2017 Şubat Anneleri

Alttan muayene daha önce oldum ben hiç sorun yaşamadim. Elle de şu metal bi parça var onunla da kontrol oldu kimyasal sonrasında baktı bi doktor. Vajinal ultrason desen yumurta takibinde artık arkadaş olmuştuk kendisi ile daha farklı olmaz diye düşünüyordum ben çatı muayenesini. Kendini rahat bırakamama, idrara sıkışık olma çok etkiliyor demişti doktor o zaman bana idrara sıkışık isen bi git gel dedi öncesinde.

vajinal ultrason çok oldum, smear testinde yada akıntı varmı diye bakarken öyle bakılıyor. Çok rahattım onlarda. Ama kesinlikle acı eşiğinle alakalı. Az kaldı sağsalim alalımda bunların hepsi geçicek. İkinci olmasına rağmen bende bile heyecan başladı unutmuşum 8 sene ara verince

Valla kızlar normal düşünürken soylemlerinizden çok korktum açıkçası Ayrıca sanırım Dr dan Dr â değişiyor Bu durum özellikle de kadın olması ( maalesef) çabası napcaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun cidden kadın olmak çok zor acımadan kendiletininde bir kadın olduğunu unutarak yapıyolar işlerini empati sıfır dua edip yaradana sigincaz ki Kolay atlatalım inşallah Bu arada Günaydın Güzel anneler

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var bugün kontrolüm var kızım büyümüş gelişmiş olsun. Dün kendi doktorum olmadığı için başka doktora göründüm görünmez olayım mahvetti bizi doğumu planlarından tutun da down sendromuna kadar söylemediği kalmadı bacak boyu uzamayı bırakın kısalmış bile.... kendi doktoruma gidiyorum şimdi ne olur dua edin bizim için...

Canım inşallah güzel haberler alacaksın.. içini ferah tut boşuna bebişi üzme.. bu dr lar kendi hastası olmayan insanlara özellikle mi yapıyorlar anlamadım! Hasta çekmek için midir nedir. Takma kafana göreceksin herşey yolunda olacak. Haber ver bize de.

İçini ferah tut, çok güzel haberlerle dönersin İnşAllah. Cihazlarda bile farkediyor.

inşallah güzel haberlerle dönersin cnm içini ferah tut. Bazı doktorlar sopalik gerçekten

Allah işinizi rast getirsin. inşallah hiçbir sorun çıkmaz buna inanarak gir doktorun yanına ben Rabbime güveniyorum inşallah bişey çıkmayacak bebeğimin de öyle muayene ol.

Çok geçmiş olsun inş.sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu süreci.

yaa çatı muayenesi benim en gerildiğim şey şu anda ciddi misiniz

Günaydınlar

ben weewell aldım canım 110 tlydi. kameralılara çok özenmiştim de olmadı bu da işimi görür neyse:)) tavsiye üzerine aldım görümcem senelerdir kullanıyor sapasağlam ve memnundu.

Weewell'in hangi modeli canım ?
Uygun fiyatlılarda çok cızırtı olduğunu filan okudum.Eğer öyle bir şey yoksa ben de uygun bişi alırım..

est ne demek burada konusmak ıyı gelıyor ınsana çogu ınsanla paylaşamıyoruz cunku

ben yaptırdım 2 hafta once kan ve şeker şekerım yuksek cıktı bu cts de baya bı test ıstedı 500 tl tutuyo ıcınde 4 tane nst var oyle paket aldım yaptırcam troıde falan hepsıne bakılıcakmış

Canım ben saat 9 da uyutuldum 15-20 dk sonra kendimdeydim. Uyutulduktan sonra ilk beş dk içerisinde bebeği almaları gerekiyor. Anestezi bebeğe ulaşmasın diye. Sonrasıda zaten dikiş işi. Çok uzun sürmüyor yani. Sonda bana takılmadı. Takıldıysada uyutulduktan sonra takıp uyanmadan çıkarmışta olabilirler. Yani ben takılmasına ve çıkarılmasına şahit olmadığımdan takılmadı diyorum. Sezeryan olacaksan drunla sonda istemediğini önceden konuşabilirsin. İllede takıyoruz derse de ben uyuduktan sonra takın uyanmadan çıkarın diyebilirsin. Sezeryanda korkulacak hiçbirşey yok. Ama tabi engel yoksa en iyisi yine normal doğum diyorum ben. Normal olmasını çok istedim ama olmadı. Hayırlısı. Sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…