2017 Şubat Anneleri

H&m mallari omurluk aslinda,ama nedense bizim ulkemizde asiri pahali kaliteli evet ama diger ulkelerde ucuza geliyormus

Kızlar Bebek telsizi konusunda kullanan yada alanlardan fikir istiyorum. Kullananlar buraya
bugün benim de kontrolüm vardı 10 güne çıkmış gerilik kızım 1200 gr doktor erken kahvaltı yap dedi işte sizin ne kadar olmuş bebis bir de niçin armut

H&m mallari omurluk aslinda,ama nedense bizim ulkemizde asiri pahali kaliteli evet ama diger ulkelerde ucuza geliyormus

ben yurtdışında yaşarken türkiyeden giyim alışverişi yapıp taşımaktan daha ucuza geldiği için sürekli hm'den alışveriş yapıyordum. aslında büyükler için olan ürünleri çok kaliteli değil, daha doğrusu her kalitede dolayısıyla her fiyatta ürünü var, çok ucuz olan ürünleri genelde sezonluk, trend olan, seneye giymeyeceğin ürünler. indirimde çok uygun olurdu. türkiyede çok aşırı pahalı sayılmaz ama alışverişe çıktığımda alabileceğim en ucuz opsiyon da değil eskisi gibi. o yüzden kendim için hiç bakmıyorum zaten. ama bebek bölümünde iyi düşünülmüş güzel ürünler var. zıbın gibi yandan açılıp kapanan çıtçıtlı body'ler çok kullanışlı mesela, güzel fermuarlı tulumlar buldum ihtiyacımız yok diye almadım ama gelecek sezonlar için bakacağım, bi de çok sevimli eşofman takımları gördüm indirim zamanı tekrar gideyim de alayım diye düşünüyorum sonbahar için:)

bayıldım ama kızım 34 haftalik olmadan bişey almicam

Aynen haklisin,kalitesini begeniyorum.yumusacik,cabuk eskimiyor ren atani gormedim isin dogrusu ve cok guzel seyler var renkleri de guzel gule gule giysin insallah

bugün benim de kontrolüm vardı 10 güne çıkmış gerilik kızım 1200 gr doktor erken kahvaltı yap dedi işte sizin ne kadar olmuş bebis bir de niçin armut

Ayy ben hep kahvaltıyla öğleyi birleştiriyom sabah iştahım olmadığı için
Ben de artık erken yapıyım madem faydalıysa bebeğimiz için

Çok iyi anliyorum canım seni fena bişey ya mide bulantisi kusma sonrasi kaldi gitmiyo benden.. Bende doktora yeni gitmistim bidaha gidicem bu gidisle bakalım beklemedeyim .. çözum arayisindayim süt denedim iyi gelcegini soyluyo herkes ..

benim mide yanmam olduğunda kefir içmek iyi geliyor, içebiliyorsanız tavsiye ederim. süt kesmiyor beni.

Berbat bi durumdayım migdeme birşeyler oluyor...Kaşım gözüm ayrı oynuyor. ..Sag enseden yukarıya bi ağrı vuruyor....parmaklarım ağrıyor...Ay hep bu saatlerde başlıyor ya

Ben de sütle bastırıyorum canım.
Allah yardımcımız olsun

Coraspin kullananlar ne zaman bırakacağız bilginiz var mı ben çarşamba doktora gidince sorucam magnezyum kalsiyum sonlara doğru bırakılıyordu diye biliyorum

çok sevindim canım

@kvrcbdk canım bi beslenme listesi ya da önerisi var mı yemek yiyip hemen uzanıyor musun hiç iş yapma mi dedi ilaç takviyesi falan var mı

Tansiyonun batırıyor musun
En iyi hali büyük 9 küçük 5 akşamları çok zorluyor artık.Bas ağrım hep olurdu hatta yatağa düşerdim hasta gibi kalkamazdim migren ve sinüzit var işte onlar da tetikliyordur.Zaten burun tıkanıklığı ayrı bir dert.Bazen nefes alisimdan kendim rahatsız oluyorum Ay ne saydım sikayetlerimi ya okurken tekrar yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…