2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar hastane için gecelik daha almadım kafama takılan bişey var uzun kollumu kısa kollu mu alsam. Uzun alsam damar yolu açıyorlar serum falan takılıyorya onun için zor olur gibi geliyor.Kısa kolluda kış ayında nasıl olur bilmiyorum sizce kısa kollu mu uzun kollumu alayım.tşk.

Kızlar bugün hiç hareket hissedemedim desem yeridir bi iki kere hisseder gibi oldum ondan bile emin değilim sanki kafayı yicem. Eşim de geldi bu akşam eve acile mı gitsek diyorum ne gerek var bi hafta önce kontrolde herşey normaldi diyor. yemek yedim şimdi yattım soluma dikkatli bir şekilde bekliyorum arada dürtüyorum umarım kötü birşey yoktur.

Canım endişelenme normalde Doğum pozisyonunda mıydı? Ters dönmüş olabilir ayakları aşağıya döndüyse zor olur hissetmek.

Canım biyük ihtimal ters dönmüştür aynısını 30.haftamda yaşadım telaşlandırma kendini

Canım endişelenme normalde Doğum pozisyonunda mıydı? Ters dönmüş olabilir ayakları aşağıya döndüyse zor olur hissetmek.
Normalde doğum pozisyonunda idi ayaklarını har zaman koyduğu yerlere dokunuyorum tepki vermiyor sanki çok az içten içten yavaş bi iki hareket hissettim gibi oldu emin olamadım. Ters mı döndü acaba ondan mıdır ki

Ben uzun aldım. Koları çok dar değil rahatlıkla açılabiliyor. O yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum. sen de kolları sıkı olmayan uzun bir gecelik alabilirsin.

merak etme dinlen bazen yapıyor bebekler böyle şeyler. Bu saatten sonra kolay kolay bişey olmaz. Dinlen tatlı bişeyler ye bekle biraz...

Bence kesin ondan. Daha önce başıma geldi çünkü. Fıldır fıldır dalgalanan çocuk bi sabah kalktım zar zor çookk derinden hareket ediyo, hissediyomuyum hissetmiyomuyum ona bile emin olamamıştım. Hemen doktor yolları tabi.. Çok panikledim ama meğerse ayakları aşağıda olduğunda hareketleri kısıtlanıyormuş miniklerin.. sonra tekrar döndü eski fıldır fıldır hareketleri başladı. hiç hissetmiyorum deseydin git derdim ama zayıf da olsa hissediyorsan kesin ters dönmüştür için rahat olsun.

Ben de yaklasik 2 aydir bio oil kullaniyorum henuz catlamadim ama catladiktan sonra etkisi nasildir bilmiyorum suan icin guzel nemlendiriyor.

Ben de yaklasik 2 aydir bio oil kullaniyorum henuz catlamadim ama catladiktan sonra etkisi nasildir bilmiyorum suan icin guzel nemlendiriyor.
Henüz ben de çatlamadım çok şükür ama 8. aydan sonra çatlayan da çokmuş. İnşallah çatlamam. Ben bebe yağı kullanıyorum o da duş aldığım zaman. 4-5 günde bir. bu aralar daha da sıklaştırırsam iyi olur herhalde.

Kızlar ne kadar sürede bir sürüyorsunuz kremleri ben banyodan banyoya anca sürüyorum hergün sürmüyorum normalde de üşengeç biriyim hergün hergün sürmek pek benim becerebileceğim birşey değil

Ben de gobegim buyuyunce bio olille birlikte hindistan cevizi yagi da kullaniyim dedim siparis verdim ama gelmedi henuz. Ay ins catlamayiz ya benim ergenlikten var zaten catlaklarim onlar bana yetiyo :) 2 gunde 1 fln yapmaliyiz sanirim ben de cok dikkat etmiyorum.

Kotu dusunme ins sorun yoktur benim bebisim de pek sakin bugun. Okuldayken hissetmistim ama geldigimden beri tik yok yemek yiyip yana uzanmama ragmen. En son kafa asagidaydi ama acaba diyorum yine ters mi dondu oyle hissettim ins donmemistir. Sende de oyle bi durum olabilir belki.

Gün aşırı duş alıp yağlanıyorum bende göbek ve göğüs bölgemde çatlağım yok fakat bacak aramda çatlamalar başlamış oysaki 16 kiloyu sadece göbekten aldım

Kvrckbdk , ne yaptın canım ?
Bi haber gelmeyince merak ettim.
Hala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
36 haftalık doğmuş olmuyor işte benim kızım da geriden geldiği için 33 haftaya falan denk gelecek. Tabi bu hesaplama 35 i bulursak

Seni cok iyi anliyorum gecen haftasonu aynisini bende yasadim ustelik benim 2 gun surdu sadece hafif titreme gibi emin olamadigim hareketleri oldu pazartesi solugu dr da aldim burada yazmistim okumussundur belki meger ters dondugu icin ayaklari dar bolgede oldugundan rahat hareket edemiyomus rahatladim ama hala cok hareketli degil malesef tekrar donmesini bekliyorum

hiç canını sıkma, ben 29 haftalık doğmuşum, gayet de geldim bugünlere, senin kızın da sağlıkla doğup kocaman olacak inşallah:)

Kızlar ne kadar sürede bir sürüyorsunuz kremleri ben banyodan banyoya anca sürüyorum hergün sürmüyorum normalde de üşengeç biriyim hergün hergün sürmek pek benim becerebileceğim birşey değil

Gün aşırı duş alıp yağlanıyorum bende göbek ve göğüs bölgemde çatlağım yok fakat bacak aramda çatlamalar başlamış oysaki 16 kiloyu sadece göbekten aldım

2-3 aydır hergün yaglanmama ragmen, kilolu olmama ve karnımın zaten büyük olmasına rağmen karnım harita gibi öyle böyle degil sanırım vucut la alakalı... Gören korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…