2017 Şubat Anneleri

MaHlass canım :) whatsap daha iyi sanki :) eve gidiyim halledicem :)

bir de burnumda sızlama var aşırı acıtır şekilde sizlerde de var mi

Anaam benim doktorlar tam gladyatormus o zaman. Hic endise etmediler verirken serumlari. Allahtan bende de alerjik bi reaksiyon olmadi. Demiri acilde yavas yavas verdiler. Kan icin yatis yaptilar. Bi sorun olmadi cok sukur. Ben mecburdum cunku 7.7ydi kanim nefes alamiyodum artik. Insallah senin o kadar dusmez de gerek kalmaz..

Kizlaarrrr whatsap grubu isteyenler var mı açalım mı bi grup
[/QUOTE]

Ben de varim güzel olabilir

Akillisi delisi facebookta benim maalesef. kv kp de cabasi maaaaile. Yaslilar kesfettiler ya sıkı takipteler. Bence de whatsappi deneyelim once.

Canım eve gidince halledicem birinizle konuşma baslatirim sonra katılmak isteyen beni burdan etiketler bende oraya çağırır no lari alırım olur heralde öyle dimi

Akillisi delisi facebookta benim maalesef. kv kp de cabasi maaaaile. Yaslilar kesfettiler ya sıkı takipteler. Bence de whatsappi deneyelim once.
Ayyy sorma o durum çok fena whatsapp ben de varım ama konuşmaları takip etmek konu akışı falan nasıl olcak onu merak ettim.. konuşulan konu anlık değişebilir çünkü.. mesela hemen okuyup cevap veremediysek sonra başka bi konuya geçilmiş olabilir..

Canım eve gidince halledicem birinizle konuşma baslatirim sonra katılmak isteyen beni burdan etiketler bende oraya çağırır no lari alırım olur heralde öyle dimi
Bence olur canım.. ya da isteyenler sana özelden nosunı mesaj da atabilir sen nasıl istersen..

Valla bilemedim ben onu Biraz her telden bir durum olacak sanirim.

Sanirim en erken TuRuNCu yapacak bizden onun tecrübelerini alacağız ilk

Bence olur canım.. ya da isteyenler sana özelden nosunı mesaj da atabilir sen nasıl istersen..
O da olabilir aslında hangisi kolay olur :) bana sizin No atmalar daha mantıklı geldi sanki şimdi sen öyle deyince :)

Suan 4 kişi olduk :) ins başıma bisey gelmez ama bu grup başlığı yüzünden

TuRuNCu evt canım sen yazınca ben arkasından bişey yazmıyorum herseyi yazmış oluyorsun. . Süt mevzusu biraz da şans işi. Ailen de annelerin süt verimi nasıl o da önemli. Mesela annem 155 boyunda 3 çocuğu birden emzirme ucu de dana gibiymis. Herkes diyormuş o küçük memeden o süt nasıl çıkıyor diye. Süt yapan ne varsa yedim tabi ben doğumda bir boşanma olayı daha yaşadım aşırı stres vardı stresi bastırın diye çok dikkat ettim. Mamipower Salep icmistim ise yaramışti inşallah o zaman gelince bol bol fikir alışverişi yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…