Kızlar kıyafetler yıkand mi . Erken değil dimi biz bugün yikadik
Ben hastane cıkıslarını yıkadım bavulu hazırlıycam hafta ıcı dıgerlerını bence erken degıl ya etrafımda 32 de bütün hazırlıkları bıtmısler var bazen gec mı kaldım diyorumKızlar kıyafetler yıkand mi . Erken değil dimi biz bugün yikadik
Nasıl tatlısın sen öyle
Maşallah
Bi de yakınıyorsun kilo aldım diye hiç de bile bak ne güzel olmuşsun
Benim de öyle oldu bu hafta
Bakına gibi hissediyorum
Evlat da tekmeliyor dalgalanıyor bi rahat durmuyor
Kesinlikle evet
Abdominal korse alacağım medikalden
Acil değilse yılbaşı indirimini bekle derim
Mesela telsiz için
Pijama altın çok güzellll
Güle güle kullansın çok güzel
Yummy lila aldım
Bende bu hafta yikayacagim insallah zamani geldi artik hazir durmasi en iyisiKızlar kıyafetler yıkand mi . Erken değil dimi biz bugün yikadik
Kızlar kıyafetler yıkand mi . Erken değil dimi biz bugün yikadik
Koku vardir dalan da bebek kokusu gibi saf temiz,dalan kullandim daha once bebek deterjanlarinda yogun koku olmuyor zaten rahatsiz eder yoksaDalan roxy aldım herkes cok memnun dıye fakat hıc koku yok sız ne kullandınız acaba
YıkamadımKızlar kıyafetler yıkand mi . Erken değil dimi biz bugün yikadik
Sağlıcakla gidin kızın inşaallahEki Görüntüle 1923676 Eki Görüntüle 1923677 Eki Görüntüle 1923679 Eki Görüntüle 1923680 Eki Görüntüle 1923682 Eki Görüntüle 1923683 şimdiye kadar aldıklarım bunlar kızlar
Bende 32deki kontrolden sonra düşünüyorum yıkamayıYıkamadım
Pazar sınavım var
Sonraki hafta sonu inşallah
3-6 aya girmekten bi iki urin aldıktan sonra vazgeçtim yaza denk gelecek çünkü şuan piyasada yazlık urun çok yok. Kolsuz zıbın bile bulamadım bi iki tane daha almak istiyordum aslında.Gayet iyi bence simdilik
aminn cümlemiz inşallah hayırlısıyla sağlık sihhatli vakti zamanında inşallahSaglg
Sağlıcakla gidin kızın inşaallah
bir de bakalım nasıl doğacak lar gelişimleri nasıl olacak sonra zamanla alınır az az çıkamasak bile iminternetten alırız3-6 aya girmekten bi iki urin aldıktan sonra vazgeçtim yaza denk gelecek çünkü şuan piyasada yazlık urun çok yok. Kolsuz zıbın bile bulamadım bi iki tane daha almak istiyordum aslında.
teşekkür ederim:) bazı yerlerde daha uyguna bulmuştuk aslında ama sonradan dolar yükselince baktık hepsi uçtu, ebebekte hala aynı olunca aldık direk. hatta yoktu gaziantepten getirdiler.Aa iyiymis bn baktm baya indirim bulabilir miyim diye ama en uygunu 650ydi. Beklicem bakalim indirim olur inşallah...
Siz de gule gule kullanin insallah
ben de yıkamadim 32 hafta bitsin yıkayıp ütülerim kismetse bu arada ben de deterjan daha almadım dalan mi dalın mi ne alcam kararsızım.Kızlar kıyafetler yıkand mi . Erken değil dimi biz bugün yikadik
benim de boyum uzun geldi herhalde göbek kısmı göbeğin aşağısına denk gelmiyor da karnımı kesiyor gibi rahatsız ediyor aşağı indiriyorum baya o zaman da boynum bi garip oluyorBen bebek arabasını listeye bile almadım şimdilik.
Zaten şubat çocuğu, buz gibi havada bebek arabasını napcam, nisana kadar pusette idare eder.
Nisanda falan alırım.
Zaten o aralar bez vs. temizlik malzemeleri dışında giderimiz olmaz, gönül rahatlığıyla iyi bi model alabilirim :))
Şimdi herşey üstüste geldi bi de ona bütçe ayırmıcam oyüzden
Eşinin uyyabilmesi de bi nimet canım.
Benimki resmen civciv uykusu uyyo, tık desem uyanıyo, insanı strese sokuyo
Akşam uyumadan onun stresi basıyo beni, acaba bu gece kaç kere wc.ye kalkarım, naapsam da gece dönüp durmasam da onu da uyandırmasam.....vs vs..
Ben okadar hesap yaparken dün gece diyoki: bu gece nolur uyanma çok yorgunum, istersen karşılıklı kanepede yatalım en azından yatağa girip çıkmandan uyanmam..
Dedim olmaz, şimdiden oyunbozanlık yapma
Şükürki bu gece ilk defa biraz önce uyandım da üstümden büyük yük kalktı, darısı diğer günlere ve tabi tüm uykusuzlara
Ya bende aldım ama kullanamıyom.
Yani bel göbek kısmı güzel ama boyun kısmı rahatsız etti, normalde boynum için ortopedik yastık kullanıyom sanırım oyüzden boyum tutuldu bunla.
Seninki de şu kocaman u şeklinde olanlardan demi? 5 bölgeli destek yastığı diye geçiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?