2017 Şubat Anneleri

Revna ameliyatbsonrası yağ ve yumurta yasak oluyormuş ve vücut yağı sindiremiyormuş ve kilo olarak geri dönüyormuş diye okuyup korktum
Ama henüz ağrım da Yok ya belki de o yüzden bu kadar basit şeyler dert oldu
Ağrıdığında alın kurtulayım derim muhtemelen

Bir daha uyuyamayacağım belli olduğuna göre günaydın herkese

Aklıma gelmişken yazayım önünüzdeki hafta bebişin kıyafetlerini yıkayacağız ve ütüleyeceğiz inşallah
Malum artık erken alınma tehlikem Var taşlardan dolayı
Ebeye verilecek bohça da cuma vakti Yasin okunup hazırlanırmış cuma günü onu hazırlayacağız

kızlaar soğuk algınlığı atlatanlar ne yaptınız nolur yardımcı olun
sürekli cam açıp durmalarım etkisini gösterdi herhalde şu an boğazım çok kötü. adaçayı demledim gargara yapmak için. başka yöntem var mıdır yaa hasta olmak istemiyorum final öncesi

Gunaydinnn biz uyandik oglumla burnum tikando boğazım da açıyor... hastalik bn geldim kapidaym dior resmen... sabh iş var... karnim acikti...iti
yaa aynı şekilde tüm gece uyanıp durdum boğaz ağrımdan uyuyamadım. eşim de söyleniyor o kadar cam açarsan olacağı bu diye

oh mis şimdi o ne güzel kokar kız

Evet işin birde o tarafı var tabi .. ama en azından akşamları yürürdük yaa şimdi kardan buzdan doğuma nasıl gitcez diye korkmaya başladım
Vallaha ayni korku bendede var ustelik ben sultanbeyliden pendik marmara arastirmaya gudecem doguma kara kara dusunuyom nasi olcak diye bakalim nasipte neresi var ne sekil var allah yardim etsin bana bi abla sik sik merdiven in cik dedi normal doguma katkisi cokmus hayir ev sahibi komsular gorse guler vallaha ne inio cikiyin diye bende cok kalin bi mont aldim onla idare ediyom az dolaniyom evin etrafinda oda kR iyice bastirana kadar sonrasi evin icinde mekik dokumak yarim saat hic durmadan git gel yPAacaz demekki nasi olacaksa artik

Insallah acele etmez bebis daha cok buyur ama sen kendine dikkat et canim. En tehlikeli zamanlari atlattik insallah bebislerimiz baya gelisti. Sen moralini bozma guzel olacagina inan. Allah yardimciniz olsun, saglik versin bebeklerimize.

kilosunu çok takma canım. Kiloyu doğduktan sonra da alır. Sen kendine strese sokma kısmetinde ne varsa o olur zaten. Beslenmene dinlenmene dikkat et. Nasipten ötesi yok.

Üzülme Can'ım bak srkdadlsr sana ne güzel morel vermişler sağlıkla doğsun gelişimi Doğumdan sonra da tamamlayabilir inş

Çok sağolun kızlar inşallah 2 kiloyu bulur diyorum bende. Hastanede bırakıp bebeğimi eve dönmek istemiyorum. Ki ilçedeyim bende herşey zor bize. Tek korkum bebeğimi Doğum sonrası yanımda görememek. İnşallah allahım yanımda olur bebeğimi yanımdan ayırmaz Doğumdan sonra.
Kilo alınır tabi ki ama yine de korkuyor insan herşeyden. Akciğer geliştirici iğnemi de oldum zaten. Kuzenimde 650 gr Doğum yaptı ama çokkk zor günlerdi.
Size bir sorum olacak kızlar bebekler kuveze neye göre konuyor tam olarak??

Aa evet şimdi hatırladım yumurta ve kızarmış yağ yasak.
Ha ondan kilo alımı olabilir diyosun.
Onu bilmiyorum da canım annem ara ara yumurta ve kızartma yiyo, yani rahatsız ediyomuş ama tamamen bırakamadı.
Dediğim gibi öyle ekstra kilo artışı falan da olmadı.

Ay ben onu hiç duymadım ebe bohçası ne kii
Ne konuyo içine?

oh mis şimdi o ne güzel kokar kız

Ay kıyamam kuzuuum
Ne pisim yaa sabah sabah hamile grubunda poğça muhabbeti yaptım, düşüncesiz beeğğn
Kız dur tarifini veriyim, mayalamadan yapılıyo okadar basitki.
20 dakkada hazır.
1 sb yoğurt (sulu)
1 çb sıvıyağ
1 pkt kabartma tozu
Aldığı kadar un, acık da tuz.

Hepsini kat katıştır yoğur.
Yumurta büyüklüğünde yuvarla, yumurta sarısı çörekotu vs. sür at tepsiye.
15 dakkada hazır.

Günaydın kızlar.
Hayırlı ve bereketli bir cuma diliyorum herkese...
Bugün kimse bana dokunmasa da akşama kadar yatsam keşke
Son bir kaç gündür kendini yorgun ve halsiz hissediyorum.
Öğlen uykusuna dalamayan ben ,oğlumla birlikte uyuyorum mışıl mışıl.
O da yetmiyor ,akşam 9 gibi esnemeye başlayıp 10u zor bekliyorum

Bir de mutfağa girip yemek yapma konusunda çok isteksizim.
Kaç akşamdır makarna ,menemen ,tava da yumurta şeklinde geçiştiriyoruz. Sulu yemekleri biri pişirince yiyorum ama kendim evde yaparken bir tiksinme oluyor sanki

Son olarak bu hafta çok çabuk acıktığımı hissediyorum.İştahım açıldı diyemiyorum ama sadece aç hissediyorum.Çok aç'ım ama canım bir şey istemiyor modundayım

Günaydın canım hayırlı cumalar.. bu aralar yemek yapmak bana da zor geliyor ama geçiştirince de çok vicdan azabı duyuyorum ya .. akşam yine eşim için yapıyorum mutlaka ama gündüzleri makarnayla falan geçiştirince üzülüyorum makarna bebişe yaramaz ki diye canım da birsürü güzel şey çekiyo ama yapacak gücüm olmadığı için üşeniyorum yapıp yiyemiyorum. Pzt randevumuz var inşallah bebişimi besleyebilmişimdir.

adaçayımıı ? adaçayı yasak gebelikte. ıhlamur iç

Cnm adacayi cok iyi gelior ama gebelikte gargara olarak bile kullanma bnce. Gargara olarak gunde 2-3 defa ılık tuzlu su kullanabilirsn. Bn de hasta oluyorum bogazim kötü burnum tikali kulaklarim kasinio.. gecen sefer tuzlu suyla gargara, balli limonlu ilik su, karabiberli bal, elma limon ayva kabugu suyu yaparak iyilesmistim yine oyle yapıcam. Bol sıvı almaya çalıs. Az zencefil de kullanabilirsn cayinda bn gecen sefer cesaret edemedm o da güçlü bir bitki çünkü ama bu sefer kotu olursam biraz kullanirim

Haklısın ,daha sağlıklı beslenmek varken böyle geçiştirmek doğru değil ama hiç gücüm yok ya..
Vicdanımı rahatlatmak için makarnayı kıymalı ,menemeni bol yumurtalı yapıyorum.Tost yaparsam çift kaşarlı filan.
Yanlarına süt veya taze meyve suyu..
Neyse ben bugün etli sebzeli güzel bir yemek yapayım en iyisi

Maaşallahh diyeyimm henüz hiç hastalanmadık oğlumla
(Haftaya boğazım şişiyormuş )
Geçen yıl oğlum kreşe gidiyordu ve ikimizde sürekli hastalanıyorduk. Bu yıl evde ,pek kimse ile de görüşmüyoruz.
İnşallah son günleri de hasta olmadan atlatırız
Bu arada hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Elma kabuğu ,çubuk tarçın ,zencefil ve bir tutam ıhlamuru demleyip sıcak sıcak için...

Himmm peki gaiscon icsem bisi olur mu sonucta dr vetmedi kac eczaneye sorduysam hepsi aynini soyledi drlar bunu veriyo dedi bana aldim ama icmedim her ihtimale karsi dr a danisayim dedim sut iciyom ama oda nafile fayda etmiyo pek

Bende şirketteki doktıruma yazdırdım cnm. sabah öğlen akşam 2 ölçek yazmış ama ben 1 defa içiyorum 2 günde bir yanıyor zaten.. hemen rahatlatıyor .. dene canım faydasını görürsün

Merhaba Can'ım oğlun kaç yasında sen çalışıyor Muş'un ?? Neden soruyor bu kadın dersen ben 2 yıl üçretli yaptım KPSS bu sene olmadı bu yılda hamileyim diye evdeyim oğlum 3.5 yasında gitmedi ana okuluna bende zorlamadım evde vakit geçiriyoruz anne oğul ama havalar soğuyunca eve tıkılıp kaldık sıkılıyor bana sarıyor Benin de halim YÖK artık bunalıma girdim ya evde oturmaktan ., seneye kızım 7 / aylık olacak bir kolej de çalışabilirim ama kararsızım ya 2 çocuğu başkasına bırakıp çalışmak nasıl olur kı
Emin'im kendim için çok faydası olur ama kararsızım ya

günaydın hayırlı cumalar

hanımlar dün evi süpürüp toz aldım ve yatağın altını sürüpmek için eğilince sanırım dahada yoruldum.. ve tüm gece genital bölgem ağrıdı kas ağrısı olur demişlerdi.. ağrı değil sanki acıyor gibi.. sünnet olan çocuklar gibi alim hep göbeğimin altında çok korkuyorum erken doğumdan.. 28-29. haftadan beri bu ağrılar haftada 2 -2 gün sürüyor.. geceleri başlıyor sizinde bu ağrılarınız çokmu?

Merhaba canım.
Ben ev hanımıyım ,çalışmıyorum.
Oğlum 4.5 yaşında
Geçen yıl kreşe gitti çok isteyerek ama bir kaç olumsuzluktan sonra iyice soğudu. Bu yıl gitmek istemediği için zorlamadım ama onunla ilgilenmek çok yorucu oluyor benim için.
Her gün bir faaliyet ,farklı oyun ve etkinlikler ayarlıyorum sıkılmaması için.
Tv.yi sınır koyarak izletiyorum...

Allahtan uykuyu seviyor ve öğlenleri 1.5 - 2 saat uyuyor.O sayede biraz dinleniyorum.
Şimdilik dört gözle kardeşini bekliyor.Doğumdan sonra bebeğin olması baya oyalayacaktır diye düşünüyorum.

normal bnde çok yorulunca çatı ağrım oluyor ve bende senin gibi erken doğumdan korkuyordum artık alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…