Eline sağlık çok güzel olmuş...benim avatarımdaki kapı süsünüde ben yaptım..ama nasıl takarım diye düşünüyorum
Slm kızlar herkese:)
Bugun moralim biraz bozuldu sabah
su gelmesi gibi bisey oldu dr a gittim
bende bebegimin kalp atısı ve suyu
normal gözukuyo dedi dr takibe alicaz dedi erken dogum riskine karşıda
ciger geliştirici igne wuruldum.önlem
amaçli yaptıgıni soyledi dr bunu.böyle
işte hic beklemedigim biseydi.yinede
bebegin suyu degildir diye umuyorum
ama tedbirli olmakta fayda var
hazirliklarida hızlandirsam biraz iyi olcak sanirim
Ayyy ne kadar tatlı çok sevimli ellerine sağlık harikaaaaa
Oyle bi sey yok diye biliyorum bn nerde okudun bi link atar misin? Sonucta dogum açısından uygun gordu doktor calisabilirz ama grip oldum aile hekimim 1 hafta rapor verdi 35.haftamda bu 1 hafta dogum sonrasi iznimden mi kesilecek yani??? Kesilmez diye biliyorum...Ü
evet kadındoğumdan çalışır alıp başka bölümden istirahat alırım diyordum ama onu da çalışmadın sayıyorlarmış
Insallah canmGeçmiş olsun canım. Suyun bebeğin suyu olup olmadığına dair birşey söylemedi mi drun. Çok mu geldi ki su. İnşallah korktuğun gibi birşey olmaz zamanımda gelir kuzucuk.
Bende aynıyım bu ikinci benimde 3.5 yaşında oğlum var şimdi de kızım olacak inşallahSanırım grupta en ince ekonomik hesap yapanlardan biriyim :)))
Herşeyi didik didik araştırmadan almıyom.
Çingen ruhlu ivo :)))
Biraz önce izinlerle ilgili bir yazı okudum memurlar nette diyor ki çalışabilir raporu alındıktan sonra alınan izin rapor doğum sonrası izne eklenmez bu konuda bilgisi olan var mı rapor alacaktım 10 günlük hayallerim suya düştü
yazılar karıştı :) @Cesminaz83
Canım nasıl yatıcam ben ayaktamı uyuyacağım :) şaka bi yanada tekmelemesi rahatsız oluyor anlamına gelmiyormu? ayy vicdan yaparım benbilemedim şimdi nasıl yapıcam?
canım sol yan diye önerilmesinin nedeni sağ taraftan kalbi ve rahmi besleyen büyük bir damar geçmesi üstüne baskı uygulamamak için sağ ve sol yan uygun uyku sırasında (sırt üstü ve yüzüstü pek çnerilmiyor)
Ay cok hoooss.Teyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
"Sola yatınca hep tekmeliyor bu oglan beni, rahatsız oluyor sanırım dedim" dedim doktoruma. Yok oyle birsey, hareket etsin iste ne guzel dedi, ama mutlaka sola yatmalısın, kesinlikle sag yada sırtustu degil dedi. Cok kesin konustu.Ben de kesinlikle senin gibiyim. Kimse karısmasın. Ben fikir danısırsam soylesinler. Sadece ben bakayım ogluma. Hic yanımdan ayırmayayım.. Ama kayınvalidem de heyecanla dogmasını bekliyor, o bakacakmıs., baskasına gerek yokmus. Ben zaten 1yasına kadar kendim bakacagım dedim bir kez laf arasında, bozuldu uzuldu.. Niyetim uzmek degildi ama Ben bakıcam ben bakıcam deyince bilsin diye soyledim.. Arada esime de soyluyorum ki sonradan nerden cıktı bu demesin. Cunku annesi herseyimize karısıyor ve kdi istdigi olana kadar da ısrar ediyor. Iyı niyetli ama cok mudahaleci. O yuzden mumkun oldugunca cocugumu kendim buyutmek istiyorum, belli bir yastan sonra da krese gitsin diyorum. Bakalım neler olacak ileriki zamanlarda..
Beurer ft90 aldım. Daha önceden de bebek tartımız vardı beurer.. İyi marka oldugunu dusndugum için de yine beurer aldım. Gittigidiyordan, 120tlye, medisanayla yaklasık aynı fiyatlarda..
"Bilge"ye ne dersiniz? Kendi ismim diye demiyorum ama bence guzel isim :)
Maalesef calısabilir alınca tekrar istirahat raporu alamıyoruz, keske olsaydı ama mumkun degil. Ama kuruma gore izin kullanabilirsin belki, sormak lazım calıstıgınız kuruma. Benim calıstıgım kurum kullanamazsın dedi ama bir arkadasımın kurumu izin kullandırdı..
Sırtustu yada saga yatmak bebege giden kan akımını azalttıgı için onerilmiyormus, sola yatmak önemliymiş..
Canım nasıl yatıcam ben ayaktamı uyuyacağım :) şaka bi yanada tekmelemesi rahatsız oluyor anlamına gelmiyormu? ayy vicdan yaparım benbilemedim şimdi nasıl yapıcam?
Oyle bi sey yok diye biliyorum bn nerde okudun bi link atar misin? Sonucta dogum açısından uygun gordu doktor calisabilirz ama grip oldum aile hekimim 1 hafta rapor verdi 35.haftamda bu 1 hafta dogum sonrasi iznimden mi kesilecek yani??? Kesilmez diye biliyorum...
Bakalım az da kaldı aslında aman dur daha bişi yapmadımA Armaganhayat daha almadım canım önce mobilyaya karar verebilsem ona göre bakıcam işte :)
Geçmiş olsun cnm eczanede ped vardı onun için. İnşallah idrarda dediğin şey bende de oluyor karnım da hiç büyümedi bu ay. Kontrolü öne alsam iyi olucak sanırım.Slm kızlar herkese:)
Bugun moralim biraz bozuldu sabah
su gelmesi gibi bisey oldu dr a gittim
bende bebegimin kalp atısı ve suyu
normal gözukuyo dedi dr takibe alicaz dedi erken dogum riskine karşıda
ciger geliştirici igne wuruldum.önlem
amaçli yaptıgıni soyledi dr bunu.böyle
işte hic beklemedigim biseydi.yinede
bebegin suyu degildir diye umuyorum
ama tedbirli olmakta fayda var
hazirliklarida hızlandirsam biraz iyi olcak sanirim
çok güzel cnm ya keşke bende becerebilsem de yapsam Güle güle kullanın cnmTeyzeleeeeerrrrr koşun koşuuunnnnkızımın kapı süsünü bitirdim sonunda olmuş mu acabaaaaaa
Ay cok hoooss.
Bayiliyorum su hamarat hanimlara...
çok güzel cnm ya keşke bende becerebilsem de yapsam Güle güle kullanın cnm
Teşekkr ederm ca saol.Ilk iş o pedlerden gittim almaya ama eczanelerde bulamadim malesef dr a gittim sonrada.şühede olunca insan strese giriyo bence sende strese girme git dr a hic degilse için rahatlar.Bakalım az da kaldı aslında aman dur daha bişi yapmadım
Geçmiş olsun cnm eczanede ped vardı onun için. İnşallah idrarda dediğin şey bende de oluyor karnım da hiç büyümedi bu ay. Kontrolü öne alsam iyi olucak sanırım.
Canm hiç oyle bi testten bahsetmedi dr giresundayim ben ve hiç sanmiyorum burda oldugunuda o testin o kadar gelişmiş degil burdaki saglik kurumlari malesef özele gidiyorm ben ama ordada oldugunu sanmiyorm dr da hic bahseedi bundanmaheen benim de aynısı oluyordu bahsetmiştim yüzde doksan sonuç veren bir test var amnisure testi doktorum onu yaptı bana ve akıntı olduğu sonucuna vardı istersen ondan yaptır burda biraz pahalı 200 lira felan di ama siz batıda bir yerde iseniz 100 lira felan dır tavsiye ederim kesin sonuç veren bişey en azından için içini yemesin.
Benim de 10 gün geriden geliyormuş doktor kahvaltını erken yap dedi yapıyorum artık 8 de bakalım ise yarayacak mikızlar benım gobegım buyumuyor gibi gören hep oyle dıyor.30 haftalıgım .bıde 1 hafta geriden geliyor bebek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?