2017 Şubat Anneleri

Hiç canını sıkma tehlikeli olan haftaları atlattın arkadaşımında suyunda azalma olmuştu doktoru 30 haftalık olunca oh diyeceğiz demişti.Doğurtsak bile artık kendi kendine yetebilir çok rahat yaşar dedi.Arkadaşım 33 haftalıkken doğurdu çok normaldi herşeyi çok çabuk büyüyorlar ayrıca merak etme.Erken doğsa bile hiç sorun etme sağlıklı olsunda.

İyi akşamlar kızlar nasilsiniz. Teli işyerinde unuttum. Bugün alabildi. Alıntı yaptım hepsi gitti..@Fullialein canım çok dua et şimdi teknoloji daha iyi kolay oluyor ameliyatı. Arkadaşım da oldu iyileşti şimdi dikat ediyor ama rahatım da diyor. Allah kolaylaştırsin canım

Kvrckbdk geçmiş olsun korkma inşallah kilo hersey değil haftası ilerledikçe bünye güçlenir ciğerleri gelişir. Doğunca alır o kiloyu birsekilde. İnşallah sağlıklı doğar bebis. Allah yardımcın olsun

Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun cnm bnde Gaziantep deyim

Bastona karar verdm bende ama hanuz almadik bi kraft twiste de bakayim tskler nasil gidiyor hamileliginiz bebisin kilosu nasil 15 subat dedi dr ama sanki once gelcek gibi hissediyrum ben
Bende öyle hissediyorum erken gelecekmis gibi 21 inde kontrolü muz var ..Suan e bebek de indirim de araba baston ilk zamanlar kullanılmaz diye tercih etmedim ben tabiki kullanis alanina bağlı bide bütçeye

Döner inşaallah benimki başladı hareketlere çok şükür ya rahatladim ama karnımın iki tarafına doğru esnetiyor şuan hatta bakalım dönüyordur belki tekrar.

ncr doğum yapan herkes gitme diyor canım tereyagli ekmek arkadaşımız hatem de nazan hanıma gidiyormuş memnunmuş bende sormustum bu arada yurdanur hanım ncr de mi adini duydunuz mu

Son düzenleme:
ncr doğum yapan herkes gitme diyor canım tereyagli ekmek arkadaşımız hatem de nazan hanıma gidiyormuş memnunmuş bende sormustum bu arada yurdanur hanım ncr de mi adini duydunuz mu
eve

canım biz senle aynı ilerliyoruz benim bebeğim de 10 gün geriden geliyor ne yersem yiyim naparsam yapayım bu kadar oluyor hayirlisiyla o haftaları görelim de keşke...varsın zayıf olsun allah kısmet ederse doğunca alırlar kiloyu sağlıkla gelsinler de üzme kendini artik

Allah yardımcın olsun canım.
Gerçekten bir anne için çok stresli bir durum.
Sen kendine dikkat et.
Düzenli beslen ve bol bol dinlen ki 36.dan önce gelmesin bebiş.
Doğduktan sonra hızla büyüyorlar inan.
Yeter ki sağlıklı olsun.
Bir tanıdığımızın oğlu 22 sene kadar önce 600 gr dünyaya gelmişti.
Şimdi büyüdüde evlendi bile...
Pozitif düşün güzel şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…