2017 Şubat Anneleri

Ben de ekmeği çok seviyorum. Dün pasta yaptım büyük oğlan à dayanamadım üç kova dilim yedim. Okula gotüremedi zavallı.
Ben iki çocuğumla da p. Care kullandım. Özelliği sıvı kaka yi çok ıyi emiyor. Bir de yüzey çok güzel daha konforlu. Daha ince.tavsiye ederim
Ben de dün aynı şeyi yaşadım daha önce de yaşadım. Bişey olmamıştı çok şükür.
ayyy çok hoşsun yaaa sesli güldüm resmennnnn
Gül gül herkes gülüyor bana zaten.
Maşallah canım. Sağlıkla kucağına al. Maşallah. Ben bu ay hiç Kilo almadım çok şükür. Halen 7.5 kilodan im. İnşallah şu son iki ayda da almam bebisim alır. Malum zaten siskoyum. Doğum öncesi yakın olayım bari. İyi mi kötü mü bilmem ama. Burda durayım bari

Aliexprestem aldık canım biz kamera çok uyguna hemde tavsiye ederm henüz gelmedi ama ateş ölçerde almıştım çok güzel
bu aliexpersten naıslalışveriş yapıyorsunuz detaylarını verebilirmisiniz güvenilirmi daha önce hiç oradan alıveriş yapmadım etrafımda yapanda yok

Herkese merhabalar kızlar ya bebeğim için sling almayi düşünüyorum ama ne model araştırdım ne de çevremden tavsiye aldım. Varmı sizin tavsiye edebileceğiniz model marka
Ben neko esnek wrap sling alcam canım.. Bi incele istersen..

https://www.tuniko.com/neko-wrap-sling-siyah
Bi de face de grup var babywearing türkiye diye.. Kanguru sling falan kullanmak istiyosan üye ol bence çok faydalı bi grup bence..

Çok sağol. Çok açıklayıcı yazmışsın kesin gideceğim inş.tşk.

kızlar bugün kontrolüm vardı suyum perşembe günkü gibi stabil ne artma var ne azalma doktor takip edecez ama şimdilik bu su yeterli bebege dedi.kizim 1200 gr sekiz dokuz gün geriden geliyormuş daha dikkatli beslenin kahvaltımızı erken yapın dedi.sonra erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne yapalım haftaya dedi..işte durumlar böyle ama çok canım sıkıldı erken doğum lafını duyunca kızım inşallah vakti zamanının da gelir sağlıcakla inşallah

iki gün giremedim okumayı 2 saatte ancak bitirdim. kimseye de cevap yazamıyorum haliyle. B Beyaztasy çok geçmiş olsun, inşallah düzelir bebek doğmadan.
Whatsapp'tan dolayı uzaklaştırma olmuş çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda dönerler foruma arkadaşlar.
Biz haftasonunu komple bebek alışverişine ayırdık. 4-5 parça dışında nerdeyse herşeyi tamam çok şükür. zaten çoğunu internetten alıyorum. kalan parçaları da internetten tamamlarım herhalde. çok yorulduk dün samsun'a gittik alışverişe. e-bebek mağazasından baya bişeyler aldık. indirim kart kampanyası derken baya ucuza geldi aldıklarımız. paraf kartınız varsa 150 tl'ye 25 lira karta puan veriyor e-bebek. talsit de yapıyor.

unibaby deterjan ve yumuşatıcı düşünen varsa %50 indirim var.
http://www.hepsiburada.com/custompage/12089

günlük indirimler oluyor mutlaka takip edin.

sıkma canını canım. sen beslenmene dikkat et mutlaka. havuç suyunu da dene belki iyi gelir.

Canim çok bir fark yok bence.Bebeğin suyu için havuc suyu ve armut yemenin iyi geldiğini duydum ama doktor yeterli de demiş Sen yine dengeli ve öğün atlamadan beslen.Bebislerimiz saglikli ve zamanında gelir inşallah

cnm sıkma canını inş vaktinde gelir bebişin sen düzenli beslenmene dikkat et hayırlısıyla vaktinde doğar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…