2017 Şubat Anneleri

Kızlar bu depend külotların tüm modelleri yandan cırtcırtlı değil mi sanki?
Bi mor ambalajlılar var bi de yeşil.
Alanlar foto paylaşabilirmi?
Cırtcırtsız almak istemiyom da yanlışlıkla

Ben henüz almadım canm aralık sonu gibi halletmeyi düşündüm

Kızlar ilk sıralar da kundak yapmayı tavsiye ediyorlar onu penye battaniye ile mi yapıyoruz

Birde astronot tulum gelecek yıl için daha mantıklı gibi geldi uyku tulumu olarak nasil kumaş alıcaksınız

Silikon kasik,nevresim,uyku seti vs almismiydin

Birde astronot tulum gelecek yıl için daha mantıklı gibi geldi uyku tulumu olarak nasil kumaş alıcaksınız
Bence astronot alıcaksan şubat mart gibi indirime girerler o zaman al bu kiş çok minnak olcaklar :) kundakta ben yapmam diye düsünüyorm ama hiç bilgim yok bu konuda napmak lazim diye

Astronot bende istiyorum aslinda h&m de gormustum birtane,hosuma gitmisti
Uyku tulumu almayacagim ablasindan kalan kadife tulum var yeterli gelir,uylu tulumu icin acele etme derim,cok elzem bisey degil cunki seneye almak daha mantikli gecenlerde baska bir annemiz daha sormustu ona da ayni seyi soylemistim,istersen al dursun senin kararin,uyku tulumlarinin ici genelde polar oluyor

Astronotlar e bebekte %50 ama bu sene için almayacağım
Uyku tulumu da slumbersac dreambag düşünüyorum 2,5 tog

Silikon kasik,nevresim,uyku seti vs almismiydin

Nevresim 1 tk var, uyku seti oda takımı ile aldık, silikon kaşık ne için Lazım ek gıdada mı?

Kızlar ilk sıralar da kundak yapmayı tavsiye ediyorlar onu penye battaniye ile mi yapıyoruz
Müslin kumaşı tavsiye ediyolar kundak için.. ama tam kundak yapmayı önermiyolar.. kalça rahat hareket edecek şekilde yarım kundak öneriliyor.. ben de öyle yapmayı düşünüyorum inşallah.. ya da bunun için hazır kundaklar var

Nevresim 1 tk var, uyku seti oda takımı ile aldık, silikon kaşık ne için Lazım ek gıdada mı?[/QUOTE]
Kasik hani olursa sut gelmezse mama icin ilk etapta verilir diye dedim,ek gidaya kadar alinir zaten de biberon kullanmak iyi degil cunku anne memesini tutup sut gelene kadar mama vs verilirse,birde ilac vs icin lazim.olur

Nevresim 1 tk var, uyku seti oda takımı ile aldık, silikon kaşık ne için Lazım ek gıdada mı?
Kasik hani olursa sut gelmezse mama icin ilk etapta verilir diye dedim,ek gidaya kadar alinir zaten de biberon kullanmak iyi degil cunku anne memesini tutup sut gelene kadar mama vs verilirse,birde ilac vs icin lazim.olur[/QUOTE]

AA evet bunu hiç düşünmedim tecrübe işte
Hemen listeme ekledim teşekkürler

Kasik hani olursa sut gelmezse mama icin ilk etapta verilir diye dedim,ek gidaya kadar alinir zaten de biberon kullanmak iyi degil cunku anne memesini tutup sut gelene kadar mama vs verilirse,birde ilac vs icin lazim.olur

AA evet bunu hiç düşünmedim tecrübe işte
Hemen listeme ekledim teşekkürler[/QUOTE]
Rica ederim ikili satiliyor genelde alalim dursun kenarda :)

tavsiye edilen mor renkli olanı bilmiyorum yeşil dediğini ama sanırsam moru cırtcırtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…