2017 Şubat Anneleri

aynen iyi değil canım onu bende biliyorum iki kez gittim kontrole hatem baskın Si nav var 24u ondan sonra artık kesinleşir yerim ncr asla düşünme bile diyo herkes yurdanur hanım varmış onunda adını çok duydum yerini tam bilmiyorum

bu arada nerede öğretmendin

kızlar bnm gibi bebeğini çok rahatsız eden var mı? fazla hareket etmeyince elimle dürtüyorum...:)tepki veriyor sonra acaba uyuyormuydu diye vicdan yapıyorum:) pimpirikli anne
Cnm bu haftalarda düzenli haraket etmesi gerekiyormuş artık benim doktorum haraket etmediği zaman dürt demişti bana ama gerek kalmıyo kıpır kıpır zaten sıpa sende vicdan yapma bence arada dürtmeyle bişey olmaz tabi çok abartmadan

Çok doğru evet.Sondayı ne zaman çıkartıyorlar ve çıkarınca acı oluyormu.Bide her sezeryan olana sonda takılıyor mu.tşk.
Evet takiliyor,ama gozunuzde buyutmeyin, hic aci hissetmedim.ne cikartilirken ne takilirken mandal gibi bisey kistiriliyor gibi sadece yani sikmayin kendinizi o an yeterli ,ameliyata girmeden takmislardi hemsirede dedi ki sikma kendini sikmadim ve hicbisey hissetmedim

Merhabalar;
Son dönem hangi kan testlerini yaptırdınız acaba maalesef hastaneye sinir oldum aciline gitmek zorunda kaldık kasılmalardan 27. Haftada bana eşi bebeğin yaşlanmış dedi kalsiyumlu bir serum ve iğne yaptı ertesi gün başka dra gittim alakası olmadığını söyledi derdi paraysa verirdim gerçekten bizi öyle korkuttu ki istersen yaptırma heran doğurursan şaşma sesi ve hastanemi ve dr değiştirdim yeni dr da gelirken kan testleri istedi o kağıdı kaybetmişim tek hatırladım d ve hemoglobin değerleri diğer ikisini hatırlayamadım

Bu arada aldığınız kıyafetler ve eşyaları sağlıcakla kullansın bebişler telefondan takip etmek zor oluyor
Fullialein çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Merhabalar bende 30+4 gunluk hamisim subat 15dogum isalah kizlar alisverisimi yaptim fakat bebek arabasina bi turlu karar veremedim travel sisytem almak istiyorum sizler aldiniz mi bebek arabanizi
Mrb ayni gun dogumumuz SAT ayni sanirim...kraft twist deco aldim biraz tuzlu ama değer bence

Ay nE sinir bozucu Allah sabır versin kaçıncı sınıf bu çocuklar?
Aslında suç çocuklarda değil gereken terbiyeyi veremeyen ailelerde

aynen malesef ki

doğru diyorsun canım malesef bakanlık arkamızda durmuyor bir de ilkokul benimki veliler zırt pırt okulda başka iş güç yok tabi... tutanak işleri falan da çok fayda etmiyor sanırım ilkokulda rehber öğretmene yönlendiriyorum onlar da çaresiz kalıyor. bol bol ya sabır çekiyorum kendi çocuklarımız doğsun da alsın bütün streslerimizi :)

aynen gitmem oraya. ben bilmiyorum yurdanur hanımı ama nazan hanımın ilgisi iyi inşallah doğumda da memnun kalırım

bu arada nerede öğretmendin

Ayrı ayrı teşekkür ediyorum destek hissetmek çok güzel. Ameliyat videolarını izleyip izleyip ağlıyorum sabahtan beri. Umarım kötü olmaz işin sonu

Bana bugün alttan muayene yaptılar ve Çan'ımdan can gitti
Eldiveni takıp elini bileğine kadar soktu çok ama çok kötüydü ben de sezeryan istiyorum zaten hala makat pozisyonunda

Kum ilaçla tedavi edilebiliyor mu bilmiyorum ama safra kesesi taşının yokmuş cerrahi hariç tedavisi. Amin.
Eğer yağ ve yumurta dokunuyorsa azalt bence

Üzüldüm
Daha kötülerini yaşayan arkadaşlarım var
Bazı mahallelerde öyle oluyor okullar ne yazık ki.
İlknurcum akıllı tahta kullanılır durumdaysa ve lise değilse class dojo diye bir program var sınıf yönetimi için çok etkili
İndirip sınıfta kullanmanı tavsiye ederim
O saygısız için de her olumsuz hareketinde tutanak tut ve idareye ver
Derslerde tek bırak ya sırasını yanına al ya da arkadaşlarından uzaklaştır

Hiç yaşamadım
Sadece kusmadan buraya geldik
Yani mide kaynaması yaşıyorum ara ara ama o hepimizde var sanırım
Amin, çok teşekkür ederim

teşekkür ederim tavsiyelerin için canım :) akıllı tahtamız yok ama araştıracağım o programı. ayırma yöntemini kullanarak bu zamana kadar sabrettim bir tek bugün yerinden kaldırmadım onda da kudurdu. demek ki yer değiştirmeye ya da ayakta bekletmeye devam....

Pierre cardin bebek arabaları hakkında tavsiyesi olsn var mı arkadaşlar? Mesela 405 twist modeli

Fullialein canım insan psikolojik olarak bi kere etkilendi mi çok zor oluyor tekrar kabul etmesi zaten. normalde anlatılan hep iki parmakla muayene yapıldığıydı.. acaba zamanından erken yapıldığı ve açılma olmadığı için mi o kadar canın yandı şu kadın olmak ne zor diyor insan bazen malesef..

Kizlar ciger yiyeniniz varmi?bebeğe iz yapar diyorlar gerçekten dogrumu?hamileligin boyunca hic yemedim cigeride seviyorum sizce yemeli
Mrb ayni gun dogumumuz SAT ayni sanirim...kraft twist deco aldim biraz tuzlu ama değer bence
Bastona karar verdm bende ama hanuz almadik bi kraft twiste de bakayim tskler nasil gidiyor hamileliginiz bebisin kilosu nasil 15 subat dedi dr ama sanki once gelcek gibi hissediyrum ben

Muşmutlu başlayan bir gün böyle bitmemeliydi...üstelik bugün doğum günüm ama kocam sürekli telefonundan oyun oynayıp duruyor ..oflayip pofluyorum oralı olmuyor ...hediyesini verdi yemeğe çıkardı sanki tüm görevi bitmiş gibi oturuyor..az önce de birseye bakmaj icin telefonunu istedim..okuldan başka bi bayan öğretmen arkadaşıyla samimi bi konuşmasını gördüm. .sabah mesajlasmış ama çok sinirim bozuldu ...

Fullialein ayyy 38 haftada bende olmuştum, normal istediğim için. Can'ım çok tatlıdır ki çok acımıştı, bende hiç açılık yoktu aslında 1/2 cm olsada gevşemesi gerekirmiş. Mutlaka acımıyanıda vardır. Anlık bir acı ama unutmadım. Benim Dr elleri küçüktü @mbg24

Ay alemsin:)) eli küçük büyük farketmiyomuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…