiginda hafif bi koku olmali mi yoksa kokusuz olmasi bebek için daha mı iyi bilemedim ama şu dalan roxy de çok söylentide onu da belki kullanabilirim
İşte bende ondan kararsız kaldım ama bebek ürünlerinde de illa kimyasallar olurmu ki kokularinda ne bilim hanı insan şöyle ohh yapasi geliyo bebis kıyafetleri bebis bebis koksun istiyo :)Kokulu ürünler kimyasal içeriyor diye kokusuz aldım ben kozmetikte bile tavsiye edilmiyor Çünkü kokulu ürün o yüzden tercih etmedim
Göğüs ucu olmayan arkadaşlar göğüs ucu cikariciya para vermek istemezlerse ya da bebek o plastige alisir mi endisesi yasiyorlarsa bu yolu deneyip ucu cikaranlar cok belki denemek istersinizEki Görüntüle 1919854
Artık bu bitene kadar takip ederiz indirimleri. Yeni yakalarız umarım. Ozaman çifter çifter alırız.Çok uygun almişsin canm sen stoklasaydin uygun bulmuşken:)
evet canım sen de mi?Canim sende mi ogrencisin
Kızlar bugün öğlen dersim bitti okulda.cumartesi misafir gelecek diye temizlik yapayim dedim eşim yapma yarın beraber yapariz dedi ama onun yaptigi bir supurge. Yine silme banyo tuvalet ovma bende birsey fark etmiyo yani. Neyse tam supurgeyi yaparken supurgenin kablosu gerildi ve vileda kovasinin tamamı hole döküldü laminantların uzerinebirsürü bezle sıkıp sıkıp sildim yere eğilip sonra ayakkabiligin arkasina gitti hep sular ust komsuyu cagirdim o cekti ben de sildim haliyi balkona astik beraber sonra banyoyu tuvaleti ovdum firini sildim bulasik yerlestirdim yemek yaptim resmen bittim yani.karnima da birseyler oluyo boyle kramp girer gibi aci agri yapiyo kıvrılmak zorunda kaliyorum ayaktaysam
Ben friendly marka aldım 53 yıkama kırk liraya araştırdım Bu ve frosh marka diyorlar tamamen bitkiselUni baby evet o fiyatti ama almadim,sivi istemiyorsan dalan roxy al canim en son 4 tl idi simdi olsa olsa gramajina gore 5 tl olsun dene derim
İşte bende ondan kararsız kaldım ama bebek ürünlerinde de illa kimyasallar olurmu ki kokularinda ne bilim hanı insan şöyle ohh yapasi geliyo bebis kıyafetleri bebis bebis koksun istiyo :)
Bende oyleyim bilmiyom iyi bisey mi kötü bisey mi ama illa çamaşır da yikasam yer de silsem kokacak her yer yoksa bende öyle hissediyomBence dee kokmadi mi sanki temiz degilmis gibi hissediyorum
Onu da gordum e-bebekte evet bitkisel diyorlar ama denemek lazim alternatif olabilir tabiBen friendly marka aldım 53 yıkama kırk liraya araştırdım Bu ve frosh marka diyorlar tamamen bitkisel
Bebek o kıyafeti giydikçe kıyafet bebek gibi kokuyor onların kendilerine has kokusu oluyor zaten cennet kokusu gibi ve günlerce geçmiyorİşte bende ondan kararsız kaldım ama bebek ürünlerinde de illa kimyasallar olurmu ki kokularinda ne bilim hanı insan şöyle ohh yapasi geliyo bebis kıyafetleri bebis bebis koksun istiyo :)
Biliyom o koku başka bisey zaten :) keşke piyasada satilsa diyo insan o kokuyu :)Bebek o kıyafeti giydikçe kıyafet bebek gibi kokuyor onların kendilerine has kokusu oluyor zaten cennet kokusu gibi ve günlerce geçmiyor
eveeeet malesef son senem alllahtan ki senin?evet canım sen de mi?
İvet bunlar da yardımcı oluyo ucu çektiği için aralıklarla yapmak lazım hemşireler de elle öneriyor ne yapman gerektiğini parmaklarla çekmeyi de oneriyolar gosteriyolar geneldeBenimde normalde göğüs ucumun biri içine kaçar aklıma takılıyor bazen sorun olur mu diye. Şöyle şeyler var aslında pratik sanki kullanan var mı acaba daha önce? Eki Görüntüle 1919877
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?