Ben hem emzireyim hem de emzik vereyim istiyorum.
Tabi nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Her şeye bir cevabım var da bir şu süt ve emzirme işinden anlayamadım :)
Benim de aylardır burnum tıkalı canım.
Bebekler büyüdükçe tıkanıklık artıyor.
Çok gıcık bir durum
Kim o kızzz? :))
Whatsapp değil de face grubu mu kursak ?
Face messengerdan yazışılır.
Ama şunu söylim face veya whatsappa geçildiğinde burdaki yazışmalar azalıyor.
Razıysanız ben de varım :))
Canlar disardayim şimdi eve gidiyim halledicem konuşma baslatirim katılmak isteyen bebi etiketler ona gore özel e ben cagiririm ordan alırım No lari olur mu
bir de burnumda sızlama var aşırı acıtır şekilde sizlerde de var miAynen bende oyleyim. dun cok kotuydum. resmen otrudugum yerde nefes alamadim.psikolojim bozuldu. agladim durdum.kendi kendime. bugun biraz disari ciktim daha iyiyim sanki.
Burun kanamasi bendede oluyor bu yasima kadar basima hic boyle birsey gelmemisti.
2. hamilelik ama ilk gibi. hersey degisik geliyor. digerinde neler olmustu hep unutmusum.
Ben de risksiz bir işlem sanıyordum. Serumu almaya gittiğimde kadın doğumcu dahiliyecinin üstüne, dahiliyeci kadın doğumcunun üstüne atmaya çalıştı. İkisi de demir serumunun damardan alındığında alerjik reaksiyona sebep olabildiğini söyledi. Hatta biri kan alımı daha az riskli derken diğeri o zaman verseymiş ya, kan nakli organ nakli gibidir deyip en son aynı şekilde devam edine bağlayıp eve gönderdi beni.
[/QUOTE]Kizlaarrrr whatsap grubu isteyenler var mı açalım mı bi grup
Anlamadim cnm dosek uzerine park yatak mi koyacaksin? Park yatak olarak satilanlar oluyor mu besige? Kafam karıştı modelini bi atar misin??Ben aldım tatlım. Park yatak larından aldım çünkü kayınvalidem döşek yaptı bir de çok yükselsin istemedim. Ayağa kalkacağı günleri de düşündüm
TuRuNCu ve Fullialein facebook grubu şuan var ama bura kadar aktif değil belki haberiniz yoktur diye söyleyeyim dedim.. Fullialein sen üyesin galiba dimi isimden öyle hatırlıyorum..
Bu arada whatsapp a ben de varım en azından deneyelim bakalım memnun kalmazsak başka alternatifler deneriz..Loveali ben de varım
Canım eve gidince halledicem birinizle konuşma baslatirim sonra katılmak isteyen beni burdan etiketler bende oraya çağırır no lari alırım olur heralde öyle dimiTuRuNCu ve Fullialein facebook grubu şuan var ama bura kadar aktif değil belki haberiniz yoktur diye söyleyeyim dedim.. Fullialein sen üyesin galiba dimi isimden öyle hatırlıyorum..
Bu arada whatsapp a ben de varım en azından deneyelim bakalım memnun kalmazsak başka alternatifler deneriz..Loveali ben de varım
Ayyy sorma o durum çok fenaAkillisi delisi facebookta benim maalesef. kv kp de cabasi maaaaile. Yaslilar kesfettiler ya sıkı takipteler. Bence de whatsappi deneyelim once.
Bence olur canım.. ya da isteyenler sana özelden nosunı mesaj da atabilirCanım eve gidince halledicem birinizle konuşma baslatirim sonra katılmak isteyen beni burdan etiketler bende oraya çağırır no lari alırım olur heralde öyle dimi
Ayyy sorma o durum çok fenawhatsapp ben de varım ama konuşmaları takip etmek konu akışı falan nasıl olcak onu merak ettim.. konuşulan konu anlık değişebilir çünkü.. mesela hemen okuyup cevap veremediysek sonra başka bi konuya geçilmiş olabilir..
Sanirim en erkenSelam annelerim,bacak uyusuklugu ile uyandim,gece zirt pirt gozumu actim kizim geldi yanima wc ye kaldi derken derin uyumak nerdegec saate kadar uyuyamiyoruz zaten,bu ara da aralik annelerine bakiyorum arada dogum yapan var,yapmak uzere olan var Allah yardimcilari olsun,aklima geldi de bizim topikte kim.once.dogum yapacak acaba?neler bekliyor bizleri merak ediyorim aklima gelmisken yazayim dedim
Hayirlisi bakalim.suan gorunen o hic de belli olmaz canim dogum farkli birsey hayirli dogumlarimiz olsun insallah saglikla
O da olabilir aslında hangisi kolay olur :) bana sizin No atmalar daha mantıklı geldi sanki şimdi sen öyle deyince :)Bence olur canım.. ya da isteyenler sana özelden nosunı mesaj da atabilirsen nasıl istersen..
Mesajla yazdim sanaO da olabilir aslında hangisi kolay olur :) bana sizin No atmalar daha mantıklı geldi sanki şimdi sen öyle deyince :)
Ayyy canım ya inş bisey olmazSilmeyi beceremedim desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?