Çok sağol canım. Bu gunden başlamak istiyordum bende. İNŞALLAH bulurum EFA. Benim doktorum yemek yerken içersen seni hiç rahatsız etmez dedi. Bende birde mide yanmasi var. Katlanacağız mecburen
tereyagli ekmek teşekkür ederim )
Ben lansinoh 2si 1 arada elektrikliyi beğendim açıkçası. Yorumlarda güzeldi ama birkaç ay sonra motor gücü azalma sorunu tüm elekrikliler için söyleniyor.Onunda gerekirse parça değiştirilir gördüm.
Medela,lansinoh avent çok duydum kişiden kişiye göre değişiyor yorumlar ama dediğim gibi iki göğüs birden sağacaksan bir iki aya motor gücü elbet azalacak hepsinin. Ya birini alacağız ya manuel.Ben niyeyse manuel hiç düşünmedim.
Lansinoh aldım göğüs pedi,pompasını falan. Gebelik eğitimine katıldığımda pedi ve süt saklama poşeti vermişlerdi güzel geldiler bana.Biraz da şansa sanki bunlar ama umarım elimizde patlamazlar
Pişik gibi oluyor resmen ya
çok masum geldi o pekmez ekmek ben geçen gün tost yedim bi güzel ki normalde çok söylenirim yiyene bu saatte yenir mi git maydonoz limonla ye filan derim işte onu diyen gitti bende 65 kiloyla doğuma girerim diye hedef koymuştum ama bu gidişle 70i görücem gibi
daha 11 hafta var ve giderek artan iştahım
Ben aldım canım. Acaba bitti mi?
ben,imkide 1200 gr. doktor neye göre şimdiden karar vermiş anlayamadım. bi kere son haftaları önemli bebeğin. bence senin doktor sezeryana daha olumlu bakıyor ondan böyle bir yorum yapmış gibi geldi banaKızlar bugun doktor muayenemiz vardi, bebegim 10 gün önden gidiyormus ve 1.300 gr imis, doktor normal doğum zor dedi cunku en kotü 3.800 gr dogcakmis ki 4 kg olmasi bekleniyor, normal dogum istiyordum biraz moralim bozuldu ama tabi normal dogurcam diye kendi sagligimi da tehlikeye atamam..hayirlisi olsun ikimiz icin de..epidural sezeryan dusunuyorum ben de,bebegimin ilk anlarina sahit olmaliyim..kiz bebeklerin boyle kilolu dogdugunu da pek duymamistim..normal mi sizce , genelde erkekler oyle dogar ya ?
ben fazla kilolu olsun hiç istemedim sadece 2 buçuk altından korkuyordum ama geçen doktor bebeğim 1 kilo 100 gr ken erken doğumdan bahsedince 2 ye de razı olduğumu anladimsağlıkla gelsinler hele kavuşmamız vakti zamanında kısmet olsun da bakarız besleriz emziririz mama veririz işte bi şekilde büyütüruz yavrularımızi
evet güven veren bir marka ben de diğer şeyleri lansinoh aldım. inşallah memnun kalırız bakalım
evettttbende pişik kremi vardı bepanthol ün doktora gitmeden önce bir gece çok kaşındı dayanamadım ondan sürdüm fayda etmişti. ama zararı var mı bilemiyorum...
aynennn ben de yaaa şimdi 65 olmuşum güya doğuma böyle girecektimm pehhhhama allah var canım ne istediyse yedim tost hele deeee sonra veririm boşver diyor bir tarafım bir tarafım da az ye diyor ama doymak bilmiyorum
Ha ha aynı ben yalnız değilmişim o kadar hamurişi tatlı dur diyemiyorum bide yemezsem midem kazınıyor doymuyorum ekmeksizevet güven veren bir marka ben de diğer şeyleri lansinoh aldım. inşallah memnun kalırız bakalım
evettttbende pişik kremi vardı bepanthol ün doktora gitmeden önce bir gece çok kaşındı dayanamadım ondan sürdüm fayda etmişti. ama zararı var mı bilemiyorum...
aynennn ben de yaaa şimdi 65 olmuşum güya doğuma böyle girecektimm pehhhhama allah var canım ne istediyse yedim tost hele deeee sonra veririm boşver diyor bir tarafım bir tarafım da az ye diyor ama doymak bilmiyorum
Gecmis.olsun oncelikle,birsey olmaz kesenin icinde korunuyorlar cok sukur ama icin rahat etmezse dr gozuk derim,hareketlenmesi tesadufte olabilir takipte kal bakalimGünaydın hanımlar, Havalar soguk üstünü açıyor diye oğlumla yatıyorum.Gece sabah karşı uykusunda karnıma öyle sert bir tekme attıki çığlık attıp uyandım. Oğlumda korktu uykudan sıçradı yazık. BabamıZda çığlığıma korkup geldi.
Şimdi o saatten beri bebekte aşırı hareketli. Ya onundamı canı yandı acaba. ağrım sızım yok. Sadece bebek haraketleri önceki günlere göre fazla.
hahahaha bende bunu diyince asıl doğurunca hiç uyuyamayacaksın bebek uyutmayacak bu sefer de diyorlar. bu zamanların kıymetini bil diyorlar :)Uykusuz her gece
Doğursak da kurtulsaaaaak
ayyy çok hoşsun yaaa sesli güldüm resmennnnnGünaydın kizlar. Geceler uykusuz uykusuz geceler. Doğunca uyanma problemi hiç yasamayacagiz bu da iyi tarafı. Ah başım ağrıyor. Ama uyanıp kalan işleri halletmek laxim. Bu arada göğüste gelen sıvı normaldir artık süt üretimi başladı. 6 yıldır emziriyorum yaww. Bu da bir rekor müdür. Sütaş in ineği gibi hissediyorum kendimi
Dogruuu karnimizzda daha iyi:)hahahaha bende bunu diyince asıl doğurunca hiç uyuyamayacaksın bebek uyutmayacak bu sefer de diyorlar. bu zamanların kıymetini bil diyorlar :)
Eki Görüntüle 1920593 Eki Görüntüle 1920594 Eki Görüntüle 1920595 Eki Görüntüle 1920596 Merhabalar. Ben de palmers'in nemlendiricisini kullaniyorum, lierac tabi bir de. Henuz catlamadim ama annemdeki bolca catlaklari gormus oldugum icin bende de olmasi muhtemel diye dusunuyorum.
Bir de biz bugun ikea'ya gitmistik, oglumuzun odasini aldik ciktik. Gunlerdir dolastik durduk mobilyacilari, onu mu bunu mu derken kafam karisti, kendimi kotu hissetmeye baslamistim. Alinca gercekten rahatladim. Kararsizlik ne kotu seymis ya..
Sunlari aldik temelde.. Birkac da ivir zivir iste ev icin..
iyi haftalar herkese....
Merhaba canım
aldım primanın 80 li bezini.. dediğin gibi 14 tl ye geldi yeşil paket. ve sipariş 6 dk da teslim oldu şaşırdım.. piyasa fiyatı 28-38 tl arası değişiyormuş.. acaba arkadaşlarımın telefonundanda üye olup alsammıki 2 paket daha :) yeşille beyaz paket arasında çok fark varmı acaba? tecrübeli hanımlar sizde yazabilirisiniz.
Ha ha aynı ben yalnız değilmişim o kadar hamurişi tatlı dur diyemiyorum bide yemezsem midem kazınıyor doymuyorum ekmeksiz
Günaydın canım .Bakalım deneyelim zaten bu süreçte yemedigimiz bişey kalmadi:))hanımlar günayadın,
benim gibi günde 2 haşlanmış yumurta yemekten bıkanlar için karadenizli bir ablam çok güzel birşey yaptı canınız çeksin de hemen yapın yiyin bebişlere protein olsun :)
yumurtayı haşlayıp doğrayın çok küçük olmasına gerek yok az birşey tereyağını eritip içine atın ateşte bir 20 saniye kadar falan kavurun içine de az tuz ve karabiber ya da hangi baharat istiyorsanız. çok farklı bir tat oluyor belki bilen vardır ama ben yeni öğrendim favorim oldu :) bilmeyen varsa duyrulur
Önceden acıktım bile demezdim tüm günü az bişeyle geçirirdim bi yumurta haşlar doyardım şimdi ohoooo yemezsem tansiyon düşüyor mide kazınıyor ağrıyor resmen obur bi kızım olucak diyorum eşime anne baba zayıftı bizimki dombilik olucak belli ki diyo odabenim anneciğim de birsürü yağ sürmüş ama çatlamışben de öyle olurum muhtemelen ama yine de lierac kullanıyorum. günde 3 kere sürmeme rağmen kaşıntı durmuyor sanırım o bile yetmiyor artık bana. heryerim kupkuru oldu popom bile keçe gibi acaba hamilelik daha da mı tetikliyor kuruluğu?
arkadaşın kızında görmüştüm beyaz olan ipek gibi resmen bayaaa kaliteli diğeri de güzel ama beyaz daha kaliteli zaten fiyatlarından bellinerden aldınız bunları? 6 dk da teslime ben de şaşırdım :)
hiç deme normalde akşamları hiç yemezdim ekmek nerde o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?