- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Ben rüyamda 3 şubatta doğum yapıyordum sarışın tatlı mi tatlı bi bebek Ama savas varmış o dönem bebeğimle ilgilenemiyordum bilinçaltı oyun oynuyor bize resmen
Neden 36. Haftada acil geldi? Kızlarda oluyormuş zaten çabuk gelme durumu. Haklısın aslında yıkama ütüleme ve çanta işlerini bitirmemiz lazım. Ablanın doğumgünü ne zaman?Benim ilkim,acil sezeryana alindi 36.haftada oyuzden bende korkuyorum erken dogarsa diye,oyuzden 2 haftaya kadar hazirliklari bitireyim diyorim,ilk kizimda ailem yanimdaydi ayni sehirdeydi sagolsin annem herseyimi kendi yapti,simdi yanlizim birde onde cocugum var oyuzden hersey hazir olsun istiyorum kaplumbaga gibiyim valla zor hareket ediyorim yoruluyorum hayirlisi olsun hakkimizda zamaninda gelsinler insallah gelisimleri bitsin de cigerleri vs,subatin ilk haftasi bende dusunuyorum ablasinin dogumgunu kaynamasin arada:)
Bu burun tıkanıklığı bende de var. Çok fena. Ama attan kan hacmi yüzünden burun mukozasi da şişer. Burun içi daralır yani. Ben de çok kötü oluyorum 10 gündür nerdeyse uyumadım. İki çocuk da sırayla kalkıyor uykuyu unuttum rsm3n. Bende de ara ara kanama oluyorKanama oluyo canım bende bazen sabahları kalkiyom burnum akıyor gibi oluyo bakıyorum kaniyo kan basıncı yükseldiği için oluyomus
Tıkanıklık bu ara çok fazla yokta kanama arada oluyo sabah kalkınca özellikle evet kan hacmi arttığı için oluyomus hayırlısıyla bi dogursaydik :)Bu burun tıkanıklığı bende de var. Çok fena. Ama attan kan hacmi yüzünden burun mukozasi da şişer. Burun içi daralır yani. Ben de çok kötü oluyorum 10 gündür nerdeyse uyumadım. İki çocuk da sırayla kalkıyor uykuyu unuttum rsm3n. Bende de ara ara kanama oluyor
Her yerde olmuyomus canım ya geçen bende bi mağazasına gittim sordum 2 şubelerini söyledi orda var diye ama orayı arayıp sormaniz lazım kalmış mi diye dediE bebek mağazadan alışverişte kredi kartına taksit yapıyor mu? Bir de bi aralar 28. Haftadan itibaren 5₺ ye tanışma paketi vardı her ürünün numunesinin olduğu. Hala var mı o kampanya?
Daha hiçbirşey almadım. 8 ay bir olsun alışverişe öyle çıkmaktı niyetim ama artık baya heyecanlıyım çıkacağım inş.Havuzlu hanı duydum toptan herşeyi alabilirsiniz diye ama hiç görmedim.Ben alışverişte öyle çok gezmeyi de çok sevmiyorum onun için iyi olacak bebek arabası falanda varsa en iyisi oraya gideyim çook tşk tekrarNe demek rica ederim :) Siz özellikle birşey için mi gideceksiniz yoksa gezecek misiniz fikir fln almak için :)
Ay bu doğum konusun da baya panikliyorum şimdiden herşeyim hazırSelam annelerim,bacak uyusuklugu ile uyandim,gece zirt pirt gozumu actim kizim geldi yanima wc ye kaldi derken derin uyumak nerdegec saate kadar uyuyamiyoruz zaten,bu ara da aralik annelerine bakiyorum arada dogum yapan var,yapmak uzere olan var Allah yardimcilari olsun,aklima geldi de bizim topikte kim.once.dogum yapacak acaba?neler bekliyor bizleri merak ediyorim aklima gelmisken yazayim dedim
Çok sağol çok güzel yazmışsın inş.gideceğim merak ettim baya.Ben iki üç kere gittim daha da giderim evet her şey var fiyatlar bazı ürünlerde daha uygun bazılarında daha pahalı yada aynı değişiyor yani ama güzel yanı her şey bir arada 5-6 katlı ve tüm ihtiyaçlar 1 günde alınıp çıkılır şöyle düşün AVM lerin sadece bebek dükkanlarının olduğu hali. Bugünde gittim :) :)
Bence çok güzel olur ablam 2008 de ilk doğumu yaptı ve hala aynı kişilerle whatsAppta görüşüyorlar çok da güzel olurYa kızlar İşte ben diyorum WhatsApp grubu kuralım diye Herkes 30. haftasına geldi ya da gelmek üzere ben cidden buradaki birçok kişiyi merak ediyorum kimi giriyor kimi geç görüyor yazılanları kimi geç olduğu için cvp veremiyor aksaklık oluyor kaçırma Vs birçok şey çoğunluk kırılırsa bende varım bilginize
:) :)Ya kızlar İşte ben diyorum WhatsApp grubu kuralım diye Herkes 30. haftasına geldi ya da gelmek üzere ben cidden buradaki birçok kişiyi merak ediyorum kimi giriyor kimi geç görüyor yazılanları kimi geç olduğu için cvp veremiyor aksaklık oluyor kaçırma Vs birçok şey çoğunluk kırılırsa bende varım bilginize
Bizde burdan bi arkadaşla gorusuyoruz epeydir :) ama çoğunluk sessiz kaldı galiba :)Bence çok güzel olur ablam 2008 de ilk doğumu yaptı ve hala aynı kişilerle whatsAppta görüşüyorlar çok da güzel olur
Her yerde olmuyomus canım ya geçen bende bi mağazasına gittim sordum 2 şubelerini söyledi orda var diye ama orayı arayıp sormaniz lazım kalmış mi diye dedi
İşte bi yere sor nerde varsa ona gore gidersinBurda da sanırım sadece heykelde vardır ama bugün çok kalabalık olur gidilmez yine.
Biz avmye yine
yaa kaçırmışım demek ki yoksa katılırdım ben deBizde burdan bi arkadaşla gorusuyoruz epeydir :) ama çoğunluk sessiz kaldı galiba :)
Biz onunla kendimiz öyle gorustuk Ankara da yız ikimizde :) hatta ben eşimle evlerine de gittim :) tanıştık :)yaa kaçırmışım demek ki yoksa katılırdım ben de
Ama yapalım denilirse yapalım bana da uyar zaten burası cok fazla internet yiyoyaa kaçırmışım demek ki yoksa katılırdım ben de
Ben aldım tatlım. Park yatak larından aldım çünkü kayınvalidem döşek yaptı bir de çok yükselsin istemedim. Ayağa kalkacağı günleri de düşündümbebek odasini belis mobilyadan alan arkadaslar icine yatak olarak ne aldiniz??? Şu yatak yuksekligi falan hic aklima gelmemişti bnm bu büyüyen besikler de cok asagi inmiyor malesef ince bişiler almamiz gerekio galiba
Bence de iyi olur..Genelde buradayim ama Tamam denilirse beni etiketleyin ya kacirmiyimAma yapalım denilirse yapalım bana da uyar zaten burası cok fazla internet yiyodaha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?