Hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın.. bence pompa işi kişiden kişiye çok değişirBu arada göğüs pompası için lansinoh 2si 1 arada elektrikli aldım.
Manuel daha iyi emiş gücü elektriklinin azalabiliyormuş ama çok memnunum diyenlerde vardı.
En sonunda al geç yahu dedim aldım.
İnşallah bende memnun kalanlardan olurum :)
1050 gr doğan bebek tanıyorum 30. Haftada doğan ve tosun gibi şimdi. Yeter ki kaderlerinde yaşamak olsunben fazla kilolu olsun hiç istemedim sadece 2 buçuk altından korkuyordum ama geçen doktor bebeğim 1 kilo 100 gr ken erken doğumdan bahsedince 2 ye de razı olduğumu anladimsağlıkla gelsinler hele kavuşmamız vakti zamanında kısmet olsun da bakarız besleriz emziririz mama veririz işte bi şekilde büyütüruz yavrularımızi
Benimde gobekte yoktu bir tek senin gibi ama nur topu gibi sagli sollu iki tane ufak catlagim var artik
Eki Görüntüle 1920593 Eki Görüntüle 1920594 Eki Görüntüle 1920595 Eki Görüntüle 1920596 Merhabalar. Ben de palmers'in nemlendiricisini kullaniyorum, lierac tabi bir de. Henuz catlamadim ama annemdeki bolca catlaklari gormus oldugum icin bende de olmasi muhtemel diye dusunuyorum.
Bir de biz bugun ikea'ya gitmistik, oglumuzun odasini aldik ciktik. Gunlerdir dolastik durduk mobilyacilari, onu mu bunu mu derken kafam karisti, kendimi kotu hissetmeye baslamistim. Alinca gercekten rahatladim. Kararsizlik ne kotu seymis ya..
Sunlari aldik temelde.. Birkac da ivir zivir iste ev icin..
Çatlak konusunda ben de yapılacak çok birşey olmadığını düşünüyorum.. ben hisdistan cevizi yağı kullnıyorum güzel nemlendiriyo ama yine de çatlıycam bence.. :)Kizlar catlak konusunda beni gecen cikmaz herhalde. ilk hamilelikte o kadar krem surdum ama catlamayan yerim yok. gogus gobek bacak arasi kasiklar ust bacak diz arkasi. daha olacak yer yok herhalde. onun icin bunda birkac surdum bebe yagi falan ama biraktim sonra. daha fazla ne kadar catlayabilirimki. onun icin cok rahatim.
Hem cildim normalde baya yaglidir ama hamilelikte cok kurudu. ellerim dokuluyor resmen
Benimde ellerim ayni sabun kururuyo bencede surekli yikamaktan oluyoÇatlak konusunda ben de yapılacak çok birşey olmadığını düşünüyorum.. ben hisdistan cevizi yağı kullnıyorum güzel nemlendiriyo ama yine de çatlıycam bence.. :)
Benimde ellerim sürekli kuru..ne sürsem fayda etmiyo.. çok sık wc ye gidiyorum sürekli ellerimi yıkıyorum diye düşğnmüştüm.. hamilelikle alakası olabilir mi acaba.. karnımda falan bu kadar kuruluk hissetmiyorum..
Ben de bu beşiği alacaktım yatağı yatsandan almasaydımTkml_ esimle de konustuk ama ikeada karar kildik. Iyi yapmisizdir insallah :)
Ne yapmak lazım ki acaba.. resmen yaşlı eli gibi oldu ellerimBenimde ellerim ayni sabun kururuyo bencede surekli yikamaktan oluyo(
Ne yapmak lazım ki acaba.. resmen yaşlı eli gibi oldu ellerimEski usul elimi nemlendirip poşetle bağlayıp yattım yine de düzelmedi
O zaman böyle devam etcez yapacak birşey yokVazalini bende nemlendiriciyle karistırıp süruyorm ertesi gün aynisi oluyo yine
Ayy faydası olacaksa yavrularımıza kurusun hiç önemli değil
Benim idrarda lokosit yukseldiginde mutlaka yanmam da oluyordu. Ilk defa duydum demek ki oluyormus
Merhaba benim de anemi sorunum var. Su ana kadar 2 defa demir aldim damar yolundan ve zararli oldugundan bahsetmedi doktorlarim. Hatta gelecek hafta bir defa daha alacagim. cunku gyno ferro sanol kullandim ve hic faydasini goremedim.Emilim olmadi. Kan da aldim ve doguma yakin tekrar alacagim. Doktorunuz neden cok tehlikeli demis anlayamadim. Ayrica doktorlarim (bobrek sorunum oldugu icin hem nefrolog hem kadin doymcu takip ediyor beni) 8in altındaki hemoglobinin bebek icin risk oldugunu da soylediler. Bence takip edin kan degerinizi cok da dusmesin.
Yağ sömürüyorsa elin üstünden daha iyi yerler biliyorum bi zahmet oradan alsın :)
Catlak konusundan dertli biri olarak bende bi seyler soyleyeyim arkadaslar. 3. Aydan itibaren hergun hindistan cevizi yagi bebek losyonu ve her dusta da bebek yagi kullanmama ve sadece 2 kilo almama ragmen gobegim belim catlak icinde. Sanirim bu tenimizle alakali ne yaparsam yapayim catliyor.bugun de bio oil aldim bakalim ilave onu da kullanacagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?