2017 Şubat Anneleri

Biraz önce izinlerle ilgili bir yazı okudum memurlar nette diyor ki çalışabilir raporu alındıktan sonra alınan izin rapor doğum sonrası izne eklenmez bu konuda bilgisi olan var mı rapor alacaktım 10 günlük hayallerim suya düştü

Evimin huzurunuda bozdu,eşim hernekadar (sözde) beni haklı bulsada asla destek olmadı hayırlısıyla bir doğursaydım başkada birşey istemiyorum. Gelir oturur biricik geliniyle ama o olduğu hergün çorba pişecek :) çünkü benim yapamadiğim canımın istediği çok şey oldu,annem teyzeme baktiği için ondanda fazla isteyemedim. İnsan gerçekten unutamıyor işte yaşadıklarını en iyi sen bilirsin baharcım

hem çalışabilir raporu alacaksın aldıktan sonra hemde çalışmamak için rapor alacaksın doğrumu anladım

İstanbul'da yaşamıyorum ki :)saolasın

atlet tercih edicem ben hatta çıtçıtlı istemiştim ama öyle bi üretim yokmuş
Kolay gelsin :)

İstanbul'da yaşamıyorum ki :)saolasın

atlet tercih edicem ben hatta çıtçıtlı istemiştim ama öyle bi üretim yokmuş
Kolay gelsin :)

Pardon yaa :) Valla ben pek emzirme südyeni kullanmak istemediğim için atletide cazip gelmedi. Çok şükür bedeni çok büyümedi göğüslerimin. Belki zor olucak ama sarkmaması için normal südyen kullanmak istiyorum 1 hft dan snr.
Biraz takıntılıyım ben bu konuda

Haklısın eşim de oyleydi. Haklısın der onların tarafını tutardı. Ne bileyim işte zor ben de ailemden ayrı bir gebelik gecir idim. Zor yani. Kv hiç sormadı. Unutulmuyor tabi. Sadece miş gibi yapıyordum ben de. Allah kolaylik versin canim

Canım sırt üstü yatman bebek için de senin için de zararlı. O tekmelese de sen çoğunlukla soluna yat ikiniz için de en iyisi.[/QUOTE]

gerçektenmi???? ? ama çok rahatsız ediyor ve bende onu sıkıştırdığımı düşünüyorum... sırt üstü yatınca hiç hareket etmiyor..

Canım sırt üstü yatman bebek için de senin için de zararlı. O tekmelese de sen çoğunlukla soluna yat ikiniz için de en iyisi.

gerçektenmi???? ? ama çok rahatsız ediyor ve bende onu sıkıştırdığımı düşünüyorum... sırt üstü yatınca hiç hareket etmiyor..[/QUOTE]

Sırtüstü yatmak bebek için çok zararlıymış. Bebeğin rahat nefes almasını engellediğini okumuştum biyerde.

Amiiin canım cümlemize

gerçektenmi???? ? ama çok rahatsız ediyor ve bende onu sıkıştırdığımı düşünüyorum... sırt üstü yatınca hiç hareket etmiyor..

Sırtüstü yatmak bebek için çok zararlıymış. Bebeğin rahat nefes almasını engellediğini okumuştum biyerde.[/QUOTE]

Canım nasıl yatıcam ben ayaktamı uyuyacağım :) şaka bi yanada tekmelemesi rahatsız oluyor anlamına gelmiyormu? ayy vicdan yaparım ben bilemedim şimdi nasıl yapıcam?

yazılar karıştı :) C Cesminaz83

Canım nasıl yatıcam ben ayaktamı uyuyacağım :) şaka bi yanada tekmelemesi rahatsız oluyor anlamına gelmiyormu? ayy vicdan yaparım ben bilemedim şimdi nasıl yapıcam?

Hipp mama şikayet diye Google a yaz da bi okusana. Böcekler mi çıkmamış küfler mi çıkmamış, bir kişi değil iki kişi değil herkes deli gibi şikayet etmiş.

Annelik zor iş vesselam.. ne yapalım onun varlığı herşeyin üstesinden gelmeme yardım eder inşallah..

Canım sırt üstü yatman bebek için de senin için de zararlı. O tekmelese de sen çoğunlukla soluna yat ikiniz için de en iyisi.

gerçektenmi???? ? ama çok rahatsız ediyor ve bende onu sıkıştırdığımı düşünüyorum... sırt üstü yatınca hiç hareket etmiyor..[/QUOTE]

C Cesminaz83

kalimero87

Sırtüstü yattığında asıl yeri daralıyor canım. Bebeğin hareket etmesi demek rahat olması demek. Sırtüstü rahat edemediği için hareket edemiyor muhtemelen. Bir de ne kadar doğru bilmiyorum kordon dolanmasına sebep olabilir diye okumuştum bi yerde. Bir de ikinizin de vücüduna kan gitmesini sağlayan damar o pozisyonda rahat kan akışı sağlayamıyor. Çok yatmamaya çalış sen istersen.

Benim krndi doktorumda, gittiğim perinatalogta soluma yatmamı söylemişti. Sağına yatan biri olarak başlarda çol zorlanmışyım ama zamanla alışıyosun. Sen yan yattığında bebeğin tekmelemesi rahatsız olduğu anlamına gelmiyor. Aksine çoğu internet sitesinde bile bebeğin haeketlerini dinlemek için tatlı bişeyler yiyip yan yatığ dineşnir yazıyor.
Yanlış anlama akıl vermek değil niyetim ben bana önrrilenin aynısını sana öneriyorum.

Ay maşallah..
Deme heryerde nazar olur
Benim hormonlar çok pis etkilemişti beni ilk aylar.
Sürekli kavga modundaydık eşimle.
Etkilenmemek harika bişey olsa gerek

Evt kesinlikle etkilenmemek harika bişey. Bazen yazılanlara hayret ediyorum acaba bende mi sorun var diye. Allah'ıma çok şükür çok pozitif bir hamilelik geçiriyorum başında yaşadığım bi kaç aylık kanama kaynaklı olumsuzluk dışında. Allah herkese sorunsuz bir hamilelik nasip etsin

kızlar emzik ve biberon aldınız mı

Sanırım grupta en ince ekonomik hesap yapanlardan biriyim :)))
Herşeyi didik didik araştırmadan almıyom.
Çingen ruhlu ivo :)))

ben 2'li avent ve 1 tane de nuk marma emzik aldım. bakalım hangisini kullanacak ya da emzik kullanacak mı göreceğiz.

Teyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnn kızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
Çok hüş olmuş ellerine sağlık. İnsan marifetli olunca kendi yapıyor tabi. Ben pek yetenekli olmadığım için hazır aldım.

Kızlar bu ikisini aldım. nasıl sizce?

Eklentiler

• IMG-20161209-WA0014.webp
    27 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20161209-WA0021.webp
    20 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…