- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
bende yemekten sonra alıyordum birlikte alayım bariÇok sağol canım. Bu gunden başlamak istiyordum bende. İNŞALLAH bulurum EFA. Benim doktorum yemek yerken içersen seni hiç rahatsız etmez dedi. Bende birde mide yanmasi var. Katlanacağız mecburen
hakkımızda hayırlısı artık ne diyim eskiden 4 günde yediğimiz bi tepsi böreği şimdi 1.5 günde yuvarlıyoruz bu gidişin sonu iyi değil tabe ya neyseevet güven veren bir marka ben de diğer şeyleri lansinoh aldım. inşallah memnun kalırız bakalım
evettttbende pişik kremi vardı bepanthol ün doktora gitmeden önce bir gece çok kaşındı dayanamadım ondan sürdüm fayda etmişti. ama zararı var mı bilemiyorum...
aynennn ben de yaaa şimdi 65 olmuşum güya doğuma böyle girecektimm pehhhhama allah var canım ne istediyse yedim tost hele deeee sonra veririm boşver diyor bir tarafım bir tarafım da az ye diyor ama doymak bilmiyorum
Daha önce normal doğum yapan var mı burda.Normal doğum sonrası tuvalete çıkmak zor değil mi ya ben korkuyorum zaman geldikçe
Aynen benimkise asiri hareketli,bu seneki kizlar yaramaz mi olacak nedir:)soracagim dr a yarin doktora randevum var asagida geziyor sizlatiyor fena asagi tarafiKızlar ya bende aşırı hareketli olmasından şikayetçiyim gece nefesim daraldı uyutmadı bide aşırı hareketli saga sola dönsem değişmiyor gece ne zaman kalksam uyanık sabah kalksam uyanık bu kız uyumuyor mu anlamadım gitti
Bende maydanoz dogruyorm üstüne aromasi degissin diye zaten yeni yeni yemeye başladim yumurtayi tiksinmiştim:)deniycem bunudahanımlar günayadın,
benim gibi günde 2 haşlanmış yumurta yemekten bıkanlar için karadenizli bir ablam çok güzel birşey yaptı canınız çeksin de hemen yapın yiyin bebişlere protein olsun :)
yumurtayı haşlayıp doğrayın çok küçük olmasına gerek yok az birşey tereyağını eritip içine atın ateşte bir 20 saniye kadar falan kavurun içine de az tuz ve karabiber ya da hangi baharat istiyorsanız. çok farklı bir tat oluyor belki bilen vardır ama ben yeni öğrendim favorim oldu :) bilmeyen varsa duyrulur
Aynen benimkise asiri hareketli,bu seneki kizlar yaramaz mi olacak nedir:)soracagim dr a yarin doktora randevum var asagida geziyor sizlatiyor fena asagi tarafi
Tamam canim yazarimBende aynı dertten muzdaribim. Oynamaya başladığı zaman alttan çıkacak heran diye korkuyom çok zorluyor. Benim kontrolüme 2 hft var daha. Sen sorda yarın bizimlede paylaş lütfen
Aliexprestem aldık canım biz kamera çok uyguna hemde tavsiye ederm henüz gelmedi ama ateş ölçerde almıştım çok güzelKızlar Bebek telsizi konusunda kullanan yada alanlardan fikir istiyorum. Kullananlar buraya
Gecmis.olsun neymis tam olarak,duymadim daha onceArkadaşlar bende şubat annesiyim inş. Ama bebegime carpus collosum agenezisi konuldu benim gibi bir durum yaşayan varmi
Beyninin ortasında iletişimi hareketi sağlayan zar yokmuş herşeye hazırlıklı olun dendiGecmis.olsun neymis tam olarak,duymadim daha once
Baska dr a daha gittiniz mi?ayrintilya girdin mi peki?yanilma ihtimali?Allah buyuk sakin can sikma,bol dua et olurmu,maalesef bilgim yok durumla ilgili dualarim seninleBeyninin ortasında iletişimi hareketi sağlayan zar yokmuş herşeye hazırlıklı olun dendi
Allah yardimcin olsun dua ve tevekkulden baska care yok Allah cook buyuk tam tersi cok saglikli da dogabilir inancini kaybetme insallah saglikla gelir dunyayaAmniyo sentez yaptırıp Mr cekrirmemi istediler tedavisi varmı dedim hayır dediler bebeğin hayatına son vermemiz için istediler bende kabul etmedim
Allah yardımcınız olsun canım başka yerlere görün ben ikili üçlü amniyosentez hiç birine girmedim neyse allahtan gelir dedim asla aldırma aklımdan gecmiycegi için gerek yok kafamı bulandirmaya yanılma olasılıkları vardır inşallah rabbimden ümit kesilmezBeyninin ortasında iletişimi hareketi sağlayan zar yokmuş herşeye hazırlıklı olun dendi
Amniyo sentez yaptırıp Mr cekrirmemi istediler tedavisi varmı dedim hayır dediler bebeğin hayatına son vermemiz için istediler bende kabul etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?