2017 Şubat Anneleri

Ben uzun kollu aldim hep bi tanede kosa kollu aldim soguk oluyomis heleki bizimkiler kisa denk geliyo bence en mantiklisi uzun kollu almak oluyo kuzum kolu dar olmasin bol olsunki damar yolu acarken sikinti olmasin hafta sonu cantayi hazirlicam herseyi yikadim astim kuruttum utuledim bitek kendime ic camasiri alicam hayirlisi bakalim :) baska bide hasta bezi alincak

Insallah acele etmez bebis daha cok buyur ama sen kendine dikkat et canim. En tehlikeli zamanlari atlattik insallah bebislerimiz baya gelisti. Sen moralini bozma guzel olacagina inan. Allah yardimciniz olsun, saglik versin bebeklerimize.

kilosunu çok takma canım. Kiloyu doğduktan sonra da alır. Sen kendine strese sokma kısmetinde ne varsa o olur zaten. Beslenmene dinlenmene dikkat et. Nasipten ötesi yok.

Kızlar ne kadar sürede bir sürüyorsunuz kremleri ben banyodan banyoya anca sürüyorum hergün sürmüyorum normalde de üşengeç biriyim hergün hergün sürmek pek benim becerebileceğim birşey değil
Haftada 3 4 gün anca Can'ım bende eriniyorum

Üzülme Can'ım bak srkdadlsr sana ne güzel morel vermişler sağlıkla doğsun gelişimi Doğumdan sonra da tamamlayabilir inş

Bende öyle hissediyorum erken gelecekmis gibi 21 inde kontrolü muz var ..Suan e bebek de indirim de araba baston ilk zamanlar kullanılmaz diye tercih etmedim ben tabiki kullanis alanina bağlı bide bütçeye
Baston ama travel sistem yani 15kiloya kadar pusetle kullaniyorsn arabayi snra zaten buyuyo bastona gecis oluyor bana mantikli geldi

Kızlar sorum öğretmenlere geliyor Doğum iznine ayrıldığımız zaman maaş ödemesi yapılır mk Yoksa ek ders ödemesi mi oluyor Sadece diyelim ki ayın on beşi gelmeden ayrıldık Ne oluyor o zaman ? kafam çok karışık o konuda yav

Bir de bebeğin ters duruşunu düzeltmek için doktor bana bir hareket gösterdi dün ..sizinlede paylaşayım.. dizlerinin üzerinde oturuyorsun öne doğru iyice eğilip popoyu havada tutuyorsun. hafif sağa sola sallanıyorsun.. bu şekilde yer çekiminin etkisiyle dönebilir dedi.. birde başının olmasını istediğiniz tarafta bir müzik dinletin sese doğru yöneliyor diyenler var..

Canm 24 saat hareket hissetmemek tehlikeli
Günün gününe uymaz
Dün oynasa bile bugün oynamıyorsa doktora gitmelisin
İhmal etme
İyidir muhtemelen ama emin olmakta fayda var

Canm sen çalışabilir raporunu aldın mı? 2. Dönem ne yapacaksın raporla mı tamamlamayı düşünüyorsun?

Amin çok teşekkür ederim
Çok korkuyorum ben de

@ivo iz kalmamasına için rahatladı ama kilo almasaymış iyiymiş
Benim Zaten hipotiroidi sayesinde bünyem kiloya müsait

Maaş alıyoruz ve ayrıldığın güne kadar olan ek dersi alırsın

Günaydın herkese ,32+3 üm dün kontrol vardı kilosu 1950 mis az gbi geldi geçen de sağlık ocağında ebe dedi yediklerine dikkat edersen 2800 felan doğar dye 3 ustu olsa rahat edersin ama dedi az mı bu sizce

Benim 32 de 1650ydi.
Dr 3-3.5 kg doğar dedi.
Senin gözünü korkutmuşlar bence.

benim de bebeğim 32. haftanın ilk günü 1909 gr 43 cm çıktı, kız bebek, doktor haftasıyla uyumlu dedi, 3000-3500 arası doğar böyle devam ederse dedi, sizin hemşire moral bozmuş bence sadece.

Benim 32de 1650yken 3-3.5 arası doğar dedi.
Demekki benimki 3ü biraz geçicek seninki de 3.5 civarı olcak bu durumda.
Aradaki 350 gramdan öyle bi fark doğuruyo anlaşılan.

Benim de geç döllenme canım.
Yani sat 22 nisan ama dr 30 nisan olarak aldı oyüzden.
Bu durumda 26 ocaktan itibaren beklemeye başla dedi.
İnşallah hayırlısıyla şubatta gelir diye dua ediyorum ama ben.
Çünkü hazırlıklarımın bi kısmını 15inden sonraya bıraktım.
Bu arada doğum günün kutlu olsun :)
Eşini de salla, kötü bi niyeti yoktur eminim.
Dışardan bakınca şeytan dolduruyo böyle şeylerde.
Halbuki yanında öyle konuşsa belki takmazsın bile de işte yazı dilinde yanlış anlaşılıyo bazı şeyler.

Ben üşüyen bi tip olduğum için uzun kollu alcam gerekirse bi kolunu keserim :)

Canım kilosu iyi.
Benim ablam 2.200 doğmuş zımba gibi sağlıklıdır, için rahat olsun.
Suyundan ötürü biraz erken gelebilir en fazla, ona da hazırlıklısındır zaten, onun dışında kiloyu sorun etme.

kızlar merhaba,

malum heryerde havalar soğudu kış bastırdı.. yürüyüşlerinizi yapabiliyor musunuz ?

İşe gittiğim için o yürüyüş yerine geçiyodur diye düşünüyorum, zaten ofis 2. Kat, in çık derken gün içinde yoruluyom.
Şimdilik o yeter.
Son günlerde de evde yürürüm sanki havalar böyle devam ederse.
Üşütmekten korkuyorum çünkü.

@Fullialein annemin kilosunun ameliyatla bi ilgisi yok canım.
Zaten öncesinde de 80-85 kilo civarı yurdum annesiydi, hala öyle :)
Yoksa ameliyat ardından extra iştahı açılmadı yani.

Yine 4te gözlerimin faltaşı gibi açıldığı bir sabahtan merhabaaaaa

Ama dediğim gibi artık bu hortlamaları takmıyorum

Uykum 5 kere bölünüp 7buçuk 8de kalkmaktansa bi kerede derin uyuyup 4te kalkmak daa cazip bana göre

Neyse ben masa başındaki pozisyonumu alayım mağğdemm
Hazır uyanmışken bi de herüfüme poğça yapıyım
Tabi ona sırf onun için yapmış moduna gircem ama aslında evde ekmek yok ve markete gitmeye üşeniyom, ama o kendini özel hissedip sevinecekah bu erkekler pek saf yavv kıyamamm

Görüşürüüüğğğzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…