2017 Şubat Anneleri

yaa çatı muayenesi benim en gerildiğim şey şu anda ciddi misiniz
Can'ım ne söylesem bilemedim. Bazı arkadaşlarım çok rahat geçti. Aslında saniyelik bişey. Kendimi hep kasarım ben. acı eşiği çok önemli. Düşünme. Ben ilk duyduğumda araştırdığımda arkadaşlarım hiç acımadı dedi. Ben O kadar rahat edemedim. yolun sonuna geliniyor. Mucizemiz var biraz sıkıntı olucak, kolayca atlatılır

ben yaptırdım 2 hafta once kan ve şeker şekerım yuksek cıktı bu cts de baya bı test ıstedı 500 tl tutuyo ıcınde 4 tane nst var oyle paket aldım yaptırcam troıde falan hepsıne bakılıcakmış
İstediği tahlilleri muhtemelen sağlık ocağıda yapıyordur. Oyle yüksek fiyat vermektense sağlık ocagında yaptırsan. Sağlık ocagının yapmadıgını hastanede yaptırsan. 500 tl gerçekten fazla para.

yaa çatı muayenesi benim en gerildiğim şey şu anda ciddi misiniz
9 ayı doldurdum alttan muayene edecektı gıttım bende 4 cm acık dedı dırek yatış yapıcaz dedı baktıgında ama sorun vardı çatı darlığı vardı rahmın acılsada normal doğum yapamazsın dedı ve ertesı gunu dogum yaptım sezaryenle.hiç sıkılmanıza gerek yok dr rahatlatıyo ınsanı

evet sağlık ocagının yaptıgı var yarı yarıya ama kalanı yaptırmaya gttıgımde fıyat yıne cıkıyor300 cıvarı bırde tek nst 40 lıra imiş ıcınde 4 tane olması cazıp geldı sağlık ocagına gtmeyecegım

Fullialein çok geçmiş olsun canım.
Annem de safradan ameliyat oldu.
Ve çok rahat geçti, göbek deliğinden girip yaptılar, hiç bıçak yarası vs. acısı olmadı.
Hemen iyileşti çok şükür.
Sen de kolaylıkla atlatırsın inşallah canım

Kızlar bu arada gece wc.ye benim gibi çok sık kalkanlara bi çözüm buldum.
Yatmadan önce son kez wc.ye girdikten sonra ve artık uykuya hazır hissettiğimizde karnımızı bi şalla sarıyoruz, ama rahat bi şekilde.yani önemli olan o bölgenin gece boyu bi kaç derece daha sıcak kalması.
Böylece benim gibi 2 saate bi wc.ye kalkanlar için süre uzuyo.
Yani 4-5 gün denedim, 5 saat falan deliksiz uyudum o sayede.
O bile kâr şu uykusuz günlerimizde demi :))

Günaydın herkese ,32+3 üm dün kontrol vardı kilosu 1950 mis az gbi geldi geçen de sağlık ocağında ebe dedi yediklerine dikkat edersen 2800 felan doğar dye 3 ustu olsa rahat edersin ama dedi az mı bu sizce

Günaydın herkese ,32+3 üm dün kontrol vardı kilosu 1950 mis az gbi geldi geçen de sağlık ocağında ebe dedi yediklerine dikkat edersen 2800 felan doğar dye 3 ustu olsa rahat edersin ama dedi az mı bu sizce
3 UZERINE DOGRU GITTIMI RAHATSZLIK HAT SAFADA OLUYOR.KILOSU IYI BNCE

haftanla sadece 50 gr fark var abartmışlar normal yediklerine dikkatle gayet 3300u görürsün takma hiç

Günaydın kizlar besik alanlar nereden besik aldınız?bide hastaneye gidecek cantada olmasi gereken ihtiyaç listesi yazarmisiniz eksiklerim varmi bir bakayım

kızlar ben yanıyorum yaaa inanılmaz sıcaklıyorum ... klima felan açılınca afakanlar basıyor yarım kollu geziyorum . mersin bugun 1 dereceydi yarım kol üstüne hırka ile çıktım millet delirdiğimi düşünüyor:) genel olarakdayazdan nefret eden soğuk havayı seven biriyim . yazın herhalde bunalıma girerdim bu haftalarda yazı geçirseydim.. bnm gibi sıcaklayan varmı?

Kizlar selamun aleykum oncelikle nasilsiniz bayadir giremedim nete herkes iyidir umarim bioil catlak kremi hakkinda cok sey duydum gercekten yok ediyomu catlaklari benim gobusum yol haritasi gibi soylemesi ayiptir baya asaya kadar bikini bolgesine kadar indi catlaklar en cokta oralar kasiniyo ve badem yagi kullandim gecmedi acaba bana bi akil verecek var mi ve eczanede ne kadar bu kremler

bundan sonra her hafta ortalama 250 gr alır bebeğin 7 hafta kaldığını düşünürsek 3500a çok rahat yaklaşır üzülme bnmde seninkinden sadece 200 gr felan fazlaydı..proteine yüklen bu aralar:)

aleyküm selam...bnm göbişte yok ama bacak ve göğüsler çokta olmasada çatladı.. bn inanmıyorum hiçbirşeyin engelleyeceğini yapı meselesi gibime geliyor bnm

Günaydın kizlar besik alanlar nereden besik aldınız?bide hastaneye gidecek cantada olmasi gereken ihtiyaç listesi yazarmisiniz eksiklerim varmi bir bakayım
günaydınn ben beşik almadım direk karyola
en az 10 tane bez
2 takım yeni doğan kıyafeti
ıslak mendil
bebek battaniyesi
ağız silme mendilleri
omuz bezi
bebeği taşımak için puset
emzik

sizin için önden açılan pijama takımı
iç çamaşırı
hasta bezi
çorap
terlik
göğüs ucu kremi
ne olur ne olmaz göğüs pompası varsa
göğüs pedi
kişisel malzemeleriniz işte kozmetik diş macunu tarak vs

geçmiş olsun canım. inşallah bir süre ertelenebilir. yumurta yerine et vb. şeyler de yiyebilirsin hiç kafana takma.

Tesekkurler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…