- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Su icemiyorum.patlayacak gibi oluyorum. Karnım taş gibi oluyor. Karnım geniş aslında karnım pek büyümez. Kiloma göre karnımın çok küçük olduğunu söylüyorlar. Sağlıklıdır sanırım pek fena tekmeliyor çünkü. Ay canimSıvıyı az alıyorsan baş ağrısının en büyük nedenidir bu bilesin
İç bol bol en az 12 bardak :)
Karın büyüklüğünüde önemseme ne gerek var? Anatomi meselesi bu Bebek sağlıklıysa ha aşağıda taşıyorsun ha yukarda ya da ortada farketmiyor araştırdığım/soruşturduğum kadarıyla
Ne demek ablacım, okuyunca kötü oldum, hamile olunca da vereceğim tavsiyeler kısıtlı oluyor, yemekleri sıcak yeme, Boğaz iltihabı varsa çoğaltır, sana tavsiyem şöyle bir tavuk çorbası yap kendine, içine bol karabiber limon koyar yersin, yakınımda olsan ben yapar yedirirdim sana kuzum benim.Canım ablam burda da yetişmişsin bana seviyorum seni
Doktora gitmedim henüz eğer geçmezse öksürük yarına gideceğim. Diğer tavsiyelerini yapacağım burnum açılsın bari.teşekkür ederim iyilik meleğim
Sağol ablacım Yapmış kadar oldun emin ol:) tavsiyelerin içinde teşekkür ederim yaparım birazdan ekşili bi çorbaNe demek ablacım, okuyunca kötü oldum, hamile olunca da vereceğim tavsiyeler kısıtlı oluyor, yemekleri sıcak yeme, Boğaz iltihabı varsa çoğaltır, sana tavsiyem şöyle bir tavuk çorbası yap kendine, içine bol karabiber limon koyar yersin, yakınımda olsan ben yapar yedirirdim sana kuzum benim.
Bol bol sıvı şeyler tüket. Çok geçmiş olsun
Cok sagol merveÇok geçmiş olsun Allah şifa versin bu mevsimin genel durumu bide kreşteyse tamam oda cabası oluyor çocuklara.trkrar geçmiş olsun.
Insallah cok tesekkur ederimçok geçmiş olsun canım. cocuklar hasta olmadan büyümüyor maalesef. benim ablamın çocuğu ayda en az iki kere hasta olur kışın. havalar da çok soğuk terleyip üşütüyorlar. hasta ola ola direnç kazanacaklar. tez zamanda iyileşir inşallah.
Benim hergun 6 saatim var onda bile yoruluyorum cok haklisin keske bisey yapabilseler. Ne sinavi bu arada ben kacirdim galiba onu :)
AminAllah yardimcin olsun ogretmenim,bir kolaylik yapsalar ne iyi olur Rabbim yardimcin olsun kolaylik versin insallah
Çok geçmiş olsunSelam kizlar,kizim.hasta okula gonderemedim bugun geceden beri ayaktayiz,alerjik astim bronsiti var size tavsiye inanin icerde daha iyiler,dogunca buyuyunce ona bisey oldugunda caniniz daha cok yaniyorgeceden beri oksuruyor yarin dr a tekrar goturcez,en son hastaneye yatis yapmisti bir hafta krese de gondermemistim ancak toparlanmisti o oksurdukce icim aciyor
AminAllah yardımcın olsun inşallah.
Ben deEskisi gibi suyu içemiyorum.Günde 1.5 litreyi anca içebiliyorum o bile şişip davul gibi olmama yetiyor
Kızlar baktım şimdi aldiklarimi yazıyorum... 3 adet iç zıbın, 8 çift çorap, 5 çift eldiven, 1 adet hastane çıkışı, 1 adet slopet ayaksiz tulum, 2 adet ayaklı alt üst takım, 4 adet mama önlügü, 5 çift eldiven, 4 adet şapka, 4 adet kısa kollu çitçitli, 1 adet kisa kollu tsort-ayaksiz alt takım, 1 adet ayaksiz alt üst takım, 2 adet Penye yelek, 2 adet ayaklı tulum, 3 adet ayaklı alt, 3 adet uzun kollu çitçitli, 2 adet Penye battaniye, 2 adet peluş battaniye, 1 adet kafalı havlu, kendim için 1 adet lohusa takımı, 1 adet pijama takımı aldım emzirme sütyeni ve atleti alicam. Eksiklerim neler acaba fikirlerinizi bekliyorum
İlk cocukta 60 gün kullanabiliyosun .ben kullanıcam inşallah. Benim haberim vardı gerçi ama bugün iş yerinden de bilgi verdiler kullanabilirsiniz diye.
Ayrıca bu yarı zamanlı çalışma aharicinde çocuk 66 .aya grlene kadar yarım hün çalşıp yatım maaş alma halkınızda var
Pazen battaniye alabilirsin bana çok tavsiye ettiler Göğüs kalkanı Göğüs kremi Göğüs pedi Tırnak makası Burun aspiratörü Banyo gereçleri Geldi benim de aklıma[/QUOTE .!.:pazen battaniye nedir tam olarak ben hiç duymadım onu. Göğüs kalkanı gerek duyararSam alicam göğüs Pedi aldım göğüs kremi alicam banyo gereçleri tırnak makası vs. Unutmuşum tşk ederim burun aspiratoru bana çok tuhaf geliyo ya içine çeker gibi bilemedimkıyafet olarak yeterli mi sence cnm
Arakadaşlar Merhaba.
Allah nasip ederse şubat sonunda kızımız olucak. Gruba ilk kez yazıyorum. 29 haftalık hamileyim VAJİNAL VARİS problemim var sizlerden de yaşayan var mı? Varsa doktoru herhangi bir tedavi uyguladı mı? Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum ve yaşıyorum. Üst sol dudakta şişkinlik var ve iç bölgesinde mor bir damar Birde sol kasıkta şişkinlik var o da damar.
cnm teşekkür ederim kıyafet olarak pek bi eksigim yok sanırım alt üst takım az benim galiba bi kaç takım daha alicam pazen battaniye bulabilirsem ondan da alırım deneyimli anneler de bi yorum yapabilir mi lütfenCanm kıyafet için yorum yapamıyorum ama kendi aldıklarımın listesini ekleyeyim buna bir karşılaştır istersen.
Göğüs kalkanı yara olmaya başlamadan kullanman daha iyi olur. Göğüs sütün içinde kaldığı için iyileşiyormuş daha kolay. Hiç değilse ilk 1 ay çok Lazım olur
Pazen bir kumaş çeşidi penyeden kalın ve çok sıcak tutuyor. Bebek kıyafeti satan mağazalarda var
Burun tıkanıklığı da çok oluyormuş yenidoğanda
Günde 7-8 defa açmak gerekebiliyormuş
Tuhaf ama yapacak bir şey yok
Hoşgeldin sağlıcakla kucağına al kızınıArakadaşlar Merhaba.
Allah nasip ederse şubat sonunda kızımız olucak. Gruba ilk kez yazıyorum. 29 haftalık hamileyim VAJİNAL VARİS problemim var sizlerden de yaşayan var mı? Varsa doktoru herhangi bir tedavi uyguladı mı? Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum ve yaşıyorum. Üst sol dudakta şişkinlik var ve iç bölgesinde mor bir damar Birde sol kasıkta şişkinlik var o da damar.
Teşekkür ederim. Hoşbuldum :)Hoşgeldin aramızavajinal varisi duydum ama tedavisiyle ilgili bilgim yok. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hoşbuldum.Hoşgeldin sağlıcakla kucağına al kızınıvajina dudağın da şişlik yakın zaman da arkadaşımın başına gelmişti ama doktor ona folikülit (kıl kökü iltihabi) teşhisi koymuştu ilaçla geçmişti..Vajina varis hakkın da bilgim malesef: (
Kızlar baktım şimdi aldiklarimi yazıyorum... 3 adet iç zıbın, 8 çift çorap, 5 çift eldiven, 1 adet hastane çıkışı, 1 adet slopet ayaksiz tulum, 2 adet ayaklı alt üst takım, 4 adet mama önlügü, 5 çift eldiven, 4 adet şapka, 4 adet kısa kollu çitçitli, 1 adet kisa kollu tsort-ayaksiz alt takım, 1 adet ayaksiz alt üst takım, 2 adet Penye yelek, 2 adet ayaklı tulum, 3 adet ayaklı alt, 3 adet uzun kollu çitçitli, 2 adet Penye battaniye, 2 adet peluş battaniye, 1 adet kafalı havlu, kendim için 1 adet lohusa takımı, 1 adet pijama takımı aldım emzirme sütyeni ve atleti alicam. Eksiklerim neler acaba fikirlerinizi bekliyorum
Hey wp tayfası hala almadınız beni???
cnm hepsi bu valla kıyafet olarak ne almamı daha çok tavsiye edersin mesela tulum yada alt üst takım vs. Ağız bezi aldım 6'li unutmuşum yazmayı. Bebek bezi şampuani bebe yağı bunlarİda aldım. Islak mendil tırnak makası kulak çubuğu bunları unutmuşum aliyim. Bu monodoz serum damla tarzı bişeymi ve bu Aspiratör dışında alternatif bişey yokmu ya hiç alasım yok onu çünküCanım bütün alınanlar bunlar mı yoksa evde kıyafet vs var da bugünlükmü bunları aldın ?
Eğer sadece bunlarsa kıyafet olarak çok az geldi bana.
Ağız bezi almanı tavsiye ederim.
Göğüs kalkanı ilk 1 ay lazım oluyor.Kasım annelerinin bir çoğu göğüz yarasının doğum ağrısından daha zor olduğunu yazmıştı.Benden tavsiye sadece...
Oğlum için 1 yıl otri bebe aspirator kullandım ve hiç içine kaçmadı :))
İlk haftalar bebeciklerin burnu çok tıkanıyor.
Eczaneden monodoz serum fizyolojik almanı tavsiye ederim.Tabi bir de aspirator.
Tırnak makası
Kulak çubuğu
Banyo kozmetik
Alt değiştirme örtüsü /mendil/bez
Şimdilik bunlar geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?