2017 Şubat Anneleri

Peki normal kartla mi alisveris yapiosun yoksa sanal kart mi kullaniosun? Bi de ne kadar sürede eline ulasiyor?

ben hazırladım ama herşeyi yukamadım daha erken diye sadece çantaya koyacaklarım hazır. Hemen hallolur bugün yıkasan hazırlarsın hiç kafana takma

kızlar hediyelik neler yaptrdınız ya çok kararsızım kapı süsü yastık yok lohusa tacı ..
ben hediye için emzik kokulu taş düşündüm
40 mevlüdü içinde minik kadife yasin kitabı
sizlerde söylerseniz fikir olur

Eklentiler

• 12717170_356723974451740_8066906180187310743_n.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 76
  • Adsız.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 71
Ne guzel bilgiler vermissin sagol canim kolonyali olani uygulayacagim .yoksa basimi duvarlara vurasim geliyor.Allah k imseye vermesin

37.haftaya kadar çalışmak istiyordum ama artık çok zorlanıyorum vicdanında rahat değil 2 aylık bebeği bırakıp işe gideceğim ama böyle de zor oluyor artık çok kararsızım

Yaw çok guzelmis.nerden buldun. Ben iki oglumda bisiklet içinde şeker yaptırdım. Bunda farklı birsey yapayım diyorum. Kararsız kaldım.

İçeceğin suyun içine meyve parçaları mı atsan? İçmen şart biliyorsun zaten vücutta sinyal veriyormuş o baş ağrısının sebebi susuzluk aman diyim,bende kendini zorla dicem madem bi sorun da Yok :)

iç iç havuçta ye bebeğin suyunu artırır en azından.

Üsttekinin hayırlı dileği için bir Ayetel Kürsi ❤

Tünaydın kızlar yukarıdaki yazıyı arama butonuna yazıp bu konuyu bulabilirsiniz malum gebelerin duası kabul olur denilir,dualaşılan bi konu isteyen bi baksın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…