Bana ne demeli numarayi gorunce nasil yazdigimi bilemedim paniktenAlınti yapan kızlar sizde alinti yaparken numarasini silin yoksa o düzeltse bile sizin alintiladıginizsj da yine kalirAllah iyliginizi versin
Ay evet duzelttim benAlınti yapan kızlar sizde alinti yaparken numarasini silin yoksa o düzeltse bile sizin alintiladıginizsj da yine kalirAllah iyliginizi versin
Gruba bi anda heyecan geldiNasil panik oldunuz öyle
neden olmasınKizlaarrrr whatsap grubu isteyenler var mı açalım mı bi grup
Ben ilk bir yıl diyet yapmadım hiç. Sonra sürekli sıvı şeyler tuketiyordim.rezene çayı içiyordum düzenli. Ama sütüm de vardı yani. Sezeryandan sonr q sütüm geldi ilkinde ikincisinde iki gün mama verdim sütüm gelince maması kestim emmek istemedi küçük oğlan ama ben direttim hatta sarılığı uzadı ama olsun o emdikce süt geldi. Bir de yapısal sanırım hatta ilk oğlumda kv heryerde anlatmıştı sutu bol diye.o sut gitti tabi ama kalan da çocuklara yetti. Tabi 6 yıl derken aralarda birkaç aylık ara verdim. Üçüncü de 4 ay ara verdim mesela. Ekim é kadar ikinciye emzirfim çünkü. Bir de benim bir arkadaşım normal yaptığı halde sütü gelmedi 3 ay emzirdi o da az az . Sanırım bebeğin istekli olması en önemli etken. Ben ilk oğlumda çok çalışıyordum hep disaridaydim mama arti annw sütü verdim zaten onda 9 ay ara verdim emzirme olayina mama ile d3vam ettim. Dediğim gibi molalar var arada. Bu arada aklimdayken söyliyim bebişin yanına uzanmak da sütü çok artırıyor tecrübeyle sabittir. Bir de ilk iki ay saat başı yarım saatte bir emirdim.hatta ablam dalga geçerdi ben de gör abla sütüm senin sütünden çok olucak derdim. Öyle de oldu. İh dese meme veriyordum.
Emzik hiç kullanmadım amcam dr izin vermemişti ciğerleri buyur dedi ikisine de vermedim ben. Damak yapısını da bozar demişti. Bir de emme doyumunu emzikten alınca meme emmek de istemez yani isteğini azaltır demisti.
Allah cumlemize bol sütle versin inşallah.
günaydın kızlar grip nezle vs değilim ama burnum hep tıkalı ağzım kuruyor sürekli tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum cok sinir bozucu bi durum
Biz onunla kendimiz öyle gorustuk Ankara da yız ikimizde :) hatta ben eşimle evlerine de gittim :) tanıştık :)
Kizlaarrrr whatsap grubu isteyenler var mı açalım mı bi grup
Ben face kullanmiyorum canim yaw intsgram olabilir ama:)Ben hem emzireyim hem de emzik vereyim istiyorum.
Tabi nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Her şeye bir cevabım var da bir şu süt ve emzirme işinden anlayamadım :)
Benim de aylardır burnum tıkalı canım.
Bebekler büyüdükçe tıkanıklık artıyor.
Çok gıcık bir durum
Kim o kızzz? :))
Whatsapp değil de face grubu mu kursak ?
Face messengerdan yazışılır.
Ama şunu söylim face veya whatsappa geçildiğinde burdaki yazışmalar azalıyor.
Razıysanız ben de varım :))
Ya kızlar İşte ben diyorum WhatsApp grubu kuralım diye Herkes 30. haftasına geldi ya da gelmek üzere ben cidden buradaki birçok kişiyi merak ediyorum kimi giriyor kimi geç görüyor yazılanları kimi geç olduğu için cvp veremiyor aksaklık oluyor kaçırma Vs birçok şey çoğunluk kırılırsa bende varım bilginize
İşte önümüzdeki yazı falan düşününce park yatak daha mantıklı. Özeniyoruz tabi nect to me daha güzel ama seneye bir daha almak zorunda kalmaktansa ben prego yummy alıcam muşamba gibi değil çok hoşGercekten kararsiz kaldik once park yAtakta, hala da aklima alternatif gelmiyor. Naylon cogunun kenarlari ve hic hos gorunmuyorlar gozume.. Eylul gibi kendi yatagina yatirabilir miyim acaba diye dusundum, o zamana kadar next to me kullaniriz dedik. Biz de annelere gotururuz diye de dusunduk, nerdeyse her haftasonu gidiyoruz yazlari..
Süper. TeşekkürlerBizim burdakinde yapiyorlardi canim,kasada soylemislerdi taksit yapiliyor diye
Ayy iyi fark edilmiş o zaman. İnşallah geçer doğumgünü zamanını. Ablası da özeniyordur şimdi doğumgünü içinAblasi 25 subatta dogacakti,ocak 28 de geldi,ocak 28 dogdu ilk kizim,normal kontrole gitmistim,nst ye giriyoruz ya girdim karnim tok tatli yedim vs cocuk hareket etmiyor,dr tekrar tatli ye dedi tam 5 defa nst sonucu hareket etmedi cocuk,o putona hic basmadim yani,suyu da tek bobrek tarafimda kalmis azalmisti,yatis yapti,her iki saatte bir nst ye baglandim 2 gun,3.gun araya haftasonu giriyor hareket yok riske ataman dedi dr kilosu iyi dedi ciger gelistirici 2 tane igne vurdular sonra 3.gun aldi sezeryanla,oyuzden erken dogdu,28 ocagi gecsin istiyorum oyizden kardesi gelmeden dogumgununu kutlayayim yoksa bayagi uzun zaman alir sorup duruyor ne kadar kaldi anne dogumgunume diye
Valla canm Facebook daha iyi olur bence deBen hem emzireyim hem de emzik vereyim istiyorum.
Tabi nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Her şeye bir cevabım var da bir şu süt ve emzirme işinden anlayamadım :)
Benim de aylardır burnum tıkalı canım.
Bebekler büyüdükçe tıkanıklık artıyor.
Çok gıcık bir durum
Kim o kızzz? :))
Whatsapp değil de face grubu mu kursak ?
Face messengerdan yazışılır.
Ama şunu söylim face veya whatsappa geçildiğinde burdaki yazışmalar azalıyor.
Razıysanız ben de varım :))
Bende katilirim.Ama yapalım denilirse yapalım bana da uyar zaten burası cok fazla internet yiyodaha iyi olur
İşte önümüzdeki yazı falan düşününce park yatak daha mantıklı. Özeniyoruz tabi nect to me daha güzel ama seneye bir daha almak zorunda kalmaktansa ben prego yummy alıcam muşamba gibi değil çok hoş
Süper. Teşekkürler
Ayy iyi fark edilmiş o zaman. İnşallah geçer doğumgünü zamanını. Ablası da özeniyordur şimdi doğumgünü için
Bebeği yapamadık doğumgününü onun yüzünden diye görür sonra
Valla canm Facebook daha iyi olur bence de
Ben şahsen whatsapp gruplarından bıktım hepsi sessizde. Zorunlu okul grubu, eski okuldakiler, kızlar derken dıt dıt ötüyor telefon uğraşamıyorum artık
sen grup başı ol işte cnaım ya da kim olcaksa özelden isteyenler atalım numaralarımızı konuşalım :) ne dersinşzKizlaarrrr whatsap grubu isteyenler var mı açalım mı bi grup
Aynen bende oyleyim. dun cok kotuydum. resmen otrudugum yerde nefes alamadim.psikolojim bozuldu. agladim durdum.kendi kendime. bugun biraz disari ciktim daha iyiyim sanki.günaydın kızlar grip nezle vs değilim ama burnum hep tıkalı ağzım kuruyor sürekli tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum cok sinir bozucu bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?