2017 Şubat Anneleri

Maşallah kızına ağrılar hemen hemen herkes de var normal galiba

kızlar bu arada benim doktor magnezyum yazdı ama kalsiyum yazmadı. sizde durumlar nasıl kalsiyumu bıraktınız mı? ikisini beraber mi kullanıyorsunuz?

Maşallah biraz tombik bir bebiş

Bebek döndukten sonra tekrar pozisyon degiştirirmi peki kizlar??

Benimki donmüş ama tekrar pozisyon degiştirirmi bilemiyorm

Kaçıncı haftada döner bebeğim acaba çok merak ediyorum ve Neler oluyor bir değişiklik hissediyormusunuz kizlar

Benim 30+6 da döndü sanırım aşırı ağrı yaptı o gece.Toplanıyor gibi hissettim sürekli.31 de doktora gittiğimde bebek dönmüş zorlanmıştır dönerken o yüzden canın yanmıştır dedi.

Belimin altına yastık koydum dik tuttum o ara bir iki gün ve sürekli sola yattım.etkisi olmuş muduru bilmiyorum dönüyor diyenler olmuş bende denedim döndü.Belki tesadüftür ama dene istersen.

34 ten sonra alan daraldıkça zor olabilir dönmesi

Hanımlar ellerinde uyuşukluk olan varmı. Ben bütün gün ellerim uyuşuk geZiyom. Yokmu bunun bi çözümü ? Vitamin - b12 de alıyom ama yok bi eonuç

Hanımlar ellerinde uyuşukluk olan varmı. Ben bütün gün ellerim uyuşuk geZiyom. Yokmu bunun bi çözümü ? Vitamin - b12 de alıyom ama yok bi eonuç
Gebelige bagli sinir sıkışmasi oluyo bunun için ftr epikondilit bandiydi adı galiba ondan veriyo canm

ben kendim 29 haftalık doğduğum için o kadar sabredemedim, mazallah doğar moğar dedim:) yaz sonu indirimlerde almıştık kıyafetlerini.
Yaz sonu alışveriş yapan tek ben değilmişim demek ki ben de gaza gelip erkenden bitirdim nerdeyse kıyafet işini.. şimdi de güzel şeyler görünce çok acele etmişim diye kızıyorum kendime çok da aldığım için daha da almak istemiyorum artık bi önce doğup büyüsün de yenilerini alayım

Son düzenleme:
Bende Sadece magnezyum kullanıyorum ve sol tarafıma yatıyorum En başından beri inşallah benimki de dönmüştür kızlar birkaç gündür acayip kipirdiyor anlayamıyorum neyi Nerde En Son ultrasonda Sağ tarafta ayakları vardı Bu ayın 17 sinde kontrolum var herhalde net birşey söyler bana da drum tabikide karnimizda Ne kadar durursa kar bebeklerimiz için ama ben zaman geçsin istiyorum çok çabuk almak istiyorum :)

Ben şuana kadar vinalac multivitamin ve günde bir demir ilacı haricinde takviye bi ilaç kullanmadım doktor da yazmadı. Çok şükür uyuşma kramp kasılma vs. yaşamadım. Umarım yeterli geliyordur aldığım besinler bebişe bu haftaki kontrolde ne diyecek bakalım doktor hanım.

ben çok güzel şey gördüysem ilerleyen aylar için alıyorum:) genel olarak alışverişlerimi lazım olunca değil, indirimde veya denk gelince yaparım zaten, bebek eşyalarını görünce de insan kendini zor tutuyor

Malatya da olup ubeyt beye giden var mı kızlar ben bingol deyim ama eşimi ikna edebilirsem ona görünmek istiyorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…