2017 Şubat Anneleri

Ev tipi ana kucağı iyi her yere taşırsın mutfak oda yatak tiny love ana kucağı aldım
Ben de tiny love istiyorum hatta görümcem alacak ama yesil beyaz dalgali olan modelini begeniyorum..hicbir yerde bulamiyorum...nereden bulabilirim acaba ?

ben hazırladım ama herşeyi yukamadım daha erken diye sadece çantaya koyacaklarım hazır. Hemen hallolur bugün yıkasan hazırlarsın hiç kafana takma

Bi 10 gün içinde halledeyim bende ya. En azından çantam hazır olsun

Bugün kızımı görmeye gittim sağolsun yöne yüzünü göstermedi 29+2 de 1300 gr olmuş bende 7 kilo alarak 59 oldum. 32+0 da gorusmek üzere ayrıldık

Maşallah minnoşa 32 de de güzel haberlerle buluşun inşallah

Borçlarımız çok canım aile yardımı olmadan evlendik malesef öyle bir şansım yok haftada 15 saate gireceğim bebeğede annem bakacak ama yinede düşünüyorum nasıl olacak diye

Böyle de dayanamıyorsan kendine eziyet etme ama.. madem annen bakacak en azından o açıdan için rahat olur. Hoş 2 aylık değil 12 aylık bıraksan yine aklın onda kalacak. Annelik işte..

Sizce hangisini yapayım okula gelmek çok zor artık

Gerçekten zor oluyor.Bende 32+0 izne ayrılıcam çalışırım diyodum ama olmuyor ne yazıkki. En azından yılbaşına kadar dayanamazmısın? 2 hft 2 hftdır sonucta. Benim birikmiş iznim var içerde 5 ay o yüzden rahatım biraz.

tşkler cnm önerilerin için. bende galiba o aspiratörü almıycam çünkü kullanamam biliyorum onun yerine alternatif bişey alıcam dediğin gibi. alt üst takım ve çıtçıtlı yine almaya karar verdim çoğunluk az dediğine göre vardır bi bildikleri tulumda 1-2 tane alıcam yine elimin altında olsun...
aynen cnm alt üst takımlardan alıyım yine ben

Haklısın canım geçen kontrole gittiğimde doktor pek iyi şeyler söylemedi ctsi tekrar gideceğim bakalım artık canım

Borçlarımız çok canım aile yardımı olmadan evlendik malesef öyle bir şansım yok haftada 15 saate gireceğim bebeğede annem bakacak ama yinede düşünüyorum nasıl olacak diye
Ah benim canım üzme kendini.ben büyük oğlumu 4 aylıkken anneme bıraktım. Calismaya başladım 12 saat çalışıyordum o zaman.hep ağlardım hiç bitmedi vicdan azabı. Sonra ikinci oglumda bir yıl evde kaldım. Sonra rahattsizdi di zaten hep evde kalmaya başladım. Baktım ki bu vicdan azabı hep oluyor .yani 4 aylık mis bir yaş mis iki yaşmiş hiç farketmiyor. Borcun varmış sen de isteyerek bırakmıyor sun sonuçta. Hem anneanne dedeler o kadar seviyor ki bebis ilk onlara anne deyince anlıyorsun bunu. Sonra kendini de affediyorsun. Sen sadece sütüne odaklandı sağmak tan vazgeçme. Allah kolaylik versin yardımcın olsun şu gibi geçsin o günlerimiz.

Selam arkadaşlar. Hayırlı sağlıklı bir gün dilerim hepimize. Dün gecem daha doğrusu sabah 5 ten beri berbat ağrı çektim. Adet sancısı gibi kıvrandım durdum. Yaklaşık 2 saat aralıklı sürdü. Yürüdüm su içtim nafile. Bu günler Pms günlerim acaba ondan mı oluyor, kötü bir şey yoktur umarım. Daha önce de olmuştu bir kaç kere, enfeksiyon vs bakıldı az bakteri vardı monurol şase kullandım üreme olmadığı için antibiyotiğe başlamadık. Siz de var mı oldu mu böyle ağrılar? Pms günleri veya enfeksiyon sebebi ile...

Çok sağol canım inşallah geçer

çok şükür senin adına sevindim canım. bizde de giderek azalıyor, inşallah tamamen kallar

İnşallah sizinki de en kısa zamanda geçer cnm

Sizce hangisini yapayım okula gelmek çok zor artık

Dayanabildiğin yere kadar dayan cnm, sonrasında da annen bakacakmış zaten, süt sağar depolarsın. Kaç yaşında kime bırakırsan bırak anne vicdan azabı bitmez cnm :)

Napiiyim canım, hem diyom kafamı kaşıcak vaktim yok, hem de burayı da orayı da takip etmeye çalıştım.
Bu ne perhiz ne lahana turşusu dedim artık kendi kendime.
Bildirimler dikkatimi dağıtıyodu, bi yandan da meraktan tel elimdem düşmez olmuştu.
Baktım ödev mödev yapamıyom ocak ortasına kadar girmeyim dedim.
Ödevleri teslim edince efsane geri döncek cınım

Takılıyorm sana bakma bende takip edemiyorm arada takilyorm çok hızli ilerliyo anlik konusmalara dahil oluyrm arada kk yi takip etmek daha kolay :)sende haklisin bi sure şu odevlerin filan bitene kadar uzak dur dikkati dagilyo insanin dun temizlik yapcaktim wsp bi girdim cıkamıyrm temizlik yalan oldu

İvodan sorular vol.2:
1-visko yatak sadece park yataktamı kullanılıyo, kalınlığı ortalama kaç cm? Malum ilk aylar ortopedik pek önerilmiyo, visko alcam oyüzden.
2-yastık kullanımı kaçıncı ayda başlıyo?
Yastık ve yorgan (yani uyku seti)almada karasızım,ilk etapta, battaniye çarşaf yeter sanki.
3- tek kullanımlık alt açma bezleri dışında bide alt açma muşambası duydum, o ne oluyo biliyo musunuz? Tek kullanımlıklar iş görmez mi? Yani bu alt değiştirme için gerekli tüm zımbırtıları yazıcak bi hayırsever var mı :)
4- doğum sonrası
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/emekli/kadin_sigortalilarin_haklari/analik_halinde

Şöyle bi ödenekten bahsediliyo. Bi bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…