- 23 Aralık 2012
- 7.743
- 51.801
- 748
çok önemli bi bilgi canım bu ilk kez duyuyorum ben hep geç kahvaltı yapardım sabah sadece süt içerdim kalkıp doktor erken kahvaltı yap demişti. şimdi senin dediğini mantıklı buldum.daha çok dikkat etmeliyiz demekki öğün saatlerine.cok teşekkürler canimÖncelikle geçmiş olsun canım. Yaşadığını yaklaşık 3-4 haftadır bende yaşıyorum ara ara. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi akıntı olacağını düşündüğüm için. Her kontrolümde de suyun normal olduğunu söylüyor. İnşallah seninde normal akıntıdır. sıkıntı yaşamazsın
Arkadaşlar 20li haftaların ortasında bizde 1 hafta geriden geliyorduk. 2 hafta sonraki kontrole kadar akşamları yatmadan önce muzlu süt yapıp içtim. Atladığım günlerde olmaına rağmen, 2 haftada aradaki farkı kapatıp 2 günde öne geçmişti. öneririm. Çalışıyorsanız ve imkanınız varsa mutlaka öğün yemeklerinizi evden götürün derim. birde öğünlerinizi saatli yapın bu hem bebeğinizin anne karnındaki gelişimi hemde ilerde oluşturacağı düzen için önemli bi detaymış.
benimki o kadar sert vurmuyor cnm bu haftadan sonra guclenirmi bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım üzülme önlem amaçlıdır sıkma canını.Slm kızlar herkese:)
Bugun moralim biraz bozuldu sabah
su gelmesi gibi bisey oldu dr a gittim
bende bebegimin kalp atısı ve suyu
normal gözukuyo dedi dr takibe alicaz dedi erken dogum riskine karşıda
ciger geliştirici igne wuruldum.önlem
amaçli yaptıgıni soyledi dr bunu.böyle
işte hic beklemedigim biseydi.yinede
bebegin suyu degildir diye umuyorum
ama tedbirli olmakta fayda var
hazirliklarida hızlandirsam biraz iyi olcak sanirim
Ben de aynı durumdayım artık korkuyorum acaba ben ona zarar veriyor muyum diye ..biz de 32+3 uzGünaydınlar..
32 +5 olduk
Bu haftalarda bebeğin hareketleri çok canımı yakmaya başladı.
Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama hazırlıklı olun
Canım vuruşları sert değil ama dönme hareketleri filan oluyor.Kolunu ,ayağını dayayıp ittiriyor gibi,onlar canımı iyice acıtmaya başladı.Hatta ayağını dayadığı yere geri basınca sert kemik hissediyorum :))
Malesef benim kocamı anlattın çekilmiyor böyleAyrıca şu hamile eş sendromunu kabul etmiyorum ben,öyleyse eşimin tavrının herkese karşı ayni olması lazım.
Dili birtek bana uzun,kendi kardeşlerine annesine gayet normal davranıyor. Ve hamileliğimde çok stres yaşadiğim için acaba kızım çok yaramaz sinirli falan olacak diye endişeleniyorum
Bende Az kaldı oyüzden seviniyorum. Sinirlenip üzüldüğümde bebeğe zarar verdiğimi düşünüp 2 kat vicdan yapmayacağım en azındanMalesef benim kocamı anlattın çekilmiyor böyle
Ay ruyana cok guldum iyice kafamiz bi dunya olmaya basladigünaydın millet
30+5 ten bildiriyorum bel ağrısı beni mahvediyorgece boyunca sola yatmışım sol tarafım çürüdü resmen önceki haftalarda fark etmeden yönümü değiştiriyordum ama artık mümkün değil dönerken çok zorlanıyorum kalkarken de biri beni çekse ne güzel olur koca karnımla şekilden şekle giriyorum. ani hareket yaparsam karnıma sancı saplanıyor.
gece de saçma sapan rüyalar gördüm araba sürerken stop ettim kalkamadım diye yabancı adamlar gelip beni dövüyordubu nasıl bir bilinç altı acaba
evetttt ben de hissediyorum dizi ya da dirseği olduğunu düşündüğüm bir yer var birkaç gün dayadı orasını bana pozisyon da değiştirmedi günlerce sert kaldı orası
Masalah Can'ım bebeğine .. döner inşaz önce kızımın 32. hafta randevusuna gittim. bugün 32+1'im ve çalışabilir raporumu aldım. bebek 43 cm, 1909 gr olmuş. hala doğum pozisyonu almamış. ama şu anki yamuk yumuk duruşu doğum kanalına girmeye hazırlık pozisyonu, 38e kadar döner dedi doktor. erken doğum için herhangi bir belirti yok, bir daha 3 hafta sonra gel dedi.
Rüyana bende çok güldüm acayip bu hamilelik yagünaydın millet
30+5 ten bildiriyorum bel ağrısı beni mahvediyorgece boyunca sola yatmışım sol tarafım çürüdü resmen önceki haftalarda fark etmeden yönümü değiştiriyordum ama artık mümkün değil dönerken çok zorlanıyorum kalkarken de biri beni çekse ne güzel olur koca karnımla şekilden şekle giriyorum. ani hareket yaparsam karnıma sancı saplanıyor.
gece de saçma sapan rüyalar gördüm araba sürerken stop ettim kalkamadım diye yabancı adamlar gelip beni dövüyordubu nasıl bir bilinç altı acaba
evetttt ben de hissediyorum dizi ya da dirseği olduğunu düşündüğüm bir yer var birkaç gün dayadı orasını bana pozisyon da değiştirmedi günlerce sert kaldı orası
32+1 demi alıyoruz 32+0 da mı çok fark ediyor mu acaba ?az önce kızımın 32. hafta randevusuna gittim. bugün 32+1'im ve çalışabilir raporumu aldım. bebek 43 cm, 1909 gr olmuş. hala doğum pozisyonu almamış. ama şu anki yamuk yumuk duruşu doğum kanalına girmeye hazırlık pozisyonu, 38e kadar döner dedi doktor. erken doğum için herhangi bir belirti yok, bir daha 3 hafta sonra gel dedi.
32+1 demi alıyoruz 32+0 da mı çok fark ediyor mu acaba ?
vuruşlar bi kaç haftadır çok acıtıyor. en çok da bi yerlerini dayayınca canım çok yanıyor. alan daraldıkça daha çok canımız yanacak galiba.Canım vuruşları sert değil ama dönme hareketleri filan oluyor.Kolunu ,ayağını dayayıp ittiriyor gibi,onlar canımı iyice acıtmaya başladı.Hatta ayağını dayadığı yere geri basınca sert kemik hissediyorum :))
Sen bi de bana sor her dayandığında eşşek diyorum çocuğaYine Uykusuz bir geceden sonra Günaydın herkese
TuRuNCu benimkide acıtıyor dönüyor falan,bazen kızıyorum ona:)) Birde çevredekiler ohooo doğur gör zorluğu falan diyip iyice sinirimi bozuyorlar. Sürekli korkutmaya yönelik hep bizim insanlarımız
ben ferrum fort kullanıyorum 2 aydır. kanımı çok da yükseltmedi sanki. 11.1di başlangıçta şimdi 11.5. doğuma kadar 12 yi bulsam bari. o kadar da dikkat ediyorum yoğurtla demir içerikli yiyecekleri yememeye. demekki bünye ancak o kadar yükseltebiliyor.Ferum fort ve devit 3 ampul kullananınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?