2017 Şubat Anneleri

Çok sağol canım. Bu gunden başlamak istiyordum bende. İNŞALLAH bulurum EFA. Benim doktorum yemek yerken içersen seni hiç rahatsız etmez dedi. Bende birde mide yanmasi var. Katlanacağız mecburen
bende yemekten sonra alıyordum birlikte alayım bari
internetten de sipariş verebilirsin gerçi sipariş üzerine getiriyor eczaneler bulacağını düşünüyorum hiç yoksa dediğim gibi netten ver siparişi :)

hakkımızda hayırlısı artık ne diyim eskiden 4 günde yediğimiz bi tepsi böreği şimdi 1.5 günde yuvarlıyoruz bu gidişin sonu iyi değil tabe ya neyse
bari yürüyüş filan yapsam ay ben bunu bi düşünim

Daha önce normal doğum yapan var mı burda.Normal doğum sonrası tuvalete çıkmak zor değil mi ya ben korkuyorum zaman geldikçe

Cnm ben de bundan hep korkardım ama düşündüğüm gibi olmadı. Zaten doktor duphalac diye bir şurup verdi. Tuvalete çıkmakta hiç zorlanmadım. Küçük tuvalet de yakar diye düşünmüştüm ama hiç bir şy olmadı. Korkulacak bir durum değil yani tecrübeyle sabit :)

Aynen benimkise asiri hareketli,bu seneki kizlar yaramaz mi olacak nedir:)soracagim dr a yarin doktora randevum var asagida geziyor sizlatiyor fena asagi tarafi

Günaydın kızlar
hafta sonu giremedim bir sürü sayfa birikmiş oku oku bitmedi yahu neler olmuş.. wp grubu burdaki gibi olmaz gibi geliyor sanki orası anlık bilgiler için belki son zamanlarda acil durumlarda merak ettiklerimizde ulaşmak için falan buranın tadı bir başka :))
hafta sonu midem mafetti beni halsizliğim hala devam ediyor ishalim durduğu için doktora gitmedim şimdilik , havalar birden soğuyunca bozdu sanırım aman dikkat edin kızlar ateş basıyor diye ince ince giyiniyodum pek iyi gelmedi bana yine de giyinmek lazım

Bende maydanoz dogruyorm üstüne aromasi degissin diye zaten yeni yeni yemeye başladim yumurtayi tiksinmiştim:)deniycem bunuda

Aynen benimkise asiri hareketli,bu seneki kizlar yaramaz mi olacak nedir:)soracagim dr a yarin doktora randevum var asagida geziyor sizlatiyor fena asagi tarafi

Bende aynı dertten muzdaribim. Oynamaya başladığı zaman alttan çıkacak heran diye korkuyom çok zorluyor. Benim kontrolüme 2 hft var daha. Sen sorda yarın bizimlede paylaş lütfen

Arkadaşlar bende şubat annesiyim inş. Ama bebegime carpus collosum agenezisi konuldu benim gibi bir durum yaşayan varmi

Amniyo sentez yaptırıp Mr cekrirmemi istediler tedavisi varmı dedim hayır dediler bebeğin hayatına son vermemiz için istediler bende kabul etmedim

Herkese merhaba

Birgün giremedim neler olmuş ya
Kızların engeli ne zaman kalıkacak acaba ya üzüldüm valla

Amniyo sentez yaptırıp Mr cekrirmemi istediler tedavisi varmı dedim hayır dediler bebeğin hayatına son vermemiz için istediler bende kabul etmedim
Allah yardimcin olsun dua ve tevekkulden baska care yok Allah cook buyuk tam tersi cok saglikli da dogabilir inancini kaybetme insallah saglikla gelir dunyaya

Beyninin ortasında iletişimi hareketi sağlayan zar yokmuş herşeye hazırlıklı olun dendi
Allah yardımcınız olsun canım başka yerlere görün ben ikili üçlü amniyosentez hiç birine girmedim neyse allahtan gelir dedim asla aldırma aklımdan gecmiycegi için gerek yok kafamı bulandirmaya yanılma olasılıkları vardır inşallah rabbimden ümit kesilmez

Allah yardımcınız olsun cnm, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Bazen yanlış da çıkabiliyor umarım sizinki de öyledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…