2017 Şubat Anneleri

Günaydıııın
Sabah 4:30dan beri uyanığım çünkü hanımefendi öyle istedi
Bugün sabahtan işlerim vardı sonra da kontrol
28+6
1270gr
39 cm olmuş
Bi ara uzun süre beynine baktı ama sonra neyse bir şey yokmuş dedi
Her şey çok sağlıklı görünüyor dedi
Şeker sonucunu beğendi
Bu ay 1 kilo almışsın dedi ilk kez kilo dırdırı yapmadı
Toplamda 5,5 kg oldu
Kan ilacına artık başla dedi önlem olsun diye

Şu wp meselesinde de 10dkda 750 konuşma olunca takip edilmiyor valla :)
Merak etmeyin buradayız
Ben bugün iş başı yaptım tekrar
Herkesi öpüyorummm

Canim ya beslenme düzeninden bahsedebilir misin bn bu ay çok kilo aldım artık dizginlemek gerek :)

hahah aynı ben. ya bende eşim gaz çıkarınca midem bulanıyor kızıyorum. bebekten sebep arada benden kaçınca o bişi demiyor arfından onda olsa kızıyorum ohhh diyor sana gelince serbest bana yasak. ama napım midem bulanıyor. hem diyorum ben kızının yüzünden kaçıyorıyorum

Valla uykusuzluk zor işmiş. dün gece bende uyuyamadım 8 defa falan tuvalete kalktım sonunda alarm çalsın artık demeye başladım. Ne olucak bu işin sonu bilmiyom. Eski halimi özledim ben yaa. yattımmı top atsan duymazdım ben

Canim ya beslenme düzeninden bahsedebilir misin bn bu ay çok kilo aldım artık dizginlemek gerek :)

Valla ben de geçen ay çok azar işittim 2,5 kilo almıştım. Beyaz ekmek yemiyorum haftada bir sefer en çok. Çavdar veya tam buğday yiyiorum
Makarna 15 günde 1 sefer
Tatlı midemi yakıyor yesem de pişman oluyorum
Açıkçası canm tatlı da çekmiyor başından bu yana 3-5 kez yedim daha.
Bunlara rağmen nasıl kilo aldığımı anlamıyordum sağlık ocağından uyardılar meyveyi azalttım. 2 muz yediğim oluyordu ya da 1 muz mutlaka ve artı başka meyve. Avuç içi kadar meyve dedi. Günde 1 mandalina ya da yarım portakal yarım muz gibi. Çok uymasam da 1 meyveyi geçirmedim ondan çok almadım bu ay

herkese merhaba. Şubat annesi olacağını sanan bir ocak annesi de benim sanırım. Hamileliğimin başından beri ultrasonda haftam önde çıkıyordu geçen hafta 29+ 5 de doktorum artık seni 31+ saymak zorundayım haftaya gel raporunu yazalım dedi. Bugün de 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu yazdı. Sat a göre 30+5 ama ultrason ve doktorum 32+5 kabul ediyor ve doğumun buna göre olacak dedi. Hayırlısıyla Ocakta bekliyoruz paşamızı. Bebekte aşşağıdaymış zaten 36'dan sonra beklicez 40 ı göreceğimizi sanmıyorum pek dedi. Ben çok heyecanlandım ya 1 ay sonra izne çıkıcam bebek geliyor bir değişik moddayım

ah keşke bnmde doktorum öyle dese .. bnm bebeğim hep 10 gün öndeydi ama bana 32+0 da anca raporu veriyor

ah keşke bnmde doktorum öyle dese .. bnm bebeğim hep 10 gün öndeydi ama bana 32+0 da anca raporu veriyor

Ben de tam tersi daha geç raporu versin ara tatilde zaten çok okula gelmicem diye düşünüyordum ama doktorum ya doğarsa o zamana kadar dedi. Ki tahminim beni panikletmek istemediğinden çok net söylemiyor bebek yoluna girmiş baya falan dedi. Çok duracağını sanmıyorum erken gelicek gibi diyor. Bu haftasonu çantamı da hazırlıcam artık. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşalllahhhhhh

inşallah canım 36ya kadar sabretsinlerde ondan sonra istedikleri zaman gelebilirler sağlıkla:)

Herkese merhabalar kızlar ya bebeğim için sling almayi düşünüyorum ama ne model araştırdım ne de çevremden tavsiye aldım. Varmı sizin tavsiye edebileceğiniz model marka

Kızlar az önce bunu gördüm paylaşmak istedim hiç düşünmezdim böyle bişey olabileceğini , Allah korusun, hepimiz dikkat edelim..

Eklentiler

• IMG_2523.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…