2017 Şubat Anneleri

Bilgisayar başında ödev yetiştirmeye çalıştığım bi pazar sabahından
(sabah deyip kendimi rahatlatıyom, daa zifiri gece oysaki )
Herkeşe meğrhabaağğğğ

Ayy helal olsun ivo sana.. ben bıraktım çalışmayı falan.. olmuyo yapamıyorum kafamı veremiyorum.. bi kaç dersim kalcak gibi sanki yarına görüşmem var hocamla ama ben ona hazırlancama rizeye gezmeye gitcem şimdi sen dengeyi koruyosun ne güzel..

Mesela hangisi ?

Her zaman değil canım. Doktor ne diyorsa o. Ben bebis ı iyi hissediyorum ya takıntım geçti bakıyorum da forumda çok var ben gibi o zaman diyorum normal bu baharcik takma. Ayın 22 sini bekliyecegim kısmet olursa tabi.
Kızlar buda 2 gün önceki göbüşüm
Bence gayet güzel bi göbüş. Normal geldi bana benim ki daha sarkık gibi.
Bende acımıyorum nedense içime sinsin istiyorum o dönemde kendimizi şımartma ihtiyacı duyarız büyük ihtimal bizim iyi hissetmemiz De önemli
He kiii doğru diyon azcık şımarık olalım. Kesinlikle anne psikolojisi ilk önemli unsur.hele çok bilimler olacak etrafta sağlam olmak gerekecek. Dönüm kadar beni mutlu edeni alıcam. Zaten inşallah jübile de yapmış oluyorum. Son gebelik içimde bişi kalmasın diyorum.

Turuncu anam 52 gün diyor ayyy çok güzel maşallah. Az kaldı kızlar o güzel günler de zamanında gelsin inşallah.
Sen nasıl oldun canim birax geçti mi sancıların

1 hafta öne alırsak son 45
Benim ağrılarım dikkat etmezsem devam ediyor canım.
Bütün gün oturmam gerekiyor ağrı olmaması için ama o da çocukla olmuyor işte.
Ev işlerini büyük oranda bıraktım artık.
Dikkat etmeye çalışıyorum işte

Tatlım son ders dönemindeyim 4 dersim var bu dönem ve artık kurtulmak için can atıyorum.
Hazır doğurmadan önce bitsin ki yeterlilikte zaten okuma olacağı için bebekle de yaparım onu.
Ama bebekle ödev yada makale yazabileceğimi hiç sanmıyorum.
Eğer ilk ders dönemim olaydı çoktan koyvermiştim nasılsa yarım kalacak diye ama şimdi yüzdüm kuyruğuna geldim artık çok zorlansamda sabrediyorum.
Sonnn 1 aayyy

Kızlar https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-5-li-p-bae-985693/ burada lohusa külotları var,fiyatı bana uygun geldi,size de haber vereyim dedim.. kargosu 6 tl mağazasından almak mantıklı ama ..

Bu kilotların ne işe yaradığını hala anlamadım
Depend alcam zaten külot şeklinde ped, o tek başına yeterli değilmiki?

En iyisini yapıyosun bence de benim daha ilk dönemim ondan rahatım demek ki allah yardımcın olsun canım kolay gelsin.. yeterliliği de en kısa zamanda halledersin inşallah..

Maşallah:)
Göbüsün çok aşagida degilki niye endişeleniyosn benimkide boyle:)
cnm endişelendiriyorlar valla ya ben farkında değilim yani kayinvalidem le eşim inmiş aşağı diyince tedirgin oldum azıcık

Merhaba lar kızlar hayırlı kandiller bu arada..
Bende bayadir yazamıyorum iş yoğunluğu nedeniyle ama takip ediyorum.bizde 32 haftalık olucaz 2gun sonra nasipse doktor çağırdı ama uzaticam 2 hafta kadar suanlik rahatim.ama benim.oglan artık ayaklarını ellerini resmen belli etmeye başladı topuğu bi dayiyo uyuşuyo resmen orası :) 29 haftalıkken gittik 1500 gr 40cm olmuş insan sabırsızlanıyo ama.bazende diyorum bu günlerin de tadını çıkarmak.lazim

kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu günün hürmetine evlatlarimiza sağlık sihhatli uzun hayırlı ömürler nasip eylesin...analı babalı huzur icinde büyümeyi nasip etsin...iyi insanlarla karşılaştırsın...ailesine vatanına milletine hayırlı bir birey olmayı nasip etsin...vah dedirtmesin ah dedirtmesin inşallah...

cnm endişelendiriyorlar valla ya ben farkında değilim yani kayinvalidem le eşim inmiş aşağı diyince tedirgin oldum azıcık
göbusun gayet top gibi havada benim ilk belirmeye başladığı andan beri hiç böyle havada olmadı hep aşağılarda normal yağ göbeği gibi yani hiç takılma bunlara sen

En iyisini yapıyosun bence de benim daha ilk dönemim ondan rahatım demek ki allah yardımcın olsun canım kolay gelsin.. yeterliliği de en kısa zamanda halledersin inşallah..

Canım benim çok sağol güzel dileklerin için...

Bana da aynısı deniliyor boşver

göbusun gayet top gibi havada benim ilk belirmeye başladığı andan beri hiç böyle havada olmadı hep aşağılarda normal yağ göbeği gibi yani hiç takılma bunlara sen

Inse bile hemen dogurcaksin diye bisey yok beklenende o degilmi zaten son haftalarda herkes inmesini bekliyo:)
Takmamak gerekiyo sanırım bebisler ne zaman geleceğini biliyor nede olsa hadı kızlar sizde atin göbüşlerinizi ben merak ettim neden atmiyo kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…