2017 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun. Oh maaşallah herşey hazır sira bebişte sağlıcakla gelsin o da inşaallah

İvo ayrıca bir ödenek yapılıyormu bilmiyorum. Sdc 2 aylık yarın gün çalışmada maaşın yarısını işverenin yarısınıda sgk başvurusunda bulup sgkdan alıyorsun. Haa bide şu var geçen yıl yürürlüğe girmiş bi uygulama vardı hal devam ediyormu bilmiyorum ama bebeğe bakamak için bakıcı tutarsan eğer devlet sana 350 euro para veriyordu. Tabii maaşın asgari brüt maaşın 2 katını grçmiycek şartıyla.
Bunlar haricinde birde sgk ya başvurup doğum ve süt parası talebinde buluna biliyorsun ama onlar çok cüzzi miktarlar. Ekstra bi ödeme varmı emin değilim ama yarın mevzuaata bi bakayım iş yerinde tekrar

Hayırlı uğurlu olsun güle gule oturun :)

Su konusunu doktorunla konuştun mu? Neden oluyormuş o gerginlik merak ettim karnını da merak ettim ama takılma sen elaleme herkes bişeyler söylüyor bu karın genişliği konusunda içini ferah tut yine doktorunu dinleneni önericem :) sağlıkla doğsun minikler.

Ahahah adları çıkmış dimi :) çinle bi ilgisi Yok sanırsam adı böyle ilk aldığım hediyeydi Almanya'da bi fabrika üretiyordu yoğun nane esansı içeriyor Yine de içine sinmeyecekse eczanelerde headstick var onu da öneririm :)

30+1 ve 11 kilo aldim..kizim olacak 1.300 gr ve 36cm bastan popoya kadar . Senin nasil ?

Sağol canım sana da geçmiş olsun.
Benim kuru değil valla baya baya öksürük.kemiklerim ağrıyor

banuelis yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi nasip eder inşallah.
Herşeyini hazırlamışsın geriye sdc bebişim sağlıkla dünyaya gelmesi kalmış

güle güle oturmak nasip olsun

Pazen annem de dedi canım yarı kundak yapmak için özellikle

Bana çıtçıtların sayısı çok az geldi canım.. alta kısa kollu üste uzun kollu giydirirsen 4 çıtçıtlı bi gün ancak idare eder bence..

Bende yeni gelen müdüre gıcığım adam boş gün mün yok dedi dedim bari öğleden sonramı boşaltın yok dedi gıcık şey okuldaki temizlikçilere kahvaltısını hazırlatıyor beyefendi doğru dürüst okulda görünmüyor bizide 5 gün okulda tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…