2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun dikkat et.. şükür bebiş iyiymiş.. sıkıntı olmaz inşallah

Çok çok geçmiş olsun yaa

çokk geçmiş olsun canım allah şifa versin bebeğinde bişey olmasın da sen sıkarsın dişini hayirlisiyla doğum da olunca daha da dikkat edersin yine de olumlu düşünmeye çalış

Kaçıncı haftada izne ayrilacaksin?

Kizlar ciger yiyeniniz varmi?bebeğe iz yapar diyorlar gerçekten dogrumu?hamileligin boyunca hic yemedim cigeride seviyorum sizce yemelimiyim ?
Ciğerin fazlası zarar canim. Bol miktarda a vitamini olduğu için vücut absorbe edemiyormuş. az miktarlarda sorun olmaz.

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin. yapacağın doktorun tavsiyelerini getirip doğuma kadar kendini idare etmek.

Herkese çok teşekkür ederim
Şimdiye kadar hiç ağrım rahatsızlığım olmadı sadece hamurişi sonrası mide yanması yaşadım ama o da bir çok kişinin ortak derdi.
İnsan ameliyat geçirmek zorunda olduğu için üzülüyor elbette ama ne yapalım Allah dermansız dert vermesin.
Kadın doğumda hemen ameliyat falan dedikleri için çok korktum şuan duruma biraz daha alıştım
Hayatım boyunca hiç çok zayıf olmadığım için diyet yapmak da değişik olmayacak napalım safra kesesi çıkınca biraz daha eksik çıkarım tartıda :)
Umarım taşlar alınana kadar durduğu yerde durur da acil ameliyatlık olmam

Çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun cnm doktorun dediklerini uygula bence bebis iyimiş zaten maşallah şunun surasinda doğuma bişey kalmadi inş doğum sonrasına erteleyebilirsin ameliyatı çok geçmiş olsun tekrar...

Geçmiş olsun dikkat et.. şükür bebiş iyiymiş.. sıkıntı olmaz inşallah

Çok çok geçmiş olsun yaa

çokk geçmiş olsun canım allah şifa versin bebeğinde bişey olmasın da sen sıkarsın dişini hayirlisiyla doğum da olunca daha da dikkat edersin yine de olumlu düşünmeye çalış

Cok gecmis olsun doguma az kaldi insallah en az aciyla atlatirsin, dogumdan sonra tedavin her sekilde olur hic merak etme..

1,bebiş sezaryen oldum 2,bebeğim yıne sezaryen şiddetle tavsıye ederım arkadaşlar korkulacak hiç bişi yok

kızlar bnm gibi bebeğini çok rahatsız eden var mı? fazla hareket etmeyince elimle dürtüyorum...:)tepki veriyor sonra acaba uyuyormuydu diye vicdan yapıyorum:) pimpirikli anne

kızlar bnm gibi bebeğini çok rahatsız eden var mı? fazla hareket etmeyince elimle dürtüyorum...:)tepki veriyor sonra acaba uyuyormuydu diye vicdan yapıyorum:) pimpirikli anne
ben allaha şukur olsun tabıkı aşırı oynamasından rahatsızım gobegım bı o yana bı bu yana uzuyor acıtıyor sığmıyor yerıne.gece uyandırıyor çok rahatsızım ama canı sağolsun.suyu patlatıcak dıye odm kopuyor

1,bebiş sezaryen oldum 2,bebeğim yıne sezaryen şiddetle tavsıye ederım arkadaşlar korkulacak hiç bişi yok

Normal doğum asla yapamam zaten.. o yüzden bekarlığımdan beri bi gün doğurursam kesin sezeryan dedim durdum. Yıllardır da fikrimi değiştirecek bişey olmadı.. inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız..

Bende canımı çok yakınca ayağını çok ittirdiği yeri hafifçe itiyorum bi daha vuruyo şapşik çocuk:)) şimdiden bi anneye karşı gelmeler falan işimiz var :)) sonra da pişman oluyorum ne istiyosa yapsın dürtüklemesene şu çocuğu diye:)

Evet ya bende bazen diyorum sığdıramıyorum heralde içime azıcık sakin olsa niye sakin diye korkuyorum ama aşırı hareketleri de ayrı korkutuyo bi ortasını bulamadım zamanını beklesin sağlıkla gelsinler de acıtsınlar razıyız..

Canım oğluma doğum yaptığımda 4bli çalışandım 38+5de doğum yaptım kalan 10 günümü doğum sonu ma ilave ettiler 37ye kadarda çalışmıştım

hahah:))) çok şirin ya . sorma banada tekme atınca , annneye vurulurmu hiç diyorum:)

Kızlar ızne ayrılan varmı yoksa calısıyormusunuz

Rahat bırak kız çocuğu..
Şimdi sen onu dürtüyorsun ,doğduktan sonra da o seni dürter "annem uyuyormu acaba"diye ,ödeşmiş olursunuz

Çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyat hemen gerekmez. Ben de kum döküyorum bir kaç gündür. Doktorum şunu yeme vs. demedi. Ama nette araştırdığım kadarı ile kum ve taşı tetikleyen sizin yazdıklarınız ile aynı. Ben çikolata çok yiyorum. Onu kestim. Yumurta vs onları da mı azaltsam acaba ? Çok şükür bebeklerimiz etkilenmiyor. Allah beterinden sakınsın.

Aa çok geçmiş olsun olsun artık yerine takviye birşey bulmaya çalışırsın yada bebek depodan tüketir zaten sıkma canını

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun antepte

hatem e gidiyorum canım nazan özdemir e sen?

Ben de de şimdilik birşey yok ama kaşınıyorum çok Sadece Onu mu sürüyorsun Peki Bende alırım :)

bazen lierac bazen bu kremi ama kaşıntılarım geçti çok şükür inşallah çatmayız

canım çok geçmiş olsun. proteini etle alırsın ameliyat da mümkün olduğunca geç olur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…