2017 Şubat Anneleri

Kokulu ürünler kimyasal içeriyor diye kokusuz aldım ben kozmetikte bile tavsiye edilmiyor Çünkü kokulu ürün o yüzden tercih etmedim

Kokulu ürünler kimyasal içeriyor diye kokusuz aldım ben kozmetikte bile tavsiye edilmiyor Çünkü kokulu ürün o yüzden tercih etmedim
İşte bende ondan kararsız kaldım ama bebek ürünlerinde de illa kimyasallar olurmu ki kokularinda ne bilim hanı insan şöyle ohh yapasi geliyo bebis kıyafetleri bebis bebis koksun istiyo :)

Yorgunluk ve stresten olmuş olabilir dinlendigin halde gecmezse bi doktoruna danışırsın bence. Gecmis olsun mu desem ne desem kötü olmuş. Dikkat edin kendinize

Uni baby evet o fiyatti ama almadim,sivi istemiyorsan dalan roxy al canim en son 4 tl idi simdi olsa olsa gramajina gore 5 tl olsun dene derim
Ben friendly marka aldım 53 yıkama kırk liraya araştırdım Bu ve frosh marka diyorlar tamamen bitkisel

İşte bende ondan kararsız kaldım ama bebek ürünlerinde de illa kimyasallar olurmu ki kokularinda ne bilim hanı insan şöyle ohh yapasi geliyo bebis kıyafetleri bebis bebis koksun istiyo :)

Bence dee kokmadi mi sanki temiz degilmis gibi hissediyorum

Bebek o kıyafeti giydikçe kıyafet bebek gibi kokuyor onların kendilerine has kokusu oluyor zaten cennet kokusu gibi ve günlerce geçmiyor

Benimde normalde göğüs ucumun biri içine kaçar aklıma takılıyor bazen sorun olur mu diye. Şöyle şeyler var aslında pratik sanki kullanan var mı acaba daha önce?

Benimde normalde göğüs ucumun biri içine kaçar aklıma takılıyor bazen sorun olur mu diye. Şöyle şeyler var aslında pratik sanki kullanan var mı acaba daha önce? Eki Görüntüle 1919877
İvet bunlar da yardımcı oluyo ucu çektiği için aralıklarla yapmak lazım hemşireler de elle öneriyor ne yapman gerektiğini parmaklarla çekmeyi de oneriyolar gosteriyolar genelde

İyi akşamlr kızlarr çok sıkı takip edemiyorum son günlerde.işler güçler bide son gezmeleri sıkıştırınca baya uzak kaldım buralardan.umarım herkes iyidir Cmrtesi kontrolümüz var.bence iyiyiz ama birde doktor onaylarsa daha iyi olucaz Hepinize sevgiler

Ayy ben akşam yemekten sonra ölü gibi yatmışım salonda şimdi kalktım.. gece nasıl uyuycam şimdi yarın da iş var Çok güzel uyumuşum ama sonrası çok kötü olcak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…