Can'ım ne söylesem bilemedim. Bazı arkadaşlarım çok rahat geçti. Aslında saniyelik bişey. Kendimi hep kasarım ben. acı eşiği çok önemli. Düşünme. Ben ilk duyduğumda araştırdığımda arkadaşlarım hiç acımadı dedi. Ben O kadar rahat edemedim. yolun sonuna geliniyor. Mucizemiz var biraz sıkıntı olucak, kolayca atlatılıryaa çatı muayenesi benim en gerildiğim şey şu anda ciddi misiniz
İstediği tahlilleri muhtemelen sağlık ocağıda yapıyordur. Oyle yüksek fiyat vermektense sağlık ocagında yaptırsan. Sağlık ocagının yapmadıgını hastanede yaptırsan. 500 tl gerçekten fazla para.ben yaptırdım 2 hafta once kan ve şeker şekerım yuksek cıktı bu cts de baya bı test ıstedı 500 tl tutuyo ıcınde 4 tane nst var oyle paket aldım yaptırcam troıde falan hepsıne bakılıcakmış
9 ayı doldurdum alttan muayene edecektı gıttım bende 4 cm acık dedı dırek yatış yapıcaz dedı baktıgında ama sorun vardı çatı darlığı vardı rahmın acılsada normal doğum yapamazsın dedı ve ertesı gunu dogum yaptım sezaryenle.hiç sıkılmanıza gerek yok dr rahatlatıyo ınsanıyaa çatı muayenesi benim en gerildiğim şey şu anda ciddi misiniz
evet sağlık ocagının yaptıgı var yarı yarıya ama kalanı yaptırmaya gttıgımde fıyat yıne cıkıyor300 cıvarı bırde tek nst 40 lıra imiş ıcınde 4 tane olması cazıp geldı sağlık ocagına gtmeyecegımİstediği tahlilleri muhtemelen sağlık ocağıda yapıyordur. Oyle yüksek fiyat vermektense sağlık ocagında yaptırsan. Sağlık ocagının yapmadıgını hastanede yaptırsan. 500 tl gerçekten fazla para.
3 UZERINE DOGRU GITTIMI RAHATSZLIK HAT SAFADA OLUYOR.KILOSU IYI BNCEGünaydın herkese ,32+3 üm dün kontrol vardı kilosu 1950 mis az gbi geldi geçen de sağlık ocağında ebe dedi yediklerine dikkat edersen 2800 felan doğar dye 3 ustu olsa rahat edersin ama dedi az mı bu sizce
haftanla sadece 50 gr fark var abartmışlar normal yediklerine dikkatle gayet 3300u görürsün takma hiçGünaydın herkese ,32+3 üm dün kontrol vardı kilosu 1950 mis az gbi geldi geçen de sağlık ocağında ebe dedi yediklerine dikkat edersen 2800 felan doğar dye 3 ustu olsa rahat edersin ama dedi az mı bu sizce
Moral.bozuyolar ama pff3 UZERINE DOGRU GITTIMI RAHATSZLIK HAT SAFADA OLUYOR.KILOSU IYI BNCE
İnşallah canım,13kilo aldım.hep mi kendime almisim.ben yaahaftanla sadece 50 gr fark var abartmışlar normal yediklerine dikkatle gayet 3300u görürsün takma hiç
Moral.bozuyolar ama pff
İnşallah canım,13kilo aldım.hep mi kendime almisim.ben yaa
Günaydın herkese ,32+3 üm dün kontrol vardı kilosu 1950 mis az gbi geldi geçen de sağlık ocağında ebe dedi yediklerine dikkat edersen 2800 felan doğar dye 3 ustu olsa rahat edersin ama dedi az mı bu sizce
aleyküm selam...bnm göbişte yok ama bacak ve göğüsler çokta olmasada çatladı.. bn inanmıyorum hiçbirşeyin engelleyeceğini yapı meselesi gibime geliyor bnmKizlar selamun aleykum oncelikle nasilsiniz bayadir giremedim nete herkes iyidir umarim bioil catlak kremi hakkinda cok sey duydum gercekten yok ediyomu catlaklari benim gobusum yol haritasi gibi soylemesi ayiptir baya asaya kadar bikini bolgesine kadar indi catlaklar en cokta oralar kasiniyo ve badem yagi kullandim gecmedi acaba bana bi akil verecek var mive eczanede ne kadar bu kremler
günaydınn ben beşik almadım direk karyolaGünaydın kizlar besik alanlar nereden besik aldınız?bide hastaneye gidecek cantada olmasi gereken ihtiyaç listesi yazarmisiniz eksiklerim varmi bir bakayım
Oda dogru ya ama hafifletiyomus bende bilmiyom gercekten faydasi var mi bilmiyorumaleyküm selam...bnm göbişte yok ama bacak ve göğüsler çokta olmasada çatladı.. bn inanmıyorum hiçbirşeyin engelleyeceğini yapı meselesi gibime geliyor bnm
geçmiş olsun canım. inşallah bir süre ertelenebilir. yumurta yerine et vb. şeyler de yiyebilirsin hiç kafana takma.Günaydın
Bu sabah simsiyah kusarak macera dolu bir güne başladım
Acile gittik kan idrar alındı
Alttan muayene yapıldı( berbattı, normal Doğum benim için bitti o anda)
Nstye girdim sancı çıkmadı
Sonra ultrasona yolladı
Ve olan oldu...
Şimdi biraz rahatladım genel cerrah ile görüşünce
Uzmanlık alanı olduğu için ona yönlendirdiler
Safra kesemde en büyüğü 17 mm olmak üzere 4-5 adet taş var
Doktor bu kese normalde kasılma hareketleri yapan bir organ fakat yumurta ve yağ kasılmasını hızlandırıyor. Böylelikle taşlar hareketlenip duvarı çizdiğinde iltihap oluşturabiliyor ya da hareket sebebiyle kanala girip tıkarsa sarılık yapıyor dedi.
Kendi eşim veya kızım bu sonuç ile gelse acele etme derim ve bekletirim fakat vücut bu ne olacağı belli olmaz belki bugün bile acil gelebilirsin ve alabiliriz fakat sen yumurta ve yağdan uzak durup erteleyebildiğin kadar ertele bunu. Yumurta, yağ, zeytin, fındık, fıstık, çekirdek, çikolata yeme; asıl işin ise Doğumdan sonra. Süt olsun diye abanma her yiyeceğe. Bol sıvı al, sütün olacaksa olur zaten bu biraz da genetik dedi.
Yaşın daha küçük olduğu için bu seni rahat bırakmaz ama dikkat ederek belki 1 sene erteleyebiliriz ameliyatı dedi. Ayrıca bu taşlar büyümüş yani muhtemelen 2 yıldır sendeler. Hamilelik dolayısıyla yumurtaya yüklendiğin için tetiklemiştir dedi
Yani gitti safra kesem ha bugün ha yarın
Bebekte bir sorun yok 1611 gram ve 5 gün öne geçmiş
Bundan sonra yumurtasız idare edecek
Tesekkurler canımgünaydınn ben beşik almadım direk karyola
en az 10 tane bez
2 takım yeni doğan kıyafeti
ıslak mendil
bebek battaniyesi
ağız silme mendilleri
omuz bezi
bebeği taşımak için puset
emzik
sizin için önden açılan pijama takımı
iç çamaşırı
hasta bezi
çorap
terlik
göğüs ucu kremi
ne olur ne olmaz göğüs pompası varsa
göğüs pedi
kişisel malzemeleriniz işte kozmetik diş macunu tarak vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?