- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Ben uzun kollu aldim hep bi tanede kosa kollu aldim soguk oluyomis heleki bizimkiler kisa denk geliyo bence en mantiklisi uzun kollu almak oluyo kuzum kolu dar olmasin bol olsunki damar yolu acarken sikinti olmasin hafta sonu cantayi hazirlicam herseyi yikadim astim kuruttum utuledim bitek kendime ic camasiri alicam hayirlisi bakalim :) baska bide hasta bezi alincakArkadaşlar hastane için gecelik daha almadım kafama takılan bişey var uzun kollumu kısa kollu mu alsam. Uzun alsam damar yolu açıyorlar serum falan takılıyorya onun için zor olur gibi geliyor.Kısa kolluda kış ayında nasıl olur bilmiyorum sizce kısa kollu mu uzun kollumu alayım.tşk.
Insallah acele etmez bebis daha cok buyur ama sen kendine dikkat et canim. En tehlikeli zamanlari atlattik insallah bebislerimiz baya gelisti. Sen moralini bozma guzel olacagina inan. Allah yardimciniz olsun, saglik versin bebeklerimize.Hala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
36 haftalık doğmuş olmuyor işte benim kızım da geriden geldiği için 33 haftaya falan denk gelecek. Tabi bu hesaplama 35 i bulursak
yurdanur hanımın adındadından herkes bahsetti demek oraya geçmiş ncr doğum için sıkıntılı muayenedeki ilgi orda yok diye duydumİnternet gidip geldi o yüzden öyle oldu kızlar
kilosunu çok takma canım. Kiloyu doğduktan sonra da alır. Sen kendine strese sokma kısmetinde ne varsa o olur zaten. Beslenmene dinlenmene dikkat et. Nasipten ötesi yok.Hala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
36 haftalık doğmuş olmuyor işte benim kızım da geriden geldiği için 33 haftaya falan denk gelecek. Tabi bu hesaplama 35 i bulursak
Haftada 3 4 gün anca Can'ım bende eriniyorumKızlar ne kadar sürede bir sürüyorsunuz kremleri ben banyodan banyoya anca sürüyorum hergün sürmüyorum normalde de üşengeç biriyim hergün hergün sürmek pek benim becerebileceğim birşey değil
Üzülme Can'ım bak srkdadlsr sana ne güzel morel vermişler sağlıkla doğsun gelişimi Doğumdan sonra da tamamlayabilir inşHala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
Baston ama travel sistem yani 15kiloya kadar pusetle kullaniyorsn arabayi snra zaten buyuyo bastona gecis oluyor bana mantikli geldiBende öyle hissediyorum erken gelecekmis gibi 21 inde kontrolü muz var ..Suan e bebek de indirim de araba baston ilk zamanlar kullanılmaz diye tercih etmedim ben tabiki kullanis alanina bağlı bide bütçeye
Evde geziniyorum o tarafa bu tarafa.dışarı cikipta hasta olmaya niyetim yok.yenj iyileştim zatenkızlar merhaba,
malum heryerde havalar soğudu kış bastırdı.. yürüyüşlerinizi yapabiliyor musunuz ?
Evde geziniyorum o tarafa bu tarafa.dışarı cikipta hasta olmaya niyetim yok.yenj iyileştim zaten
Kızlar bugün hiç hareket hissedemedim desem yeridir bi iki kere hisseder gibi oldum ondan bile emin değilim sanki kafayı yicem. Eşim de geldi bu akşam eve acile mı gitsek diyorum ne gerek var bi hafta önce kontrolde herşey normaldi diyor.yemek yedim şimdi yattım soluma dikkatli bir şekilde bekliyorum arada dürtüyorum umarım kötü birşey yoktur.
Henüz ben de çatlamadım çok şükür ama 8. aydan sonra çatlayan da çokmuş. İnşallah çatlamam. Ben bebe yağı kullanıyorum o da duş aldığım zaman. 4-5 günde bir. bu aralar daha da sıklaştırırsam iyi olur herhalde.
İyi akşamlar kızlar nasilsiniz. Teli işyerinde unuttum. Bugün alabildi. Alıntı yaptım hepsi gitti..@Fullialein canım çok dua et şimdi teknoloji daha iyi kolay oluyor ameliyatı. Arkadaşım da oldu iyileşti şimdi dikat ediyor ama rahatım da diyor. Allah kolaylaştırsin canım
Yapacak yoken güzeli hamileliğin sonlarının yaza denk gelmesi sanırım.. tam en çok hareket etmemiz gereken dönemde evde tıkılıp kaldık..
Yapacak yokçekeceyuk . yazda da cok sıcak ama
Maaş alıyoruz ve ayrıldığın güne kadar olan ek dersi alırsınKızlar sorum öğretmenlere geliyorDoğum iznine ayrıldığımız zaman maaş ödemesi yapılır mk Yoksa ek ders ödemesi mi oluyor Sadece diyelim ki ayın on beşi gelmeden ayrıldık Ne oluyor o zaman ? kafam çok karışık o konuda yav
Doğum konusunu bilmiyorum cnm hastanenin medikal parkta arif deniz varmış onada iyi diyorlaryurdanur hanımın adındadından herkes bahsetti demek oraya geçmiş ncr doğum için sıkıntılı muayenedeki ilgi orda yok diye duydum
Günaydın herkese ,32+3 üm dün kontrol vardı kilosu 1950 mis az gbi geldi geçen de sağlık ocağında ebe dedi yediklerine dikkat edersen 2800 felan doğar dye 3 ustu olsa rahat edersin ama dedi az mı bu sizce
benim de bebeğim 32. haftanın ilk günü 1909 gr 43 cm çıktı, kız bebek, doktor haftasıyla uyumlu dedi, 3000-3500 arası doğar böyle devam ederse dedi, sizin hemşire moral bozmuş bence sadece.
Kızlar benim hamilelik takvimimi hala çözemedim. .benim gibi geç döllenme yaşayan var mı acaba? İlk haftalarda geç döllenme dediler ama şimdi bebeğim ultrasonda sata göre olan takvimi yakalamış görünüyor...hangisine göre doğacak acaba..sat a göre doğarsa 35 gün kaldi
Arkadaşlar hastane için gecelik daha almadım kafama takılan bişey var uzun kollumu kısa kollu mu alsam. Uzun alsam damar yolu açıyorlar serum falan takılıyorya onun için zor olur gibi geliyor.Kısa kolluda kış ayında nasıl olur bilmiyorum sizce kısa kollu mu uzun kollumu alayım.tşk.
Hala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
kızlar merhaba,
malum heryerde havalar soğudu kış bastırdı.. yürüyüşlerinizi yapabiliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?