Hiç canını sıkma tehlikeli olan haftaları atlattın arkadaşımında suyunda azalma olmuştu doktoru 30 haftalık olunca oh diyeceğiz demişti.Doğurtsak bile artık kendi kendine yetebilir çok rahat yaşar dedi.Arkadaşım 33 haftalıkken doğurdu çok normaldi herşeyi çok çabuk büyüyorlar ayrıca merak etme.Erken doğsa bile hiç sorun etme sağlıklı olsunda.Hala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
36 haftalık doğmuş olmuyor işte benim kızım da geriden geldiği için 33 haftaya falan denk gelecek. Tabi bu hesaplama 35 i bulursak
benim de bebeğim 32. haftanın ilk günü 1909 gr 43 cm çıktı, kız bebek, doktor haftasıyla uyumlu dedi, 3000-3500 arası doğar böyle devam ederse dedi, sizin hemşire moral bozmuş bence sadece.
Çok fazla degilmi 32 de 2900
Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun cnm bnde Gaziantep deyimGaziantep canım. güya bir tane bebek dostu hastane var o da devlet hastanesi. suriyelilerle dolu kim kime dum duma allah oraya mecbur olanlara yardım etsin
Özellerde de bir tane var bebek dostu diyor ama alakası yok. sezeryancı hepsi ve para tuzağı. benim gittiğim biraz daha doğala yakın eğitimler falan veriyorlarmış ama istenilen düzeyde değil hala....
Bu arada link açılmadı
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun bende antepteym ve doktor arayisindaym memnun musunHangi hastanede hangi doktora gidiyorsun cnm bnde Gaziantep deyim
Ncr de A.hamit soysal gidiyorum memnunum şimdilikcanım sen hangi hastaneye gidiyorsun bende antepteym ve doktor arayisindaym memnun musun
ncr doğum yapan herkes gitme diyor canımNcr de A.hamit soysal gidiyorum memnunum şimdilik
Alabilecegin en fazla miktar yani zarari yok anlaminda..benim çok agrim olmasına rağmen dayanip hic almadigim oldu..Bir günde 4 ağrı kesici çok değil mi yaa
Bende öyle hissediyorum erken gelecekmis gibi 21 inde kontrolü muz var ..Suan e bebek de indirim de araba baston ilk zamanlar kullanılmaz diye tercih etmedim ben tabiki kullanis alanina bağlı bide bütçeyeBastona karar verdm bende ama hanuz almadik bi kraft twiste de bakayim tskler nasil gidiyor hamileliginiz bebisin kilosu nasil 15 subat dedi dr ama sanki once gelcek gibi hissediyrum ben
Döner inşaallah benimki başladı hareketlere çok şükür ya rahatladim ama karnımın iki tarafına doğru esnetiyor şuan hattaSeni cok iyi anliyorum gecen haftasonu aynisini bende yasadim ustelik benim 2 gun surdu sadece hafif titreme gibi emin olamadigim hareketleri oldu pazartesi solugu dr da aldim burada yazmistim okumussundur belki meger ters dondugu icin ayaklari dar bolgede oldugundan rahat hareket edemiyomus rahatladim ama hala cok hareketli degil malesef tekrar donmesini bekliyorum
ncr doğum yapan herkes gitme diyor canımtereyagli ekmek arkadaşımız hatem de nazan hanıma gidiyormuş memnunmuş bende sormustum bu arada yurdanur hanım ncr de mi adini duydunuz mu
ncr doğum yapan herkes gitme diyor canımtereyagli ekmek arkadaşımız hatem de nazan hanıma gidiyormuş memnunmuş bende sormustum bu arada yurdanur hanım ncr de mi adini duydunuz mu[/QUOTE
Evet cnm ncr de şimdilik bir sorun yok ncr ile ilgili doğum şartları mı kötüymüş
evencr doğum yapan herkes gitme diyor canımtereyagli ekmek arkadaşımız hatem de nazan hanıma gidiyormuş memnunmuş bende sormustum bu arada yurdanur hanım ncr de mi adini duydunuz mu
ncr doğum yapan herkes gitme diyor canımtereyagli ekmek arkadaşımız hatem de nazan hanıma gidiyormuş memnunmuş bende sormustum bu arada yurdanur hanım ncr de mi adini duydunuz mu[/QUOTE
Evet cnm ncr de şimdilik bir sorun yok ncr ile ilgili doğum şartları mı kötüymüş
İnternet gidip geldi o yüzden öyle oldu kızlar
İnternet gidip geldi o yüzden öyle oldu kızlar
Bnmde yarın son gün inşallahİşyerinde son günüm yarın 32+0 ve izne ayrılıyorum. Amaaaa bu zaman nedennn geçmiyorr.
canım biz senle aynı ilerliyoruz benim bebeğim de 10 gün geriden geliyor ne yersem yiyim naparsam yapayım bu kadar oluyor hayirlisiyla o haftaları görelim de keşke...varsın zayıf olsun allah kısmet ederse doğunca alırlar kiloyu sağlıkla gelsinler de üzme kendini artikHala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
36 haftalık doğmuş olmuyor işte benim kızım da geriden geldiği için 33 haftaya falan denk gelecek. Tabi bu hesaplama 35 i bulursak
Hala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?