İyi akşamlar . .ben bugün çok yoruldum bacaklarımı hissetmiyorum...zaten iki gündür ayak bileklerim çok ağrıyordu..sanırım fazla kilo aldim bu arada 5 gün önce kontrolüm vardı bebeğim 2045 gr olmuş ben de 9 kilo almışım toplamda hem kızım hem ben tosun gibi gezeriz artık
İyi akşamlar . .ben bugün çok yoruldum bacaklarımı hissetmiyorum...zaten iki gündür ayak bileklerim çok ağrıyordu..sanırım fazla kilo aldim bu arada 5 gün önce kontrolüm vardı bebeğim 2045 gr olmuş ben de 9 kilo almışım toplamda hem kızım hem ben tosun gibi gezeriz artık
Benim 30+6 da döndü sanırım aşırı ağrı yaptı o gece.Toplanıyor gibi hissettim sürekli.31 de doktora gittiğimde bebek dönmüş zorlanmıştır dönerken o yüzden canın yanmıştır dedi.
Belimin altına yastık koydum dik tuttum o ara bir iki gün ve sürekli sola yattım.etkisi olmuş muduru bilmiyorum dönüyor diyenler olmuş bende denedim döndü.Belki tesadüftür ama dene istersen.
Yaz sonu alışveriş yapan tek ben değilmişim demek ki ben de gaza gelip erkenden bitirdim nerdeyse kıyafet işini.. şimdi de güzel şeyler görünce çok acele etmişim diye kızıyorum kendime çok da aldığım için daha da almak istemiyorum artık bi önce doğup büyüsün de yenilerini alayım
Bende Sadece magnezyum kullanıyorum ve sol tarafıma yatıyorum En başından beri inşallah benimki de dönmüştür kızlar birkaç gündür acayip kipirdiyor anlayamıyorum neyi Nerde En Son ultrasonda Sağ tarafta ayakları vardı Bu ayın 17 sinde kontrolum var herhalde net birşey söyler bana da drum tabikide karnimizda Ne kadar durursa kar bebeklerimiz için ama ben zaman geçsin istiyorum çok çabuk almak istiyorum :)
Ben şuana kadar vinalac multivitamin ve günde bir demir ilacı haricinde takviye bi ilaç kullanmadım doktor da yazmadı. Çok şükür uyuşma kramp kasılma vs. yaşamadım. Umarım yeterli geliyordur aldığım besinler bebişe bu haftaki kontrolde ne diyecek bakalım doktor hanım.
Yaz sonu alışveriş yapan tek ben değilmişim demek ki ben de gaza gelip erkenden bitirdim nerdeyse kıyafet işini.. şimdi de güzel şeyler görünce çok acele etmişim diye kızıyorum kendime çok da aldığım için daha da almak istemiyorum artık bi önce doğup büyüsün de yenilerini alayım
ben çok güzel şey gördüysem ilerleyen aylar için alıyorum:) genel olarak alışverişlerimi lazım olunca değil, indirimde veya denk gelince yaparım zaten, bebek eşyalarını görünce de insan kendini zor tutuyor