2017 Şubat Anneleri

Bana ilaç yazmadı ama kontrol altında sürekli düşme eğiliminde olursa başlarız dedi düşük olunca anneyi yipratiyor deniyor bebeğe zararı olmasında
canim senin tsh dusuktu herhalde... evet benimde dusmus ve tuhaf bir mide bulantisi yasiyorum... zaten halsizlik cabasi... bebegime bisey olmasinda ben raziyim herseye... ben doktora dedim dusuk olunca bebege bisey olurmu olur tabi dedi dahiliyeye gonderdi... nefret ettim doktorlardan .. gitsem noolcakki sanki son 1 ay kalmis... 3 lu ve 4 lu testlerde bisey cikmamisti sukurler olsunki ... rabbime emanet.. gercekten devletteki doktorlardan ve omasa basinda oturup barkod cikaran hatunlardan nefret ediyorum... aldiklari para helal degil %85 inin... hepsi manyak... gecen gun gittim kafam bi dunya olmus barkod cikaran gerizekaliya diyorumki gin verebiliyosun lutfedip cevap verdi ocak 10 zaten siksam 10 gun sonra dogurcam ... ama bi cevap verisi var bi kedi bulup suratinin ortasina tirmik arttirmak geldi icimden odadan cikiyom hanim hanim kapiyi kapat dedi banaki ben onu dovmeyi dusunuyom bide kapi kapatcam inadina araladim donsun gotu manyagin... kaldirsin kicini kapatsin kapiyi.... ayyyy ben nekadar sinirliyim boyle yaaa .. ama yemin ederim butun manyaklar beni buluyo....

valla bi dogum yapsakda su gerizekali insanlardan kurtulsak... gecenlerde haberlerde hemsireyle kavga eden bir hatun vardi cok sevdim onu... hepsi degil ama inanin yuzde 85 i dayaklik... birini dovsemde hincimi alsam.. kimine giderim konusmaz .. kimine giderim uyur ultrason kagidimi makinadan ben koparirim.. kimine giderim sadece kafasini olcer gider zibarir yatar.. kimine giderim cok kolay oldugu halde gun vermez... ve ben susuyorumki isimi yapsin yok artik su son 2 aydir bende onlara savas actin isimi hallettirip kavga edip cikiyom ben sinir olucagima onlar sinir oluyo ohhhhhhh canima degsin... gerizekalilar..

Kızlar donence ve Bebek telsızı alan yada araştırma yapan var mı acaba?

ben dönenceyi tiny love sihirli dönence, telsizi de motorola mbp36s aldım. aslında bizim ev çok küçük, 2+1 ev, telsiz lazım değildi bence ama yazın izinli olacağım ve yazlıkta kalacağım, orası da 3 katlı ve genelde bahçede oluyoruz, o yüzden lazım olacak diye düşündük, indirimi denk gelince aldık. evde denediğimiz kadarıyla görüntü ve ses kalitesi çok iyi, parazit yapmıyor, tavsiye üzerine almıştım zaten, memnunum diyebilirim düşünürseniz.

Hayırlı kandiller hepinize
Allah bütün dualarımızı kabul etsin ve bütün şehit ailelerine peygamber sabrı versin. Bu güne erişmek yine onlarcasına nasip olmadı vicdansızlar yüzünden. Evlerinde bekleyen eşleri, baban birazdan gelecek diye avuttukları evlatları vardı..bugün el öpmeye bekleyen anneleri...bugün uyuyup dinleneceklerdi belki. O yere savrulmuş kasklar gitmiyor gözümden. Allahım kahhar isminle kahret yarabbim

Joker de mbp33 motorola 499 dan 299 a dusmus sız fıyat olarak ne kadara almıstınız donence de fısher düşünüyordum ama tıny love muzıklerı daha iyi dıye yorumlar gordum sızde mı o sebeple tercıh ettınız

Nasıl tatlısın sen öyle
Maşallah
Bi de yakınıyorsun kilo aldım diye hiç de bile bak ne güzel olmuşsun

Benim de öyle oldu bu hafta
Bakına gibi hissediyorum
Evlat da tekmeliyor dalgalanıyor bi rahat durmuyor

Merhaba kızlar Doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyor musunuz hangi markaları öneriyorsunuz
Kesinlikle evet
Abdominal korse alacağım medikalden

Acil değilse yılbaşı indirimini bekle derim
Mesela telsiz için

Kızlar buda 2 gün önceki göbüşüm
Pijama altın çok güzellll

teyzeler bu da benim oglusumun kapi süsü nasil olmus
Güle güle kullansın çok güzel

prego cosmos aldım ben yummy modeli de hoş bir göz at istersen tavsiye ederim

Yummy lila aldım

bizimki mbp36s modeli, indirimde 599a düşmüştü ama bi gece tesadüfen hepsiburada'da sepette ekstra %20 indirim dek geldi o sayede 480'e aldık. tiny love dönenceyi de aynı gece ekstra indirimli almıştık o da 167 liraya gelmiş şimdi baktım sipariş geçmişinden. ben de fisher price ve tiny love arasında kalmıştım, youtube'den ürün videolarını açtık, ikisini de çekip koyanlar olmuş siz de bakabilirsiniz, eşim fisher price'ın sesine sinir oldu:) tiny love'ın daha çok müziği var, bi de zamanla sadece abajur, sadece projeksiyon, gece lambası gibi parçalara ayırıp kullanılabildiğinden daha uzun kullanırız diye umduk, indirim de denk gelince ikisinin fiyatı aynı gibi oldu aldık gitti. tavsiyem arada hepsiburada'yı yoklayın, kampanyalar sayfasında geçici olarak bazı satıcıların ürünlerinde ekstra sepet indirimi oluyor denk getirirseniz çok uyguna geliyor pahalı şeyler.

Kızlar çok moralim bozuldu ya..bebeğe hicbir şey ormemistim geçen hafta burda attığınız kenarı düğmeli örgü battaniye vardı ya ondan örmeye başladım hevesle..bugün öğrendim ki gorumcem aynısının aynı renginden örmüş okuldan gelip hevesle alıyordum elime karnıma tutup seviyordum ama şimdi tüm hevesim kacti

fazla battaniye göz çıkartmaz:) sizin el emeğinizin yeri başka olacaktır nasıl olsa:)

Cok tesekkur ederım kararsızlıgım gıttı sayenızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…