- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Umarım canimAllah yardımcınız olsun cnm, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Bazen yanlış da çıkabiliyor umarım sizinki de öyledir...
Hangi marka ?Aliexprestem aldık canım biz kamera çok uyguna hemde tavsiye ederm henüz gelmedi ama ateş ölçerde almıştım çok güzel
Canim ya beslenme düzeninden bahsedebilir misin bn bu ay çok kilo aldım artık dizginlemek gerek :)Günaydıııın
Sabah 4:30dan beri uyanığım çünkü hanımefendi öyle istedi
Bugün sabahtan işlerim vardı sonra da kontrol
28+6
1270gr
39 cm olmuş
Bi ara uzun süre beynine baktı ama sonra neyse bir şey yokmuş dedi
Her şey çok sağlıklı görünüyor dedi
Şeker sonucunu beğendi
Bu ay 1 kilo almışsın dedi ilk kez kilo dırdırı yapmadı
Toplamda 5,5 kg oldu
Kan ilacına artık başla dedi önlem olsun diye
Şu wp meselesinde de 10dkda 750 konuşma olunca takip edilmiyor valla :)
Merak etmeyin buradayız
Ben bugün iş başı yaptım tekrar
Herkesi öpüyorummm
hahah aynı ben. ya bende eşim gaz çıkarınca midem bulanıyor kızıyorum. bebekten sebep arada benden kaçınca o bişi demiyor arfından onda olsa kızıyorum ohhh diyor sana gelince serbest bana yasak. ama napım midem bulanıyor. hem diyorum ben kızının yüzünden kaçıyorıyorumBen daha eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım 3.5 yıldır.
Çok ciddi takıntılı bu konuda.
Kendisi çıkarıyo ama bana asla diyo.
Ben zaten yapamam utanıyorum ama kendisi rahat olup beni kısıtlama çabasına sinir oluyorum.
Beni sınırlıyosan sen de yapma demi.
Saçmalık.
3.5 yıldır çözemediğim aptalca bi damarı bu da işte..
Evet peritonolojide belli oldu zaten orda bu teşhisi koydular:-(
Günaydıııın
Sabah 4:30dan beri uyanığım çünkü hanımefendi öyle istedi
Bugün sabahtan işlerim vardı sonra da kontrol
28+6
1270gr
39 cm olmuş
Bi ara uzun süre beynine baktı ama sonra neyse bir şey yokmuş dedi
Her şey çok sağlıklı görünüyor dedi
Şeker sonucunu beğendi
Bu ay 1 kilo almışsın dedi ilk kez kilo dırdırı yapmadı
Toplamda 5,5 kg oldu
Kan ilacına artık başla dedi önlem olsun diye
Şu wp meselesinde de 10dkda 750 konuşma olunca takip edilmiyor valla :)
Merak etmeyin buradayız
Ben bugün iş başı yaptım tekrar
Herkesi öpüyorummm
Canim ya beslenme düzeninden bahsedebilir misin bn bu ay çok kilo aldım artık dizginlemek gerek :)
Ya belirli bir marka değildi ama aynısını n11 dede görmüştüm canım eşimin telde resmi falan istersen atarım gelinceHangi marka ?
herkese merhaba. Şubat annesi olacağını sanan bir ocak annesi de benim sanırım. Hamileliğimin başından beri ultrasonda haftam önde çıkıyordu geçen hafta 29+ 5 de doktorum artık seni 31+ saymak zorundayım haftaya gel raporunu yazalım dedi. Bugün de 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu yazdı. Sat a göre 30+5 ama ultrason ve doktorum 32+5 kabul ediyor ve doğumun buna göre olacak dedi. Hayırlısıyla Ocakta bekliyoruz paşamızı. Bebekte aşşağıdaymış zaten 36'dan sonra beklicez 40 ı göreceğimizi sanmıyorum pek dedi. Ben çok heyecanlandım ya 1 ay sonra izne çıkıcam bebek geliyor bir değişik moddayım
ah keşke bnmde doktorum öyle dese .. bnm bebeğim hep 10 gün öndeydi ama bana 32+0 da anca raporu veriyor
Ben de tam tersi daha geç raporu versin ara tatilde zaten çok okula gelmicem diye düşünüyordum ama doktorum ya doğarsa o zamana kadar dedi. Ki tahminim beni panikletmek istemediğinden çok net söylemiyor bebek yoluna girmiş baya falan dedi. Çok duracağını sanmıyorum erken gelicek gibi diyor. Bu haftasonu çantamı da hazırlıcam artık. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşalllahhhhhh
Ben almadm ama bndan almayi dusunuorum yoeumlari iyi fiyati da uygundu.Kızlar Bebek telsizi konusunda kullanan yada alanlardan fikir istiyorum. Kullananlar buraya
Aliexpressten nasil alisveris yapıosunuz bi anlatin yaaa. Hem uygun hem güzel seyler var ama bn guvenemiorum. Sanal kartla mi aliyosunuz??Aliexprestem aldık canım biz kamera çok uyguna hemde tavsiye ederm henüz gelmedi ama ateş ölçerde almıştım çok güzel
Bende merak ettim gumruge falan takilmaz mi acaba ne kadar aldinizYa belirli bir marka değildi ama aynısını n11 dede görmüştüm canım eşimin telde resmi falan istersen atarım gelince
Ben almadm ama bndan almayi dusunuorum yoeumlari iyi fiyati da uygundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?