2017 Şubat Anneleri

Alınti yapan kızlar sizde alinti yaparken numarasini silin yoksa o düzeltse bile sizin alintiladıginizsj da yine kalir Allah iyliginizi versin

Ben hem emzireyim hem de emzik vereyim istiyorum.
Tabi nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Her şeye bir cevabım var da bir şu süt ve emzirme işinden anlayamadım :)

günaydın kızlar grip nezle vs değilim ama burnum hep tıkalı ağzım kuruyor sürekli tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum cok sinir bozucu bi durum

Benim de aylardır burnum tıkalı canım.
Bebekler büyüdükçe tıkanıklık artıyor.
Çok gıcık bir durum

Biz onunla kendimiz öyle gorustuk Ankara da yız ikimizde :) hatta ben eşimle evlerine de gittim :) tanıştık :)

Kim o kızzz? :))

Kizlaarrrr whatsap grubu isteyenler var mı açalım mı bi grup

Whatsapp değil de face grubu mu kursak ?
Face messengerdan yazışılır.
Ama şunu söylim face veya whatsappa geçildiğinde burdaki yazışmalar azalıyor.
Razıysanız ben de varım :))

Ben face kullanmiyorum canim yaw intsgram olabilir ama:)

Bence mantikli :)

İşte önümüzdeki yazı falan düşününce park yatak daha mantıklı. Özeniyoruz tabi nect to me daha güzel ama seneye bir daha almak zorunda kalmaktansa ben prego yummy alıcam muşamba gibi değil çok hoş

Bizim burdakinde yapiyorlardi canim,kasada soylemislerdi taksit yapiliyor diye
Süper. Teşekkürler

Ayy iyi fark edilmiş o zaman. İnşallah geçer doğumgünü zamanını. Ablası da özeniyordur şimdi doğumgünü için
Bebeği yapamadık doğumgününü onun yüzünden diye görür sonra

Valla canm Facebook daha iyi olur bence de
Ben şahsen whatsapp gruplarından bıktım hepsi sessizde. Zorunlu okul grubu, eski okuldakiler, kızlar derken dıt dıt ötüyor telefon uğraşamıyorum artık

Hanımlar merhaba. Bu aralar sürekli kaşıntı problemi yaşıyorum. Sac derimden ayak altima kadar kasiniyorum. Alerji oldum sanırım. Tatlinin dokundugundan supheleniyorum. Sekerimde çıkmadi ama neden böyle oldum ki.

Bu arada bende whatsapp grubuna katilirim.

Evet ,ben de facebook messenger tercih ettim o yüzden.

Selamlar hemen hemen uyku konusunda sanırım aynı konumda burun kanamaları tıkanıklıklar, nefes alma zorlukları, azmı çokmu hareket etmesi gözlemlemesi,enfeksiyonlar ,akıntılar... bazen artık doğurmak istiyorum diyorum sizede öyle oluyormu allah beterinden saklasın ama tadını çıkaramadım bir türlü.gecede kalbm tuhaflaştı beni uykudan uyandırdı çok korktum.daha önce doktora gitmiştim ama ekstrasistol dendi böyle problemi olan varmı kalbiniz sanki duruyormuş gibi oluyor bir anlığına ama gece baya arka arkaya oldu.
Kizlaarrrr whatsap grubu isteyenler var mı açalım mı bi grup
sen grup başı ol işte cnaım ya da kim olcaksa özelden isteyenler atalım numaralarımızı konuşalım :) ne dersinşz

günaydın kızlar grip nezle vs değilim ama burnum hep tıkalı ağzım kuruyor sürekli tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum cok sinir bozucu bi durum
Aynen bende oyleyim. dun cok kotuydum. resmen otrudugum yerde nefes alamadim.psikolojim bozuldu. agladim durdum.kendi kendime. bugun biraz disari ciktim daha iyiyim sanki.

Burun kanamasi bendede oluyor bu yasima kadar basima hic boyle birsey gelmemisti.

2. hamilelik ama ilk gibi. hersey degisik geliyor. digerinde neler olmustu hep unutmusum.

Canlar disardayim şimdi eve gidiyim halledicem konuşma baslatirim katılmak isteyen bebi etiketler ona gore özel e ben cagiririm ordan alırım No lari olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…