- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
aynen iyi değil canım onu bende biliyorum iki kez gittim kontrole hatem baskın Si nav var 24u ondan sonra artık kesinleşir yerim ncr asla düşünme bile diyo herkes yurdanur hanım varmış onunda adını çok duydum yerini tam bilmiyorumaynen canım haklısın yumuşatmak en iyisi yoksa sınıfa girmek istemez canım
ahh ahhh öyle öğrencilerim öyle velilerim var ki anlatsam roman olur.... insanları dışlamak ya da aşağılamak için söylemiyorum ama çingene mahallesi çalıştığım yer. çoğu anne baba hırsız dilenci çalgıcı hurdacı.... keşke konuşulacak insanlar olsalar insanız sonuçta herkes hata yapabilir ama ne bilim canım aşını şişirdim senin de...
canım benim kuzenim de gitmiş o dediğin yere ama oraya gelen hastalar da çok feci durumda dedi. hiç iyi değilmiş yani.... benim çevremdeki herkes hatem de doğum yaptı memnunlardı ben de baktım doğumhanesine falan temizdi ncr sani konukoğlu falan güven vermiyor bana da
bu arada nerede öğretmendinaynen canım haklısın yumuşatmak en iyisi yoksa sınıfa girmek istemez canım
ahh ahhh öyle öğrencilerim öyle velilerim var ki anlatsam roman olur.... insanları dışlamak ya da aşağılamak için söylemiyorum ama çingene mahallesi çalıştığım yer. çoğu anne baba hırsız dilenci çalgıcı hurdacı.... keşke konuşulacak insanlar olsalar insanız sonuçta herkes hata yapabilir ama ne bilim canım aşını şişirdim senin de...
canım benim kuzenim de gitmiş o dediğin yere ama oraya gelen hastalar da çok feci durumda dedi. hiç iyi değilmiş yani.... benim çevremdeki herkes hatem de doğum yaptı memnunlardı ben de baktım doğumhanesine falan temizdi ncr sani konukoğlu falan güven vermiyor bana da
Cnm bu haftalarda düzenli haraket etmesi gerekiyormuş artık benim doktorum haraket etmediği zaman dürt demişti bana ama gerek kalmıyo kıpır kıpır zaten sıpakızlar bnm gibi bebeğini çok rahatsız eden var mı? fazla hareket etmeyince elimle dürtüyorum...:)tepki veriyor sonra acaba uyuyormuydu diye vicdan yapıyorum:) pimpirikli anne
Evet takiliyor,ama gozunuzde buyutmeyin, hic aci hissetmedim.ne cikartilirken ne takilirken mandal gibi bisey kistiriliyor gibi sadece yani sikmayin kendinizi o an yeterli ,ameliyata girmeden takmislardi hemsirede dedi ki sikma kendini sikmadim ve hicbisey hissetmedimÇok doğru evet.Sondayı ne zaman çıkartıyorlar ve çıkarınca acı oluyormu.Bide her sezeryan olana sonda takılıyor mu.tşk.
Çok tşk.bakıcamCanım insan bilmediğinden korkar sana bi kitap önericem mutlaka al oku Dr.gülnihal bülbül doğal Doğum
herşeyi öğrenirsin böylece korkmana da gerek kalmaz :)
Gecmis olsun...Bana da doktor parol alabilirsin sadece ahri kesici.olarak oda günde en fazla 4 adeti geçirme demişti..Çok teşekkür ederim. Ben de sadece parol kullanabiliriz biliyorum. O da ağrıya zerre fayda etmiyor.
Mrb ayni gun dogumumuz SAT ayni sanirim...kraft twist deco aldim biraz tuzlu ama değer benceMerhabalar bende 30+4 gunluk hamisim subat 15dogum isalah kizlar alisverisimi yaptim fakat bebek arabasina bi turlu karar veremedim travel sisytem almak istiyorum sizler aldiniz mi bebek arabanizi
Ay nE sinir bozucu Allah sabır versin kaçıncı sınıf bu çocuklar?
Aslında suç çocuklarda değil gereken terbiyeyi veremeyen ailelerde
Ben 13 ocakta ayrılacağım. son 1 ayım inşallah.
valla canım öğrenci için hiç can sıkmaya değmez hele işe yaramaz sorun çıkaran bir öğrenci için. Kendi anne babası yeri gelir dayaktan öldürür senin bi fisken olay olur. en iyisi bu tip öğrencilerle muhatap olup başını derde sokmamak. Malum bakanlık kesinlikle öğretmeninin arkasında durmuyor. Öğrenci veli öğretmene bişey yapsa hesabını sormuyor da öğretmen en ufak bişey yapsa tabiri caizse anamızı ağlatıyor. O yüzden ben bu tip öğrencilere hiç bulaşmıyorum. gönder idareye sınıfın huzurunu bozuyorsa olay tespit tutanağı tut ver gerekli yere onlar uğraşsın. bugün bizim okulda da bi öğrenci olay çıkardı. öğretmenin birinin cam sileceğini kırmış. Aynı öğrenci başka bi öğretmenle yine sorun yaşamış. öğretmen de çocuğa zarar verip başım ağrımasın diye sinirinden elindeki telefonu yere fırlatmış. Olan öğretmenin telefonuna oldu anlayacağın. çocuğun hiç bişey umrunda değil. öğretmenler illallah etti çocuktan. Dediğim gibi en güzeli yasal olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yap elinde resmi evrak olsun.
Benimki de son bir kaç haftadır acaip hareketli maşallah. Titreme değilde kımıl kımıl. Bi yerde okumuştum hareket alanları daraldıkça bulunduğu sıvı da az geldiği için daha çok hissedersiniz hareketlerini yazıyordu. Anladığım kadarıyla normal bir durum.
sömestr de dahil o zaman senin 37. haftaya. Benim gibi 2 hafta zararın olmayacak o zaman. 37 tam dolunca al iznini ki yanmasın o 2 hafta. doğumdan sonra 13 hafta iznin olur bebek zamanında gelirse. Erken gelirse de o kısım da eklenir iznine.
Güle güle kullan aldıklarını. Zaman da azaldıkça bir heyecan basıyor insanı galiba. Ben henüz o kadar heyecanlı değilim. Sanırım son 2-3 hafta artacak gibi geliyor.
aynen iyi değil canım onu bende biliyorum iki kez gittim kontrole hatem baskın Si nav var 24u ondan sonra artık kesinleşir yerim ncr asla düşünme bile diyo herkes yurdanur hanım varmış onunda adını çok duydum yerini tam bilmiyorum
bu arada nerede öğretmendin
Bana bugün alttan muayene yaptılar ve Çan'ımdan can gittiNormal doğum asla yapamam zaten.. o yüzden bekarlığımdan beri bi gün doğurursam kesin sezeryan dedim durdum. Yıllardır da fikrimi değiştirecek bişey olmadı.. inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız..
Bende canımı çok yakınca ayağını çok ittirdiği yeri hafifçe itiyorum bi daha vuruyo şapşik çocuk:)) şimdiden bi anneye karşı gelmeler falan işimiz var :)) sonra da pişman oluyorum ne istiyosa yapsın dürtüklemesene şu çocuğu diye:)
Kum ilaçla tedavi edilebiliyor mu bilmiyorum ama safra kesesi taşının yokmuş cerrahi hariç tedavisi. Amin.Çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyat hemen gerekmez. Ben de kum döküyorum bir kaç gündür. Doktorum şunu yeme vs. demedi. Ama nette araştırdığım kadarı ile kum ve taşı tetikleyen sizin yazdıklarınız ile aynı. Ben çikolata çok yiyorum. Onu kestim. Yumurta vs onları da mı azaltsam acaba ? Çok şükür bebeklerimiz etkilenmiyor. Allah beterinden sakınsın.
evet canım çalışmaya devam.....
bugün canım çok sıkıldı ama bunaldım artık yaptığım işten, insanlarla uğraşmaktan.....
berbat ötesi bir sınıfım var ne laftan ne durdan sustan anlıyorlar. ceza ödül hiçbiri fayda etmiyor.... tamemen karaktersiz birkaç erkek çocuğu yüzünden her ders boğazım ağrıyor. bugün de bir tane elebaşı var sınıftaki diğerlerine küfür ediyor dersi sabote ediyordu ben de çok sinirlendim tahtanın yanında ayakta beklesin diye tuttum çektim bunu kendini yerlere atmaya başladı kafasını duvara vurdu. ben de korktum pişman oldum niye elledim onu diye.
neyse ders bitti evlerine gittiler müdür beni çağırdı öğleden sonra. çocuğun dayısı gelmiş şikayet edecem bilmem ne diyor.... müdür konuşmuş öğretmenimiz öyle birisi değil falan filan diye bir daha olmaz demiş halletmişler. çocuk zaten bütün okulun illahlah ettiği terbiyesiz yalancı bir çocuk. yok kafası şişmiş mosmor olmuşmuş adım gibi eminim ki çıkışta gidip kafasını biryerlere vurup öğretmen vurdu dedi.... birşey yapmadığım halde çok utandım böyle bir itham yemekten
hele ki böylesine terbiyesiz bir çocuğun dayısından.... çocuk da yalancı bir çocuk sınıfta ıslık çalıp şu çocuk ıslık çaldı diye şikayet eden bir çocuk. zaten çalıştığım bölge çok zor böyle olaylar beni mahvediyor... eve geldim ağladım sinirimdenkanı ciğeri beş para etmeyen çocuklar yüzünden çocuğum içerde strese giriyor
offff offfff
Hiç yaşamadımGeçmiş olsun. Safra kesesi sorunu bulantı kusma yanında sağ kaburga ve sırtta ağrı yapar. Bunları yaşamadınız mı hiç? Dikkat et kendinize. Bebişin iyi çok şükür sağlıkla gelsin inşallah.
Ayrı ayrı teşekkür ediyorum destek hissetmek çok güzel. Ameliyat videolarını izleyip izleyip ağlıyorum sabahtan beri. Umarım kötü olmaz işin sonu
Bana bugün alttan muayene yaptılar ve Çan'ımdan can gitti
Eldiveni takıp elini bileğine kadar soktu çok ama çok kötüydü ben de sezeryan istiyorum zaten hala makat pozisyonunda
Kum ilaçla tedavi edilebiliyor mu bilmiyorum ama safra kesesi taşının yokmuş cerrahi hariç tedavisi. Amin.
Eğer yağ ve yumurta dokunuyorsa azalt bence
Üzüldüm
Daha kötülerini yaşayan arkadaşlarım var
Bazı mahallelerde öyle oluyor okullar ne yazık ki.
İlknurcum akıllı tahta kullanılır durumdaysa ve lise değilse class dojo diye bir program var sınıf yönetimi için çok etkili
İndirip sınıfta kullanmanı tavsiye ederim
O saygısız için de her olumsuz hareketinde tutanak tut ve idareye ver
Derslerde tek bırak ya sırasını yanına al ya da arkadaşlarından uzaklaştır
Hiç yaşamadım
Sadece kusmadan buraya geldik
Yani mide kaynaması yaşıyorum ara ara ama o hepimizde var sanırım
Amin, çok teşekkür ederim
Bir günde 4 ağrı kesici çok değil mi yaaGecmis olsun...Bana da doktor parol alabilirsin sadece ahri kesici.olarak oda günde en fazla 4 adeti geçirme demişti..
Kizlar ciger yiyeniniz varmi?bebeğe iz yapar diyorlar gerçekten dogrumu?hamileligin boyunca hic yemedim cigeride seviyorum sizce yemeli
Bastona karar verdm bende ama hanuz almadik bi kraft twiste de bakayim tskler nasil gidiyor hamileliginiz bebisin kilosu nasil 15 subat dedi dr ama sanki once gelcek gibi hissediyrum benMrb ayni gun dogumumuz SAT ayni sanirim...kraft twist deco aldim biraz tuzlu ama değer bence
Fullialein canım insan psikolojik olarak bi kere etkilendi mi çok zor oluyor tekrar kabul etmesi zaten. normalde anlatılan hep iki parmakla muayene yapıldığıydı.. acaba zamanından erken yapıldığı ve açılma olmadığı için mi o kadar canın yandı şu kadın olmak ne zor diyor insan bazen malesef..
Fullialein ayyy 38 haftada bende olmuştum, normal istediğim için. Can'ım çok tatlıdır ki çok acımıştı, bende hiç açılık yoktu aslında 1/2 cm olsada gevşemesi gerekirmiş. Mutlaka acımıyanıda vardır. Anlık bir acı ama unutmadım. Benim Dr elleri küçüktü @mbg24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?