2017 Şubat Anneleri

Yazdıklarını okuyunca bende aynı duayı ettim inşallah zamanında gelir bebişin..

Günaydın yakın şubatın anneleri çok az kaldı kızlar oley oley bir günü Daha geride bıraktık çok mutluyum

Günaydın kızlar.
Gecem yine kabus gibi.
Kendi uyandığım yetmiyormuş gibi bi de oğlan gece kalkıp geliyor 2 gündür.
Bir kere aramıza aldım ,hemen devamını istedi.
Yaşı 5e yaklaştı ,o yüzden alışmasını istemiyorum.
Mecburen her geldiğinde odasına götürüp uyuyana kadar yanında uzanıp sonra geri yatağıma dönüyorum
Neyse bu günlerde geçecek elbet.
Hiç büyümelerini istemiyorum aslında..

Benim de daha eksiklerim alınacak ,çantam hazırlanacak ,beşik için yer açılıp kurulacak ,kıyafetler ütülenecek..
Üstelik bi de erken doğum riskim var
İlk gebeliğimde 36.da hazırlamıştım her şeyi. Sen de hiç panik yapma , bi 15/20 güne herşeyiniz hazır olur inşallah

çitçitli yine aliyim ben ozaman birde uzun kollu daha mı kullanışlı olur acaba

Bak işte o konuda bir şey diyemiyorum.
Oğlum bahar çocuğuydu ,uzun kolluları hiç giydiremedim ama bu defa kış çocuğu.
Evlerde kalorifer yanıyor zaten.
Kış anneleri daha iyi cvp verir belki..

32+1 cnm kızım olucak inş. dün gittim konrtole 2020 kg 43 cm olmuş bebiş bende 13 kilo aldım bu arada

hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz güle güle oturun cnm

Kış anneleri hadi fikir verinnn

Canım normal üye ol o yönlendiriyor kategoriler var bir sürü ne almak istediğine karsr ver aynı ürünün birçok fiyatı oluyor onları sırala bide yorumları en çok beğenilenlere dikkat et o kadsr sipariş içinde satın alma işlemime başlaıdktan sonra yönlendiriyor zaten
bu aliexpersten naıslalışveriş yapıyorsunuz detaylarını verebilirmisiniz güvenilirmi daha önce hiç oradan alıveriş yapmadım etrafımda yapanda yok

O burun aspiratörünü bende oğlumda kullanamadım. Hiç çekemedim nedense. Serum fizyolojik damla tarzında da var fısfıs tarzında da ama damlayı öneririm. Fısfıslı olanı sıkmak bebekte zor oluyor. Ben burun için aspratör almadım bu kez. Burun cımbızı tarzında ucu top top olan birşey vardı aliexpresten ondan aldım. İşe yarıyormu denemeden birşey yazamıycam. Kıyafet konusunda da zıbın ve alt üst takım birkaçtane daha ekleyebilirsin. Tulum bir iki tane yetiyor. Hemen Büyüdükleri için bacaklar içinde uzanmıyor o sebeple fazla tulum alma.

Keçi boynuzunu deneyebilirsin canım. Özellikle bronşitte çok etkilidir. İster özünü ister kendisini al sıcak suyla karıştırıp çay gibi içir. Gerçekten çok etkili. Geçmiş olsun kuzuya...

Kışın ilk zamanlarda üst üste 2 takım giydirmen gerekebiliyor cnm, bir de kusan bir bebek olursa... Bence aldığın takım sayısı az, bir kaç tane daha ayaksız takım al, daha uzun süre giyer hem de. Sağlıkla gelsin inşallah

İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiZi. Tek endişem varislerin normal doğuma engel olması veya doğum esnasında bir sorun olması. İnşaallah olmaz.

Benim arkadaşımda olmuştu, nonmal doğum yapabildi o. Ama hatırladığım kadarıyla doktorun yönlendirmeleri çok önemli. Normal doğumu etkileyecek kadar büyükse riske atma cnm, doktorunu dinle. En iyisini onlar biliyorlar.

Kıyafetleri yıkayıp hazırlayıp, bir hurcun içine falan koyabilirsin bence. Hem aklında kalmaz, hem de Allah korusun ne olacağı belli olmaz. İnşallah zamanında gelir de hiçbirimiz sorun yaşamayız ama benim ilki 35 haftada acilen doğdu. Bunları da göz ardı etmemek gerekir cnm.

Kızlar ben Oda yaptım kızıma ama 1 2 ay gece yanımda yatsın istiyorum. Yanıma yatırmak için küçük beşik önerisi olan var mı???????

Doğru söylüyosun, sabah o da geldi aklıma hurç olayı. Ne olacağı belli olmuyor.

canım ya whatsapp da akış çok hızlı hiç bir şeye yetişemiyorsun, her şey kaçıyor burası daha iyi herkes gelsin buraya

Aklın yolu bir hepsi birgün geri dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…