2017 Şubat Anneleri

Ufak sari parcalar bende de var ya niye öyle ki acaba bugun farkettim ben de ama sızlamıyor hafif sıkınca kendiliğinden çıkıyor

Günaydın kizlar. Geceler uykusuz uykusuz geceler. Doğunca uyanma problemi hiç yasamayacagiz bu da iyi tarafı. Ah başım ağrıyor. Ama uyanıp kalan işleri halletmek laxim. Bu arada göğüste gelen sıvı normaldir artık süt üretimi başladı. 6 yıldır emziriyorum yaww. Bu da bir rekor müdür. Sütaş in ineği gibi hissediyorum kendimi

Günaydın canım.
Maaşallah 6 yıllık emzirme..
Sırrı varsa açıklar mısın ?
Yani sezeryandan hemen sonra geldi mi sütün ? Gelmediyse gelmesi için özel bir şey yaptın mı ? Bu süreçte nama verdin mi hiç ?
Emzik kullandınız mı ?

Artık doğum yaklaştığı için emzirme hakkında bol bol araştırma yapayım diyorum :)

Bunlara ilave
2 pamuk badi
2 kadife tulum
2 kadife alt üst
2 patik bot almış
Şapka 5 kadife takımda var 5 penyede
Eldiven 2-3 kadife 2-3 penye var diye ayrı almadik
Ben ne almalıyım giyim kısmı yeterli mi sizce

Son düzenleme:
Günaydin kizlar
Ben iyi kötu uyuyabliyrm gece ama işte delik deşik uyku sabah erken kalkmalar

P pinkpin senin gebeliktemi başladi canm demir eksikligi bende önceden baya uğraşmıştim kansızliga bağli ferritinim çok düsüktü hatta gebelik şüpem vardi dr insallh gebe degilsindir bu degerlerle diyodu bana kan takalimda demislerdi ama uzun süre ilaçlari kullanınca düzeldi

Günaydın kızlar her gün girip okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü yazamadım annelik farklı bit duygu biliyor sunuz tecrübe bile dinlemez çünkü her çocukta yaşadığınız olaylar çok farklı olabiliriyor vücudumuzdaki degîiklerin çaresinin farklı olduğu gibi sizi en iyi geleni yaşayarak deneyerek öğreneceksiniz zor bir yol bu su an düşünüyorum da insan bike bile bu zorlu Yolu neden severek ister hala çözemedim
Uykusuz geceler ölene kadar bir sorumluluk vücutta ki deformasyonlar gibi gibi bir sürü şey ama düşünüyor insan hayatta en mutlu olduğun an nedir diye yavrunu kucağına aldığım andır der
En mutsuz olduğun an da onu kaybettiğin andır hrrlde Allah içimize farklı duygular yerleştiriyor sanırım çok şükür bir şükür bunu bizi tattırdı

Uyku yine yok gece dönerken heryerin ağrıyor rahim agrisi ve mide bulantısı başladı bi süredir iyice zorlaniyrum bide soğuk almisim gelse ya şubat bian önce
Hepimiz öyleyiz Can'ım bu günlerde sınra zaman da duruyor son günler hiç geçmiyor onun için daha gün sayma hamileliğin tadını çıkar sana iyi gelen şeyleri yap düşün çünkü daha çok var

2 kilo mu gerçek mi Can'ım sokdsyım ben Ben 13 kilo aldım su ana kadar çatlağım YÖK umarım da olmaz

Önceden de değerlerim hep sınırdaydı. Gebelikle beraber dibe vurdum. Demirim yükseleceğine düşüyor hiç emilim yok sanırım.

Geceleri bende de uyku sorunu başladı bu arada, aynen ben de sabah erken kalkıyorum uykusuz olmama rağmen. Bir de uykuya geçiş aşamasında inanılmaz bir gerginlik geliyor, özellikle bacaklarımı devamlı germek istiyorum. Bunlara ek olarak hergün burun kanamam oluyor. Allah yardımcımız olsun cidden..

Ben ilk bir yıl diyet yapmadım hiç. Sonra sürekli sıvı şeyler tuketiyordim.rezene çayı içiyordum düzenli. Ama sütüm de vardı yani. Sezeryandan sonr q sütüm geldi ilkinde ikincisinde iki gün mama verdim sütüm gelince maması kestim emmek istemedi küçük oğlan ama ben direttim hatta sarılığı uzadı ama olsun o emdikce süt geldi. Bir de yapısal sanırım hatta ilk oğlumda kv heryerde anlatmıştı sutu bol diye.o sut gitti tabi ama kalan da çocuklara yetti. Tabi 6 yıl derken aralarda birkaç aylık ara verdim. Üçüncü de 4 ay ara verdim mesela. Ekim é kadar ikinciye emzirfim çünkü. Bir de benim bir arkadaşım normal yaptığı halde sütü gelmedi 3 ay emzirdi o da az az . Sanırım bebeğin istekli olması en önemli etken. Ben ilk oğlumda çok çalışıyordum hep disaridaydim mama arti annw sütü verdim zaten onda 9 ay ara verdim emzirme olayina mama ile d3vam ettim. Dediğim gibi molalar var arada. Bu arada aklimdayken söyliyim bebişin yanına uzanmak da sütü çok artırıyor tecrübeyle sabittir. Bir de ilk iki ay saat başı yarım saatte bir emirdim.hatta ablam dalga geçerdi ben de gör abla sütüm senin sütünden çok olucak derdim. Öyle de oldu. İh dese meme veriyordum.
Emzik hiç kullanmadım amcam dr izin vermemişti ciğerleri buyur dedi ikisine de vermedim ben. Damak yapısını da bozar demişti. Bir de emme doyumunu emzikten alınca meme emmek de istemez yani isteğini azaltır demisti.
Allah cumlemize bol sütle versin inşallah.

Amin az kaldi diyorz ama en zor aşamasındayiz zaman geçmiyo

2 kilo mu aldınız maşallah size bence de bünye ile alakalı bi durum.. ben yıllardır 45-46 kilo idim ne alırdım ne verirdim ama kalçamda ufak tefek çatlaklarım vardı.. şimdi kalçamdakiler artmış ama göbek ve göğüste şimdilik yok.. ama olacağından da şüphem yok

aynen canim bunye ile alakali sanirim. Insallah olmaz senin de catlagin

Ufak sari parcalar bende de var ya niye öyle ki acaba bugun farkettim ben de ama sızlamıyor hafif sıkınca kendiliğinden çıkıyor
Sut gelmeye calisiyor sanirim ama asil olay o parcalar dusunce zaten acik yara gibi sizliyor gogusler bu defa. Turlu tulu seyler yasiyoruz cidden Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…