Ilk 10 dkk da silmen lazimdi canim moderatörlere söyle istersen silerler onlarSilmeyi beceremedim desem
Nasi yapicam onu canim biliyomusun pekiIlk 10 dkk da silmen lazimdi canim moderatörlere söyle istersen silerler onlar
Dur halledelimNasi yapicam onu canim biliyomusun peki
Ayy faydası olacaksa yavrularımıza kurusun hiç önemli değildudak kuruluğu bende hep oluyodu şimdi iyice arttı doğuma nasıl olur acaba.. bu arada geçmiş olsun sana da.. şimdi nasıl miden.. eşinin kıymetini bir kez daha anlamışsındır bu vesile ile
Yağ sömürüyorsa elin üstünden daha iyi yerler biliyorum bi zahmet oradan alsın :)
Ben rüyamda 3 şubatta doğum yapıyordum sarışın tatlı mi tatlı bi bebek Ama savas varmış o dönem bebeğimle ilgilenemiyordum bilinçaltı oyun oynuyor bize resmen
Sizlere bir sorum var.. Oglumuz icin park yatak bakarken esimin de hosuna gittigi icin ve yaz aylarinda seyahatlerde de pratik olacagini dusundugu icin chicco next to me almaya karar verdik. Arastirdiysaniz renkleri fusya, dove grey diye gecen haki gibi bir renk ve bir de grisi var. fiyatlarda internette biraz fark ediyor. Esim israrla erkege fusya olmaz diyerek sevmedigim haki rengi istiyor.. Bence de fusya olabilir. Sizler ne dersiniz?
TuRuNCu evt canım sen yazınca ben arkasından bişey yazmıyorum herseyi yazmış oluyorsun. . Süt mevzusu biraz da şans işi. Ailen de annelerin süt verimi nasıl o da önemli. Mesela annem 155 boyunda 3 çocuğu birden emzirme ucu de dana gibiymis. Herkes diyormuş o küçük memeden o süt nasıl çıkıyor diye. Süt yapan ne varsa yedim tabi ben doğumda bir boşanma olayı daha yaşadım aşırı stres vardı stresi bastırın diye çok dikkat ettim. Mamipower Salep icmistim ise yaramışti inşallah o zaman gelince bol bol fikir alışverişi yaparız.
Suan 4 kişi olduk :) ins başıma bisey gelmez ama bu grup başlığı yüzünden
Park yatak içine koyulan ince şeylerden bahşedilirim yataş ın yatağı yani. Önce onu koydum sonra üstüne döşeğiAnlamadim cnm dosek uzerine park yatak mi koyacaksin? Park yatak olarak satilanlar oluyor mu besige? Kafam karıştı modelini bi atar misin??
Amin canim insallahHayirlisi bakalim.suan gorunen o hic de belli olmaz canim dogum farkli birsey hayirli dogumlarimiz olsun insallah saglikla
Ben de varımyaa kaçırmışım demek ki yoksa katılırdım ben de
Ben varim olabilirrrKizlaarrrr whatsap grubu isteyenler var mı açalım mı bi grup
Açtık konussmaya bile başladık :) ozelden bana yaz canim No nu oyle yapiyo arkadaşlar :)Ben varim olabilirrr
Anlamadim cnm dosek uzerine park yatak mi koyacaksin? Park yatak olarak satilanlar oluyor mu besige? Kafam karıştı modelini bi atar misin??
Canim beni de ekleyiiinnAçtık konussmaya bile başladık :) ozelden bana yaz canim No nu oyle yapiyo arkadaşlar :)
Guzel fikir ben varim:)Ya kızlar İşte ben diyorum WhatsApp grubu kuralım diye Herkes 30. haftasına geldi ya da gelmek üzere ben cidden buradaki birçok kişiyi merak ediyorum kimi giriyor kimi geç görüyor yazılanları kimi geç olduğu için cvp veremiyor aksaklık oluyor kaçırma Vs birçok şey çoğunluk kırılırsa bende varım bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?