Omuz bezi ne için ?günaydınn ben beşik almadım direk karyola
en az 10 tane bez
2 takım yeni doğan kıyafeti
ıslak mendil
bebek battaniyesi
ağız silme mendilleri
omuz bezi
bebeği taşımak için puset
emzik
sizin için önden açılan pijama takımı
iç çamaşırı
hasta bezi
çorap
terlik
göğüs ucu kremi
ne olur ne olmaz göğüs pompası varsa
göğüs pedi
kişisel malzemeleriniz işte kozmetik diş macunu tarak vs
Class dojo için internet gerekiyor ama efsane bir program ve kesin başarıteşekkür ederim tavsiyelerin için canım :) akıllı tahtamız yok ama araştıracağım o programı.ayırma yöntemini kullanarak bu zamana kadar sabrettim bir tek bugün yerinden kaldırmadım onda da kudurdu. demek ki yer değiştirmeye ya da ayakta bekletmeye devam....
Fullialein canım insan psikolojik olarak bi kere etkilendi mi çok zor oluyor tekrar kabul etmesi zaten. normalde anlatılan hep iki parmakla muayene yapıldığıydı.. acaba zamanından erken yapıldığı ve açılma olmadığı için mi o kadar canın yandı şu kadın olmak ne zor diyor insan bazen malesef..
Muşmutlu başlayan bir gün böyle bitmemeliydi...üstelik bugün doğum günüm ama kocam sürekli telefonundan oyun oynayıp duruyor ..oflayip pofluyorum oralı olmuyor ...hediyesini verdi yemeğe çıkardı sanki tüm görevi bitmiş gibi oturuyor..az önce de birseye bakmaj icin telefonunu istedim..okuldan başka bi bayan öğretmen arkadaşıyla samimi bi konuşmasını gördüm. .sabah mesajlasmış ama çok sinirim bozuldu ...
Benim canm tatlı olmadığı halde acıdı belli de vajina darlığı ile alakalıdırFullialein ayyy 38 haftada bende olmuştum, normal istediğim için. Can'ım çok tatlıdır ki çok acımıştı, bende hiç açılık yoktu aslında 1/2 cm olsada gevşemesi gerekirmiş. Mutlaka acımıyanıda vardır. Anlık bir acı ama unutmadım. Benim Dr elleri küçüktü @mbg24
vajinal ultrason çok oldum, smear testinde yada akıntı varmı diye bakarken öyle bakılıyor. Çok rahattım onlarda. Ama kesinlikle acı eşiğinle alakalı. Az kaldı sağsalim alalımda bunların hepsi geçicek. İkinci olmasına rağmen bende bile heyecan başladı unutmuşum 8 sene ara verince
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var bugün kontrolüm var kızım büyümüş gelişmiş olsun. Dün kendi doktorum olmadığı için başka doktora göründüm görünmez olayım mahvetti bizi doğumu planlarından tutun da down sendromuna kadar söylemediği kalmadı bacak boyu uzamayı bırakın kısalmış bile.... kendi doktoruma gidiyorum şimdi ne olur dua edin bizim için...
Çok geçmiş olsun inş.sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu süreci.
yaa çatı muayenesi benim en gerildiğim şey şu anda ciddi misiniz
Fullialein çok geçmiş olsun canım.
Annem de safradan ameliyat oldu.
Ve çok rahat geçti, göbek deliğinden girip yaptılar, hiç bıçak yarası vs. acısı olmadı.
Hemen iyileşti çok şükür.
Sen de kolaylıkla atlatırsın inşallah canım
Kızlar bu arada gece wc.ye benim gibi çok sık kalkanlara bi çözüm buldum.
Yatmadan önce son kez wc.ye girdikten sonra ve artık uykuya hazır hissettiğimizde karnımızı bi şalla sarıyoruz, ama rahat bi şekilde.yani önemli olan o bölgenin gece boyu bi kaç derece daha sıcak kalması.
Böylece benim gibi 2 saate bi wc.ye kalkanlar için süre uzuyo.
Yani 4-5 gün denedim, 5 saat falan deliksiz uyudum o sayede.
O bile kâr şu uykusuz günlerimizde demi :))
Kizlar selamun aleykum oncelikle nasilsiniz bayadir giremedim nete herkes iyidir umarim bioil catlak kremi hakkinda cok sey duydum gercekten yok ediyomu catlaklari benim gobusum yol haritasi gibi soylemesi ayiptir baya asaya kadar bikini bolgesine kadar indi catlaklar en cokta oralar kasiniyo ve badem yagi kullandim gecmedi acaba bana bi akil verecek var mive eczanede ne kadar bu kremler
gazını felan alırken omuzuna geliyor ya ağzı .. hijyen acısından koyman lazım oraya:)Omuz bezi ne için ?
He tamam anladım canim sağolgazını felan alırken omuzuna geliyor ya ağzı .. hijyen acısından koyman lazım oraya:)
kızlar ben yanıyorum yaaa inanılmaz sıcaklıyorum ... klima felan açılınca afakanlar basıyor yarım kollu geziyorum . mersin bugun 1 dereceydi yarım kol üstüne hırka ile çıktım millet delirdiğimi düşünüyor:) genel olarakdayazdan nefret eden soğuk havayı seven biriyim . yazın herhalde bunalıma girerdim bu haftalarda yazı geçirseydim.. bnm gibi sıcaklayan varmı?
Heeeee ben onuda bi bakim iyilestiriyomus su bioil catlak kremi iyilestiriyomus duzeltiyomus ama essah mi yalan mi bilemicemClass dojo için internet gerekiyor ama efsane bir program ve kesin başarı
Bütün sınıf listesi oluşturulacak ve her öğrencinin bir figürü var mesela parmak kaldırdı +1 dojo
Ödev yaptı+1 dojo
Kitabı getirdi +1 dojo
Kötü davranışlara - dojo
Ve deli gibi yarışıyorlar
İlk 3 ödüllü
Vınn falan al gerekirse
Laptop götür
Çok faydasını görürsün
Bir de ayakta bekletme de gerçekten çok etkili oluyor ama dojo daha iyi
Valla çok canım yandı ki benim canm tatlı değildir ve acı eşimin çok yüksektir
Lazerde en yüksek çalıştılar bana mısın demedi
İyi ki doğdun canım
Benim canm tatlı olmadığı halde acıdı belli de vajina darlığı ile alakalıdır
Vajinal ultrason hiç acıtmadı beni
Lazer de öyle
Ağda yaptırmak bile masaj gibi geliyor ama bu çok acıttı
Allah korusun
Makineler çok fark ediyor
Benim özelde günü gününe giden kızım devlette 5 gün önde çıktı
Doktoruna gidince rahatlarsın
Sağol canm inşallah
Maalesef ciddiyim
İvo cidden hiç iz Yok mı?
Delik açıyorlar diye okudum 5 cm kadar iz oluyormuş kesisizde?
Şimdi her şeyi yiyebiliyor mu?
Ameliyattan sonra kilo aldı mı?
Canm olan çatlak geçmiyor ama en aza indiren lierac serum
Arkadaşım hem incelediğini hem kısaldığını söyledi
Kullan haber verHeeeee ben onuda bi bakim iyilestiriyomus su bioil catlak kremi iyilestiriyomus duzeltiyomus ama essah mi yalan mi bilemicem
Hahahah evet aynen oyle insaAllah catlamazsiniz inan cok zor yaaa valla yol haritasi gibi olmak cok fena heleki usutunce her bir catlak ayri agriyoKullan haber ver
Nasılsa biz de çatlayacağız eninde sonunda
Ben varım...
Gece burda hava -15 lere düşüyor.
Ona rağmen yatak odasının kalıriferini açtırmıyorum.
Daha bi de gece üstümü açtığım oluyor :)
kızlar ben yanıyorum yaaa inanılmaz sıcaklıyorum ... klima felan açılınca afakanlar basıyor yarım kollu geziyorum . mersin bugun 1 dereceydi yarım kol üstüne hırka ile çıktım millet delirdiğimi düşünüyor:) genel olarakdayazdan nefret eden soğuk havayı seven biriyim . yazın herhalde bunalıma girerdim bu haftalarda yazı geçirseydim.. bnm gibi sıcaklayan varmı?
ben lierac ve bioil almıştım 4. aydan itibaren.. lierac bu ara hiç kullanmıyorum ama iki günde bir bioil sürüyorum şimdilik birşey yok ama bu yağdan mı yoksa henüz yeteri kadar gerilmediğinden mi bilemiyorum malesef canım ..Kizlar selamun aleykum oncelikle nasilsiniz bayadir giremedim nete herkes iyidir umarim bioil catlak kremi hakkinda cok sey duydum gercekten yok ediyomu catlaklari benim gobusum yol haritasi gibi soylemesi ayiptir baya asaya kadar bikini bolgesine kadar indi catlaklar en cokta oralar kasiniyo ve badem yagi kullandim gecmedi acaba bana bi akil verecek var mive eczanede ne kadar bu kremler
aynen ablam fırça atıyor o bebek gazlı olursa ben sana sorarım diyor.. neyse az daha sabır bakalım:) Allah yardımcımız olsunah sorma canım bende öyleyim eşim ceket falan alıyor üzerine akşamları ben yanıyorum gecede örtünemiyorum , dikkat etmek lazım ama geçenlerde terleyip rüzgar yedim maf etti beni
Amin canım.. lohusalıkta da böyle oluyormuş bide bebek üşümesin diye ortamın sıcak olması lazım vay halimize iyiki kış :)aynen ablam fırça atıyor o bebek gazlı olursa ben sana sorarım diyor.. neyse az daha sabır bakalım:) Allah yardımcımız olsun
Hadi ya genetikmis geneldr ne kullanırsan kullan çatlama oluyormuş. İnşaallah fayda eder aldıkların ama öyle bir iki ayda değil 5 6 ay devam etmek gerekiyormus sanriim geçmesi için.Hahahah evet aynen oyle insaAllah catlamazsiniz inan cok zor yaaa valla yol haritasi gibi olmak cok fena heleki usutunce her bir catlak ayri agriyo
Gaziantep canım. güya bir tane bebek dostu hastane var o da devlet hastanesi. suriyelilerle dolu kim kime dum duma allah oraya mecbur olanlara yardım etsin
Özellerde de bir tane var bebek dostu diyor ama alakası yok. sezeryancı hepsi ve para tuzağı. benim gittiğim biraz daha doğala yakın eğitimler falan veriyorlarmış ama istenilen düzeyde değil hala....
Bu arada link açılmadı
çok geçmiş olsun canım doktorunu dinle bir kaç farklı doktorada görün istersen.Günaydın
Bu sabah simsiyah kusarak macera dolu bir güne başladım
Acile gittik kan idrar alındı
Alttan muayene yapıldı( berbattı, normal Doğum benim için bitti o anda)
Nstye girdim sancı çıkmadı
Sonra ultrasona yolladı
Ve olan oldu...
Şimdi biraz rahatladım genel cerrah ile görüşünce
Uzmanlık alanı olduğu için ona yönlendirdiler
Safra kesemde en büyüğü 17 mm olmak üzere 4-5 adet taş var
Doktor bu kese normalde kasılma hareketleri yapan bir organ fakat yumurta ve yağ kasılmasını hızlandırıyor. Böylelikle taşlar hareketlenip duvarı çizdiğinde iltihap oluşturabiliyor ya da hareket sebebiyle kanala girip tıkarsa sarılık yapıyor dedi.
Kendi eşim veya kızım bu sonuç ile gelse acele etme derim ve bekletirim fakat vücut bu ne olacağı belli olmaz belki bugün bile acil gelebilirsin ve alabiliriz fakat sen yumurta ve yağdan uzak durup erteleyebildiğin kadar ertele bunu. Yumurta, yağ, zeytin, fındık, fıstık, çekirdek, çikolata yeme; asıl işin ise Doğumdan sonra. Süt olsun diye abanma her yiyeceğe. Bol sıvı al, sütün olacaksa olur zaten bu biraz da genetik dedi.
Yaşın daha küçük olduğu için bu seni rahat bırakmaz ama dikkat ederek belki 1 sene erteleyebiliriz ameliyatı dedi. Ayrıca bu taşlar büyümüş yani muhtemelen 2 yıldır sendeler. Hamilelik dolayısıyla yumurtaya yüklendiğin için tetiklemiştir dedi
Yani gitti safra kesem ha bugün ha yarın
Bebekte bir sorun yok 1611 gram ve 5 gün öne geçmiş
Bundan sonra yumurtasız idare edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?