2017 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın.. bence pompa işi kişiden kişiye çok değişir ben de mamajoo aldım inşallah hepimiz mennun kalırız da tekrar almak zorunda kalmayız..

1050 gr doğan bebek tanıyorum 30. Haftada doğan ve tosun gibi şimdi. Yeter ki kaderlerinde yaşamak olsun
Allah hepimizinkini bağışlasın bize

Benimde gobekte yoktu bir tek senin gibi ama nur topu gibi sagli sollu iki tane ufak catlagim var artik

Yine de nemlendirmeye devam et ki çoğalmasın

Çok güzeller güle güle kullan

Çatlak konusunda ben de yapılacak çok birşey olmadığını düşünüyorum.. ben hisdistan cevizi yağı kullnıyorum güzel nemlendiriyo ama yine de çatlıycam bence.. :)
Benimde ellerim sürekli kuru.. ne sürsem fayda etmiyo.. çok sık wc ye gidiyorum sürekli ellerimi yıkıyorum diye düşğnmüştüm.. hamilelikle alakası olabilir mi acaba.. karnımda falan bu kadar kuruluk hissetmiyorum..

Benimde ellerim ayni sabun kururuyo bencede surekli yikamaktan oluyo(

Tkml_ esimle de konustuk ama ikeada karar kildik. Iyi yapmisizdir insallah :)
Ben de bu beşiği alacaktım yatağı yatsandan almasaydım bence çok şık bi tercih olmuş diğer ürünlerin de gayet güzel güle güle kullanın bebeğinizle inşallah.. pişman olcağınızı da sanmıyorum

Aynı sorun bende de var kızlar ellerimin üstü kuru içi ise kremlendiginden nemli ama üstü Sürekli kuru oraya da sürdüğüm halde ve şu an benimde catlagim yok bende lierac kullanıyorum ama sanırım catlicam ediyorum

Ne yapmak lazım ki acaba.. resmen yaşlı eli gibi oldu ellerim Eski usul elimi nemlendirip poşetle bağlayıp yattım yine de düzelmedi
Vazalini bende nemlendiriciyle karistırıp süruyorm ertesi gün aynisi oluyo yine

İyi geceler anneler.perşembe doktora gittim ama kafam baya karıştı. .benim sat 14 nisandı ama doktorum geç döllenme olduğunu ve 29 nisan olarak kabul etmemi söyledi..ama şuan bebeğim 2 hafta önden gidiyor yanı kendi hesabını doğruluyor... acaba doğum ne zaman olur doktorun dediği tarihte mi yoksa bebeğin gelişimine göre mi?

E bebekte bi ara palmers acayip indirimde idi bende ne var ne yok aldım tanesi 9 dan hemdee

Ayy faydası olacaksa yavrularımıza kurusun hiç önemli değil dudak kuruluğu bende hep oluyodu şimdi iyice arttı doğuma nasıl olur acaba.. bu arada geçmiş olsun sana da.. şimdi nasıl miden.. eşinin kıymetini bir kez daha anlamışsındır bu vesile ile

Catlak konusundan dertli biri olarak bende bi seyler soyleyeyim arkadaslar. 3. Aydan itibaren hergun hindistan cevizi yagi bebek losyonu ve her dusta da bebek yagi kullanmama ve sadece 2 kilo almama ragmen gobegim belim catlak icinde. Sanirim bu tenimizle alakali ne yaparsam yapayim catliyor.bugun de bio oil aldim bakalim ilave onu da kullanacagi

Ben de risksiz bir işlem sanıyordum. Serumu almaya gittiğimde kadın doğumcu dahiliyecinin üstüne, dahiliyeci kadın doğumcunun üstüne atmaya çalıştı. İkisi de demir serumunun damardan alındığında alerjik reaksiyona sebep olabildiğini söyledi. Hatta biri kan alımı daha az riskli derken diğeri o zaman verseymiş ya, kan nakli organ nakli gibidir deyip en son aynı şekilde devam edine bağlayıp eve gönderdi beni.

Yağ sömürüyorsa elin üstünden daha iyi yerler biliyorum bi zahmet oradan alsın :)

2 kilo mu? Şuan saygı, hayranlık ve bir miktar kıskançlıkla selamlıyorum

Bütün gün ordan oraya yuvarlanıp bulduğun yerde uyursaaann şimdi böyle yatakta tepişirsin işte... koca göbüşten zaten nereye dönsem yatamıyorum artık. Yüzüstü yatıp sabaha kadar istediğim gibi döne döne uyumayı özledim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…