- 13 Haziran 2016
- 167
- 191
- 53
Evimin huzurunuda bozdu,eşim hernekadar (sözde) beni haklı bulsada asla destek olmadı hayırlısıyla bir doğursaydım başkada birşey istemiyorum. Gelir oturur biricik geliniyle ama o olduğu hergün çorba pişecek :) çünkü benim yapamadiğim canımın istediği çok şey oldu,annem teyzeme baktiği için ondanda fazla isteyemedim. İnsan gerçekten unutamıyor işte yaşadıklarını en iyi sen bilirsin baharcımAy canım ne duydun ya çok merak ettim.
Nerden aldın canim
Dikkat et canim. İdrarda proteine baktılar mi. Ben de ilk doğumda 23 Kilo ödem topladım. Bir haftada o kadar kilo verdim düşün yani.
Geçmiş olsun canım. Dinlen sen kıyamam ya üzüldüm simdi
Valla canım 4.5 yaşında oğlum ben bazen ağlıyorum inan. Bu böyle gider ysni
Aynı kaynanam. Ve dé oturur diyeyim ama bence takma çocuklar büyüyünce o ayrımı çok güzel yapıyorlar. Senin mesafemi çocuk da anlıyorlar.
Canim sakin ol hersey geçiyor olan sütüne oluyor.takma sadece bebeğine odaklandı bol bol foto çek. Çok sıkılınca dışarı çık. En güzel anlar.dün oğlumun küçüklü fotolarinizi videolarını izledim.tek bir şeye üzüldüm o da başka şeylere takılıp o anları yaşayamadim.
Ay bana da öğret bunu ya.ben de hiç bilmem ekonomi islerini ama öğrenmem lazım.
Biraz önce izinlerle ilgili bir yazı okudum memurlar nette diyor ki çalışabilir raporu alındıktan sonra alınan izin rapor doğum sonrası izne eklenmez bu konuda bilgisi olan var mı rapor alacaktım 10 günlük hayallerim suya düştü
İstanbul'da yaşamıyorum ki :)saolasınYok cacım ben emirme südyeni aldım ama atletide vardı ben almak istemedim. Eğer eminönüne gideceksen kürkçü handan aldım ben. Çok uygundu fiyatı gerçekten. Şuan atamam işteyim ama akşam atarım resmini
İstanbul'da yaşamıyorum ki :)saolasın
atlet tercih edicem ben hatta çıtçıtlı istemiştim ama öyle bi üretim yokmuş
Kolay gelsin :)
Haklısın eşim de oyleydi. Haklısın der onların tarafını tutardı. Ne bileyim işte zor ben de ailemden ayrı bir gebelik gecir idim. Zor yani. Kv hiç sormadı. Unutulmuyor tabi. Sadece miş gibi yapıyordum ben de. Allah kolaylik versin canimEvimin huzurunuda bozdu,eşim hernekadar (sözde) beni haklı bulsada asla destek olmadı hayırlısıyla bir doğursaydım başkada birşey istemiyorum. Gelir oturur biricik geliniyle ama o olduğu hergün çorba pişecek :) çünkü benim yapamadiğim canımın istediği çok şey oldu,annem teyzeme baktiği için ondanda fazla isteyemedim. İnsan gerçekten unutamıyor işte yaşadıklarını en iyi sen bilirsin baharcım
evet kadındoğumdan çalışır alıp başka bölümden istirahat alırım diyordum ama onu da çalışmadın sayıyorlarmışhem çalışabilir raporu alacaksın aldıktan sonra hemde çalışmamak için rapor alacaksın doğrumu anladım
Ü
evet kadındoğumdan çalışır alıp başka bölümden istirahat alırım diyordum ama onu da çalışmadın sayıyorlarmış
Canım sırt üstü yatman bebek için de senin için de zararlı. O tekmelese de sen çoğunlukla soluna yat ikiniz için de en iyisi.
Amiiin canım cümlemizeHaklısın eşim de oyleydi. Haklısın der onların tarafını tutardı. Ne bileyim işte zor ben de ailemden ayrı bir gebelik gecir idim. Zor yani. Kv hiç sormadı. Unutulmuyor tabi. Sadece miş gibi yapıyordum ben de. Allah kolaylik versin canim
gerçektenmi???? ? ama çok rahatsız ediyor ve bende onu sıkıştırdığımı düşünüyorum... sırt üstü yatınca hiç hareket etmiyor..
Ay canım ne duydun ya çok merak ettim.
Nerden aldın canim
Dikkat et canim. İdrarda proteine baktılar mi. Ben de ilk doğumda 23 Kilo ödem topladım. Bir haftada o kadar kilo verdim düşün yani.
Geçmiş olsun canım. Dinlen sen kıyamam ya üzüldüm simdi
Valla canım 4.5 yaşında oğlum ben bazen ağlıyorum inan. Bu böyle gider ysni
Aynı kaynanam. Ve dé oturur diyeyim ama bence takma çocuklar büyüyünce o ayrımı çok güzel yapıyorlar. Senin mesafemi çocuk da anlıyorlar.
Canim sakin ol hersey geçiyor olan sütüne oluyor.takma sadece bebeğine odaklandı bol bol foto çek. Çok sıkılınca dışarı çık. En güzel anlar.dün oğlumun küçüklü fotolarinizi videolarını izledim.tek bir şeye üzüldüm o da başka şeylere takılıp o anları yaşayamadim.
Ay bana da öğret bunu ya.ben de hiç bilmem ekonomi islerini ama öğrenmem lazım.
Canım sırt üstü yatman bebek için de senin için de zararlı. O tekmelese de sen çoğunlukla soluna yat ikiniz için de en iyisi.
yazılar karıştı :) C Cesminaz83
Canım nasıl yatıcam ben ayaktamı uyuyacağım :) şaka bi yanada tekmelemesi rahatsız oluyor anlamına gelmiyormu? ayy vicdan yaparım benbilemedim şimdi nasıl yapıcam?
Teyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
Harika çok cici olmuşTeyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
Ay maşallah..
Deme heryerde nazar olur
Benim hormonlar çok pis etkilemişti beni ilk aylar.
Sürekli kavga modundaydık eşimle.
Etkilenmemek harika bişey olsa gerek
kızlar emzik ve biberon aldınız mı
Sanırım grupta en ince ekonomik hesap yapanlardan biriyim :)))
Herşeyi didik didik araştırmadan almıyom.
Çingen ruhlu ivo :)))
Çok hüş olmuş ellerine sağlık. İnsan marifetli olunca kendi yapıyor tabi. Ben pek yetenekli olmadığım için hazır aldım.Teyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?