maşallah ya ne güzel. ben de sabah 7de kalktığımda nesquik ya da üşenmezsem yumurta yapıp kahvaltımı ediyorum. sonra 10 gibi yatıp öğleden sonra kalkıp 2. kahvaltı ya da yemek yiyorum. iyi ki çalışmıyorum ben bu şekilde çok güzel düzen kurdumBen çok rahat uyuyorum geceleri yanımda eşim olmadığı için mi bilmem. İlk uykuya geçiş anı zor oluyor sadece ama uykudan uyanmiyorum sabah 7 bucukta namaza kadar. o zaman wc ihtiyacını giderip limonlu su ile kan hapini içip bi mandalina yiyip yatıyorum. Ama tabii bi korku oluyor hemen hareketleri dinlemeye çalışıyorum maaşallah ben uyaninca o da hareketleniyor. Öğleci çalıştığım için sabah 10 a 11 E kadar devam ediyorum uyumaya. İnşaallah böyle devam eder gece uykularina doyarim doğuma kadar
geçmiş olsun zamanlı gelir inşallah bebiş canım.Merhabalar. Bende sabah kasılma sebebiyle doktora gittim. Kasılma takibini uzanırken yapmamız gerekiyormuş. Ayakta ya da otururken kasılma takibi yapılmıyormuş. Bende ağrı ve kasılma olmasının nedeni yoğun enfeksiyonmuş bu sebeple erken Doğum riskim var. Takip edileceğim ilk etapta Pazartesi'ye kadar raporluyum. Nstde şükürler olsun ki ağrı sancı çıkmadı. Ağrı olsaydı hastanede yatacaktım
güle güle kullan canım sadece hastane çıkışı olarak 5 takım aldık biz. bana da az geldi ama tamamlarsın daha vakit var. ben de hepsini döküp bakacağım bu hafta karşılaştırayımKızlar baktım şimdi aldiklarimi yazıyorum... 3 adet iç zıbın, 8 çift çorap, 5 çift eldiven, 1 adet hastane çıkışı, 1 adet slopet ayaksiz tulum, 2 adet ayaklı alt üst takım, 4 adet mama önlügü, 5 çift eldiven, 4 adet şapka, 4 adet kısa kollu çitçitli, 1 adet kisa kollu tsort-ayaksiz alt takım, 1 adet ayaksiz alt üst takım, 2 adet Penye yelek, 2 adet ayaklı tulum, 3 adet ayaklı alt, 3 adet uzun kollu çitçitli, 2 adet Penye battaniye, 2 adet peluş battaniye, 1 adet kafalı havlu, kendim için 1 adet lohusa takımı, 1 adet pijama takımı aldım emzirme sütyeni ve atleti alicam. Eksiklerim neler acaba fikirlerinizi bekliyorum
hoşgeldin aramıza. hiç duymadım canım geçmiş olsun çokArakadaşlar Merhaba.
Allah nasip ederse şubat sonunda kızımız olucak. Gruba ilk kez yazıyorum. 29 haftalık hamileyim VAJİNAL VARİS problemim var sizlerden de yaşayan var mı? Varsa doktoru herhangi bir tedavi uyguladı mı? Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum ve yaşıyorum. Üst sol dudakta şişkinlik var ve iç bölgesinde mor bir damar Birde sol kasıkta şişkinlik var o da damar.
aman boşver bak biz burdayızHey wp tayfası hala almadınız beni???
aslında çitçitli alicaktim cnm dediğin gibi düşünüyorum bende ama cevremde herkes alma fazla hemen büyüyolar giydiremezsin falan diyo kafamı çok karistiriyolar yaİlk dikkatimi çeken 4 kısa 3 uzun kol çıtçıtlı demişsin 7 tane bana az geldi. En çok değişeceğin şey o olacak muhtemelen. Kakasıydı kusmuğuydu günde 3-4 tane değişsen 2 gün anca yeter. Şimdi kış kuruması da zor. Ben 15 tane falan aldım çıtçıtlılardan.
tşk ederim cnm. 5 tane hastane cıkişi mi ? Çok değilmi hastane çıkışları ufacık çünkü fazla giydirilemezmaşallah ya ne güzel. ben de sabah 7de kalktığımda nesquik ya da üşenmezsem yumurta yapıp kahvaltımı ediyorum. sonra 10 gibi yatıp öğleden sonra kalkıp 2. kahvaltı ya da yemek yiyorum. iyi ki çalışmıyorum ben bu şekilde çok güzel düzen kurdumlimonlu su ne için?
geçmiş olsun zamanlı gelir inşallah bebiş canım.
güle güle kullan canım sadece hastane çıkışı olarak 5 takım aldık biz. bana da az geldi ama tamamlarsın daha vakit var. ben de hepsini döküp bakacağım bu hafta karşılaştırayım
hoşgeldin aramıza. hiç duymadım canım geçmiş olsun çok
aman boşver bak biz burdayız
aslında çitçitli alicaktim cnm dediğin gibi düşünüyorum bende ama cevremde herkes alma fazla hemen büyüyolar giydiremezsin falan diyo kafamı çok karistiriyolar ya
cnm hepsi bu valla kıyafet olarak ne almamı daha çok tavsiye edersin mesela tulum yada alt üst takım vs. Ağız bezi aldım 6'li unutmuşum yazmayı. Bebek bezi şampuani bebe yağı bunlarİda aldım. Islak mendil tırnak makası kulak çubuğu bunları unutmuşum aliyim. Bu monodoz serum damla tarzı bişeymi ve bu Aspiratör dışında alternatif bişey yokmu ya hiç alasım yok onu çünkü
Demir ilacinı c vitamini ile beraber almak emilimini daha iyi olmasını sağlıyormuşmaşallah ya ne güzel. ben de sabah 7de kalktığımda nesquik ya da üşenmezsem yumurta yapıp kahvaltımı ediyorum. sonra 10 gibi yatıp öğleden sonra kalkıp 2. kahvaltı ya da yemek yiyorum. iyi ki çalışmıyorum ben bu şekilde çok güzel düzen kurdumlimonlu su ne için?
geçmiş olsun zamanlı gelir inşallah bebiş canım.
güle güle kullan canım sadece hastane çıkışı olarak 5 takım aldık biz. bana da az geldi ama tamamlarsın daha vakit var. ben de hepsini döküp bakacağım bu hafta karşılaştırayım
hoşgeldin aramıza. hiç duymadım canım geçmiş olsun çok
aman boşver bak biz burdayız
Sorma kızımla maaşallah iyi uyuyoruz. İnşaallah böyle gider sağlıcakla yarın bi gitsem görsem kızımıAy böyle söylemeseydin maşallah diyelim burda herkes uykusuz nazar değer :)) hem başlangıçta uykuya geçmem saat 2 yi geçiyo hem en az 3 kere bazen 5 kere wc ye kalkıyorum hemde saat 6 dan sonra hortluyorum resmen:)) wc aralarındaki uykuya geçiş de öyle minnoş değil valla:))
Oo senin baya zor olmuş işin Allah kolaylık versin sağlıcakla hayırlı evlatlar eylesin Rabbim onları.Evet bozuldu grup icerledim valla
OH masallah ne güzel. Ben de uyuyamayamlardanim gerçi alıştım üç çocuk üst üste doğunca uyku ile arama mesafe koydum.
o kadar çok dedim ki yenidoğan fazla almayalım diye. kafasına göre gidip alan bir annem var. bıraktım ben de ucunu:) bence de bir çoğu hemen küçülecek, ki bebiş şimdiden 2cm uzunmuş. neyse öbür bebişe saklarım diyorum ben detşk ederim cnm. 5 tane hastane cıkişi mi ? Çok değilmi hastane çıkışları ufacık çünkü fazla giydirilemez
O tayfayı görürsen selam söyle ,çıkıp gelsinler buraya
28+3 11 kilo ben aldim çok fazla aldım malesefSizler kaç haftalıksınız? Kaç kilo aldınız? Bebişler kaç gr,kg merak ediyorum :) keşke daha önceden keşfetseymişim. Benim gibi bi sürü hamiş var burda hepimizi yanyana düşündümde çok tatlı geldi
Fotosunu ekledim sanmıstım, basaramamıs olabilirim.. Deneyeyım yine.. Linki de koyayıö suraya..çok sevinirim fotosunu eklerseniz
Walla devlet memuruyum, bunu hiç duymamıstım ama gercekten doktor için izin alırken bile etmedikleri eziyet kalmıyor ki ohalden sonrandaha da abarttılar bunu..Bu iş kanununda geçiyor. Yani özle kamu ayrımı olmaksızın ugulanıyor. Ama çoğu kişinin bilgisi yok. İş kanunundan bakabilirsin. kendi çalıştığım kurumda kullananına denk gelmedim. Hastaneye gitmek için bile hakkımız olmasına rağmen ezile büzüle izin alıyoruz.
Bu arada fazla mesai de gebelere yasak. Buda iş kanununda var. Bilmeyenler için yazıyorum. Ben mesela bu hakkımı kullanıyorum
Ben çok rahat uyuyorum geceleri yanımda eşim olmadığı için mi bilmem. İlk uykuya geçiş anı zor oluyor sadece ama uykudan uyanmiyorum sabah 7 bucukta namaza kadar. o zaman wc ihtiyacını giderip limonlu su ile kan hapini içip bi mandalina yiyip yatıyorum. Ama tabii bi korku oluyor hemen hareketleri dinlemeye çalışıyorum maaşallah ben uyaninca o da hareketleniyor. Öğleci çalıştığım için sabah 10 a 11 E kadar devam ediyorum uyumaya. İnşaallah böyle devam eder gece uykularina doyarim doğuma kadar
Canım Çin yağı satılıyor eczanelerde Benim yıllardır vazgeçilmezimdir tavsiye ederim kulak arkama ve şakaklarıma birazcık sürüp ovalıyoum ağrım çoksa ense köküme sürer karanlık sessiz bir odaya geçerim bi süre sonra bişeyim kalmaz
Bi tarifim daha var bunu da gebeliğin bulantılı geçen ilk döneminde keşfettim Çin yağının esansı midemi bulandırıyordu ne yazık ki
İki tane makyaj pamuğuna limon kolonyası döküp üzerine karabiber ekiyor sonra da şakaklarıma koyup pamukları ardından baş örtüsüyle sıkıca bağlıyordum başımı bu işlemde baya bi idare etti beni :)
Allah şifa versin en sevmediğim ağrıdır o dişten sonra.
Kızlar dündendir öksürük boğaz ağrısı mahv
oldumsabaha kadar yatamadım bide burnum tıkanıyor. Ihlamur zencefil içtim,bal karabiber yaptim yok banamısın demiyor. Bir
Tavsiyesi olan varmı? Bebeğime üzülüyorum öksürünce
32 haftalık olduk ama hala isim bulamadık
Ha bir de karnımı yazacaktım
Deli gibi kaşındığını yazmıştım
2 gün önce bir büyüdü ki inanılmaz
Eşim bile diyor ne oldu bir gecede diye. Tartıda 1 kilo daha yükseldim ve karnım da iki katına çıktı
Artık nefes nefese yürüyorum
Selam kizlar,kizim.hasta okula gonderemedim bugun geceden beri ayaktayiz,alerjik astim bronsiti var size tavsiye inanin icerde daha iyiler,dogunca buyuyunce ona bisey oldugunda caniniz daha cok yaniyorgeceden beri oksuruyor yarin dr a tekrar goturcez,en son hastaneye yatis yapmisti bir hafta krese de gondermemistim ancak toparlanmisti o oksurdukce icim aciyor
Arkadaşlar yeni çıkan yasaya göre doğum izni sonrası yarım gün çalışma hakkımız var . İlk çocukta 60 gün, 2, çocuksa 120 gün , 3. Çocuksa 180 gün yarım gün gidiyosunuz maaşınızın yatısını işveren yarısınıda ssk ya başvuru yapıypsunuz sgk veriyor.
O tayfayı görürsen selam söyle ,çıkıp gelsinler buraya
Demir ilacinı c vitamini ile beraber almak emilimini daha iyi sağlıyormuşKan hapını limonlu suyla almanın nedeni ne canım? Dikkatimi çekti
Çin yağının içeriği ne biliyor musun?
Bitkisel değil mi?
Çin deyince bi işkilleniyo insan :)
Geçmiş olsun.
Bende de dünden beri çok şiddetli kuru öksürük var.
At öksürüğü derlerya aynen öyle :)
Sürekli ıhlamur içiyorum ama fayda etmedi.
Biz de :)
Benimde 7. Ayın dolduğu gün sabah birden büyüdüğünü hissettim :)
Acaba psikolojik mi diye düşündüm ama baya şişti sanki.
Canım çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin..
Ya bi de bi ödenek yapılıyomuş diye duydum.
Brüt maaşın nerdeyse iki katıymış.
Ama çoğu kişinin haberi yokmuş.
Senin bi bilgin var mı?
Geldiimm :))
Orda çok yoğun bi sohbet akışı var.
Yetişemedim o trafiğe.
Derslerim bitene kadar müsade istedim kızlardan, çıktım gruptan.
Burda en fazla günlük 20 sayfa birikiyo ve boşluklarımda okuyup alıntı yapabiliyorum, böylelikle konuyu kaçırdım stresi olmuyo.
Geldiimm :))
Orda çok yoğun bi sohbet akışı var.
Yetişemedim o trafiğe.
Derslerim bitene kadar müsade istedim kızlardan, çıktım gruptan.
Burda en fazla günlük 20 sayfa birikiyo ve boşluklarımda okuyup alıntı yapabiliyorum, böylelikle konuyu kaçırdım stresi olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?