2017 Şubat Anneleri

Omuz bezi ne için ?

Class dojo için internet gerekiyor ama efsane bir program ve kesin başarı
Bütün sınıf listesi oluşturulacak ve her öğrencinin bir figürü var mesela parmak kaldırdı +1 dojo
Ödev yaptı+1 dojo
Kitabı getirdi +1 dojo
Kötü davranışlara - dojo
Ve deli gibi yarışıyorlar
İlk 3 ödüllü
Vınn falan al gerekirse
Laptop götür
Çok faydasını görürsün

Bir de ayakta bekletme de gerçekten çok etkili oluyor ama dojo daha iyi

Valla çok canım yandı ki benim canm tatlı değildir ve acı eşimin çok yüksektir
Lazerde en yüksek çalıştılar bana mısın demedi

İyi ki doğdun canım

Benim canm tatlı olmadığı halde acıdı belli de vajina darlığı ile alakalıdır

Vajinal ultrason hiç acıtmadı beni
Lazer de öyle
Ağda yaptırmak bile masaj gibi geliyor ama bu çok acıttı

Allah korusun
Makineler çok fark ediyor
Benim özelde günü gününe giden kızım devlette 5 gün önde çıktı
Doktoruna gidince rahatlarsın

Çok geçmiş olsun inş.sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu süreci.

Sağol canm inşallah

yaa çatı muayenesi benim en gerildiğim şey şu anda ciddi misiniz

Maalesef ciddiyim

İvo cidden hiç iz Yok mı?
Delik açıyorlar diye okudum 5 cm kadar iz oluyormuş kesisizde?
Şimdi her şeyi yiyebiliyor mu?
Ameliyattan sonra kilo aldı mı?

Canm olan çatlak geçmiyor ama en aza indiren lierac serum
Arkadaşım hem incelediğini hem kısaldığını söyledi

Ben varım...
Gece burda hava -15 lere düşüyor.
Ona rağmen yatak odasının kalıriferini açtırmıyorum.
Daha bi de gece üstümü açtığım oluyor :)

Heeeee ben onuda bi bakim iyilestiriyomus su bioil catlak kremi iyilestiriyomus duzeltiyomus ama essah mi yalan mi bilemicem

Ben varım...
Gece burda hava -15 lere düşüyor.
Ona rağmen yatak odasının kalıriferini açtırmıyorum.
Daha bi de gece üstümü açtığım oluyor :)

aynenn tek battaniye onuda arada atıyorum eşim kızıp duruyor.. bnm içimde soba var ısınıyorum bn diyorum. inanılmaz bişi yaaa

ah sorma canım bende öyleyim eşim ceket falan alıyor üzerine akşamları ben yanıyorum gecede örtünemiyorum , dikkat etmek lazım ama geçenlerde terleyip rüzgar yedim maf etti beni

ben lierac ve bioil almıştım 4. aydan itibaren.. lierac bu ara hiç kullanmıyorum ama iki günde bir bioil sürüyorum şimdilik birşey yok ama bu yağdan mı yoksa henüz yeteri kadar gerilmediğinden mi bilemiyorum malesef canım ..

ah sorma canım bende öyleyim eşim ceket falan alıyor üzerine akşamları ben yanıyorum gecede örtünemiyorum , dikkat etmek lazım ama geçenlerde terleyip rüzgar yedim maf etti beni
aynen ablam fırça atıyor o bebek gazlı olursa ben sana sorarım diyor.. neyse az daha sabır bakalım:) Allah yardımcımız olsun

Hahahah evet aynen oyle insaAllah catlamazsiniz inan cok zor yaaa valla yol haritasi gibi olmak cok fena heleki usutunce her bir catlak ayri agriyo
Hadi ya genetikmis geneldr ne kullanırsan kullan çatlama oluyormuş. İnşaallah fayda eder aldıkların ama öyle bir iki ayda değil 5 6 ay devam etmek gerekiyormus sanriim geçmesi için.

bende odayi açtırmıyorum sıcak olan yerde misafirlikte falan sıkça çıkıyorum odadan hatta cam açıyorum hava alır gibi yapıp kendimi serinletiyorum gecede sürekli eşim üstünü örtmekten şikayetçi :)

anladım allah hepimizin yardımcısı olsun... bende erzurumdayım durum aynı.. link neden açılmadı anlamadım ama doğum planı diye google da aratabilirsin..çıkıyor birşeyler..

çok geçmiş olsun canım doktorunu dinle bir kaç farklı doktorada görün istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…