Hayırlı olsun. Oh maaşallah herşey hazır sira bebişte sağlıcakla gelsin o da inşaallahKızlar merhaba. Uzun zamandır bakamadım. Yazılılar çok yordu benibu hafta rapor aldım hergün toplantı var dayanamam o kadar. Oğluşum uğur getirdi ev aldık bahçeli çok güzel. İnşallah çocuklarımı rahat ortamda büyüteceğim. Mayıs gibi taşınacağız o zaman oda alacağım şimdilik park yatakla idare edeceğiz. Dağıtılacakları, sepeti, yastığı,kapı süsünü aldım. Hastane çantamı hazırladım. Bekliyorum..
Kan hapını limonlu suyla almanın nedeni ne canım? Dikkatimi çekti
Çin yağının içeriği ne biliyor musun?
Bitkisel değil mi?
Çin deyince bi işkilleniyo insan :)
Geçmiş olsun.
Bende de dünden beri çok şiddetli kuru öksürük var.
At öksürüğü derlerya aynen öyle :)
Sürekli ıhlamur içiyorum ama fayda etmedi.
Biz de :)
Benimde 7. Ayın dolduğu gün sabah birden büyüdüğünü hissettim :)
Acaba psikolojik mi diye düşündüm ama baya şişti sanki.
Canım çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin..
Ya bi de bi ödenek yapılıyomuş diye duydum.
Brüt maaşın nerdeyse iki katıymış.
Ama çoğu kişinin haberi yokmuş.
Senin bi bilgin var mı?
Geldiimm :))
Orda çok yoğun bi sohbet akışı var.
Yetişemedim o trafiğe.
Derslerim bitene kadar müsade istedim kızlardan, çıktım gruptan.
Burda en fazla günlük 20 sayfa birikiyo ve boşluklarımda okuyup alıntı yapabiliyorum, böylelikle konuyu kaçırdım stresi olmuyo.
İnşallah sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil.Hayırlı olsun. Oh maaşallah herşey hazır sira bebişte sağlıcakla gelsin o da inşaallah
Hayırlı uğurlu olsun güle gule oturun :)Kızlar merhaba. Uzun zamandır bakamadım. Yazılılar çok yordu benibu hafta rapor aldım hergün toplantı var dayanamam o kadar. Oğluşum uğur getirdi ev aldık bahçeli çok güzel. İnşallah çocuklarımı rahat ortamda büyüteceğim. Mayıs gibi taşınacağız o zaman oda alacağım şimdilik park yatakla idare edeceğiz. Dağıtılacakları, sepeti, yastığı,kapı süsünü aldım. Hastane çantamı hazırladım. Bekliyorum..
Su konusunu doktorunla konuştun mu? Neden oluyormuş o gerginlik merak ettimSu icemiyorum.patlayacak gibi oluyorum. Karnım taş gibi oluyor. Karnım geniş aslında karnım pek büyümez. Kiloma göre karnımın çok küçük olduğunu söylüyorlar. Sağlıklıdır sanırım pek fena tekmeliyor çünkü. Ay canim
Ahahah adları çıkmış dimi :) çinle bi ilgisi Yok sanırsam adı böyle ilk aldığım hediyeydi Almanya'da bi fabrika üretiyordu yoğun nane esansı içeriyor Yine de içine sinmeyecekse eczanelerde headstick var onu da öneririm :)Kan hapını limonlu suyla almanın nedeni ne canım? Dikkatimi çekti
Bitkisel değil mi?
Geçmiş olsun.
Canım çok geçmiş olsun.
Senin bi bilgin var mı?
Yetişemedim o trafiğe.
Burda en fazla günlük 20 sayfa birikiyo ve boşluklarımda okuyup alıntı yapabiliyorum, böylelikle konuyu kaçırdım stresi olmuyo.
30+1 ve 11 kilo aldim..kizim olacak 1.300 gr ve 36cm bastan popoya kadar . Senin nasil ?Sizler kaç haftalıksınız? Kaç kilo aldınız? Bebişler kaç gr,kg merak ediyorum :) keşke daha önceden keşfetseymişim. Benim gibi bi sürü hamiş var burda hepimizi yanyana düşündümde çok tatlı geldi
Sağol canım sana da geçmiş olsun.Kan hapını limonlu suyla almanın nedeni ne canım? Dikkatimi çekti
Bitkisel değil mi?
Geçmiş olsun.
Canım çok geçmiş olsun.
Senin bi bilgin var mı?
Yetişemedim o trafiğe.
güle güle oturmak nasip olsunKızlar merhaba. Uzun zamandır bakamadım. Yazılılar çok yordu benibu hafta rapor aldım hergün toplantı var dayanamam o kadar. Oğluşum uğur getirdi ev aldık bahçeli çok güzel. İnşallah çocuklarımı rahat ortamda büyüteceğim. Mayıs gibi taşınacağız o zaman oda alacağım şimdilik park yatakla idare edeceğiz. Dağıtılacakları, sepeti, yastığı,kapı süsünü aldım. Hastane çantamı hazırladım. Bekliyorum..
Amin inşallahgüle güle oturmak nasip olsun
İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsunbanuelis yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi nasip eder inşallah.
Herşeyini hazırlamışsın geriye sdc bebişim sağlıkla dünyaya gelmesi kalmış
4 yıldır almayı düşünüyorduk kısmet getirdi yavrum.inşallah güzel olur herşeybanuelis hayırlı olsun güzel günleriniz olsun inşallah.. miniş kısmetiyle gelmiş:)
O tayfa sizi goruyor canim:))yakindan takip ediyorum burayi da. ama sarj dayanmadigi icin yazamiyorum:))O tayfayı görürsen selam söyle ,çıkıp gelsinler buraya
Pazen annem de dedi canım yarı kundak yapmak için özellikleAsli öğretmenliğe geçiş sınavı canm
Özel sektörden devlete geçeli 1,5 yıl oldu daha. Sınav da ohalden ertelenmişti
700 sy kitap
Kanun müfredat çok sıkıcı
Amin
Keşke yapsalar
Çok geçmiş olsun
İlaç nasılsa alıyor bir de elma, portakal, mandalina, havuç ve mutlaka greyfurt sıkıp içine 1 kaşık bal bir kaşık pekmez koyup içir zımba gibi yapar
Amin
Ben de
Fazla gelmesinden ziyade içim üşüyor içerken
Pazen battaniye alabilirsin bana çok tavsiye ettiler
Göğüs kalkanı
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Tırnak makası
Burun aspiratörü
Banyo gereçleri
Geldi benim de aklıma
Bana çıtçıtların sayısı çok az geldi canım.. alta kısa kollu üste uzun kollu giydirirsen 4 çıtçıtlı bi gün ancak idare eder bence..Kızlar baktım şimdi aldiklarimi yazıyorum... 3 adet iç zıbın, 8 çift çorap, 5 çift eldiven, 1 adet hastane çıkışı, 1 adet slopet ayaksiz tulum, 2 adet ayaklı alt üst takım, 4 adet mama önlügü, 5 çift eldiven, 4 adet şapka, 4 adet kısa kollu çitçitli, 1 adet kisa kollu tsort-ayaksiz alt takım, 1 adet ayaksiz alt üst takım, 2 adet Penye yelek, 2 adet ayaklı tulum, 3 adet ayaklı alt, 3 adet uzun kollu çitçitli, 2 adet Penye battaniye, 2 adet peluş battaniye, 1 adet kafalı havlu, kendim için 1 adet lohusa takımı, 1 adet pijama takımı aldım emzirme sütyeni ve atleti alicam. Eksiklerim neler acaba fikirlerinizi bekliyorum
Biz 29 haftalığız 7kilo aldım. Benim bebişimde kız 1200gr. Boyumuzda 35cm.30+1 ve 11 kilo aldim..kizim olacak 1.300 gr ve 36cm bastan popoya kadar . Senin nasil ?
Bende yeni gelen müdüre gıcığım adam boş gün mün yok dedi dedim bari öğleden sonramı boşaltın yok dedi gıcık şeyMerhaba
Sabah 8:30da evden çıktım ve anca geldim
Müdür yardımcısına dedim çrş 8 ders ve 9 ders boyunca okuldayım, Perşembe 7 ders ve 9 ders boyunca okuldayım. Ağır geliyor dedim, dayanamıyorum
Yemek yapacak da yiyecek de gücüm yok
Teneffüslerde 3 katı inip çıkmak işkence
Hocam program değişecek olursa bakarım dedi o kadar
Biraz dinlendikten sonra sınav çalışmaya başlayacağım halim olursa. Bana dua edin atlatayım şu sınavı hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?