- 24 Ekim 2016
- 267
- 168
- 53
- 33
Ufak sari parcalar bende de var ya niye öyle ki acabaMerhaba anneler ben Mart basi annesiyim, muhtemelen Subat da olabilir :) Mart Anneleri 2017yi takip ediyorum. Ancak dogum tarihim mart basi oldugu icin bazi vucut degisiklerini sizlerle hemen hemen ayni yasiyorum. Size bir sorum olacak. Gogus uclarim inanilmaz yarilmis durumda. Lansinoh kremi kullaniyorum arada cok fazla uyarmadan ama bugun gogsumun ucunu gorunce korktum acikcasi. lansinohu dokundururken ufak sari parcalar geliyordu ve inanilmaz sizliyor uclari. aranizda benzer bir durum yasayan var mi?
Bu arada göğüs pompası için lansinoh 2si 1 arada elektrikli aldım.
Manuel daha iyi emiş gücü elektriklinin azalabiliyormuş ama çok memnunum diyenlerde vardı.
En sonunda al geç yahu dedim aldım.
İnşallah bende memnun kalanlardan olurum :)[
fiyatı neydi canım
Günaydın kizlar. Geceler uykusuz uykusuz geceler. Doğunca uyanma problemi hiç yasamayacagiz bu da iyi tarafı. Ah başım ağrıyor. Ama uyanıp kalan işleri halletmek laxim. Bu arada göğüste gelen sıvı normaldir artık süt üretimi başladı. 6 yıldır emziriyorum yaww. Bu da bir rekor müdür. Sütaş in ineği gibi hissediyorum kendimi
Bunlara ilaveKızlar şimdi benim annem yapıyor alışverişimi
4 citcitli kısa kollu
3 citcitli uzun kollu
2 hastane çıkışı 5li
4 battaniye ama hepsi polar yada kalın
1 pijama takımı ince
Onlarca el örgüsü sayamadım :)
3 kadife takım
4 ayaksız pijama
1 kalınca tulum
5 ince citcitli tulum
2 baslikli banyo
2 emzik
1 cam biberon
1 diş kaşıyıcı( dayısi erken almış)
Banyo yikama seti
2 nevresim takımı
1 yün yorgan yastık
1 hazır yorgan yastık
3 örgü patik bot olmuş
Hepimiz öyleyiz Can'ım bu günlerde sınra zaman da duruyor son günler hiç geçmiyor onun için daha gün sayma hamileliğin tadını çıkar sana iyi gelen şeyleri yap düşün çünkü daha çok varUyku yine yok gece dönerken heryerin ağrıyor rahim agrisi ve mide bulantısı başladı bi süredir iyice zorlaniyrum bide soğuk almisim gelse ya şubat bian önce
2 kilo mu gerçek mi Can'ım sokdsyım ben Ben 13 kilo aldım su ana kadar çatlağım YÖK umarım da olmazCatlak konusundan dertli biri olarak bende bi seyler soyleyeyim arkadaslar. 3. Aydan itibaren hergun hindistan cevizi yagi bebek losyonu ve her dusta da bebek yagi kullanmama ve sadece 2 kilo almama ragmen gobegim belim catlak icinde. Sanirim bu tenimizle alakali ne yaparsam yapayim catliyor.bugun de bio oil aldim bakalim ilave onu da kullanacagi
Günaydin kizlar
Ben iyi kötu uyuyabliyrm gece ama işte delik deşik uyku sabah erken kalkmalar
P pinkpin senin gebeliktemi başladi canm demir eksikligi bende önceden baya uğraşmıştim kansızliga bağli ferritinim çok düsüktü hatta gebelik şüpem vardi dr insallh gebe degilsindir bu degerlerle diyodu bana kan takalimda demislerdi ama uzun süre ilaçlari kullanınca düzeldi
Ben ilk bir yıl diyet yapmadım hiç. Sonra sürekli sıvı şeyler tuketiyordim.rezene çayı içiyordum düzenli. Ama sütüm de vardı yani. Sezeryandan sonr q sütüm geldi ilkinde ikincisinde iki gün mama verdim sütüm gelince maması kestim emmek istemedi küçük oğlan ama ben direttim hatta sarılığı uzadı ama olsun o emdikce süt geldi. Bir de yapısal sanırım hatta ilk oğlumda kv heryerde anlatmıştı sutu bol diye.o sut gitti tabi ama kalan da çocuklara yetti. Tabi 6 yıl derken aralarda birkaç aylık ara verdim. Üçüncü de 4 ay ara verdim mesela. Ekim é kadar ikinciye emzirfim çünkü. Bir de benim bir arkadaşım normal yaptığı halde sütü gelmedi 3 ay emzirdi o da az az . Sanırım bebeğin istekli olması en önemli etken. Ben ilk oğlumda çok çalışıyordum hep disaridaydim mama arti annw sütü verdim zaten onda 9 ay ara verdim emzirme olayina mama ile d3vam ettim. Dediğim gibi molalar var arada. Bu arada aklimdayken söyliyim bebişin yanına uzanmak da sütü çok artırıyor tecrübeyle sabittir. Bir de ilk iki ay saat başı yarım saatte bir emirdim.hatta ablam dalga geçerdi ben de gör abla sütüm senin sütünden çok olucak derdim. Öyle de oldu. İh dese meme veriyordum.Günaydın canım.
Maaşallah 6 yıllık emzirme..
Sırrı varsa açıklar mısın ?
Yani sezeryandan hemen sonra geldi mi sütün ? Gelmediyse gelmesi için özel bir şey yaptın mı ? Bu süreçte nama verdin mi hiç ?
Emzik kullandınız mı ?
Artık doğum yaklaştığı için emzirme hakkında bol bol araştırma yapayım diyorum :)
Amin az kaldi diyorz ama en zor aşamasındayiz zaman geçmiyoÖnceden de değerlerim hep sınırdaydı. Gebelikle beraber dibe vurdum. Demirim yükseleceğine düşüyor hiç emilim yok sanırım.
Geceleri bende de uyku sorunu başladı bu arada, aynen ben de sabah erken kalkıyorum uykusuz olmama rağmen. Bir de uykuya geçiş aşamasında inanılmaz bir gerginlik geliyor, özellikle bacaklarımı devamlı germek istiyorum. Bunlara ek olarak hergün burun kanamam oluyor. Allah yardımcımız olsun cidden..
2 kilo mu aldınızCatlak konusundan dertli biri olarak bende bi seyler soyleyeyim arkadaslar. 3. Aydan itibaren hergun hindistan cevizi yagi bebek losyonu ve her dusta da bebek yagi kullanmama ve sadece 2 kilo almama ragmen gobegim belim catlak icinde. Sanirim bu tenimizle alakali ne yaparsam yapayim catliyor.bugun de bio oil aldim bakalim ilave onu da kullanacagi
Ayyy buna çok güldümYağ sömürüyorsa elin üstünden daha iyi yerler biliyorum bi zahmet oradan alsın :)
2 kilo mu? Şuan saygı, hayranlık ve bir miktar kıskançlıkla selamlıyorum
Yağ sömürüyorsa elin üstünden daha iyi yerler biliyorum bi zahmet oradan alsın :)
2 kilo mu? Şuan saygı, hayranlık ve bir miktar kıskançlıkla selamlıyorum[/QUOTE
Canm cok mide bulantim vardi sonra da sekerim cikti diyet yapıyorum mecburen
Amaa zaten kiloluyum istahim nedense acilmadi .sekerden dolayı da diyet yapiyorum. Ne guzel hic catlagin olmamis masallah sana2 kilo mu gerçek mi Can'ım sokdsyım ben Ben 13 kilo aldım su ana kadar çatlağım YÖK umarım da olmaz
aynen canim bunye ile alakali sanirim. Insallah olmaz senin de catlagin2 kilo mu aldınızmaşallah size bence de bünye ile alakalı bi durum.. ben yıllardır 45-46 kilo idim ne alırdım ne verirdim ama kalçamda ufak tefek çatlaklarım vardı.. şimdi kalçamdakiler artmış ama göbek ve göğüste şimdilik yok.. ama olacağından da şüphem yok
Sut gelmeye calisiyor sanirim ama asil olay o parcalar dusunce zaten acik yara gibi sizliyor gogusler bu defa. Turlu tulu seyler yasiyoruz cidden Allah yardimcimiz olsun.Ufak sari parcalar bende de var ya niye öyle ki acababugun farkettim ben de ama sızlamıyor hafif sıkınca kendiliğinden çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?