2017 Şubat Anneleri

Ben rüyamda 3 şubatta doğum yapıyordum sarışın tatlı mi tatlı bi bebek Ama savas varmış o dönem bebeğimle ilgilenemiyordum bilinçaltı oyun oynuyor bize resmen

Bu yaşadıklarınla normal öyle şeyler görmen. Ben de dün oğlan doğurdum ama Bebek arabası pembe dedim çocuğu görür görmez :)

Neden 36. Haftada acil geldi? Kızlarda oluyormuş zaten çabuk gelme durumu. Haklısın aslında yıkama ütüleme ve çanta işlerini bitirmemiz lazım. Ablanın doğumgünü ne zaman?

Kanama oluyo canım bende bazen sabahları kalkiyom burnum akıyor gibi oluyo bakıyorum kaniyo kan basıncı yükseldiği için oluyomus
Bu burun tıkanıklığı bende de var. Çok fena. Ama attan kan hacmi yüzünden burun mukozasi da şişer. Burun içi daralır yani. Ben de çok kötü oluyorum 10 gündür nerdeyse uyumadım. İki çocuk da sırayla kalkıyor uykuyu unuttum rsm3n. Bende de ara ara kanama oluyor

E bebek mağazadan alışverişte kredi kartına taksit yapıyor mu? Bir de bi aralar 28. Haftadan itibaren 5₺ ye tanışma paketi vardı her ürünün numunesinin olduğu. Hala var mı o kampanya?

Tıkanıklık bu ara çok fazla yokta kanama arada oluyo sabah kalkınca özellikle evet kan hacmi arttığı için oluyomus hayırlısıyla bi dogursaydik :)

E bebek mağazadan alışverişte kredi kartına taksit yapıyor mu? Bir de bi aralar 28. Haftadan itibaren 5₺ ye tanışma paketi vardı her ürünün numunesinin olduğu. Hala var mı o kampanya?
Her yerde olmuyomus canım ya geçen bende bi mağazasına gittim sordum 2 şubelerini söyledi orda var diye ama orayı arayıp sormaniz lazım kalmış mi diye dedi

Ne demek rica ederim :) Siz özellikle birşey için mi gideceksiniz yoksa gezecek misiniz fikir fln almak için :)
Daha hiçbirşey almadım. 8 ay bir olsun alışverişe öyle çıkmaktı niyetim ama artık baya heyecanlıyım çıkacağım inş.Havuzlu hanı duydum toptan herşeyi alabilirsiniz diye ama hiç görmedim.Ben alışverişte öyle çok gezmeyi de çok sevmiyorum onun için iyi olacak bebek arabası falanda varsa en iyisi oraya gideyim çook tşk tekrar

Ay bu doğum konusun da baya panikliyorum şimdiden herşeyim hazır Ablamin 3 çocuğu da ansızın geldiği için sanki bende de öyle olacakmış gibi hissediyorum.Zaten doğum korkusundan 5 sene çocuk yapmadim şaka bi yana kan aldirirken bile bayılan bi tipim yani Allah yardimcimiz olsun

Çok sağol çok güzel yazmışsın inş.gideceğim merak ettim baya.

Ya kızlar İşte ben diyorum WhatsApp grubu kuralım diye Herkes 30. haftasına geldi ya da gelmek üzere ben cidden buradaki birçok kişiyi merak ediyorum kimi giriyor kimi geç görüyor yazılanları kimi geç olduğu için cvp veremiyor aksaklık oluyor kaçırma Vs birçok şey çoğunluk kırılırsa bende varım bilginize

Bence çok güzel olur ablam 2008 de ilk doğumu yaptı ve hala aynı kişilerle whatsAppta görüşüyorlar çok da güzel olur

:) :)

Her yerde olmuyomus canım ya geçen bende bi mağazasına gittim sordum 2 şubelerini söyledi orda var diye ama orayı arayıp sormaniz lazım kalmış mi diye dedi

Burda da sanırım sadece heykelde vardır ama bugün çok kalabalık olur gidilmez yine.
Biz avmye yine

bebek odasini belis mobilyadan alan arkadaslar icine yatak olarak ne aldiniz??? Şu yatak yuksekligi falan hic aklima gelmemişti bnm bu büyüyen besikler de cok asagi inmiyor malesef ince bişiler almamiz gerekio galiba
Ben aldım tatlım. Park yatak larından aldım çünkü kayınvalidem döşek yaptı bir de çok yükselsin istemedim. Ayağa kalkacağı günleri de düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…