Canim iki kilo da alsan karnın genişliyor ondan çatlıyor istersen kendi kılından ver hiç kilo alma yine de çatlama olur olacaksa genişleme aynı genisleme çünkü. Ben 7 kilo aldım henüz 0 catlak devam ediyorum. Sabah akşam yağa devam . Annem yağlanmış çatlama olmamış bende de olmaz inşaallah.Catlak konusundan dertli biri olarak bende bi seyler soyleyeyim arkadaslar. 3. Aydan itibaren hergun hindistan cevizi yagi bebek losyonu ve her dusta da bebek yagi kullanmama ve sadece 2 kilo almama ragmen gobegim belim catlak icinde. Sanirim bu tenimizle alakali ne yaparsam yapayim catliyor.bugun de bio oil aldim bakalim ilave onu da kullanacagi
Bu bebislerin bazen cok hareketli bazen hareketsiz olmasina hala alisamadm korkuyorum hemen
Bn de dün bu saatte uyanmistimGünaydınnnnnn
Gece boyunca uyumazsa bu saatte anca uyanır insan
Ben de yaklasik 3aydir hep tikaniklik var, sanirim bu normalmis hamilelikte. Ama gecen haftalarda hastalaninca doktorum iliadin burun spreyine izin verdi kisitli kullanimina, nasil rahatlamistim anlatamam. Simdi yine tikanik..günaydın kızlar grip nezle vs değilim ama burnum hep tıkalı ağzım kuruyor sürekli tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum cok sinir bozucu bi durum
Peteklerin uzerine su kabi bulundurun,yada islak havlu faydasi oluyor bana tavsiye ederim nemlendiriyor odanin havasinigünaydın kızlar grip nezle vs değilim ama burnum hep tıkalı ağzım kuruyor sürekli tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum cok sinir bozucu bi durum
Dün resmen pıhtı gibi bişey geldi ya canım gecede kalbim tuttu artık doktora gitmekten usandım her şeyde soluğu doktorda alıyorum.Beennnn
Di mi yaa. Biz sonlardayız ama hiç belli olmaz. Benim içime 5-10 şubat arası doğuyor. Hatta ya 7 ya 10 hissediyorum hepSelam annelerim,bacak uyusuklugu ile uyandim,gece zirt pirt gozumu actim kizim geldi yanima wc ye kaldi derken derin uyumak nerdegec saate kadar uyuyamiyoruz zaten,bu ara da aralik annelerine bakiyorum arada dogum yapan var,yapmak uzere olan var Allah yardimcilari olsun,aklima geldi de bizim topikte kim.once.dogum yapacak acaba?neler bekliyor bizleri merak ediyorim aklima gelmisken yazayim dedim
Ben rüyamda 3 şubatta doğum yapıyordum sarışın tatlı mi tatlı bi bebek Ama savas varmış o dönem bebeğimle ilgilenemiyordum bilinçaltı oyun oynuyor bize resmenDi mi yaa. Biz sonlardayız ama hiç belli olmaz. Benim içime 5-10 şubat arası doğuyor. Hatta ya 7 ya 10 hissediyorum hep
Benim ilkim,acil sezeryana alindi 36.haftada oyuzden bende korkuyorum erken dogarsa diye,oyuzden 2 haftaya kadar hazirliklari bitireyim diyorim,ilk kizimda ailem yanimdaydi ayni sehirdeydi sagolsin annem herseyimi kendi yapti,simdi yanlizim birde onde cocugum var oyuzden hersey hazir olsun istiyorum kaplumbaga gibiyim valla zor hareket ediyorim yoruluyorum hayirlisi olsun hakkimizda zamaninda gelsinler insallah gelisimleri bitsin de cigerleri vs,subatin ilk haftasi bende dusunuyorum ablasinin dogumgunu kaynamasin arada:)Di mi yaa. Biz sonlardayız ama hiç belli olmaz. Benim içime 5-10 şubat arası doğuyor. Hatta ya 7 ya 10 hissediyorum hep
Kanama oluyo canım bende bazen sabahları kalkiyom burnum akıyor gibi oluyo bakıyorum kaniyo kan basıncı yükseldiği için oluyomusDün resmen pıhtı gibi bişey geldi ya canım gecede kalbim tuttu artık doktora gitmekten usandım her şeyde soluğu doktorda alıyorum.
Bende çok merak ediyorum neler yasicaz Rabbim hepimize sağlıklı günün de gelenler bebekler bizlere de hayırlısıyla sağ salim doğumlar nasip etsin inşSelam annelerim,bacak uyusuklugu ile uyandim,gece zirt pirt gozumu actim kizim geldi yanima wc ye kaldi derken derin uyumak nerdegec saate kadar uyuyamiyoruz zaten,bu ara da aralik annelerine bakiyorum arada dogum yapan var,yapmak uzere olan var Allah yardimcilari olsun,aklima geldi de bizim topikte kim.once.dogum yapacak acaba?neler bekliyor bizleri merak ediyorim aklima gelmisken yazayim dedim
Ben hic bilmiyorum cok gecmis olsun..Selamlar hemen hemen uyku konusunda sanırım aynı konumda burun kanamaları tıkanıklıklar, nefes alma zorlukları, azmı çokmu hareket etmesi gözlemlemesi,enfeksiyonlar ,akıntılar... bazen artık doğurmak istiyorum diyorum sizede öyle oluyormu allah beterinden saklasın ama tadını çıkaramadım bir türlü.gecede kalbm tuhaflaştı beni uykudan uyandırdı çok korktum.daha önce doktora gitmiştim ama ekstrasistol dendi böyle problemi olan varmı kalbiniz sanki duruyormuş gibi oluyor bir anlığına ama gece baya arka arkaya oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?