- 13 Haziran 2016
- 167
- 191
- 53
Farklı bölüm olunca etkilemez diye düşünüyordum da olmuyormuş kendi kendime cinlik yapayım dedim ama düşünmüşler benden önceraporun bozulur o zaman neden böyle bişi yapacaksın ki . çalışmayacaksın çalışamaz raporu al. yoksa öyle herkes yapar dimi yani:)
Çok güzel olmuş bende kendim yapıcam ELA ma tam karar veremedimTeyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
Eline
sağlık çok güzel olmuş
Harika çok cici olmuşEllerine sağlık
Evt kesinlikle etkilenmemek harika bişey. Bazen yazılanlara hayret ediyorum acaba bende mi sorun var diye. Allah'ıma çok şükür çok pozitif bir hamilelik geçiriyorum başında yaşadığım bi kaç aylık kanama kaynaklı olumsuzluk dışında. Allah herkese sorunsuz bir hamilelik nasip etsin
ben 2'li avent ve 1 tane de nuk marma emzik aldım. bakalım hangisini kullanacak ya da emzik kullanacak mı göreceğiz.
Çok hüş olmuş ellerine sağlık. İnsan marifetli olunca kendi yapıyor tabi. Ben pek yetenekli olmadığım için hazır aldım.
Kızlar bu ikisini aldım. nasıl sizce?
Çok güzel olmuş bende kendim yapıcam ELA ma tam karar veremedim
dün gördüm bende böyle birşey düşünüyorum eline sağlık çok güzel olmuşTeyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
dün gördüm bende böyle birşey düşünüyorum eline sağlık çok güzel olmuşyapılışı zor mu?
Ben de kesinlikle senin gibiyim. Kimse karısmasın. Ben fikir danısırsam soylesinler. Sadece ben bakayım ogluma. Hic yanımdan ayırmayayım.. Ama kayınvalidem de heyecanla dogmasını bekliyor, o bakacakmıs., baskasına gerek yokmus. Ben zaten 1yasına kadar kendim bakacagım dedim bir kez laf arasında, bozuldu uzuldu.. Niyetim uzmek degildi ama Ben bakıcam ben bakıcam deyince bilsin diye soyledim.. Arada esime de soyluyorum ki sonradan nerden cıktı bu demesin. Cunku annesi herseyimize karısıyor ve kdi istdigi olana kadar da ısrar ediyor. Iyı niyetli ama cok mudahaleci. O yuzden mumkun oldugunca cocugumu kendim buyutmek istiyorum, belli bir yastan sonra da krese gitsin diyorum. Bakalım neler olacak ileriki zamanlarda..O zaman yandık desene.. en sinirimi bozan da o.. iyi ya da kötü kimse yorum yapmasın onunla ilgili istiyorum. Hatta daha doğmadan onu kıskanıyorum desem.. mesela sezeryan olacağım, daha şimdiden benden başkasının onunla ilgilenme ihtimali beni deli ediyor. Ben ameliyatliyken illaki birileri ya altını değişecek ya üstünü değişecek falan ya acayip sinirim bozuluyo. Kimse dokunmasın o bana alışmadan..
Yedim galiba kafayı.. hadi hayırlısı.. bi ben miyim böyle hisseden acaba ..
Ben de kimse bebeğime, aldığıma sattığıma karışmasın istiyorum.Ama maşallah bizim ülkemizde herkesin her şey hakkında bi fikri var karışmadan yapamıyolar.. eşim şehir dışında olduğu için kaynanam benimle kaldı 10 gün kadar.. o süreçte ben de senin hissettiklerini hissettim.. kadın kötü niyetli değil biliyorum ama yine sinir oluyodum o karıştıkça.. hormonlardan galiba
Beurer ft90 aldım. Daha önceden de bebek tartımız vardı beurer.. İyi marka oldugunu dusndugum için de yine beurer aldım. Gittigidiyordan, 120tlye, medisanayla yaklasık aynı fiyatlarda..ateş ölçer hangi marka aldınız kızlar
"Bilge"ye ne dersiniz? Kendi ismim diye demiyorum ama bence guzel isim :)Kızıma isim konusunda hala karar veremedik. Kızlar isimlerin gerçek anlamlarını veren güzel bir site var mı bildiğiniz ? 31 Aralığa kadar karar vermek istiyoruz. Ben modern isimler seviyorum eşim de klasik isim seviyor ve tek isim olsun istiyor ,bu yüzden de hala karar veremedik...
Maalesef calısabilir alınca tekrar istirahat raporu alamıyoruz, keske olsaydı ama mumkun degil. Ama kuruma gore izin kullanabilirsin belki, sormak lazım calıstıgınız kuruma. Benim calıstıgım kurum kullanamazsın dedi ama bir arkadasımın kurumu izin kullandırdı..Biraz önce izinlerle ilgili bir yazı okudum memurlar nette diyor ki çalışabilir raporu alındıktan sonra alınan izin rapor doğum sonrası izne eklenmez bu konuda bilgisi olan var mı rapor alacaktım 10 günlük hayallerim suya düştü
Sırtustu yada saga yatmak bebege giden kan akımını azalttıgı için onerilmiyormus, sola yatmak önemliymiş..Sırtüstü yatmak bebek için çok zararlıymış. Bebeğin rahat nefes almasını engellediğini okumuştum biyerde.
Tebrik ederim, ellerine saglık, sahane olmus cidden..Teyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
Ben de kesinlikle senin gibiyim. Kimse karısmasın. Ben fikir danısırsam soylesinler. Sadece ben bakayım ogluma. Hic yanımdan ayırmayayım.. Ama kayınvalidem de heyecanla dogmasını bekliyor, o bakacakmıs., baskasına gerek yokmus. Ben zaten 1yasına kadar kendim bakacagım dedim bir kez laf arasında, bozuldu uzuldu.. Niyetim uzmek degildi ama Ben bakıcam ben bakıcam deyince bilsin diye soyledim.. Arada esime de soyluyorum ki sonradan nerden cıktı bu demesin. Cunku annesi herseyimize karısıyor ve kdi istdigi olana kadar da ısrar ediyor. Iyı niyetli ama cok mudahaleci. O yuzden mumkun oldugunca cocugumu kendim buyutmek istiyorum, belli bir yastan sonra da krese gitsin diyorum. Bakalım neler olacak ileriki zamanlarda..
Beurer ft90 aldım. Daha önceden de bebek tartımız vardı beurer.. İyi marka oldugunu dusndugum için de yine beurer aldım. Gittigidiyordan, 120tlye, medisanayla yaklasık aynı fiyatlarda..
"Bilge"ye ne dersiniz? Kendi ismim diye demiyorum ama bence guzel isim :)
Maalesef calısabilir alınca tekrar istirahat raporu alamıyoruz, keske olsaydı ama mumkun degil. Ama kuruma gore izin kullanabilirsin belki, sormak lazım calıstıgınız kuruma. Benim calıstıgım kurum kullanamazsın dedi ama bir arkadasımın kurumu izin kullandırdı..
Sırtustu yada saga yatmak bebege giden kan akımını azalttıgı için onerilmiyormus, sola yatmak önemliymiş..
Canım nasıl yatıcam ben ayaktamı uyuyacağım :) şaka bi yanada tekmelemesi rahatsız oluyor anlamına gelmiyormu? ayy vicdan yaparım benbilemedim şimdi nasıl yapıcam?
Eline sağlık çok güzel olmuş...benim avatarımdaki kapı süsünüde ben yaptım..ama nasıl takarım diye düşünüyorumTeyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
Bende kuytu bi yerde gördüm ama eskiden kalmıştır dedim citcitlida vardı aynı desen olmasın diye almadım iki nevresimim vardı onu da almadım alez sıvı geçirmez gibi gelmedi bana keske islak mendil olsaydi burda daA101'de Bebek mevresimi, alezi, yorganı yine gelmiş
Uni baby yenidoğan ıslak mendil 4lü 17.50₺
Geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıklı gelir bebişinSlm kızlar herkese:)
Bugun moralim biraz bozuldu sabah
su gelmesi gibi bisey oldu dr a gittim
bende bebegimin kalp atısı ve suyu
normal gözukuyo dedi dr takibe alicaz dedi erken dogum riskine karşıda
ciger geliştirici igne wuruldum.önlem
amaçli yaptıgıni soyledi dr bunu.böyle
işte hic beklemedigim biseydi.yinede
bebegin suyu degildir diye umuyorum
ama tedbirli olmakta fayda var
hazirliklarida hızlandirsam biraz iyi olcak sanirim
Ayyy ne kadar tatlı çok sevimli ellerine sağlık harikaaaaaTeyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
Amin canm inşallah hepimizinkide zamaninda gelsinGeçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıklı gelir bebişin
geçmiş olsun canım bu ara idrar kaçırma, akıntıda olabiliyor ya öyledir belki inşallah zamanında gelir bebişSlm kızlar herkese:)
Bende öyle olmasıni umuyorm inşallh canm teşkkr edermgeçmiş olsun canım bu ara idrar kaçırma, akıntıda olabiliyor ya öyledir belki inşallah zamanında gelir bebiş
Geçmiş olsun canım. Suyun bebeğin suyu olup olmadığına dair birşey söylemedi mi drun. Çok mu geldi ki su. İnşallah korktuğun gibi birşey olmaz zamanımda gelir kuzucuk.Slm kızlar herkese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?