6 degil 7:)simdi gordum.mesajini canim,temizlik derken bir banyo,bir kizimin odasi bitirdi zaten birde yemek salata tek cesit ama mahvoldum cocugum var ayolll yetismesi lazim ikincide gorurum seni:)Hala temizlikle yemeği aynı gün yapma gafletinde bulunanlar mı var aramızdaaa
Sen 6 aylık hamilesin, yaptığın yemeği kar bilip temizliği sallayacan.
Ya da temizlik yapınca yemekde kolaya kaçacan.
İkisi bi arada ağır gelir canım, yüklenmeyelim kendinize.
Hiç bişey sağlığımızdan kıymetli değil
Kızlarr çatlayan var mı aranız da ?
Kızlarr çatlayan var mı aranız da ?
Benim gobegim bayagi catladi diger yerlerde bi sey yok bu arada cok da urun kullaniyorum ama nafileKızlarr çatlayan var mı aranız da ?
Aynen banada ise yaramadi okadar nemlendirdim ama banamisin demedi cok kasintim oldu ozaman catladi suanlik duruyolar oyle ilerleme yok oda degil seyimin ustu okadar catladikii gobegim catlasa daha iyiydi one oyle ya bide kirmizi kirmiziBenim gobegim bayagi catladi diger yerlerde bi sey yok bu arada cok da urun kullaniyorum ama nafile
Hala temizlikle yemeği aynı gün yapma gafletinde bulunanlar mı var aramızdaaa
Sen 6 aylık hamilesin, yaptığın yemeği kar bilip temizliği sallayacan.
Ya da temizlik yapınca yemekde kolaya kaçacan.
İkisi bi arada ağır gelir canım, yüklenmeyelim kendinize.
Hiç bişey sağlığımızdan kıymetli değil
Ben varım Can'ım. 16 haftadan beri geri geliyor 3 günle başladı 2 buçuk haftaya kadar ilerledi. Herşeye bakıldı normal dendi. Her ihtimale karşı kan akışı için coraspin verdiler. Akciğer geliştirici iğne de oldum. Çalışamaz raporu verdi çalışmak etkiler dedi. 12 gündür yatıyorum nerdeyse. Hergün armut ye dedi. Bugün kontrolüm vardı 12 gün önce 750 gr dı kızım bugün 1100 gr çıktı boyu da kilosu da olması gerekenden hızlı olmuş doktor yatmak işe yaramış böyle devam dedi. 12 günde 20 günlük ilerleme kaydetmiş. İlk kez doktordan mutlu çıktık bugün çokkk şükürkızlar bugün kontrolüm vardı suyum perşembe günkü gibi stabil ne artma var ne azalma doktor takip edecez ama şimdilik bu su yeterli bebege dedi.kizim 1200 gr sekiz dokuz gün geriden geliyormuş daha dikkatli beslenin kahvaltımızı erken yapın dedi.sonra erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne yapalım haftaya dedi..işte durumlar böyle ama çok canım sıkıldı erken doğum lafını duyunca kızım inşallah vakti zamanının da gelir sağlıcakla inşallah
Valla ivo ii hoş güzel diyonda yemek yapmak mecbuuurrr. Benim eşim yemek konusunda çok seçici her akşam yemek + pilav(makarna)+ salta olacak o sofrada. Yoksa kemlüm ediyor. Bide sağolsun o hiç çocuk istemiyordu, ben zorladım çocuk istiyom diye.bişeyini eksik ettiğim zaman hemen laf sokuyor . O yüzden bende de işler öyle yürüyor . Temizlikte yapsan yemek şart
Reflu sorunu yaşayan varmiydi kizlar? Doktorlar gaviscon öneriyordu sanirim genel olarak di mi??
Henüz çatlamadim ben inşallhta çatlamamamma ve lakin ergenlikte oluşan çatlaklari görünce bütun hayallerim yikiliyo
Sevindim senin adina merk ediyodum senin son durumunu canm sağlıkla kavuşursun insallah bebişineBen varım Can'ım. 16 haftadan beri geri geliyor 3 günle başladı 2 buçuk haftaya kadar ilerledi. Herşeye bakıldı normal dendi. Her ihtimale karşı kan akışı için coraspin verdiler. Akciğer geliştirici iğne de oldum. Çalışamaz raporu verdi çalışmak etkiler dedi. 12 gündür yatıyorum nerdeyse. Hergün armut ye dedi. Bugün kontrolüm vardı 12 gün önce 750 gr dı kızım bugün 1100 gr çıktı boyu da kilosu da olması gerekenden hızlı olmuş doktor yatmak işe yaramış böyle devam dedi. 12 günde 20 günlük ilerleme kaydetmiş. İlk kez doktordan mutlu çıktık bugün çokkk şükür
Aynen benimde orasi bayagi catladi ya cok cirkinAynen banada ise yaramadi okadar nemlendirdim ama banamisin demedi cok kasintim oldu ozaman catladi suanlik duruyolar oyle ilerleme yok oda degil seyimin ustu okadar catladikii gobegim catlasa daha iyiydi one oyle ya bide kirmizi kirmizi
Eki Görüntüle 1921335
Hm bebek bölümünden alışveriş yapma şansı olanlar varsa organik koton ürünlerde 3 al 2 öde var. kalın kadifemsi tulumları da çok sevimli:) bizim ihtiyacımız yoktu ama yine de dayanamayıp aldık iki tane daha:) yıkayınca küçülmüyorlar ve aylara değil boylara göreler, tavsiye ederim. Griyi 56, kremi 62 beden aldık, yeter ki sağlıkla kavuşalım eminim çok yakışacak cüceme:))
6 degil 7:)simdi gordum.mesajini canim,temizlik derken bir banyo,bir kizimin odasi bitirdi zaten birde yemek salata tek cesit ama mahvoldum cocugum var ayolll yetismesi lazim ikincide gorurum seni:)
Anladim canim haklisin zaten ama.benim kiz acayip dagitiyor ortaligi,bir gun toplamasam göçüyor ev:)))aynen bel bacak kalmiyor zaten haklisin ne diyeyim mecburiyet biryerde maalesefCanım yemek ben de hergün mutlaka yapıyom ama temizliği saldım gitti.
Yetişemiyom napıyım belim tutuluyo resmen.
Eşim yaparsa yapıyo değilse kalıyo.
Yemek mecbur olcak da temizlikte çok yorma kendini diye şeettim:)
Ya hm den alışveriş yapmayı denedim geçen beceremedim.
Sepete ekle butonu yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?