- 24 Ekim 2016
- 267
- 168
- 53
- 33
Toplaşma var baya kaynatılıyor ben yetişemiyorumKeşke uyari alsalardi ya bende bilmiyodum yasak oldugunu herkes gidince¿bende diyorm niye eklemiyolar toplaşti bizi unuttular sandim
bugun burası çok sessiz ya herkes whatsappta mı?Toplaşma var baya kaynatılıyor ben yetişemiyorum
Ben de ekmeği çok seviyorum. Dün pasta yaptım büyük oğlan à dayanamadım üç kova dilim yedim. Okula gotüremedi zavallı.evet güven veren bir marka ben de diğer şeyleri lansinoh aldım. inşallah memnun kalırız bakalım
evettttbende pişik kremi vardı bepanthol ün doktora gitmeden önce bir gece çok kaşındı dayanamadım ondan sürdüm fayda etmişti. ama zararı var mı bilemiyorum...
aynennn ben de yaaa şimdi 65 olmuşum güya doğuma böyle girecektimm pehhhhama allah var canım ne istediyse yedim tost hele deeee sonra veririm boşver diyor bir tarafım bir tarafım da az ye diyor ama doymak bilmiyorum
Ben iki çocuğumla da p. Care kullandım. Özelliği sıvı kaka yi çok ıyi emiyor. Bir de yüzey çok güzel daha konforlu. Daha ince.tavsiye ederimiyi haftalar herkese....
Merhaba canım
aldım primanın 80 li bezini.. dediğin gibi 14 tl ye geldi yeşil paket. ve sipariş 6 dk da teslim oldu şaşırdım.. piyasa fiyatı 28-38 tl arası değişiyormuş.. acaba arkadaşlarımın telefonundanda üye olup alsammıki 2 paket daha :) yeşille beyaz paket arasında çok fark varmı acaba? tecrübeli hanımlar sizde yazabilirisiniz.
Ben de dün aynı şeyi yaşadım daha önce de yaşadım. Bişey olmamıştı çok şükür.Günaydın hanımlar, Havalar soguk üstünü açıyor diye oğlumla yatıyorum.Gece sabah karşı uykusunda karnıma öyle sert bir tekme attıki çığlık attıp uyandım. Oğlumda korktu uykudan sıçradı yazık. BabamıZda çığlığıma korkup geldi.
Şimdi o saatten beri bebekte aşırı hareketli. Ya onundamı canı yandı acaba. ağrım sızım yok. Sadece bebek haraketleri önceki günlere göre fazla.
Gül gül herkes gülüyor bana zaten.ayyy çok hoşsun yaaa sesli güldüm resmennnnn
Maşallah canım. Sağlıkla kucağına al. Maşallah. Ben bu ay hiç Kilo almadım çok şükür. Halen 7.5 kilodan im. İnşallah şu son iki ayda da almam bebisim alır. Malum zaten siskoyum. Doğum öncesi yakın olayım bari. İyi mi kötü mü bilmem ama. Burda durayım bariGünaydıııın
Sabah 4:30dan beri uyanığım çünkü hanımefendi öyle istedi
Bugün sabahtan işlerim vardı sonra da kontrol
28+6
1270gr
39 cm olmuş
Bi ara uzun süre beynine baktı ama sonra neyse bir şey yokmuş dedi
Her şey çok sağlıklı görünüyor dedi
Şeker sonucunu beğendi
Bu ay 1 kilo almışsın dedi ilk kez kilo dırdırı yapmadı
Toplamda 5,5 kg oldu
Kan ilacına artık başla dedi önlem olsun diye
Şu wp meselesinde de 10dkda 750 konuşma olunca takip edilmiyor valla :)
Merak etmeyin buradayız
Ben bugün iş başı yaptım tekrar
Herkesi öpüyorummm
galiba canım sessiz kaldı bu topraklarbugun burası çok sessiz ya herkes whatsappta mı?
biz kaldık buralarda herkes ordagaliba canım sessiz kaldı bu topraklar
Sıkılıp dönerler belki :)) kalabalik olunca whatsap isi cok karisiyor ya ben sevmiyorum pekbiz kaldık buralarda herkes orda
bu aliexpersten naıslalışveriş yapıyorsunuz detaylarını verebilirmisiniz güvenilirmi daha önce hiç oradan alıveriş yapmadım etrafımda yapanda yokAliexprestem aldık canım biz kamera çok uyguna hemde tavsiye ederm henüz gelmedi ama ateş ölçerde almıştım çok güzel
çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey olmaz yanılabiliyorlar çoğu zaman siz kalbinizi ferah tutun inşallah birşey olmayacakİnş. Canım ya dualarinizi eksik etmeyin.
Sıkılıp dönerler belki :)) kalabalik olunca whatsap isi cok karisiyor ya ben sevmiyorum pek
Allah yardinciniz olsun canim dua et saglikla gelir insallahBeyninin ortasında iletişimi hareketi sağlayan zar yokmuş herşeye hazırlıklı olun dendi
Ben neko esnek wrap sling alcam canım.. Bi incele istersen..Herkese merhabalarkızlar ya bebeğim için sling almayi düşünüyorum ama ne model araştırdım ne de çevremden tavsiye aldım. Varmı sizin tavsiye edebileceğiniz model marka
Çok sağol. Çok açıklayıcı yazmışsın kesin gideceğim inş.tşk.ben gittim canım valla fiyatlar net ile hemen hemen aynı. herşey var ne istersen çeşit çeşit var. yani eğer seni zorlamaycaksa git bak derim bişey kaybetmezsin. biz ordan hastahane çıkışı aldık uygun olarak 10 parça 50 tl. pijama takımı buldum kendimi 25 tl. bebek zıbınları 5 tl felan. aslında kaliteye göre değişiyor ama yerinde görmüş olmak güzel
kızlar bugün kontrolüm vardı suyum perşembe günkü gibi stabil ne artma var ne azalma doktor takip edecez ama şimdilik bu su yeterli bebege dedi.kizim 1200 gr sekiz dokuz gün geriden geliyormuş daha dikkatli beslenin kahvaltımızı erken yapın dedi.sonra erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne yapalım haftaya dedi..işte durumlar böyle ama çok canım sıkıldı erken doğum lafını duyunca kızım inşallah vakti zamanının da gelir sağlıcakla inşallah
Herkes mi bilemem Tabi ama sayı var otuz â yakınbugun burası çok sessiz ya herkes whatsappta mı?
Canim çok bir fark yok bence.Bebeğin suyu için havuc suyu ve armut yemenin iyi geldiğini duydum ama doktor yeterli de demişkızlar bugün kontrolüm vardı suyum perşembe günkü gibi stabil ne artma var ne azalma doktor takip edecez ama şimdilik bu su yeterli bebege dedi.kizim 1200 gr sekiz dokuz gün geriden geliyormuş daha dikkatli beslenin kahvaltımızı erken yapın dedi.sonra erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne yapalım haftaya dedi..işte durumlar böyle ama çok canım sıkıldı erken doğum lafını duyunca kızım inşallah vakti zamanının da gelir sağlıcakla inşallah
cnm sıkma canını inş vaktinde gelir bebişin sen düzenli beslenmene dikkat et hayırlısıyla vaktinde doğar inş.kızlar bugün kontrolüm vardı suyum perşembe günkü gibi stabil ne artma var ne azalma doktor takip edecez ama şimdilik bu su yeterli bebege dedi.kizim 1200 gr sekiz dokuz gün geriden geliyormuş daha dikkatli beslenin kahvaltımızı erken yapın dedi.sonra erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne yapalım haftaya dedi..işte durumlar böyle ama çok canım sıkıldı erken doğum lafını duyunca kızım inşallah vakti zamanının da gelir sağlıcakla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?