2017 Şubat Anneleri

Eline sağlık çok güzel olmuş...benim avatarımdaki kapı süsünüde ben yaptım..ama nasıl takarım diye düşünüyorum

Aa o da çok güzel olmuş eline sağlık:)

Geçmiş olsun canım.. zamanında gelsin hepimizinki inşallah..

Ayyy ne kadar tatlı çok sevimli ellerine sağlık harikaaaaa

Teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun..

Ü

evet kadındoğumdan çalışır alıp başka bölümden istirahat alırım diyordum ama onu da çalışmadın sayıyorlarmış
Oyle bi sey yok diye biliyorum bn nerde okudun bi link atar misin? Sonucta dogum açısından uygun gordu doktor calisabilirz ama grip oldum aile hekimim 1 hafta rapor verdi 35.haftamda bu 1 hafta dogum sonrasi iznimden mi kesilecek yani??? Kesilmez diye biliyorum...

Geçmiş olsun canım. Suyun bebeğin suyu olup olmadığına dair birşey söylemedi mi drun. Çok mu geldi ki su. İnşallah korktuğun gibi birşey olmaz zamanımda gelir kuzucuk.
Insallah canmBilemeyiz şu anda bebegin suyumu degilmi dedi takip edicez azalma oluyomu diye dedi usg yapti ölçumde normal cıkti ama zaten 11 gibi oldu 1 gibide ben dr a gittim.çok fazla degildi ama şöyle anlatayim lavaboya gidiyodum giderken bi ıslaklik hissettim akar vaziyette degil ama elimle çamaşırima dokundum ıslak elimde ıslandi yani öyle olunca bilemedim dr a gittim sonrasıda anlattgim gibi işte

Sanırım grupta en ince ekonomik hesap yapanlardan biriyim :)))
Herşeyi didik didik araştırmadan almıyom.
Çingen ruhlu ivo :)))
Bende aynıyım bu ikinci benimde 3.5 yaşında oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah

Canım ben aile hek. hemşireyim 32 .haftada çalışabilir aldıktan sonra kadın doğum harici geçici hast. için uzman yada aile hekiminden tek hekim raporu alabilirsin kısa vadeli olmak kaydıyla bazı (kurumlar özeller daha çok sorun çıkartıyor ama )

yazılar karıştı :) @Cesminaz83

Canım nasıl yatıcam ben ayaktamı uyuyacağım :) şaka bi yanada tekmelemesi rahatsız oluyor anlamına gelmiyormu? ayy vicdan yaparım ben bilemedim şimdi nasıl yapıcam?

canım sol yan diye önerilmesinin nedeni sağ taraftan kalbi ve rahmi besleyen büyük bir damar geçmesi üstüne baskı uygulamamak için sağ ve sol yan uygun uyku sırasında (sırt üstü ve yüzüstü pek çnerilmiyor)

Hamile olduğunu öğrendiğimden beri zaten sola yatmaya alıştım. Ama tekmeler olunca Yanda olmaz diye düşünmüştüm. Sağolun sizde. Ayrıca Sanada teşekkür ederim bilgi için @Cesminaz83

Kızlar bu ikisini aldım. nasıl sizce?[/QUOTE]
çok güzel cnm güle güle kullan. Terlik ve lohusa tacı ortalama e fiyatları ?

"Sola yatınca hep tekmeliyor bu oglan beni, rahatsız oluyor sanırım dedim" dedim doktoruma. Yok oyle birsey, hareket etsin iste ne guzel dedi, ama mutlaka sola yatmalısın, kesinlikle sag yada sırtustu degil dedi. Cok kesin konustu.

Tebrik ederim, ellerine saglık, sahane olmus cidden..[/QUOTE]

İzin ya da rapor alıyorsun da o Zaman çalıştığın süreden düşüyormuş

A Armaganhayat daha almadım canım önce mobilyaya karar verebilsem ona göre bakıcam işte :)
Bakalım az da kaldı aslında aman dur daha bişi yapmadım
Geçmiş olsun cnm eczanede ped vardı onun için. İnşallah idrarda dediğin şey bende de oluyor karnım da hiç büyümedi bu ay. Kontrolü öne alsam iyi olucak sanırım.

maheen benim de aynısı oluyordu bahsetmiştim yüzde doksan sonuç veren bir test var amnisure testi doktorum onu yaptı bana ve akıntı olduğu sonucuna vardı istersen ondan yaptır burda biraz pahalı 200 lira felan di ama siz batıda bir yerde iseniz 100 lira felan dır tavsiye ederim kesin sonuç veren bişey en azından için içini yemesin.

kızlar benım gobegım buyumuyor gibi gören hep oyle dıyor.30 haftalıgım .bıde 1 hafta geriden geliyor bebek(

Teşekkr ederm ca saol.Ilk iş o pedlerden gittim almaya ama eczanelerde bulamadim malesef dr a gittim sonrada.şühede olunca insan strese giriyo bence sende strese girme git dr a hic degilse için rahatlar.

Canm hiç oyle bi testten bahsetmedi dr giresundayim ben ve hiç sanmiyorum burda oldugunuda o testin o kadar gelişmiş degil burdaki saglik kurumlari malesef özele gidiyorm ben ama ordada oldugunu sanmiyorm dr da hic bahseedi bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…