Ben henüz almadım canm aralık sonu gibi halletmeyi düşündümKızlar bu depend külotların tüm modelleri yandan cırtcırtlı değil mi sanki?
Bi mor ambalajlılar var bi de yeşil.
Alanlar foto paylaşabilirmi?
Cırtcırtsız almak istemiyom da yanlışlıkla
Herkes geldi mi canim?Açtık konussmaya bile başladık :) ozelden bana yaz canim No nu oyle yapiyo arkadaşlar :)
Kundak yapmayi her bebek hoslanmiyor ama evet penyelerle daha iyi olur su hastane cikisinin icinde olanlardanKızlar ilk sıralar da kundak yapmayı tavsiye ediyorlar onu penye battaniye ile mi yapıyoruz
Silikon kasik,nevresim,uyku seti vs almismiydinŞu listeye bir bakar mısınız eksik neyim var?
Benim eksik yazdıklarım :
Bebek bezi
Sudocrem
Depend
Gecelik ( 2 adet pijama tk var)
Biberon fırçası
Süt saklama kabı ve poşeti
2 adet banyo havlusu
Babaanne ve anneannede de örme yelek ve patikler , 2 penye battaniye, hastane çıkışı ve örgü portbebe var bi de 3-5 tane çorap daha. Bu liseye sadece elimizdekileri yazdık
Bebek çantası almıyorum sırt çantam var
Oda takımı aldık onun dışında da park yatak alacağız
Sallanan anakucağı ve reflü yatağı arkadaş verecek
Fotoda parmak gelmiş askılı body 5 adet tulum 5 adet var
Bi çoğumuz evet :)Herkes geldi mi canim?
Bence astronot alıcaksan şubat mart gibi indirime girerler o zaman al bu kiş çok minnak olcaklar :) kundakta ben yapmam diye düsünüyorm ama hiç bilgim yok bu konuda napmak lazim diyeBirde astronot tulum gelecek yıl için daha mantıklı gibi geldi uyku tulumu olarak nasil kumaş alıcaksınız
Astronot bende istiyorum aslinda h&m de gormustum birtane,hosuma gitmistiBirde astronot tulum gelecek yıl için daha mantıklı gibi geldi uyku tulumu olarak nasil kumaş alıcaksınız
O zaman burayi unutursunuz valla sorarim sizeBi çoğumuz evet :)
Astronotlar e bebekte %50 ama bu sene için almayacağımBirde astronot tulum gelecek yıl için daha mantıklı gibi geldi uyku tulumu olarak nasil kumaş alıcaksınız
Silikon kasik,nevresim,uyku seti vs almismiydin
Müslin kumaşı tavsiye ediyolar kundak için.. ama tam kundak yapmayı önermiyolar.. kalça rahat hareket edecek şekilde yarım kundak öneriliyor.. ben de öyle yapmayı düşünüyorum inşallah.. ya da bunun için hazır kundaklar varKızlar ilk sıralar da kundak yapmayı tavsiye ediyorlar onu penye battaniye ile mi yapıyoruz
:) Onlara sor ben sucsuzum :)O zaman burayi unutursunuz valla sorarim size
Kasik hani olursa sut gelmezse mama icin ilk etapta verilir diye dedim,ek gidaya kadar alinir zaten de biberon kullanmak iyi degil cunku anne memesini tutup sut gelene kadar mama vs verilirse,birde ilac vs icin lazim.olur[/QUOTE]Nevresim 1 tk var, uyku seti oda takımı ile aldık, silikon kaşık ne için Lazım ek gıdada mı?
Kasik hani olursa sut gelmezse mama icin ilk etapta verilir diye dedim,ek gidaya kadar alinir zaten de biberon kullanmak iyi degil cunku anne memesini tutup sut gelene kadar mama vs verilirse,birde ilac vs icin lazim.olur
tavsiye edilen mor renkli olanı bilmiyorum yeşil dediğini ama sanırsam moru cırtcırtlıKızlar bu depend külotların tüm modelleri yandan cırtcırtlı değil mi sanki?
Bi mor ambalajlılar var bi de yeşil.
Alanlar foto paylaşabilirmi?
Cırtcırtsız almak istemiyom da yanlışlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?