2017 Şubat Anneleri

maşallah ya ne güzel. ben de sabah 7de kalktığımda nesquik ya da üşenmezsem yumurta yapıp kahvaltımı ediyorum. sonra 10 gibi yatıp öğleden sonra kalkıp 2. kahvaltı ya da yemek yiyorum. iyi ki çalışmıyorum ben bu şekilde çok güzel düzen kurdum limonlu su ne için?
geçmiş olsun zamanlı gelir inşallah bebiş canım.
güle güle kullan canım sadece hastane çıkışı olarak 5 takım aldık biz. bana da az geldi ama tamamlarsın daha vakit var. ben de hepsini döküp bakacağım bu hafta karşılaştırayım
hoşgeldin aramıza. hiç duymadım canım geçmiş olsun çok
Hey wp tayfası hala almadınız beni???
aman boşver bak biz burdayız

aslında çitçitli alicaktim cnm dediğin gibi düşünüyorum bende ama cevremde herkes alma fazla hemen büyüyolar giydiremezsin falan diyo kafamı çok karistiriyolar ya

pijama takımı olarak sabahlıklı 2 tane lohusa takımım var. 1 tane de kısa kollu hamile pj takımım vardı lohusa için de kullanılır şık bir şey. saten takımım çeyizde vardı zaten kullanılmıyor sabahlıklı falan onu da almayacağım. onun dışında 3 takım da düğmeli rahat açılacak normal pijamam var. daha alayım mı kızlar? bilgisi olanlar yazabilir mi? hastanede foto çekimi olacak inşallah onun için beyaz sabahlıklı cici bir pj takımı giyeceğim inşallah. bebişe de fırfırlı organic hastane çıkış seti almış annem idil babyden.
lohusa taç-bandana kaldı sadece. onu da instagramdan sipariş veririm herhalde.

bir de emzirme sütyenini marks&spencerdan alacağım bayıldım yumuşaklıklarına. 2 tane yeter mi yoksa az mı?

tşk ederim cnm. 5 tane hastane cıkişi mi ? Çok değilmi hastane çıkışları ufacık çünkü fazla giydirilemez

aslında çitçitli alicaktim cnm dediğin gibi düşünüyorum bende ama cevremde herkes alma fazla hemen büyüyolar giydiremezsin falan diyo kafamı çok karistiriyolar ya

Çevredekiler hep bişey diyo zaten. Fazla alma derler sayı vermezler. Kendileri 7 taneyle mi büyütmüş acaba. Bence aldığın kıyafet çeşitlerinin her birinden bi kaç tane daha al en az. Emzirme örtüsü alt açma örtüsü oda termometresi ateşölçer geldi aklıma burda olmayan, arkadaşların da söylemediği.

Eldiven -çorap-şapka-battaniye,önlük,iç zıbın ,yelek şimdilik yeterli gibi.
1-2 tane daha hastane çıkışı alabilirsin ama tam takım olmasına gerek yok.
2li 3lü takımlar yeterli
Çıtçıtlı atlet 4-5 tane daha al derim.
Kıyafet olarak tulumlara bayılıyorum ama boyları çok çabuk uzadıkları için rahat edemiyorlar.
Ayaksız alt üst takımlar daha uzun süreli giydiriliyor ama tercih senin tabi ki.
Okuduğum kadarı ile toplam 3 tulum ,3 alt üst takım ve ekstra olarak 3 ayaklı alt var.
Kısa kollu tişört için erken ,giydirilmez gibi şimdilik.
Mesela o ayaklı altların üstüne giydirecek şeyler alabilirsin.
Bunlar dışında 3-4 takım /tulum ne istersen ekleyebilirsin.

Monodoz eczanede minik plastik şişelerde satılan deniz suyu canım.
Fiyatı pahalı gelirse küçük boy serum fizyolojik iste.Şırıngaya çekip ihtiyaç oldukça bebeğin burnuna sıkarsın.Ben oğlumda böyle kullandım hep.
Aspirator kullanmak istemezsen alma canım.Tuzlu su ile açıldığı kadar
Baktın çok tıkalı ,o zaman düşünürsün..

Demir ilacinı c vitamini ile beraber almak emilimini daha iyi olmasını sağlıyormuş

Sorma kızımla maaşallah iyi uyuyoruz. İnşaallah böyle gider sağlıcakla yarın bi gitsem görsem kızımı

Evet bozuldu grup icerledim valla

OH masallah ne güzel. Ben de uyuyamayamlardanim gerçi alıştım üç çocuk üst üste doğunca uyku ile arama mesafe koydum.
Oo senin baya zor olmuş işin Allah kolaylık versin sağlıcakla hayırlı evlatlar eylesin Rabbim onları.

tşk ederim cnm. 5 tane hastane cıkişi mi ? Çok değilmi hastane çıkışları ufacık çünkü fazla giydirilemez
o kadar çok dedim ki yenidoğan fazla almayalım diye. kafasına göre gidip alan bir annem var. bıraktım ben de ucunu:) bence de bir çoğu hemen küçülecek, ki bebiş şimdiden 2cm uzunmuş. neyse öbür bebişe saklarım diyorum ben de

2
28+3 11 kilo ben aldim çok fazla aldım malesef bebis de 1200 kg,yaklasik 38 cm kızım olacak inşallah

çok sevinirim fotosunu eklerseniz
Fotosunu ekledim sanmıstım, basaramamıs olabilirim.. Deneyeyım yine.. Linki de koyayıö suraya..
http://www.dr.com.tr/Kitap/Bebegimi...u/Aile-Cocuk/Aile-Cocuk-/urunno=0000000696493

Walla devlet memuruyum, bunu hiç duymamıstım ama gercekten doktor için izin alırken bile etmedikleri eziyet kalmıyor ki ohalden sonrandaha da abarttılar bunu..

Kızlar illa ki alacaklarımız kısa sürede küçülecek ama elinin altında olsun istiyor insan.
Siz ortalama olarak alın ,sonradan ihtiyaç olursa dışarı çıkıp eksikleri alırsınız nasıl olsa.
Bebekleri sıkıca sarar çıkarız 1 saat ne olacak..

Kan hapını limonlu suyla almanın nedeni ne canım? Dikkatimi çekti

Çin yağının içeriği ne biliyor musun?
Bitkisel değil mi?
Çin deyince bi işkilleniyo insan :)

Geçmiş olsun.
Bende de dünden beri çok şiddetli kuru öksürük var.
At öksürüğü derlerya aynen öyle :)
Sürekli ıhlamur içiyorum ama fayda etmedi.

32 haftalık olduk ama hala isim bulamadık

Biz de :)

Benimde 7. Ayın dolduğu gün sabah birden büyüdüğünü hissettim :)
Acaba psikolojik mi diye düşündüm ama baya şişti sanki.

Canım çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin..

Ya bi de bi ödenek yapılıyomuş diye duydum.
Brüt maaşın nerdeyse iki katıymış.
Ama çoğu kişinin haberi yokmuş.
Senin bi bilgin var mı?

O tayfayı görürsen selam söyle ,çıkıp gelsinler buraya

Geldiimm :))
Orda çok yoğun bi sohbet akışı var.
Yetişemedim o trafiğe.
Derslerim bitene kadar müsade istedim kızlardan, çıktım gruptan.
Burda en fazla günlük 20 sayfa birikiyo ve boşluklarımda okuyup alıntı yapabiliyorum, böylelikle konuyu kaçırdım stresi olmuyo.

Demir ilacinı c vitamini ile beraber almak emilimini daha iyi sağlıyormuş

Ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim orda bişey anlaşılmaz burası daha rahat alıntı yapmak daha kolay diye hepsi bir gün dönücek, çünkü

Kızlar merhaba. Uzun zamandır bakamadım. Yazılılar çok yordu beni bu hafta rapor aldım hergün toplantı var dayanamam o kadar. Oğluşum uğur getirdi ev aldık bahçeli çok güzel. İnşallah çocuklarımı rahat ortamda büyüteceğim. Mayıs gibi taşınacağız o zaman oda alacağım şimdilik park yatakla idare edeceğiz. Dağıtılacakları, sepeti, yastığı,kapı süsünü aldım. Hastane çantamı hazırladım. Bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…