- 23 Aralık 2012
- 7.857
- 52.343
- 748
şimdi ne durumda bebeğiniz gerileme olayı tamamen bitti mi önerileriniz var mu bizelreCANIM BENIMDE İKİ HAFTA GERİYDİ ÇOK SÜKÜR DÜZELDİ NASI DÜZELDİ DERSEN ÖZELDEKİ DOKTORUM GYNO SANOL FERRO VE DECAVIT VERDI ONLARI İÇTİM GÜNLÜK SUT YUMURTA MUZ KAŞAR BUNLARI YEDİM SOLA YATMAYADA ÖZEN GÖSTERDİM ŞİMDİ DÜZGÜN ÇOK SÜKÜR
Armut bebeğin suyunu artırıyormuş Can'ımbugün benim de kontrolüm vardı 10 güne çıkmış gerilik kızım 1200 gr doktor erken kahvaltı yap dedi işte sizin ne kadar olmuş bebis bir de niçin armut
Hiç iş yapmıyor değilim yemek yapıyorum kızımın odasını düzenliyorum yavaş yavaş. Çalışmayı bırakınca iyi oldu tabi 3 saat yatarken ekstradan 5 saat eklendi buna. Sol tarafıma yatışıyorum hep. Her sabah koca bir bardak süt içiyorum akşam da. Sabahları 2 yumurta, kaşar,bal ve pekmez vazgeçilmez oldu. Armut muz hergün bir tane. Ceviz fındık hergün. 2 haftadır hergün aynı şeyleri yiyordum üstüne de yatıp istirahat ediyordum fayda etmiş çok şükür@kvrcbdk canım bi beslenme listesi ya da önerisi var mı yemek yiyip hemen uzanıyor musun hiç iş yapma mi dedi ilaç takviyesi falan var mı
Önceden acıktım bile demezdim tüm günü az bişeyle geçirirdim bi yumurta haşlar doyardım şimdi ohoooo yemezsem tansiyon düşüyor mide kazınıyor ağrıyor resmen obur bi kızım olucak diyorum eşime anne baba zayıftı bizimki dombilik olucak belli ki diyo oda
hakkımızda hayırlısı artık ne diyim eskiden 4 günde yediğimiz bi tepsi böreği şimdi 1.5 günde yuvarlıyoruz bu gidişin sonu iyi değil tabe ya neyse
bari yürüyüş filan yapsam ay ben bunu bi düşünim
coraspin ne için kullanıyordunuz kan akisiyla mi ilgiliBana bu hafta biraktirdi canm drum
Ben kimyasal gebelik geçirmiştim doktor ne olur ne olmaz düşük ihtimaline karşı kullandırdı çünkü düşüklerin bir kısmı pıhtılaşma sorunu ile ilgilicoraspin ne için kullanıyordunuz kan akisiyla mi ilgili
ya kilolu doğsun felan derdinde değilim sadece erken doğum bebeğimi alıp eve getirememek çok minik olup bakamamak korkutuyor beni tabi ki Allah in dediği olucak naoalimArmut bebeğin suyunu artırıyormuş Can'ım
Hiç iş yapmıyor değilim yemek yapıyorum kızımın odasını düzenliyorum yavaş yavaş. Çalışmayı bırakınca iyi oldu tabi 3 saat yatarken ekstradan 5 saat eklendi buna. Sol tarafıma yatışıyorum hep. Her sabah koca bir bardak süt içiyorum akşam da. Sabahları 2 yumurta, kaşar,bal ve pekmez vazgeçilmez oldu. Armut muz hergün bir tane. Ceviz fındık hergün. 2 haftadır hergün aynı şeyleri yiyordum üstüne de yatıp istirahat ediyordum fayda etmiş çok şükür
Bazilari pıhtilaşma oldugu için kullaniyo ben öncesinde gebelik kaybi yaşadgm için kullanyorm.coraspin ne için kullanıyordunuz kan akisiyla mi ilgili
ben de 30 haftadayim benim de daha dönmemis doktor daha var dedi panik olma inşallah bi iki haftaya dönerlerkızlar bebeği dönmeyenler var mı? şu an makat geliş pozisyonundaymış. 37ye kadar bekliyoruz dedi doktor.
haftasonu vizelerim vardı soran vardı bulamadım ankaraya gidecektim. ctesi sabah 4te yola çıktık pazar hemen döndük, sınava bel ağrısıyla girdim oturamadım doğru düzgün. sınavdan çıkınca da kasılmalarım başladı. eşimi ağlaya ağlaya bekledim o kadar korktum ki. kasılmaların dakikasını ölçmeye başladım artık ve önümüzde 4 saatlik yolculuk vardı. herkes bana bakıp iyi misiniz vs diye yanıma geldi falan. çok korktum salak mıyım benim burda ne işim var diye söylenip durdum.
çok şükür şimdi iyiyim eve geldiğimizden beri 16 saat uyumuşum:)
finaller de 35. haftamda, ona araba yolculuğundansa uçakla gideceğim dr bir şey demezse. istanbula alacağım inşallah gidip gelirim. bebiş havada doğmazsa iyidir annesi bi yerinde durmuyo
Benden farkın yok desene. Popo ağrısımı dersin diz ağrısı bacak ağrısı.Hayırlı akşamlar kızlar.
2 akşamdır annemlere gidiyorum yemeğe,geç vakitte dönünce buraya zaman kalmıyor pek.
Son günlerde hiç yemek yapmak gelmiyor içimden.Başkasının yemeği veya dışarda yemek daha güzel geliyor.
Evde olunca hiç iştahım olmuyor akşamları.
Bulantım yok ama tuhaf bir iştahsızlık ve isteksizlik var..
Bebek kıyafetlerinin hepsi yıkandı ama ütüleyecek gücü bulamıyorum kendimde.
Annemle kız kardeşime bırakacağım sanırım...
Eksik olarak göğüs kremi ,bebek bezi ,biberon gibi bir günde tamamlanabilecek ufak tefek şeyler var sadece.
2 haftaya kadar da hastane çantamızı hazır edeyim ki ne olur ne olmaz.
Bugün itibari ile 31+4 olduk.Bebeğin bazı hareketleri artık canımı yakmaya başladı.
Esneme hareketleri mi yapıyor artık ne yapıyorsa :))
İlk aylar "akşam olsa da yatsak" diye düşünürken şimdi yatağa girerken "sabah olsun hemencik" diyorum.
Gecelerim çok ağrılı ve huzursuz geçiyor.
Bi bacağıma kramp giriyo ,bi wc ,bi kolum uyuşuyo ,bi popoma ağrı giriyo.
Kocamın uyuyuşunu gördükçe daha da gıcık oluyorum...
Bunlar dışında bol bol ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalışıyorum işte..
Bizden haberler bu kadar :))
Benimki dönmüştü en son. Ama birKaçıncı haftada döner bebeğim acaba çok merak ediyorum ve Neler oluyor bir değişiklik hissediyormusunuz kizlar
Hayırlı akşamlar kızlar.
2 akşamdır annemlere gidiyorum yemeğe,geç vakitte dönünce buraya zaman kalmıyor pek.
Son günlerde hiç yemek yapmak gelmiyor içimden.Başkasının yemeği veya dışarda yemek daha güzel geliyor.
Evde olunca hiç iştahım olmuyor akşamları.
Bulantım yok ama tuhaf bir iştahsızlık ve isteksizlik var..
Bebek kıyafetlerinin hepsi yıkandı ama ütüleyecek gücü bulamıyorum kendimde.
Annemle kız kardeşime bırakacağım sanırım...
Eksik olarak göğüs kremi ,bebek bezi ,biberon gibi bir günde tamamlanabilecek ufak tefek şeyler var sadece.
2 haftaya kadar da hastane çantamızı hazır edeyim ki ne olur ne olmaz.
Bugün itibari ile 31+4 olduk.Bebeğin bazı hareketleri artık canımı yakmaya başladı.
Esneme hareketleri mi yapıyor artık ne yapıyorsa :))
İlk aylar "akşam olsa da yatsak" diye düşünürken şimdi yatağa girerken "sabah olsun hemencik" diyorum.
Gecelerim çok ağrılı ve huzursuz geçiyor.
Bi bacağıma kramp giriyo ,bi wc ,bi kolum uyuşuyo ,bi popoma ağrı giriyo.
Kocamın uyuyuşunu gördükçe daha da gıcık oluyorum...
Bunlar dışında bol bol ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalışıyorum işte..
Bizden haberler bu kadar :))
Kaçıncı haftada döner bebeğim acaba çok merak ediyorum ve Neler oluyor bir değişiklik hissediyormusunuz kizlar
Kaçıncı haftada döner bebeğim acaba çok merak ediyorum ve Neler oluyor bir değişiklik hissediyormusunuz kizlar
kızlar bebeği dönmeyenler var mı? şu an makat geliş pozisyonundaymış. 37ye kadar bekliyoruz dedi doktor.
haftasonu vizelerim vardı soran vardı bulamadım ankaraya gidecektim. ctesi sabah 4te yola çıktık pazar hemen döndük, sınava bel ağrısıyla girdim oturamadım doğru düzgün. sınavdan çıkınca da kasılmalarım başladı. eşimi ağlaya ağlaya bekledim o kadar korktum ki. kasılmaların dakikasını ölçmeye başladım artık ve önümüzde 4 saatlik yolculuk vardı. herkes bana bakıp iyi misiniz vs diye yanıma geldi falan. çok korktum salak mıyım benim burda ne işim var diye söylenip durdum.
çok şükür şimdi iyiyim eve geldiğimizden beri 16 saat uyumuşum:)
finaller de 35. haftamda, ona araba yolculuğundansa uçakla gideceğim dr bir şey demezse. istanbula alacağım inşallah gidip gelirim. bebiş havada doğmazsa iyidir annesi bi yerinde durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?