2017 Şubat Anneleri

şimdi ne durumda bebeğiniz gerileme olayı tamamen bitti mi önerileriniz var mu bizelre

Benden bugün hayır Yok maalesef :/
Uyu uyan seme oldum
Vücut saatinin şaşması hiç iyi değil
Diğer kızlar aklım sizde
Enerji toplayıp gelicem.
Bölük pörçük gördüm hasta olanlara acil şifa bebeklerinize de sağlık diliyorum

Hayırlı akşamlar kızlar.
2 akşamdır annemlere gidiyorum yemeğe,geç vakitte dönünce buraya zaman kalmıyor pek.
Son günlerde hiç yemek yapmak gelmiyor içimden.Başkasının yemeği veya dışarda yemek daha güzel geliyor.
Evde olunca hiç iştahım olmuyor akşamları.
Bulantım yok ama tuhaf bir iştahsızlık ve isteksizlik var..
Bebek kıyafetlerinin hepsi yıkandı ama ütüleyecek gücü bulamıyorum kendimde.
Annemle kız kardeşime bırakacağım sanırım...
Eksik olarak göğüs kremi ,bebek bezi ,biberon gibi bir günde tamamlanabilecek ufak tefek şeyler var sadece.
2 haftaya kadar da hastane çantamızı hazır edeyim ki ne olur ne olmaz.

Bugün itibari ile 31+4 olduk.Bebeğin bazı hareketleri artık canımı yakmaya başladı.
Esneme hareketleri mi yapıyor artık ne yapıyorsa :))

İlk aylar "akşam olsa da yatsak" diye düşünürken şimdi yatağa girerken "sabah olsun hemencik" diyorum.
Gecelerim çok ağrılı ve huzursuz geçiyor.
Bi bacağıma kramp giriyo ,bi wc ,bi kolum uyuşuyo ,bi popoma ağrı giriyo.
Kocamın uyuyuşunu gördükçe daha da gıcık oluyorum...

Bunlar dışında bol bol ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalışıyorum işte..
Bizden haberler bu kadar :))

bugün benim de kontrolüm vardı 10 güne çıkmış gerilik kızım 1200 gr doktor erken kahvaltı yap dedi işte sizin ne kadar olmuş bebis bir de niçin armut
Armut bebeğin suyunu artırıyormuş Can'ım

@kvrcbdk canım bi beslenme listesi ya da önerisi var mı yemek yiyip hemen uzanıyor musun hiç iş yapma mi dedi ilaç takviyesi falan var mı
Hiç iş yapmıyor değilim yemek yapıyorum kızımın odasını düzenliyorum yavaş yavaş. Çalışmayı bırakınca iyi oldu tabi 3 saat yatarken ekstradan 5 saat eklendi buna. Sol tarafıma yatışıyorum hep. Her sabah koca bir bardak süt içiyorum akşam da. Sabahları 2 yumurta, kaşar,bal ve pekmez vazgeçilmez oldu. Armut muz hergün bir tane. Ceviz fındık hergün. 2 haftadır hergün aynı şeyleri yiyordum üstüne de yatıp istirahat ediyordum fayda etmiş çok şükür

ben de oburum kızım da benim gibi olacak heralde

aynen yemeği azaltamıyorum kiii bari ben de yürüyüş yapayım diyorum. hava da soğuk dikkatli olalım normal tempoda yarım saat sabah yarım saat akşam yürüme planım var. bakalım becerebilecek miyim

ya kilolu doğsun felan derdinde değilim sadece erken doğum bebeğimi alıp eve getirememek çok minik olup bakamamak korkutuyor beni tabi ki Allah in dediği olucak naoalim

İyi aksamlar herkese dependi ne için aliyorsunuz doğum sonrasi kanama için mi bende hasta bezi felan almayi dusundum ama cogu kisi gerek olmuyor kalin ped yeterli diyor

kızlar bebeği dönmeyenler var mı? şu an makat geliş pozisyonundaymış. 37ye kadar bekliyoruz dedi doktor.
haftasonu vizelerim vardı soran vardı bulamadım ankaraya gidecektim. ctesi sabah 4te yola çıktık pazar hemen döndük, sınava bel ağrısıyla girdim oturamadım doğru düzgün. sınavdan çıkınca da kasılmalarım başladı. eşimi ağlaya ağlaya bekledim o kadar korktum ki. kasılmaların dakikasını ölçmeye başladım artık ve önümüzde 4 saatlik yolculuk vardı. herkes bana bakıp iyi misiniz vs diye yanıma geldi falan. çok korktum salak mıyım benim burda ne işim var diye söylenip durdum.
çok şükür şimdi iyiyim eve geldiğimizden beri 16 saat uyumuşum:)
finaller de 35. haftamda, ona araba yolculuğundansa uçakla gideceğim dr bir şey demezse. istanbula alacağım inşallah gidip gelirim. bebiş havada doğmazsa iyidir annesi bi yerinde durmuyo

ben de 30 haftadayim benim de daha dönmemis doktor daha var dedi panik olma inşallah bi iki haftaya dönerler

Benden farkın yok desene. Popo ağrısımı dersin diz ağrısı bacak ağrısı.
Sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta. Çok şükür hastalık değil gebelik fakat bazen söylenmeden edemiyorum napiyim

İyi akşamlar . .ben bugün çok yoruldum bacaklarımı hissetmiyorum...zaten iki gündür ayak bileklerim çok ağrıyordu..sanırım fazla kilo aldim bu arada 5 gün önce kontrolüm vardı bebeğim 2045 gr olmuş ben de 9 kilo almışım toplamda hem kızım hem ben tosun gibi gezeriz artık

Benimde öyle canımm önceden akşam olsa yatsam derdim şimdi gece kramplardan dolayı ve sağa sola dönmek zor oldugundan dolayı sabah olsun hemen dıyorum.e bıde malum benim erken doğum riskim var ya ben zaman hayırlısıyla çift çift geçsin istyorum haliyle az kaldı hepimizin inş hayırlısyla saglıcakla kucagımıza alınca ağrıları unutucaz

B
Kaçıncı haftada döner bebeğim acaba çok merak ediyorum ve Neler oluyor bir değişiklik hissediyormusunuz kizlar

Benim dönmüş canım baş geliş dedi bana dr.bendeki değişiklik olarakta bugun çokkk fazla sertlik hıssedıyorum karnımda ve karnımın içi acıyo ara ara paşam büyuyooo dıye sevınıyorum aklıma artık kötü seyler getrmemeye çalışıyorum malum benim baya zor geçiyo ama çokkk şükürrrr halime bin şükürrr içimde dursunda normal vaktıne kadar bu ağrılar geceeeer gideeer allahın izniyle

Kaçıncı haftada döner bebeğim acaba çok merak ediyorum ve Neler oluyor bir değişiklik hissediyormusunuz kizlar

canım ben geçen hafta perşembe gittim kontrole onda doktor dönmüş dedi 29+2 ydim. ondan iki gün önce döndüğünü hissettim sanırım çünkü normalde yere paralel duruyordu kafası sağda ayakları solda tekmeleri solda aşağıda hissederdim ama sonra yukarda mideme doğru hissetmeye başladım ve kasıklarımda baskı oldu ikide bir wc ye çıkıyordum

benimki de hala dönmedi, benim doktor da erken daha döner diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…