2017 Şubat Anneleri

T togrul bana da dr efa'yı önerdi ve en iyilerinden birisidir, kullanıyorum bir süredir..tek şikayetim içtikten 1-2 dk sonra hafif bi balık tadı alıyorum bazen fena oluyor ıyk
Çok sağol canım. Bu gunden başlamak istiyordum bende. İNŞALLAH bulurum EFA. Benim doktorum yemek yerken içersen seni hiç rahatsız etmez dedi. Bende birde mide yanmasi var. Katlanacağız mecburen

evet güven veren bir marka ben de diğer şeyleri lansinoh aldım. inşallah memnun kalırız bakalım

Pişik gibi oluyor resmen ya

evetttt bende pişik kremi vardı bepanthol ün doktora gitmeden önce bir gece çok kaşındı dayanamadım ondan sürdüm fayda etmişti. ama zararı var mı bilemiyorum...

aynennn ben de yaaa şimdi 65 olmuşum güya doğuma böyle girecektimm pehhhh ama allah var canım ne istediyse yedim tost hele deeee sonra veririm boşver diyor bir tarafım bir tarafım da az ye diyor ama doymak bilmiyorum

Ben aldım canım. Acaba bitti mi?

iyi haftalar herkese....

Merhaba canım
aldım primanın 80 li bezini.. dediğin gibi 14 tl ye geldi yeşil paket. ve sipariş 6 dk da teslim oldu şaşırdım.. piyasa fiyatı 28-38 tl arası değişiyormuş.. acaba arkadaşlarımın telefonundanda üye olup alsammıki 2 paket daha :) yeşille beyaz paket arasında çok fark varmı acaba? tecrübeli hanımlar sizde yazabilirisiniz.

Eklentiler

• 48894_0.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 4015400770091_(1).webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 35
ben,imkide 1200 gr. doktor neye göre şimdiden karar vermiş anlayamadım. bi kere son haftaları önemli bebeğin. bence senin doktor sezeryana daha olumlu bakıyor ondan böyle bir yorum yapmış gibi geldi bana

Günaydın hanımlar, Havalar soguk üstünü açıyor diye oğlumla yatıyorum. Gece sabah karşı uykusunda karnıma öyle sert bir tekme attıki çığlık attıp uyandım. Oğlumda korktu uykudan sıçradı yazık. BabamıZda çığlığıma korkup geldi.

Şimdi o saatten beri bebekte aşırı hareketli. Ya onundamı canı yandı acaba. ağrım sızım yok. Sadece bebek haraketleri önceki günlere göre fazla.

üzülme canım senle günlerimiz yakın bana da doktor 1.500 gr. dedi normal doğuma şimdilik bir engelin yok dedi. son günlerde belli olur sen tadını çıkar

Ha ha aynı ben yalnız değilmişim o kadar hamurişi tatlı dur diyemiyorum bide yemezsem midem kazınıyor doymuyorum ekmeksiz

Ilk gunler bile bulantim yoktu iki gündür bulanıyor kızlar sabah da çıkardım aç karnına bide cok kötü hissediyorum kendimi

Gecmis.olsun oncelikle,birsey olmaz kesenin icinde korunuyorlar cok sukur ama icin rahat etmezse dr gozuk derim,hareketlenmesi tesadufte olabilir takipte kal bakalim

ayyy çok hoşsun yaaa sesli güldüm resmennnnn

benim anneciğim de birsürü yağ sürmüş ama çatlamış ben de öyle olurum muhtemelen ama yine de lierac kullanıyorum. günde 3 kere sürmeme rağmen kaşıntı durmuyor sanırım o bile yetmiyor artık bana. heryerim kupkuru oldu popom bile keçe gibi acaba hamilelik daha da mı tetikliyor kuruluğu?

arkadaşın kızında görmüştüm beyaz olan ipek gibi resmen bayaaa kaliteli diğeri de güzel ama beyaz daha kaliteli zaten fiyatlarından belli nerden aldınız bunları? 6 dk da teslime ben de şaşırdım :)

Ha ha aynı ben yalnız değilmişim o kadar hamurişi tatlı dur diyemiyorum bide yemezsem midem kazınıyor doymuyorum ekmeksiz

hiç deme normalde akşamları hiç yemezdim ekmek nerde o günler

Uykusuzluk çeken arkadaşları görünce üzüldüm ben çok iyi uyuyorum bu hafta hep rahattim bi kere kalıtım sadece gece hemen uyuaya devam ettim sanırım bebek de benimle beraber uyuyup uyanıyor. Yine de genel olarak aşırı hareketli değil sanki o mu etkiliyor korkmam mı lazım bilemedim. Perşembe randevu var onu bekliyorum büyük bi Merakta herşey yolunda gidiyordur inşaallah.

hanımlar günayadın,

benim gibi günde 2 haşlanmış yumurta yemekten bıkanlar için karadenizli bir ablam çok güzel birşey yaptı canınız çeksin de hemen yapın yiyin bebişlere protein olsun :)

yumurtayı haşlayıp doğrayın çok küçük olmasına gerek yok az birşey tereyağını eritip içine atın ateşte bir 20 saniye kadar falan kavurun içine de az tuz ve karabiber ya da hangi baharat istiyorsanız. çok farklı bir tat oluyor belki bilen vardır ama ben yeni öğrendim favorim oldu :) bilmeyen varsa duyrulur

Günaydın canım .Bakalım deneyelim zaten bu süreçte yemedigimiz bişey kalmadi:))

Kızlar ya bende aşırı hareketli olmasından şikayetçiyim gece nefesim daraldı uyutmadı bide aşırı hareketli saga sola dönsem değişmiyor gece ne zaman kalksam uyanık sabah kalksam uyanık bu kız uyumuyor mu anlamadım gitti

Önceden acıktım bile demezdim tüm günü az bişeyle geçirirdim bi yumurta haşlar doyardım şimdi ohoooo yemezsem tansiyon düşüyor mide kazınıyor ağrıyor resmen obur bi kızım olucak diyorum eşime anne baba zayıftı bizimki dombilik olucak belli ki diyo oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…