Benim hergun 6 saatim var onda bile yoruluyorum cok haklisin keske bisey yapabilseler. Ne sinavi bu arada ben kacirdim galiba onu :)Merhaba
Sabah 8:30da evden çıktım ve anca geldim
Müdür yardımcısına dedim çrş 8 ders ve 9 ders boyunca okuldayım, Perşembe 7 ders ve 9 ders boyunca okuldayım. Ağır geliyor dedim, dayanamıyorum
Yemek yapacak da yiyecek de gücüm yok
Teneffüslerde 3 katı inip çıkmak işkence
Hocam program değişecek olursa bakarım dedi o kadar
Biraz dinlendikten sonra sınav çalışmaya başlayacağım halim olursa. Bana dua edin atlatayım şu sınavı hayırlısıyla
Allah yardimcin olsun ogretmenim,bir kolaylik yapsalar ne iyi olur Rabbim yardimcin olsun kolaylik versin insallahMerhaba
Müdür yardımcısına dedim çrş 8 ders ve 9 ders boyunca okuldayım, Perşembe 7 ders ve 9 ders boyunca okuldayım. Ağır geliyor dedim, dayanamıyorum
Biraz dinlendikten sonra sınav çalışmaya başlayacağım halim olursa. Bana dua edin atlatayım şu sınavı hayırlısıyla
60 gün ne izni ?İlk cocukta 60 gün kullanabiliyosun .ben kullanıcam inşallah. Benim haberim vardı gerçi ama bugün iş yerinden de bilgi verdiler kullanabilirsiniz diye.
Ayrıca bu yarı zamanlı çalışma aharicinde çocuk 66 .aya grlene kadar yarım hün çalşıp yatım maaş alma halkınızda var
çok geçmiş olsun kuzuya cnm ilaçlar fayda etmiyomuSelam kizlar,kizim.hasta okula gonderemedim bugun geceden beri ayaktayiz,alerjik astim bronsiti var size tavsiye inanin icerde daha iyiler,dogunca buyuyunce ona bisey oldugunda caniniz daha cok yaniyorgeceden beri oksuruyor yarin dr a tekrar goturcez,en son hastaneye yatis yapmisti bir hafta krese de gondermemistim ancak toparlanmisti o oksurdukce icim aciyor
Ben Tiny Love ev tipi ana kucağı aldım güzel görünüyor tavsiye ederimArkadaşlar ev tipi müzikli ana kucağı marka tavsiyeleriniz var mı? Beşik harici bulunduğum odaya istiyorum tavsiyeye ihtiyacım var.
60 gün ne izni ?
Geçmiş olsunSelam kizlar,kizim.hasta okula gonderemedim bugun geceden beri ayaktayiz,alerjik astim bronsiti var size tavsiye inanin icerde daha iyiler,dogunca buyuyunce ona bisey oldugunda caniniz daha cok yaniyorgeceden beri oksuruyor yarin dr a tekrar goturcez,en son hastaneye yatis yapmisti bir hafta krese de gondermemistim ancak toparlanmisti o oksurdukce icim aciyor
Allah yardımcın olsun inşallah.Merhaba
Suan etki etmiyor maalesef fena durumda cok sagol canimçok geçmiş olsun kuzuya cnm ilaçlar fayda etmiyomu
Geçmiş olsun kuzum, doktora gittin mi? Tuzlu suyla burun temizliği yapabilirsin, gebelik tansiyonun yoksa tuzlu su iyi geliyor, hamilelere bir sakıncası yok, limon veya sirkeyle Boğaz gargarası, buharla geniz ve burnunu yumuşatabilirsin, hatta oturduğun yattığın odayı nemlendir, yastığın herzamankinden biraz yüksek olsun, burnuna hafifçe vazelin sürebilirsin, ilaç öneremem hamilesin ama burun tıkanıklığı ve öksürük için doktoruna danışman iyi olur.Kızlar dündendir öksürük boğaz ağrısı mahvoldumsabaha kadar yatamadım bide burnum tıkanıyor. Ihlamur zencefil içtim,bal karabiber yaptim yok banamısın demiyor. Bir
Tavsiyesi olan varmı? Bebeğime üzülüyorum öksürünce
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bu mevsimin genel durumu bide kreşteyse tamam oda cabası oluyor çocuklara.trkrar geçmiş olsun.Selam kizlar,kizim.hasta okula gonderemedim bugun geceden beri ayaktayiz,alerjik astim bronsiti var size tavsiye inanin icerde daha iyiler,dogunca buyuyunce ona bisey oldugunda caniniz daha cok yaniyorgeceden beri oksuruyor yarin dr a tekrar goturcez,en son hastaneye yatis yapmisti bir hafta krese de gondermemistim ancak toparlanmisti o oksurdukce icim aciyor
ilk cocuk için 2 ay yani bende öyle duymustumArkadaşlar yeni çıkan yasaya göre doğum izni sonrası yarım gün çalışma hakkımız var . İlk çocukta 60 gün, 2, çocuksa 120 gün , 3. Çocuksa 180 gün yarım gün gidiyosunuz maaşınızın yatısını işveren yarısınıda ssk ya başvuru yapıypsunuz sgk veriyor.
Selam kizlar,kizim.hasta okula gonderemedim bugun geceden beri ayaktayiz,alerjik astim bronsiti var size tavsiye inanin icerde daha iyiler,dogunca buyuyunce ona bisey oldugunda caniniz daha cok yaniyorgeceden beri oksuruyor yarin dr a tekrar goturcez,en son hastaneye yatis yapmisti bir hafta krese de gondermemistim ancak toparlanmisti o oksurdukce icim aciyor
çok geçmiş olsun canım. cocuklar hasta olmadan büyümüyor maalesef. benim ablamın çocuğu ayda en az iki kere hasta olur kışın. havalar da çok soğuk terleyip üşütüyorlar. hasta ola ola direnç kazanacaklar. tez zamanda iyileşir inşallah.Selam kizlar,kizim.hasta okula gonderemedim bugun geceden beri ayaktayiz,alerjik astim bronsiti var size tavsiye inanin icerde daha iyiler,dogunca buyuyunce ona bisey oldugunda caniniz daha cok yaniyorgeceden beri oksuruyor yarin dr a tekrar goturcez,en son hastaneye yatis yapmisti bir hafta krese de gondermemistim ancak toparlanmisti o oksurdukce icim aciyor
Kızlar baktım şimdi aldiklarimi yazıyorum... 3 adet iç zıbın, 8 çift çorap, 5 çift eldiven, 1 adet hastane çıkışı, 1 adet slopet ayaksiz tulum, 2 adet ayaklı alt üst takım, 4 adet mama önlügü, 5 çift eldiven, 4 adet şapka, 4 adet kısa kollu çitçitli, 1 adet kisa kollu tsort-ayaksiz alt takım, 1 adet ayaksiz alt üst takım, 2 adet Penye yelek, 2 adet ayaklı tulum, 3 adet ayaklı alt, 3 adet uzun kollu çitçitli, 2 adet Penye battaniye, 2 adet peluş battaniye, 1 adet kafalı havlu, kendim için 1 adet lohusa takımı, 1 adet pijama takımı aldım emzirme sütyeni ve atleti alicam. Eksiklerim neler acaba fikirlerinizi bekliyorum
Canım ablam burda da yetişmişsin bana seviyorum seniGeçmiş olsun kuzum, doktora gittin mi? Tuzlu suyla burun temizliği yapabilirsin, gebelik tansiyonun yoksa tuzlu su iyi geliyor, hamilelere bir sakıncası yok, limon veya sirkeyle Boğaz gargarası, buharla geniz ve burnunu yumuşatabilirsin, hatta oturduğun yattığın odayı nemlendir, yastığın herzamankinden biraz yüksek olsun, burnuna hafifçe vazelin sürebilirsin, ilaç öneremem hamilesin ama burun tıkanıklığı ve öksürük için doktoruna danışman iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?