ben dalin aldım mis gibiben de yıkamadim 32 hafta bitsin yıkayıp ütülerim kismetse bu arada ben de deterjan daha almadım dalan mi dalın mi ne alcam kararsızım.
benim indi canım 2 gündür farkediyoruzKızlar karinlariniz aşağı indi mi ? Dün kayinvalidem karnin aşağı inmiş doğum yakın dedi banaeşime sordum oda bende farkettim bi kacgundur inmiş aşağı dedi
ben aldım canım bunlardan. kullanışlı olur inşallahKızlar https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-5-li-p-bae-985693/ burada lohusa külotları var,fiyatı bana uygun geldi,size de haber vereyim dedim..kargosu 6 tl mağazasından almak mantıklı ama ..
Canım indi diyorsun Bu nefes Almanca bir değişikliğe yol açtı mi Yani öncesi nasıldı indikten sonrası Nasıl ve acaba bebeğin döndüm ü :) biliyormusunbenim indi canım 2 gündür farkediyoruz
kızlar mama konusunda ne düşünüyorsunuz bu konuda araştırma yapan ya da tecrübeli olan varsa bi fikir verin lütfen
Nasıl tatlısın sen öyle
Maşallah
Bi de yakınıyorsun kilo aldım diye hiç de bile bak ne güzel olmuşsun
Benim de öyle oldu bu hafta
Bakına gibi hissediyorum
Evlat da tekmeliyor dalgalanıyor bi rahat durmuyor
Kesinlikle evet
Abdominal korse alacağım medikalden
Acil değilse yılbaşı indirimini bekle derim
Mesela telsiz için
Pijama altın çok güzellll
Güle güle kullansın çok güzel
Yummy lila aldım
Canım aldıkların çok güzel ama hep pembeli ürünler almışsın ikinci oğlan olursa yandın daha çok beyaz kırmızı sarı yeşil gibi ara renkli ürünler alaminn cümlemiz inşallah hayırlısıyla sağlık sihhatli vakti zamanında inşallah
Günaydınnnn
Eşimi geçirmeye kalkasım tuttu, gidip kustum içim kalktı yataktan çıkınca
Sabah sabah 30. Haftada hiç hoş değil
Hipp düşünüyorum
Kendime de humana still tee
Annem bende sma kullanmış fakat şuan en doğal olanı hipp
İlk günler takviye gerekebilir ya da süt olmayabilir o zaman kullanacağım marka bu
hadi yaabenim indi canım 2 gündür farkediyoruz
benimki o kadar sert vurmuyor cnm bu haftadan sonra guclenirmi bilmiyorumGünaydınlar..
32 +5 olduk
Bu haftalarda bebeğin hareketleri çok canımı yakmaya başladı.
Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama hazırlıklı olun
Günaydınlar..
32 +5 olduk
Bu haftalarda bebeğin hareketleri çok canımı yakmaya başladı.
Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama hazırlıklı olun
öncelikle geçmiş olsun canım bugünlerde benim de sabahları midem bulanıyor ve iştahsızlık var oysaki tam tersi olur sanmıştım. mama için ben de olur olmaz belki emer belki emmez belki sütüm olmax diye almayi düşünüyorum ben de hipp düşünüyorum ama hipp önermeyen ann işler var bi araştırıp karar vermek lazım demekkiGünaydınnnn
Eşimi geçirmeye kalkasım tuttu, gidip kustum içim kalktı yataktan çıkınca
Sabah sabah 30. Haftada hiç hoş değil
Hipp düşünüyorum
Kendime de humana still tee
Annem bende sma kullanmış fakat şuan en doğal olanı hipp
İlk günler takviye gerekebilir ya da süt olmayabilir o zaman kullanacağım marka bu
Öncelikle geçmiş olsun canım. Yaşadığını yaklaşık 3-4 haftadır bende yaşıyorum ara ara. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi akıntı olacağını düşündüğüm için. Her kontrolümde de suyun normal olduğunu söylüyor. İnşallah seninde normal akıntıdır. sıkıntı yaşamazsınInsallah canmBilemeyiz şu anda bebegin suyumu degilmi dedi takip edicez azalma oluyomu diye dedi usg yapti ölçumde normal cıkti ama zaten 11 gibi oldu 1 gibide ben dr a gittim.çok fazla degildi ama şöyle anlatayim lavaboya gidiyodum giderken bi ıslaklik hissettim akar vaziyette degil ama elimle çamaşırima dokundum ıslak elimde ıslandi yani öyle olunca bilemedim dr a gittim sonrasıda anlattgim gibi işte
kızlar benım gobegım buyumuyor gibi gören hep oyle dıyor.30 haftalıgım .bıde 1 hafta geriden geliyor bebek(
Benim de 10 gün geriden geliyormuş doktor kahvaltını erken yap dedi yapıyorum artık 8 de bakalım ise yarayacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?