- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
Ben de tiny love istiyorum hatta görümcem alacak ama yesil beyaz dalgali olan modelini begeniyorum..hicbir yerde bulamiyorum...nereden bulabilirim acaba ?Ev tipi ana kucağı iyi her yere taşırsın mutfak oda yatak tiny love ana kucağı aldım
ben hazırladım ama herşeyi yukamadım daha erken diye sadece çantaya koyacaklarım hazır. Hemen hallolur bugün yıkasan hazırlarsın hiç kafana takma
Bugün kızımı görmeye gittim sağolsun yöne yüzünü göstermedi 29+2 de 1300 gr olmuş bende 7 kilo alarak 59 oldum. 32+0 da gorusmek üzere ayrıldık
Sizce hangisini yapayım okula gelmek çok zor artık37.haftaya kadar çalışmak istiyordum ama artık çok zorlanıyorum vicdanında rahat değil 2 aylık bebeği bırakıp işe gideceğim ama böyle de zor oluyor artık çok kararsızım
Sizce hangisini yapayım okula gelmek çok zor artık
Fiyatı çok fazla geliyor bana ya onun. Ahşap küçük beşik daha iyi mi olur diyorumEv tipi ana kucağı iyi her yere taşırsın mutfak oda yatak tiny love ana kucağı aldım
Borçlarımız çok canım aile yardımı olmadan evlendik malesef öyle bir şansım yok haftada 15 saate gireceğim bebeğede annem bakacak ama yinede düşünüyorum nasıl olacak diyeSonrasında bi süre ücretsiz izin alamaz mısın
Borçlarımız çok canım aile yardımı olmadan evlendik malesef öyle bir şansım yok haftada 15 saate gireceğim bebeğede annem bakacak ama yinede düşünüyorum nasıl olacak diye
Aynen canım sağolBöyle de dayanamıyorsan kendine eziyet etme ama.. madem annen bakacak en azından o açıdan için rahat olur. Hoş 2 aylık değil 12 aylık bıraksan yine aklın onda kalacak. Annelik işte..
tşkler cnm önerilerin için. bende galiba o aspiratörü almıycam çünkü kullanamam biliyorum onun yerine alternatif bişey alıcam dediğin gibi. alt üst takım ve çıtçıtlı yine almaya karar verdim çoğunluk az dediğine göre vardır bi bildikleriO burun aspiratörünü bende oğlumda kullanamadım. Hiç çekemedim nedense. Serum fizyolojik damla tarzında da var fısfıs tarzında da ama damlayı öneririm. Fısfıslı olanı sıkmak bebekte zor oluyor. Ben burun için aspratör almadım bu kez. Burun cımbızı tarzında ucu top top olan birşey vardı aliexpresten ondan aldım. İşe yarıyormu denemeden birşey yazamıycam. Kıyafet konusunda da zıbın ve alt üst takım birkaçtane daha ekleyebilirsin. Tulum bir iki tane yetiyor. Hemen Büyüdükleri için bacaklar içinde uzanmıyor o sebeple fazla tulum alma.
aynen cnm alt üst takımlardan alıyım yine benKeçi boynuzunu deneyebilirsin canım. Özellikle bronşitte çok etkilidir. İster özünü ister kendisini al sıcak suyla karıştırıp çay gibi içir. Gerçekten çok etkili. Geçmiş olsun kuzuya...
Kışın ilk zamanlarda üst üste 2 takım giydirmen gerekebiliyor cnm, bir de kusan bir bebek olursa... Bence aldığın takım sayısı az, bir kaç tane daha ayaksız takım al, daha uzun süre giyer hem de. Sağlıkla gelsin inşallah
Benim arkadaşımda olmuştu, nonmal doğum yapabildi o. Ama hatırladığım kadarıyla doktorun yönlendirmeleri çok önemli. Normal doğumu etkileyecek kadar büyükse riske atma cnm, doktorunu dinle. En iyisini onlar biliyorlar.
Kıyafetleri yıkayıp hazırlayıp, bir hurcun içine falan koyabilirsin bence. Hem aklında kalmaz, hem de Allah korusun ne olacağı belli olmaz. İnşallah zamanında gelir de hiçbirimiz sorun yaşamayız ama benim ilki 35 haftada acilen doğdu. Bunları da göz ardı etmemek gerekir cnm.
Haklısın canım geçen kontrole gittiğimde doktor pek iyi şeyler söylemedi ctsi tekrar gideceğim bakalım artık canımGerçekten zor oluyor.Bende 32+0 izne ayrılıcam çalışırım diyodum ama olmuyor ne yazıkki. En azından yılbaşına kadar dayanamazmısın? 2 hft 2 hftdır sonucta. Benim birikmiş iznim var içerde 5 ay o yüzden rahatım biraz.
Ah benim canım üzme kendini.ben büyük oğlumu 4 aylıkken anneme bıraktım. Calismaya başladım 12 saat çalışıyordum o zaman.hep ağlardım hiç bitmedi vicdan azabı. Sonra ikinci oglumda bir yıl evde kaldım. Sonra rahattsizdi di zaten hep evde kalmaya başladım. Baktım ki bu vicdan azabı hep oluyor .yani 4 aylık mis bir yaş mis iki yaşmiş hiç farketmiyor. Borcun varmış sen de isteyerek bırakmıyor sun sonuçta. Hem anneanne dedeler o kadar seviyor ki bebis ilk onlara anne deyince anlıyorsun bunu. Sonra kendini de affediyorsun. Sen sadece sütüne odaklandı sağmak tan vazgeçme. Allah kolaylik versin yardımcın olsun şu gibi geçsin o günlerimiz.Borçlarımız çok canım aile yardımı olmadan evlendik malesef öyle bir şansım yok haftada 15 saate gireceğim bebeğede annem bakacak ama yinede düşünüyorum nasıl olacak diye
Çok sağol canım inşallah geçerAh benim canım üzme kendini.ben büyük oğlumu 4 aylıkken anneme bıraktım. Calismaya başladım 12 saat çalışıyordum o zaman.hep ağlardım hiç bitmedi vicdan azabı. Sonra ikinci oglumda bir yıl evde kaldım. Sonra rahattsizdi di zaten hep evde kalmaya başladım. Baktım ki bu vicdan azabı hep oluyor .yani 4 aylık mis bir yaş mis iki yaşmiş hiç farketmiyor. Borcun varmış sen de isteyerek bırakmıyor sun sonuçta. Hem anneanne dedeler o kadar seviyor ki bebis ilk onlara anne deyince anlıyorsun bunu. Sonra kendini de affediyorsun. Sen sadece sütüne odaklandı sağmak tan vazgeçme. Allah kolaylik versin yardımcın olsun şu gibi geçsin o günlerimiz.
çok şükür senin adına sevindim canım. bizde de giderek azalıyor, inşallah tamamen kallar
KaçakRevna wsp firarisi
Takılıyorm sana bakma bende takip edemiyorm arada takilyorm çok hızli ilerliyo anlik konusmalara dahil oluyrm arada kk yi takip etmek daha kolay :)sende haklisin bi sure şu odevlerin filan bitene kadar uzak dur dikkati dagilyo insanin dun temizlik yapcaktim wsp bi girdim cıkamıyrm temizlik yalan olduNapiiyim canım, hem diyom kafamı kaşıcak vaktim yok, hem de burayı da orayı da takip etmeye çalıştım.
Bu ne perhiz ne lahana turşusu dedim artık kendi kendime.
Bildirimler dikkatimi dağıtıyodu, bi yandan da meraktan tel elimdem düşmez olmuştu.
Baktım ödev mödev yapamıyom ocak ortasına kadar girmeyim dedim.
Ödevleri teslim edince efsane geri döncek cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?